Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Nálam nem így megy, hanem normálisan, sosem kellett molyolnom a beállításaival.
Körülnéznék az Értesítések/Telefon appnál (ha a gyári appot használod erre, ha nem akkor értelemszerűen az Értesítések/[Alternatív telefon app])
Itt be is lehet lépni, külön állítani Bejövő hívásnál a prioritást, képernyőzáron való megjelenést, stb. -
z123456z
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem használtam olyat soha. Enyém volt, de én vettem egy 11 Lite 5g ne-t, ez pedig tartalék lett. Aztán asszony régi Samsung A3 -a beadta a kulcsot, így az övé lett. Akkor lett egy frissítés és egy visszaállítás csinálva. De ilyet sohasem csinált. Nem egyszerűen nem kapcsolódik vissza, hanem be kell kapcsolni. Én ilyet még nem láttam. Ez is úgy derült ki, hogy állandóan elfogyott a mobilnetje. Na mindegy, majd még nyomozok.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem ezzel vana gond, hanem azzal, amit nem csak én hanem más is leírt (csak nem olvastad el figyelmesen), hogy beszélgetsz valakivel, valamiről úgy, hogy a telefon nálad sincs és utána elkezdenek megjelenni a beszélgetésben felvetett termék hirdetései a telefonon. Ennek semmi köze a sütikhez. Ez szín tiszta kémkedés, de ha úgy akarom, lehallgatás a mikrofonon keresztül.
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
A digis SIM kártya kizárt dolog, hogy pont azon az alhálón legyen mint az otthoni szolgáltatása adott esetben. Illetve wifin keresztül máshonnan eléri, így annak az esélye hogy az a wifis hely szintén pont Digis, és pont abban az alhálóban van... Hagyjuk, szerintem más gond lesz. De diagnosztizálni kell. Pingelgetni, hálózati forgalmat monitorozni, elemezni. Anélkül nem fog menni. A fórumosoknak pláne nem.
Eleve pl az nem tiszta, hogy megy a kamerája: ha annak van egy központi szervere, felhője, akkor eleve hülyeség Natolásról beszélni, hisz a felhőt kell elérnie - márpedig manapság ez az irány szokott játszani, mert otthon nem nagyon van fix IP, egy Átlag Bélától meg nem elvárható egy dinamikus DNS konfigurálás, hogy direkbe elérjen egy végponti kamerát -
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Szerintem nem. Én Peugeot Partner céges furgonban használok AA-t, ebben sincs GPS, minden telóról megy. Kábel valóban nem mindegy, de ha rossz a kábel, akkor már az adatátviteli gond ott kijön, hogy a kocsi képernyőjén nem jelenik meg semmi.
Illetve ezzel a párossal szívtam úgy is, hogy a telón be volt kapcsolva a BT, amikor beültem a kocsiba, egyből párosodtak BT-n, ezután hiába madzagoztam össze a kocsit meg a telót, nem ismerte fel a kocsi a telót. Ha kikapcsoltam a BT-t, úgy dugtam össze, akkor párosodtak madzagon, és utána az AA kapcsolta be a BT-t. Ugye a kijelző tükrözéshez kell a madzag, a teló kihangosítás meg BT-n megy.@ktmt
Az Android Autóhoz nem kell autó, így nyugodtan tud vele otthon "bénázni" az ember. Autó nélkül a telefon kijelzőjére csinál egy másik layoutot. (Használom így is olyan kocsiban ahol nincs LCD kijelző. Így nekem azért jó, mert nagyobbak a gombok, könnyebben tudok hívást indítani, stb.) Próbáld ki így autómentesen, hogy megy e a cucc. Persze azért nem árt, ha nem a pincében próbálgatod, azért GPS jelet tudjál fogni. (Én még telón Miui11/A9-en vagyok) -
aszti75
senior tag
-
koshmar
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Lehet.. a Telekomtól kaptuk, mikor bekötötték az új optikai netet, valami fosadék Huawei, laptopon is állandó, hogy bekapcsolom és nem kapja el a jelet.. akkor manuálisan forszírozom, többszöri próbálkozásomra.
Azelőtt egy 741-es TP-Linkem volt, azt vagy 7 évig használtam, és SOHA EGYSZER SE volt olyan, hogy nem talált jelet, vagy eldobta volna.
Zoli bácsi mitől lehet ez? Mert a Note 8T tulajok tömegesen számolnak be erről vilászerte.
-
Flowtation
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Én azt vettem észre, hogy nem mindegy melyik kezemben van a teló. Jobb kézzel szinte soha nem éled fel a képernyő, ballal viszont igen, amit annak tudok be, hogy az érzékelő az előlapi kamerától jobbra helyezkedik el, ezért bal kézben telefonálva könnyebben kerül ki takarásból a szenzor. Ezt sajnos meg kell szokni.
Egyébként a nejem a huawei p smart 2019-esével bármikor megcsinálja ezt a trükköt, szóval nem egyedi.
-
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Asszonynál csinált hasolnlót az ő telója (másfajta)
A megoldás az volt, hogy újra kellett szokni a telefon tartását beszéd közben. Úgy fogta a telót mint régen az alja a szájával volt kb egy vonalban, de mivel ezek már tepsik, a teteje bőven túlnyúlik a fülén. Így pl a proxy szenzor is. Összevissza ki-bekapcsolt a kijelző minden moccanáskor. Ha a teló teteje van a fülénél akkor ugyan a "display közepébe beszél", de a közelségérzékelő nem kapcsolgatja ki-be a képet. -
Gery1987
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Nekem nem fordult elő még amióta megvan. A közelség érzékelőm a Note 5-ben hülyült meg egy frissítés után és ott valóban csak bizonyos poziciókban nem kapcsolt be a kijelző, amúgy állandóan, elég idegesítő volt random kihangsítani vagy mikrofont kikapcsolni.. Anyumnak S2-ese van azzal a mai napig megy a szenvedés ez miatt.
Nekem hibátlan a készülék, teszi a dolgát rendesen. -
una038
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Hátööö... fura, mert több centiről is érzékel a szenzor, próbáltam mindenhogy. Persze el tudom képzelni, hogy vállhoz szorítva valahogy egyszer-egyszer előfordulhat, de akkor is ez van, ha egyhelyben ülve az arcához szorítja. Valószínűtlenül amorf fejének kéne ahhoz lennie (nincs), hogy ez rendszeresen bekövetkezzen.
-
Blamazs
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Igen ez az arccal nyomogatás megőrjít. De míg a több mint 2 éves 5 Plus ehez képest hibátlan volt, en Note sorozat, hogy gyengébb legyen az gond. Közben rájöttem hogy a google tárcsázót is utálom, mert minek elforgatni a tárcsázó képernyőt pl. nem értem. fel is raktam a miui gyári tárcsázót és már jobb barátok vagyunk

-
Trooper82
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Hmm.Nem tudom mi lehet a gond , nálam megy a waze.
Többen javasoltátok a miui optimalizáció kikapcsolását. Nálam kikapcsolva használhatatlanság határát súrolja a teló. nagyon lassú lesz az egész.
Én annyit csináltam, hogy a létező összes appnál kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélő módot. Így elég fürge, nem veszem észre azt sem, hogy jobban merülne. -
lac10
csendes tag
válasz
viktorhu
üzenetére
nna, megkövetem a telefont, most csináltam egy monstre szeánszot, 3 db telenor kártyám van és 3 db működőképes telefonom, 2 és 4 g -ben is a 8t nyert a lakás sok pontján nézve.
jellemzően, mert volt 1.2 eset amikor a többi adott nagyobb jelet átmenetileg.
ahol panaszkodtam, ott a digi -125-126 dBm-et mutat a 8t-ben , a meizuban egy kicsit erősebb, de ott át kell pakolni a kártyát, mert digi kártyám csak 1 van.
azaz ott a digi jel a gyenge.
ahol egyidejű mérés van, ott a 8t veri a mezőnyt. -
paolinho
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
Arra, hogy a kártyákon zajló hívásforgalom fügvényében a Net is váltogatódjon, a gyári beállítások között tuti nincs lehetőség.
Hogy ez valami segédprogrammal megoldható-e, más kérdés. De én még nem találkoztam ilyennel sem, noha nem elképzelhetetlen, és pl. Waze használat közben, nem is lenne olyan haszontalan az adatkapcsolati folyamatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- ASUS routerek
- Adobe Indesign
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- Napelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi