- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
Intéztem ma nano sim-et Telenorban, direkt szóltam a csajnak hogy kérném a volte funkciót engedélyezését, erre mondja hogy automatikusan menni fog ahogy berakom az új telefonba még 1x rákérdeztem tuti? Tuti
Hát haza jöttem telefonon volte engedélyezve de nem megy... Mit kell mondani üzletben hogy aktiválják? -
-
twine
veterán
Urak két kérdésben szeretném a segítségeteket kérni;
-A telefon támogatja az OTG-t? Tudok rá pendrive-ot, kontrollert stb. akasztani?
Amennyiben igen, van ajánlott csatlakozó vagy kábel?
-a másik a gyári időjárás widget lenne,,,miért nem frissül magától?csak ha rányomok,és frissíti magát az alkalmazás,vagy én frissitem manual,akkor frissül a widget is
-
seger
addikt
Azt be lehet állítani, hogy az értesítési sávon is jelenjen meg azvértesítéa ikon, ne csak a redőny lehúzásakkor lehessen látni?
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Vasárnap kinyílt a boot loader-em és felraktam a Global Sable ROM-ot. Azóta nem indul el a McDonalds app. Változatos hibaüzeneteket generál: írta már, hogy nem hivatalos forrásból telepítettem (Play Áruház...
) vagy hogy próbáljam később, de olyat is írt, hogy az eszköz nem teljesíti a biztonsági követelményeket.
WTF? A Simple, Paypal meg megy simán, pedig azok pénzügyi appok.Ne olyan nagy tragédia, csak furcsállom, hogy ekkora tragédia egy sz.r kupon appnak, hogy nyitva van a biotlooader?
Upsz, lehet nem is ide kellene... Oldman, ha ez inkább mélyviz, akkor töröld és beirom oda.
-
firka70
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #280 üzenetére
Igen, Vodafonos EEAra megjott ma a 11es..
-
válasz
Frissítettem az Összefoglalót is.
-
bododani
senior tag
válasz
Én addig nem tervezek frissíteni, amíg az android verzió nem váltódik vele együtt. Azt is csak akkor, ha mindenkinek pozitívak a tapasztalatai. Hirtelen nem tudok érvet mondani a miui11 mellett, viszont ha tudtok valami jó fícsört mondani amiért megéri, azt szivesen meghallgatom. Nincs benne hangerőszabályzóval kijelző felélesztés pl., a felület meg most is jó. :) Persze mind ez számomra vonatkozik! ;)
-
bododani
senior tag
Ugyan azt használom, amit Oldman2 linkelt, a Dark verziót, és a felső microG segítségével belépve a fiókomba. Majd Hidden Settings for Miui appal letiltottam az eredeti youtubeot. Minden tökéletes. Mindez Miui10-en.
(A hivatalos vanced oldalról letöltött verzió nekem is crashelt.) -
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól nézem az EEA-sok nak ma jelent meg a miui 11 frissités.
-
mzperx76
csendes újonc
[kép] Megjött az OTA frissítés
-
-
-
Most feltettem a youtube_vanced_14.21.54_1421542300 verziót.
MIUI 11 alatt megy gond nélkül.
-
seger
addikt
Vanced-et használ valaki?
-
-
Dzsetro88
csendes újonc
Aggyisten. Ma vettem meg a jószágot, eddig nagyon tetszik. Elolvastam az összefoglaló idevágó részét de nem egyértelmű számomra hogy a 8T-re is lehet e telepíteni kamera "jobbító" alkalmazást. Erre is van a gcam?
-
válasz
instantwater #260 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
instantwater #260 üzenetére
Tudomásom szerint nincs ilyen topik, de az Android alkalmazások topikban lehet hogy írnak ismertebb appok-ról ha akciós.
Viszont van app ami figyeli az ilyeneket.
-
-
-
A Nova Launcher Prime most 129Ft az áruházban!
Ez az egyébként ingyen letölthető, de korlátos Nova Launcher "aktivátora".
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #255 üzenetére
Annyira nem fontos, hogy külön alkalmazást telepítsek, csak fura volt, hogy nem találtam. De ezek szerint nem nálam volt a hiba.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
spiderpig820 #253 üzenetére
Hát az RN7 esetében sem található meg.
De ha beirod a play áruházba hogy uptime, találsz olyan appot ami kijelzi.Kicsit furcsa amúgy hogy nincs ott
-
válasz
aprokaroka87 #252 üzenetére
Itt is bekerült.
Pontosan a 33. pont alul.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #252 üzenetére
Megoldotta, köszönöm.
A készülék futásidejét/üzemidejét hol tudom megnézni? A beállítások/készülékem/összes jellemző/állapot menüben nem találom.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
spiderpig820 #251 üzenetére
Talán ez megoldás lehet.
RN7 topik-ban is felmerült már, bele is került az összefoglalóba.
-
spiderpig820
aktív tag
Sikerült beállítanom valami discover nevű rettenetet, ami töltés közben megnyitja a Google -t.
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni? -
ati888
senior tag
Hello!
Az mitől lehet, hogy töltés közben bekapcsol a képernyő 10-15 másodpercenként?
-
Ez a CTIA és OMTP csatlakozó bekötések közötti különbözőség miatt van.
Ez a hozzászólás is jelzi, nem egy mai problémáról van szó. További részletek is itt olvashatóak.
-
twine
veterán
következő kérdés:
Van egy Sennheiser CX400II-m.
Sajnos meg sem nyekken vele telefon
Ellenben a Xiaomi Piston Basic Edition-nek van hangja.
Van erre valami megoldás, hogy a Sennheisernek is legyen hangja?
Gondolom valamilyen jack lábkiosztás problémakör lehet a dologban.(#245) instantwater:
"Nem vagyunk egyformák, de én úgy érzem engem korlátozna a vezeték nélküli töltés a sebességével és azzal, hogy töltés közben nem használhatom a készüléket, ha szükséges.Látod, ezért kerestem én vezeték nélküli töltést, és nem pedig te
-
Meg tudtad válaszolni a kérdésemet, és, ha jól értem, az egész problémakört magadnak generálod azzal, hogy éjszaka nem töltöd a telefont, reggel vállalod a rizikót és majdnem üres készülékkel vágsz neki a napnak, és az irodában sem használsz gyorstöltést, ezáltal sűrűn vissza kell tenned töltőre a telefont, mert nem tud elég töltöttséget felvenni 2 használat között, amitől idővel kitágul a készülék csatlakozója.
Én rosszul érzem magam, ha egyik reggel arra ébredek, hogy alig van kakaó az akksiban, mert elfelejtettem este feltenni a töltőre, amit az esetek 90%-ban megteszek.
Ilyenkor gyorsan felteszem töltőre, és amíg készülődök felszed elég sokat az akku, és benn az irodában is van gyorstöltő, így amikor beérek, és úgy érzem nincs elég energia az akkuban, akkor újra felteszem a töltőre, és pikk-pakk fel van töltve, és nyomkodhatom estig míg hazaérek.
Nem vagyunk egyformák, de én úgy érzem engem korlátozna a vezeték nélküli töltés a sebességével és azzal, hogy töltés közben nem használhatom a készüléket, ha szükséges.
-
twine
veterán
válasz
instantwater #243 üzenetére
Hogy kérem
Különbözőek vagyunk különböző felhasználói szokásokkal...
Én pld. nem mindig akasztom este töltőre a telefont, így sokszor kevés töltéssel indulok melóba reggel, ahol viszont rengeteget szaladgálok ki az irodából, és viszem magammal a telefont...ezért aztán mire sikerül értelmes töltöttségi százalékot látnom a kijelzőn, addigra 10-20-30 alkalommal is vol már fel, és le csatlakozás fizikailag...
MInek folyománya az, hogy ha hétvégén munka közben drónozok(DJI phantom 4 pro V2) a telefonhoz már ugy kell keresni a f@sza kábeleket a kontroller és a telefon közé, mert az aljzat a telefonon olyan tág,és lötyögős, mint mint az égető melletti úton a lányok....
Az pedig "nem olyan jó",amikor megjelenik "disconnect" felirat a telefonon repülés közben, ha az ember komolyan veszi a repülést.
Az előzmény, az, hogy évekig elvoltam qi töltés nélkül is a redmi note3Se-vel.
Az is igaz, hogy az előző telefon nem volt quickcharge-es....
És amikor ilyenem volt akkor is keveset használtam...
de most sok apró dolog miatt úgy gondoltam, ha tudná a készülék ezt a feature-t, vennék asszonynak is az ágy mellé, hogy este csak rádobja,ami valljuk be kényelmes, meg magamnak is a melóba az asztalra, hogy kicsit kíméljem az új készülék aljzatát...Szóval, valóban...nem az életem múlik rajta...de a töltő sem egy ökör ára, így szívesen vettem volna belőle kettőt...
ez az utólagos kis izé a tok alá viszont nekem már "sufni".... pont ennyire nem fontos nekem sem a qi, hogy ilyen sufnituningba kezdjek... ez már kényelmetlenebb, mert ha meg kell a delej, akkor meg ki kell azt húzni, és bedugni a gyári töltőt....brrr,,,nem aakrok ilyet...
Szóval az ötlet jó,nagyon köszönöm, de ennyire nem fontos...
és talán én is meg tudtam válaszolni a kérdésedet -
Egy ilyennel lehet bele varázsolni utólag.
Beteszed a tok alá, bedugod a portba, és máris van wireless töltésed.Bár én sosem értettem mire jó a wireless charging főleg, ha tud gyorstöltést a telefon.
Kábelen lógva még töltés közben is lehet használni, ez a wirelessről nem mondható el. Ha pedig nem használom, és kell a juice, akkor a kábeles sokkal gyorsabban feltölti, és hamarabb vihetem magammal.
Éjszaka pedig ráér lógni a kábelen.Valaki felvilágosítana kérem?
-
twine
veterán
válasz
spiderpig820 #241 üzenetére
ez most rossz hír...
Köszönöm a választ... -
twine
veterán
Sziasztok!
Bocs, ha retard a kérdés:
Ez a készülék támogatja a vezeték nélküli töltést?
Amennyiben igen, márkán belül ajánlott hozzá ez a típus?
VAgy van ennél jobb, kényelmesebb(ne kelljen helyezgetni a telefont) ajánlott töltő?
köszönettelAm. a telefon "csodás" asszonynak és nekem egy-egy redmi note3SE-t váltott, egy kék, és egy szürke színben...
Ebben az kategóriában szvsz. zseniális -
válasz
aprokaroka87 #237 üzenetére
Ez "haladó téma", lécci itt ne folytassátok...
Ha valakit ez "nagyon érdekel", legyen szíves a Haladó topikba átmenni ezzel.
Jobb oldalt felül, a "Mélyvíz" kapcsolódó téma
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kunasgabor #231 üzenetére
Digi mobil topicban nézelődtél már? Ott írták páran milyen trükkökkel lehet Xiaomikon VoLTEt és VoWiFit bekapcsolni.
-
novisz
újonc
Szeretnék kérdezni, a Gyári kamera rejtett beállítási lehetőségeinek előcsalogatása-hoz.
Ha a kiterjesztett módot bekapcsolom a kamerában, akkor vannak funkciók, amiket nem értek. Mit jelentenek az alábbi opciók:
SR
MFNR
Fingerprint
SAT CameraKöszi
-
kunasgabor
csendes tag
Sziasztok. Valakinek működik a VOWIFI hívás? Digimobilos kártyám van,de nem működik a dolog. Beállításokban természetesen be van kapcsolva.
-
-
Spike77
csendes tag
Értem, kösz. APK-ból sem lehet felrakni??? Spike
-
-
Spike77
csendes tag
Sziasztok! MIUI tárcsázót le lehez szedni valahonnan, vagy csak ami Play áruházban van, abból lehet válogatni? Köszi, Spike
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87 #221 üzenetére
Ez a szomorú! De legalább kiadnak opcióként, mint a Poco launcher-t, vagy a Mi Calculator-t.
Mondjuk a hívás rögzítés nekem pont nem hiányzik, de a többi funkció az igen. -
jFox
addikt
A Redmi Note 7-nél még nem volt GDPR? Azon az EEA ROM-ban is még a MIUI tárcsázó volt.
Egyébként már kezdem megszokni eztán Google felé megoldást. Egy bajom van csak: ugye ez elfordul fekvőbe, ha fektetve használom a telefont. Viszont olyan érzékeny a szenzor, hogy ha egy kicsit is ferdén tartom a telefont, már elfordul.Lehet ezen állítani valahogy?
fdrnrbrt: ugyan ez volt Note 7 nél is. És valóban a 11 javította. Reméljük itt is így lesz... De lehet ez is GDPR...
-
fdrnrbrt
újonc
Köszi a gyors választ
-
fdrnrbrt
újonc
Sziasztok!
Én is büszke tulaja lettem egy ilyen készüléknek. Az lenne a kérdésem hogy be lehet e állítani azt hogy az értesítések ne tűnjenek el az értesítési sávból?
Gondolok itt arra hogy ha Viber üzenetet kapok felvillan az értesítés de utána csak akkor látom ha le is húzom a sávot...
Valakinek van esetleg ötlete? -
Spike77
csendes tag
Igen, valóban. Ennyi erővel vehettem volna egy Android One telcsit, már lecseréltem a billentyűt, most még a tárcsázót is le kell...pont ezt szerettem volna elkerülni, ezért vettem MIUI-s telót...mert a Note 5 nagyon bevált nálam...köszönöm a tanácsokat!
-
-
Spike77
csendes tag
Köszönöm a választ....ezek szerint az is adatvédelem, hogy nem lehet fotót tenni a szám mellé??? Látom már, Indiába kellett volna mennem telefont venni....
Vajon melyik dialer program tudja ezeket a beállításokat? Kösszz... -
-
-
-
Spike77
csendes tag
Hello, ez megint más..Három darab Xiaomi telefon van a családban, egyet vettünk az Eu-stocknál, egyet a Lurdyban, egyet a Smartshopnál. Mindre azt írja, hogy Franciaország....Vajon miért?
-
tbc2
tag
Sziasztok!
Ki tudna valaki próbálni egy dolgot? A Note7-en vagy hardveres, vagy szoftveres bug van a videófelvételeknél a hanggal kapcsolatban. Konkrétan a nagyon hangos hangoknál torzítva, értelmezhetetlen minőségben veszi fel a hangot. https://youtu.be/scHadMWhoUs
Azt kéne megnézni, hogy a 8T-nél is van-e ez a bug, vagy már megoldották. Koncerten, dizsiben lehet tesztelni
Köszi!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest