- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
Különböző névjegyekhez tudtok egyedi csengőhangot beállítani?
Decemberben még be tudtam állítani, ma már nem sikerült. Nem dob hibaüzenetet, csak nem azon szólal meg, amit beállítok.
(nem javaslom, hogy egy már beváltat kipróbáljatok, én is így tettem, mert a nejem ugyanilyen készülékén nem tudtam beállítani, vissza már nem tudtam állítani) -
lac10
csendes tag
ja, meg van még egy nem_tökéletes funkció: van a home lapon egy telefonszám amit sokszor hívok. a régi telónál megnyomtam-hívta. ez a gép meg ha megnyomom akkor kinyit egy ablakot hogy akkor mi lesz a feladat? szerkesztés vagy sms vagy hívás esetleg?
azaz: nem tud egy gombos hívást a gyári direkt tárcsázása. nyilván lehet mást feltenni, de gyárilag nem tudja. -
lac10
csendes tag
-
lac10
csendes tag
feltettem a frissítést, a hangja xar a telefonnak.
éés: https://www.portfolio.hu/tozsde_arfolyamok/bet_befektetesi_alap_arfolyamok.html
ez a lap nagyítgatva néha 2-3 másodpercig fagy.
ami ott érdekes hogy 1,5 G ram-os , 40000-es Antutus előző telefon nem lassul be tőle.
alapvetően a redmi jó, de ezek nagyon fájó dolgok.
ugyancsak nem tetszik az, hogyha a kijelzőn megjelenik egy csíkban egy sms avgy nem_fogadott hívás úgy, hogy engedélyezem a tartalom mutatását, akkor az véletlenül "kisöpörhető" és akkor az huss, eltűnt, a telefont feloldva nincs 1-es jel a telefon vagy az sms ikonon. védekezni úgy lehet, hogy a tartalmat nem engedem megjeleníteni az értesítésen, akkor nem lehet "kisöpörni".
úgyhogy van miért morogni sajnos.
a régi teló beszédhangban rommá veri. nem kicsit jobb, sokkal. pedig az egy samsung a3 2016, nem épp csúcskészülék. lassú is visszarakva belé a simet, ezer baja van, nade ezzel az újjal meg szétmegy a fülem a xar hangjától. majdnemhogy használhatatlan. a tesztben ahogy írják hogy kicsit géphang. mostanában nem volt ilyen rossz hangszórós telefonom. -
válasz
HegyenVlgyon #1087 üzenetére
-
HegyenVlgyon
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van nálam a készülék, 3,5 éves Huawei P9 lite-ot váltott.
Alapvetően meg vagyok elégedve vele, de néhány dologban elég kusza logikát vélek felfedezni beálíltások terén, megküzdöttem a reklámokkal és egyebekkel az elején, főként az itt található tanácsok alapján, amit ezúton is köszönök.
Az üzemidő nagyon tetszik és a kijelzővel is ki vagyok békülve, és a kamera is rendben van az én igényeimnek.Vannak még fehér foltok, de amit nem tudtam kideríteni az az, hogy hogy tudom az ébresztésről a rezgést levenni. Ebben tudtok segíteni?
-
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #1081 üzenetére
úgy hogy alul van egy 1x jel,ha azt balra húzód akkor a széles kamerát használja,ha fent a virágra mész akkor a macro kapcsolja be,ha alul a portré illetve 48mpx mód akkor a mélységélesség illetve 48mpx fog fotózni
Én egy olyan GCAM szeretnék amiben mind a 4 kamerát tudom használni.
-
Egy másik Topikban jött elő a téma, de RN8T-n is jogos a kérdés:
Hogyan lehet azt befolyásolni a Kamera alkalmazásban, hogy melyik kamerával történjen a fotózás?
Hátul 4 kamera van, más-más tulajdonságokkal...
-
-
-
törölt tag
Kijött a GLOBAL ROM frissítése: (11.0.2.0)
-
Jimmbo
csendes tag
Érdemes lehet szétnézni itt:
Telefon-3 pötty-beállítások-telefonos fiók
Nekem pl itt kell váltáskor a számom küldését is beállítani.
Nekem az sms értesítés eddig jól működött.
A tegnapi frissítés után, este fél 8-kor kaptam meg az sms-t, hogy fél 6-kor kerestek.
És közben lágszólag végig volt térerőm. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Kerestem a beállításokban, de nem találtam megoldást. Régebbi telefonjaimon automatikusan jött üzenet, ha olyan helyen voltam, ahol nincs térerő és hívtak. Ma is volt ilyen, de sms az nem jött, hogy kerestek. -
Trooper82
senior tag
Másnak is halkabb lett jóval a hívás hangereje, ledobál az 5ghz es wifiről a mai frissítés óta?
-
törölt tag
válasz
spiderpig820 #1064 üzenetére
Az enyémbe nem volt eddig.
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #1059 üzenetére
Értem, köszi. Gondolom a redmi széria max egy android főverzió frissítést szokott kapni, többet nem.
-
junior11
veterán
A havi biztonsági frissítéseket meg szokta kapni rendesen a telefon? 🤔 Mi a helyzet ilyen téren? 🤔 Android 10-et már megkapta a MIUI 11-gyel vagy tévedek?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1056 üzenetére
Pedig volt ám rendesen....végre lett kivetítés funkció is.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1054 üzenetére
Az új frissitésben a hiba javítva lett. Mindenkinek ajánlom a frissitést.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1052 üzenetére
Ez volt a megoldás. Az újraindítás után a letöltés elindult de 3 % után megállt és nem ment tovább. 5 perc után már kezdtem ideges lenni. Aztán olvastam amit írtál. Kikapcsoltam a Blokadát és bingó! Már le is szedte . Köszönöm! Neked is és Makoj24 -nek is a segítséget!
-
Tökimanó
senior tag
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1048 üzenetére
-
-
miqlas
őstag
... ahogy a webdesiner kolléga is írta, ma ha webre fejlesztesz, egy okosteló kikerülhetetlen!
Amúgy csak Makoj24 hsz-ra reagáltam a fancy vs. kalibrált kijelzõ!
Az emberek többségének az „eyecandy” kell, fõleg az Instagram nevezetû kórság hatására! Minél túlszaturáltabb valami, annál menõbb/jobb ... behányok az ilyentõl! -
atosan
veterán
Még Note 6 pro telefonomra volt egy olyan téma, amitől az óra, akksi ikon nagyobbak lettek. Sehol nem találok hasonlót. Tud valaki ilyet?
-
Fortclay
csendes tag
Miért lenne az?
A mobile design-t értelemszerűen telefonon csekkolom a reszponzív tesztek után.
Az instagram oldalakat telefonról kezelem, ahogyan a Facebook kampányok, Google hirdetések alakulását is ott követem napközben, ezen kívül a Facebookra kapott üzeneteket a Facebook Pages-en keresztül. Plusz Analytics, Canva, Behance, E-mailek, sorolhatnám.
+1 elhanyagolható dolog, ami napi több órámat is kiteszi: TELEFONÁLOK -
atosan
veterán
Sziasztok,
Csatlakozom a csoporthoz. Volt már Xiaomi telefonom, de ha valami nem tiszta és nem találom az összefoglalóban, majd kérdezek. -
-
Fortclay
csendes tag
válasz
tigipuf #1030 üzenetére
Én is így vagyok vele. Pedig anno pont, hogy azért váltottam a Samsungra, mert a Mi A2-vel is hasonló gondjaim voltak. Aztán közben azon megoldotta a Volte, de a Samsungon semmi sem segített. Hiába cserélték ki amikor összetörtem biztosítás keretein belül, ugyanazt produkálta, pedig az első pár hónapban jó volt. Külvárosban lakom és a 4G-s sebesség egyszerűen borzasztó lett, a 3G simán gyorsabb volt. Hiába telefonálgattam a Telenornak, azzal magyarázták, hogy lehet nem tudja a telefon a Volte-t. Mondtam, hogy tőletek vettem és tudja, de ha nem tudná akkor is kellene műküdnie a 4G-nek. Cseréltek egy SIM kártyát is, de nem lett jobb. Nyilván az üzletben, a torony t*kében az üzletben dolgozó kezében kimaxolta a 4G-t, de mire kijöttem már egyből visszaesett, aztán itthon meg hát... Aztán erre még rájött, hogy a hívások sem érkeztek be olykor, csak SMS-eket kaptam.
Xiaomin azóta is tökéletes.
-
Fortclay
csendes tag
válasz
junior11 #1029 üzenetére
Szia! Hát ez nálam összetett kérdés. Hosszútávú véleményt nem tudok mondani magáról a konkrét sebességről. Nyilván nem fagy, nincsenek megakadások, nem érzem gyengébbnek. Játszani nem játszottam rajta, bár a Samsungon sem.
Viszont másrészről nekem ugyebár munkaeszköz is - webdizájner vagyok és marketinggel, valamint tartalomgyártással is foglalkozom. És nálam itt jön ki a különbség. Ugyanis MIUI-n sokkal gyorsabban tudok dolgozni. Ez értendő a multitaskingra és magára a fájlkezelésre és tartalomkezelésre - fájlkezelő, galéria, megosztási funkciók. Sokkal rendezettebben és átláthatóbban tudok dolgozni. Ráadásul A70-en a kamera egyedül GCAM-el volt használható, de ott meg instabil és olykor lassú. Itt minden rendben. És egyben tudom használni az egész ökoszisztémát. Most próbálgatom a gyári galéria appot belakni, mert a UI és a funkcionalitás mérföldekkel veri a Samsungét és az általam használt Google Fotóknál is ésszerább, gyorsabb, rendezhetőbb(számomra). Egyedül a PC-s cloud-al kell még barátkoznom, mert ott viszont sokkal jobb volt a Google Fotók.
A kijelzőtől féltem én is, de feleslegesen. A Samsungon használtam az AOD-t, de igazából nem hiányzik. Egyrészt az árából vettem a 8T-n kívül egy Mi Band 4-et, így ott is látok mindent, másrészt igazából csak arra használtam, hogy az időt néztem amikor a monitor mellett volt dokkolva, de hát ott van 5 centire tőle a Windows, a karomon meg a Mi Band órája.
Egyébként nagyon jó minőségű a kijelző, ezt is be lehet úgy kalibrálni, hogy "Samsungos" legyen a színe, de én nem ragaszkodok hozzá. Gyári beállításon is tökéletes, jól működik itt is a Dark Mode, nem érzed azt hogy megvakítana, egyáltalán. Sőt, hogyha elém rakták volna, amikor még a Samsungot használtam pl. egy Sötét Messengerrel, akkor nem mondom meg, hogy nem AMOLED. Tehát magának a szemnek semmivel sem rosszabb, nyilván van olyan, aki látja a különbséget, de én egész nap monitorokat, kijelzőket nézek és mégsem. Persze attól függetlenül az aksit nyilván jobban meríti.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Fortclay #1028 üzenetére
Nálam nagyon gyengusz a térerő,Samsung A40 2 napig volt meg ,képtelenség volt vele beltérről telefonálni.Én is 8T-re váltottam maximálisan elégedett vagyok térerő,akksi idő tekintetében is.Sőt én vagyok annyira marha,hogy magát a miui felületet is szeretem,és egyáltalán nem bánom,hogy 2-3 év kitérő után (honor 8 volt,azt is szerettem)visszatértem a xiaomi vonalra.Valószínűleg továbbra is kerülni fogom a dél koreai "óriás" termékeit,szépen elvagyok a kínai telefonokkal
..
-
Fortclay
csendes tag
Sziasztok! Tegnap én is váltottam a 8T-re. Előtte Galaxy A70 volt, ami elviekben egy jobb telefon, de elegem lett. A Samsunggal állandóan térerőproblémáim voltak, melyek a váltás után megszűntek. Kamerában mindenképp jobb. A Miui funkciói pedig már nagyon régóta hiányoztak, hisz hosszú ideig nélkülöztem azokat - előtte Mi A1 és Mi A2 volt Android One-al.
Beszereztem egy Mi Band 4-et, nálam semmi probléma nincs sem a Bluetooth-al, sem a WiFivel. A Mi Bandet és az AirPodst is tökéletesen, elsőre felismerte. Sőt ugyebár nálam ez még meg van kavarva, mert általában hotspotként is üzemel a telefon.
Sokat vaciláltam, hogy A3 vagy ez legyen, esetleg Pro, de egyelőre nem bántam meg.
-
jFox
addikt
Fájl átvitelre én a MiDrop vagy most már ShareMi nevű app-ot használom. Joval gyorsabb mint a Bluetooth.
BT fülessel jól működik? Bár irtad, hogy az órával is nehezen párosodott... Ha van rá garancia, akkor szervíz, bár nekem személy szerint nincsanek jó tapasztalataim a mobil szervizekkel.
-
amarna
tag
Sziasztok!
Sima Note 8 Bluetooth gondjaim vannak.
Fájl átvitelt nem tudja végig csinálni, megáll.
Alig lát valamit a környező készülékekből.
Okos órával egy nap kínlódás után sikerült szinkronizálnia magát.
Mi lehet a gond? -
Bargab
tag
Páre hete rendeltem egy masszívabb szilikon tokot a német Amazontól, 8 nap alatt megjött ingyen szállítással, csomagkövetéssel. Jött hozzá 2 üvegfólia is, azok is szépen illeszkednek, talán alul/felül van 1-2 mm-es eltérés.
Tökéletesen illeszkedik: linkAz eladó nem az amazon, hanem valami kínai partner. Egy ilyen még úton van, de a koronavírus miatt leállt a szállítás, erről küldtek emailt is.
-
rep3at
őstag
Az akku témához: Én nem nagyon méregetem de ez az eddigi legjobb telefonom ilyen téren, nem panaszkodok.
-
törölt tag
Leformáztam a 128GB SD kártyát ExFAT-ra,így kicsit jobb,de nem az igazi de alakul. Renélem hamar jön az Update...
-
H2o-pok
senior tag
válasz
hellboy4591 #1001 üzenetére
"ki szoktam kapcsolni szinte mindent. Wi-fi, mobilnet, szinkronizálás, rezgés. Aztán bekapcsolom az akkukímélőt meg a ne zavarjanak módot." Àáá.... ezt tuti viccnek szántad. Most itt 2020 ban, 4ezres aksival..... ezzel akarsz spórolni. Ne viccelj màr.. Akkor az Energizer telefont kellett volna megvenned, amiben 10ezres aksi van.
-
törölt tag
Nem hiszem hogy gyenge lenne mert a 4X-5 Plus+Note 5 Pro is 3GB RAM-os volt és sose csinálta ezt amit a Note 8T igen.
Note 7 4GB RAM-os volt és mindig volt szabad 2GB RAM,most 1.3 csak,de nem csak én panaszkodok hogy akad.
CrDroid illetve Pixel Experience alatt pörögni fog a telefon. -
_drk
addikt
válasz
#07282432 #1007 üzenetére
Ebből van 3/32-es változat? Nem azért gyenge már egy kicsit?
Más: milyen témát érdemes nézegetni? Nem lehet nagyon akku gyilkos némelyik? Nem akarom, hogy csak azrért merüljön +10-20%-as gyorsabban.
Azért itt a screenshotokból látom, hogy mindenki használ szinte, és egész pofásak. -
Trooper82
senior tag
válasz
#07282432 #1007 üzenetére
Nálam is lassabb, akadozott a főmenü, a rn5p-hoz képest, az alkalmazások azért pörgősebben futnak. Én lecseréltem a gyári launchert poco launcher-re azzal nem tapasztalok döcögéseket, grafikai hibákat. Nálam azok is volt a gyári launcherrel. Szerintem javitják majd frissitéssel, még nagyon friss a teló.
-
törölt tag
Sziasztok!
Büszke tulajdonosa lettem egy Note 8T 3/32 telefonnak MIUI 11.0.3.0 rendszerrel és azt szeretném megkérdezni hogy másnál is olyan mintha akadna néha meg lassabb mint a Note 7-em illetve Note 5 Pro-nál is. Vagy ez is meg fog oldódni egy frissitéssel?
-
dave987
aktív tag
válasz
hellboy4591 #999 üzenetére
Nálad azért kevés % a google mert sokat játszottál és az a képernyővel együtt arányában sokkal nagyobb fogyasztó. Míg másnak aki csak elböngészget csetelget kicsit 2 napig egy töltésről annak a fogyasztásban arányában nagyobb rész marad más dolgoknak. Ennyi. Ez nem olyan hogy valakinek többet eszik a g.p.sz. valakinek meg kevesebbet.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
hellboy4591 #1001 üzenetére
Bocs,de van értelme ennyit szórakozni vele? Én csak ne zavarjanak módra állítom és kész. Minden más bekapcsolva marad.GPS, mobilnet, rezgés,Wifi,Bluetooth,szinkronizálás ugyanúgy van hagyva mint napközben. 3-4 % a fogyasztás. Ezért érdemes? Persze nem vagyunk egyformák.
-
hellboy4591
csendes tag
Az a helyzet, hogy még soha nem néztem mennyit merül este. Amikor már tudom hogy nem nyúlok hozzá, ki szoktam kapcsolni szinte mindent. Wi-fi, mobilnet, szinkronizálás, rezgés. Aztán bekapcsolom az akkukímélőt meg a ne zavarjanak módot.
Este meg reggel majd csinálok egy screenshotot az akku állapotáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bluetooth hangszórók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest