- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Milyen SW verzió van a tiéden?
Nálam simán ki lehet kapcsolni a VoLTE-t...Beállítások/ Sim kártyák és mobilhálózatok/ Sim kártyák beállításainál rányomsz a kártyára amelyiknél ki akarod kapcsolni/ Itt legalul van a VoLTE kapcsolója az adott kártyához (ha dual simet használsz, akkor mindkét kártyánál külön kell ezt állítani
-
lac10
csendes tag
akkor meg is válaszolnám: kb 1-2 hete nem ebben a telóban van a netet is tudó simem, csak egy tartalék kártya, és wifi-vel tabletként üzemel.
ennyi idő alatt elmászott az idő ennyit. most hogy mobilnetet kapcsoltam, beállt a normál jó időre.
erre vigyázni kell, mert a netbank tokenem elköszönt (nem tolerálta ezt a pontatlanságot szerintem). -
Upo
addikt
Szerintem meg inkább ők nem jártak logika órára. Ha én egyszer kézzel beteszem ne zavarj módba, akkor annak valami nyomós oka van. És számítok is rá, hogy ott lesz amíg ki nem kapcsolom. Be is tenne, ha egyszer csak visszatenné hangoskodóra amit én kézzel beállítottam.
Ez szerintem teljesen logikus működés, engem az a S féle idegesítene nagyon.
Bárcsak ennyire logikus lenne minden a MIUI-ban, de sajnos inkább az idiotizmus terjed, a jó dolgokat elsz@rják vagy eltüntetik. De legalább kapunk helyette új színű ikonokat meg emojikat mert az a fontos... -
Lacopapi
addikt
-
lac10
csendes tag
annyi, hogy megnéztem most egy S betűs telefonon, és az a különbség a kettő között, hogy az S betűs szoftverírója járt logika órára :-)
merthogy a Redmi két külön dologként kezeli a kézi "ne zavarj" módot és az időzítettet.
ami szerintem elvi hiba.
az S betűs bárhogy is került "ne zavarj" módba, ha a timere oda ér hogy "ne zavarj mód vége idő", akkor visszaállítja "zavarhatsz" módra.
és ez a helyes eljárás szerintem.
a Redmi automata módja nem hat a kézzel történt beállításra a "zavarhatsz" mód irányába.
azaz ha nem automata módon került a "ne zavarj módba", akkor az automata "zavarj mód" ideje hiába jött el, nem írja felül a kézzel történt "ne zavarjba" állítást -
lac10
csendes tag
-
Csatsa
tag
Állítsd át a színsémát automatikusról a másik két lehetőség közül valamelyikre és akkor nem fogja állítani a fényerő függvényében a kontrasztot, ugyanis ezt látod mikor a fény felé fordítod. Sokan összekeverik az automatikus fényerő szabályozással.
Mondjuk a fényerő szenzor vagy a szoftveres működése nem sikerült túl jól, inkább az utóbbi. Ezt a szenzort használja a színséma változtatásnál is. -
Latza
aktív tag
Egyébként ez érdekes dolog,mert mikor megvettem a telefont, a munkahelyemen a Voda kártyával is lehetett mobilnetezni valamennyire (csarnok + benne iroda), bár jónak azért nem volt mondható az élmény.
Aztán vettem bele egy Telenoros kártyát, mert azzal ment normálisan a net.
Viszont kb. a MIUI 11-es megjelenése óta lényegesen gyengébb a vétel és a Telenoros net is éppen csak megy. Szóval én inkább szoftveres problémának látom a gyenge (gyengített?) jelerősséget, mert korábban egyáltalán nem éreztem rossznak. Kültéren egyébként nincs vele probléma, mindkét kártyával jó a térerő. -
miqlas
őstag
Nekem RN7-em van, nem RN8T, de bejárok ide elolvasni mi van a „kis”tesóval ... Erre sem sokan panaszkodnak, persze néhány ember beletenyerel egy-egy bugos darabba, de nem ez az átlag! Azzal nem értek egyet, hogy miért is ne írhatná le valaki, ha negatív tapasztalatai vannak, persze kultúrált keretek között! Azért az meg a panaszkodó egyedet jellemzi, ha 1-2 hónapig idejár és csak negatív dolgokkal traktálja a közösséget! Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés: mi baja a kedves júzernek
mazohista vagy troll? ... csak hogy finoman fogalmazzak!
-
zzola
titán
Csakhogy meglegyen a mundér becsület!
Munkahelyen kaptam egy Samsung A10-et, de mivel nincsen benne ujjlenyomat olvasó, ezért nem tudom használni a céges levelezést rajta. Amúgy egy vicc kategória a készülék 40k-ért.
Asszony ledobott Honor 8-ával próbálkoztam utána, ennek zárlatos az akkuja, így a fiókban végezte az is.
Na jött az ötlet, hogy ez a készülék mennyire hiper-szuper. Én 56k-ért jutottam hozzá 2 év Wayteq garival. Nos, a 4 éves Honor 8 oda-vissza veri sebességben ezt a készüléket, használhatóságban klasszisokat ver a Note 8T-re.
Viszont én csak munkára használom, semmi szórakozás, így nekem csak szubjektív véleményem van a készülékről...Mondjuk ezért az árért nem rossz. Privátban egy Samsung S10+ van mellette, nyilván ahhoz nem hasonlíthatom....
-
-
Tökimanó
senior tag
Fél éve használom . A hang probléma nélküli. A kijelző gondot őszintén szólva nem is értem. Mi az hogy túl fényes? Azt azért hozzáteszem nekem be van állítva kb. 40% erősségűre és úgy pont jó. Ha meg éppen erős napsütésben használom akkor egy pillanat alatt fel lehet húzni teljesre. Ennél nagyobb baja ne legyen a telefonnak. De megértelek. Nem vagyunk egyformák,mások az igények.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Automatizálóval (nálam Macrodroid) talán megoldható akksi kímélő módban is, kérdezz rá a topikjában.
-
-
lac10
csendes tag
a hang mégsem drámaian xar, most már azért sokat használtam, az első pár napban valószínű a hívók telefonja volt a problémás. vagy a fene tudja. most már közepesnek mondanám a beszédhangot. azaz elviselhető. szerencsére. úgyhogy maradhat a féltégla
a lap az szaggat továbbra is, meg a fényerő valóban furcsa, de szummában elfogadható a cucc. -
törölt tag
11.0.5.0 van rajta?
Nekem is az elozo szoftverrel akadt mint a bűn (11.0.3.0) de a mostanival jó lett...Esetleg ments le róla mindent és FR. (Igaz nekem a Gcam akad de az MIUI baj) Jobban aggaszt hogy ha ROM-olni szeretnék akkor a Magiskot is fel kell rakjam mert különben a custom rom nem bootol be
-
dave987
aktív tag
Gyanús hogy hibás darabot fogtál ki. Nem lehet olyan rossz a hangja. Volt a kezemben pár redmi note,meg sima redmi,minddel szépen lehet telefonálni,a3 3016om is volt,az is jó volt. Tesztekben is jót írnak,nem nagyon látok erre panaszt. Próbáld összehasonlítani a környezetedben ha van hasonló teló.
-
lac10
csendes tag
feltettem a frissítést, a hangja xar a telefonnak.
éés: https://www.portfolio.hu/tozsde_arfolyamok/bet_befektetesi_alap_arfolyamok.html
ez a lap nagyítgatva néha 2-3 másodpercig fagy.
ami ott érdekes hogy 1,5 G ram-os , 40000-es Antutus előző telefon nem lassul be tőle.
alapvetően a redmi jó, de ezek nagyon fájó dolgok.
ugyancsak nem tetszik az, hogyha a kijelzőn megjelenik egy csíkban egy sms avgy nem_fogadott hívás úgy, hogy engedélyezem a tartalom mutatását, akkor az véletlenül "kisöpörhető" és akkor az huss, eltűnt, a telefont feloldva nincs 1-es jel a telefon vagy az sms ikonon. védekezni úgy lehet, hogy a tartalmat nem engedem megjeleníteni az értesítésen, akkor nem lehet "kisöpörni".
úgyhogy van miért morogni sajnos.
a régi teló beszédhangban rommá veri. nem kicsit jobb, sokkal. pedig az egy samsung a3 2016, nem épp csúcskészülék. lassú is visszarakva belé a simet, ezer baja van, nade ezzel az újjal meg szétmegy a fülem a xar hangjától. majdnemhogy használhatatlan. a tesztben ahogy írják hogy kicsit géphang. mostanában nem volt ilyen rossz hangszórós telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest