Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ha van bumszli végű érintőtollad próbáld ki azzal is, vagy tesztelje le másvalaki (családtag, munkatárs)
Ezek az érintőkijelzők kapacitív elven működnek. Egy elektromos mező van a kijelző előtt, és amikor odaérünk, akkor az ujjunk töltést vezet el onnan, és ezt érzékeli, és onnan tudja hol érintünk.
Két eset lehet:
-Az elektromos mező nem a kijelző előtt van közvetlenül, hanem sokkal nagyobb, erősebb, így 1 centire a telefontól is már zavart tudsz okozni benne. - ez készülékhiba szerintem
-Neked van nagyobb elektromos meződ, és már 1 centi távolságból is be tudja zavarni a kijelző előtti mezőt
Mindkettő elég hihetetlenül hangzik -
ρσгτσ
addikt
Global stablnél egyszerűbb a téma. Ott viszonylag ritka, hogy sokszor be kell lakni. Frissítés is kevesebb.
Az viszont annyira nem nagy móka, amikor global vagy china deven jön egy olyan update, aminél nem akar menni a ROOT...
Ezt úgy általánosságban írtam. Engem ezért készített ki párszor a Xiaomi. -
hellboy4591
csendes tag
-
Gery1987
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest