Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Legújabb MIUI, hard reset után vagyok, és Whatsappon az istenért sem tudom kikapcsolni az értesítés hangokat, mikor üzenetet kapok.
A teljes értesítés rendszert nem akarom kikapcsolni, mert hívásnál szeretném hallani a jelzést.
Nálatok van ilyen probléma? -
MATEO6600
őstag
BT headsetet használok a telefonnal, másnál is csinál hasonlót?
Spotifyon zenét hallgatok, és a headset stop gombjat megnyomva nem a Spotifyt irányítja, hanem elindít egy totál mas zenei alkalmazást (AIMP) , amit kb sose használom, és ott elindít egy zeneszámot... Wtf? Az app a memóriában sincs benne, ha újraindítom a telót, akkor is ez van. -
MATEO6600
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Nálam se jó, de asztali PC-n böngészőből se.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Köszi, jó tudni!
-
MATEO6600
őstag
válasz
Szabolcs2
üzenetére
Igen ezt jelenti.
Van backup és akkor nem kell visszatelepíteni, de én kételkedtem ennek tisztaságában, ezért nem használtam a backupot, csak az elmentett jelszavakra.
Reset előtt screenshotot csináltam a telepített appokról, majd PC böngészőn felmentem a Play Store oldalára, az egyes appok telepítését onnét indítottam el, klikkelgetve. Szerintem max 20 percet tölthettem vele. -
MATEO6600
őstag
Oké, hogy fotózni GCam (vagy egyéb) a bevált, de videózásra is ezt használjátok?
Ami nekem feltűnt, hogy egy rövidebb (30mp) felvétel elkészítése után is hosszas perceket tököl vele a telefon mire lejátszható lesz. -
MATEO6600
őstag
Köszönöm, le is szedtem a legújabb verziót, ég és föld
Gyári beállításokkal használod, vagy más értékekkel?"the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+."
Még egy apró kérdés:
A telefon képes 4k videózásra, de érdemes-e azt használni, ha van 4k-s megjelenítőm?
Az A1-em is tudott 4K-t, de csak interpolált full HD volt kevesebb framerattel. -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Szombat óta én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak, a régi A1-esemet váltotta le.
Összefoglalót olvasva 2 kérdésem lenne:
-Az ajánlott tokok még mindig azok, vagy azóta van más alternatíva is? Én gyárilag nem kaptam hozzá szilikon tokot.
-A GCam közül hol találom a jelenlegi stabil romra ajánlott verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ne szopassátok magatokat, ilyen méretű frissítés után ajánlott a gyári visszaállítás. Apróbb bugoktól mentesültem meg.