- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nozy82
tag
Én ki akartam próbálni a Miui12, már csak azért is hátha működne a VOWIFI, mert az nem megy, pedig szükség lenne rá. De sajnos nem sikerül frissíteni, beállításokban rendszerfrissítésnél kiválasztom a csomagot és "adatok ellenőrzése sikertelen" azt írja.
Recoveryből is próbáltam volna de ott meg nincs "Install update.zip" hogy ki tudjam választani. -
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Global stablnél egyszerűbb a téma. Ott viszonylag ritka, hogy sokszor be kell lakni. Frissítés is kevesebb.
Az viszont annyira nem nagy móka, amikor global vagy china deven jön egy olyan update, aminél nem akar menni a ROOT...
Ezt úgy általánosságban írtam. Engem ezért készített ki párszor a Xiaomi.
-
Cyrin
addikt
Én is megvárom amíg kijön, plusz lesz belőle EU rom, aztán bootloader nyitás, és rom csere.
Csak egyszer akarom újra belakni. -
porker
tag
Szervusztok!
Lenne egy kérdése a Tisztelt Tagokhoz: egy ilyen telefon manapság használható egy 12 éves hölgy számára? ... Értsd: nem merül olyan gyorsan mint a 9T, stabil? Mennyire fordulnak elő fagyások?
Talán kicsit furcsák a kérdéseim, de a Xiaomi sem olyan faék egyszerűségű telefonokát gyárt már mint mondjuk a 4X volt amin minden működött...
Köszönöm! -
Tökimanó
senior tag
válasz
hellboy4591 #2690 üzenetére
Nekem eddig nem jött értesítés de nem is bánom. Még a végén képes lennék felrakni. Így van időm és várom a fórumokba azok véleményét,tapasztalatát a 12 -ről akik felrakták már.
-
hellboy4591
csendes tag
Globalra elérhető az új rendszer.
[link] -
Joe1
tag
Sziasztok!
Nálam a Gboard – a Google-billentyűzet nehezen bírkózik meg a hangvezérelt gépeléssel. Szeretném használni, hogy viberen, messengeren, sms-ben ne kelljen pötyögni. Nagyon sok beállítást kipróbáltam, engedélyek megadva, adattörlés, újratalepítés megvolt, de sokáig gondolkodik amíg leír valamit, vagy inkább leáll, újabb vagy többszöri mikrofon érintés után sem ért jobban, sőt a hangos szóra sem hallgat.
Használ-e valaki más billentyüzetet ami tud magyar hangalapú bevitelt és lehetőleg ne gyüjtsön bizalmas adatokat.
Olyat szeretnék amit már kipróbáltatok, vagy használjátok.
Előre is köszönöm. -
ρσгτσ
addikt
Az mehet neki mentés után...de ezeket a víruskeresőket kukázd. A gyári kezelő elég nagyjából mindenre átlagfelhasználáshoz.
A többi csak látszat app, és némelyik meg a telefon lassításában is segít.
Néhány app meg egyenesen árt, ha olyan folyamatokat is kilő, ami folyamatos szinkron alatt van. Így szintén jön a lassulás és mellé a nagyobb merülés is...bár a legtöbb ilyen app nem megy ROOT nélkül. Szerencsére.
-
Dino
újonc
válasz
Gery1987 #2684 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, olykor olykor újra szoktam indítani, sajnos nem kerültem közelebb a megoldáshoz. Ha gyakran használom akkor nem csinálja ezt.
Talán egy gyári reset megoldaná ezt? Vagy mi lehet a megoldás? Biztos nem spyware/malware vagy ilyesmi ami a háttérben fut?
-
Nozy82
tag
Üdv.
A Vowifit életre lehet kelteni valahogy ezen a telóm?
Kódot beírtam tárcsázóba, kapcsoló meg is jelenik a beállításokban de a vowifi ikon nem jelenik meg felül.
Telenor illetve Digi simet használok. -
Gery1987
őstag
A Xiaomi felületének a MIUI-nak jellemzője az agresszív RAM kezelés. Szereti önmaga be-bezárni az appokat, csak úgy tűnik hogy meg van nyitva. Adódhat ebből bár a 2-3 mp egy kicsit soknak érződik, nekem. A zene rámásolás után max a zenlejátszó app akadhat meg amíg kikeresi és betallózza magának a zenei fájlokat de az se nagyon szokta, legalábbis nálam, de az app függő. Vírusírtó a telefonra hülyeség, csak felesleges energiapazarlás, már bocsánat a nyers megfogalmazásért, a gyári megoldás is bőven elég ha nem nyitsz meg minden oldalt felelőtlenül. A tisztítás az oké. Időközönként én is megcsinálom,kb havonta.
Néha nem árt kikapcsolni a telefont, ha nem szoktad, vagy újraindítani. -
Dino
újonc
Sziasztok!
Még a nyáron vettem egy Redmi 8T okostelefont és egy jó ideje, amikor sokáig nem használom a telefont és megnyitom a telót akkor az applikációkat meg úgy a kezdőképernyőt nem azonnal hozza be, hanem úgy 2-3 másodperces késéssel. Akkor is elő szokott fordulni, habár ritkán, ha sokat nyitogatom ki és be a telefont.
Mitől lehet ez? Nem tudom pontosan, mióta csinálja ezt. Lehetséges, hogy amikor rácsatlakoztattam a telefonomat a számítógépemre hogy zenéket másoljak át akkor felmászott rá valami spyware/spybot vagy valami vírus ami a gépemen van csak nem tudok róla? A gyári vírus irtója és az egyszer feltelepített Avira vírus irtó sem talált semmi. A telefont folyton tisztogatom (memória tisztítás, felesleges fájlok stb)
2 applikáción és a már említett vírus irtón kívűl nem raktam fel semmit rá.
A segítségeteket szeretném kérni ebben. -
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam róla, hogy vannak olyan programok amelyek android telefonon törölt fájlokat vissza tudnak állítani. Találtam egy párat, de mindegyik azt kéri, hogy a telefon roototlva legyen. Hogy lehet ezt a telefont roototlni? -
ρσгτσ
addikt
válasz
hellboy4591 #2678 üzenetére
Kontroller szerintem más eset, mert az nekem más készüléknél sem mindig csatlakozik automatán. Xbox one kontroller. Droidon és iOS -en.
Többi dolog az mindig simán csatlakozik.
-
hellboy4591
csendes tag
Nekem pont most lett egy éves a készülékem és lekopogom, de eddig semmi gondom nem volt vele. A telefonálás alatti képernyő villogást azt megoldottam azzal, hogy mielőtt a fülemhez emelem a telót lezárom a képernyőt.
Mobil nettel és a wifivel szerencsére sose volt problémám, egyedül a bluetooth az ami csak akkor csatlakozik, ha megnyitom a beállításait, de akkor egyből. Szerencsére ezt is ritkán használom, csak olyankor amikor kell gamepad egy-egy játékhoz, szóval ez sem zavar annyira hogy ez miatt cserés legyen a teló.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pityesz78 #2673 üzenetére
Nekem ez eléggé szoftver probléma gyanús.
Az "aktív marad a kijelző" téma viszont fizikai okok miatt van...ha megnézed hívás közben eléggé fent van az érzékelője. Illetve kicsit hülye a kialakítása.
A többi dolog nagy eséllyel szoftveres, de ez akkor derül ki, ha mentés után csinálsz egy gyári visszaállítást. Vagy ha megy neked, akkor újra feldobod rá gépen keresztül a legfrissebb szoftvert.
De ha nem akarsz vele szórakozni vagy a fentiek nem oldják meg, akkor szerviz lesz a megoldás.
Nálunk 24/24 -ben net alatt van a telefon. Napközben mobilnet, kb. 6 órától reggelig pedig WiFi. Illetve okosóra és autó BT is rendszeres, automata kapcsolódással, stabilan. Nincs semmi gond vele.
-
törölt tag
Nálam a wifi bekapcsolása szokott problémás lenni.Ha hosszabb ideig nem használom akkor van,hogy manuálisan kell frissítenem a wifi-t,mert nem lát 1 hálózatot sem,pedig az enyémen kívűl van még vagy 50 csatlakozási pont a panelban
-
Pityesz78
tag
7 hónapja használom a telefont.
Voltak vele mar gondjaim amit megszoktam, pl. telefonalas kozben a kepernyo aktiv ezert elallitgatok par dolgot illetve legtobbszor kikapcsolom a mikrofonomat vagy a fenykepek homalyosak. A bluetooth sem gordulekeny, kb mindenhez csak manualisan csatlakozik, nem ismeri fel a mar csatlakoztatott eszkozoket automatikusan. Nemtudom masnal is vannak-e hasonlok mert nem kezdtem vegigolvasni az 1400 hszt, de ezek nem jo dolgok. Viszont ami a legujabb, h nincs mobilinternet, megszunt. Persze tudom ha gariba visszaviszemm akkor biztosan mokolgatjak meg szoftverezik, pont ezt nem kivanom magamnak, hogy ujra belakjam a telot aztan kideruljon, h nem sikerult orvosolni a hibakat.Masnal is vannak hasonlok?
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
-
dniki88
tag
Egy jó nagyítóval megnézném azt a hangszórórácsot. Nekem is hasonló gondom volt, (nagyon halk volt, ha egy kicsit nagyobb alapzaj volt nem értettem amit mondanak). Teljesen tele volt rakodva, a rács. Nagyító és egy vékony hegyes tű segítségével ki lehet takarítani, azóta teljesen jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hellboy4591 #2666 üzenetére
Szerintem várható volt. Majdnem a frissítési bejelentés pillanatában kiderült, hogy tolódik határozatlan ideig. Azóta csak annyi volt, hogy tesztelik. Semmi más. A többi csak spekuláció, megfoghatatlan tartalom nélkül.
Xiaomi esetében szinte mindig ez a jellemző. Kimókolják a build.prop -ot aztán betesznek egy kamu képet.
Egyébként üdv. mindenkinek.
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
be lehet azt állítani valahogy, hogy ha pl. otthon vagyok, akkor ne kérje feloldáskor a pin-kódot? (Biztonságos hely más telókon, de itt nem találok ilyet) -
hellboy4591
csendes tag
válasz
#38193152 #2647 üzenetére
Ez most jött az egyik Xiaomi-s Telegram oldalról:
"The stable Global/EU/India MIUI 12 update for the Redmi Note 7 or Redmi Note 8/8T is not ready! So it's not clear on the day it's going to be published.
So don't believe those who give days/days on this subject and don't ask questions about it in our groups anymore. THERE'S NOTHING WE CAN DO!"
Ezek szerint bármi info, ami nem a Xiaomi-tól származik az kamu. Szóval senki nem tudja mikor érkezik a frissítés sajnos. -
comodo
csendes tag
válasz
Rottweiler89 #2660 üzenetére
Biztonság/Tiltólista/Fogaskerék/Hivás-Tiltólista/Rejtett számrol érkező hivások tiltása
-
hegti
aktív tag
válasz
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
Szerintem sehogy. Ha nincs szám amit letilts, akkor ugye nincs mit letiltani. Esetleg a szolgáltatód tud neked segíteni, bár kétlem hogy ilyenkor annyira segítőkészek lennének, de ha nincs igazam majd valaki kijavít.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Rejtett számú bejövő hívásokat hol lehet letiltani? -
törölt tag
"Én nem vágom ezeket a jelöléseket,..."
Erre válaszoltam.
-
twine
veterán
válasz
Stylewars_kp #2648 üzenetére
nem is tudom pontosan....talán igen, majd megnézem, ha megtalálom a papírját...
De ezen a vonalon nem szívesen indulok...
mert ezen kívül "semmi baja" a telefonnak...
Talán még egy rosszindulatú szervizes simán azt is mondhatná, hogy szól a hangszóró, semmi baja a telefonnak...De nem ilyen volt újonnan mert ha elvettem a fülemtől is halottam a másik felet...
most meg az agyamba kell nyomni, hogy halljam,,,utcán vagy zajban nem is szívesen használom, mert alig hallom a másik felet...nyomom izomból a fülembeViszont ha meg gariban akarnám intézni, akkor borítékolható a FR....amit én is meg tudok csinálni....csak el akarnám kerülni...
A telefon (szét)bontást, meg tényleg csak legvégső esetben "igényelném"... -
z123456z
őstag
válasz
kaosz86 #2649 üzenetére
Én nem vágom ezeket a jelöléseket, de amennyiben ide szánták volna, gondolom régió állítgatás nélkül is megjelenne. Vagy később ér ide, vagy a mi régiónk számára haszontalan frissítéseket tartalmaz. Persze ez csak okoskodás a részemről arra, hogy a "régi" rom okozhatja a problémát a kollégának.
-
törölt tag
"12:43 pm (IST): A Redmi Note 7 / 7S-hez hasonlóan úgy tűnik, hogy a Redmi Note 8 MIUI 12-es frissítése túl van a tesztelési szakaszon . És lehetséges, hogy a frissítés ennek a hónapnak a közepén kezdődhet."
Ez mai hír.Vonatkozik a 8T-re is.
-
twine
veterán
válasz
Stylewars_kp #2645 üzenetére
Köszönöm mindenkinek...
a menüböl "szoftveresen" (hangszóró ) tisztítást próbáltam, nem vezetett eredményre....
én először azt gondoltam, az állandóan zsebben tárolt telefon icipici hangszóró rácsa lett esetleg tele szösszel....mert teljesen életszerű lenne egy cca 1éves telefonnál...
De aztán itt utána olvastam,itt és gyúlt fénysugár, hátha mégis szoftveres a problémám...
Mókolni nem mókolom a telefont, és em is használok ilyen alkalmazásokat, amiknek hasonló lenne a céljuk....Ps:és igen a "tisztító hang" sajnos a kihangosító hangszórón szólal meg, nem a "telefon hangszórón"
-
miqlas
őstag
válasz
Stylewars_kp #2640 üzenetére
... õ nem hallja a másik oldalt, az nem hangszóró
-
kaosz86
aktív tag
Szerintem nekem is úgy frissített 11.0.11-re, ha indiára állítottam a régiót.
-
twine
veterán
Sziasztok!
Jó ideje annyira halk a készülékem telefon beszélgetések közben, hogy már ha tehetem csak kihangosítva használom...
Ezt meg nyilván nem mindenhol tudom megtenni(nem vagyok a hangosan kiabálós, mindenkit lesz@rok "fajta"), ezért aztán egyre kellemetlenebb a készülék használata, pedig egyébként szeretem-szerettem a telefont...Próbáltam erre rákeresni a topicban, de csak egy estet találtam ami frissítés után történt, és a egy factory reset oldotta meg....
Én nem tudom pontosan mihez kötni ezt a halkulást, ráadásul a feleségemnek is ugyanilyen telefonja van, ő pedig nem tapasztalt ilyen hibát...
Kérdés van e valamilyen ötlet erre a problémára a FR-en kívűl?
Nagyon nincs kedvem a FR-hez, mert egy régóta jól belakott és egyébként jól működő telefonról van szó...sem időm sem kedvem hozzá....Persze a muszáj nagy úr....de gondoltam előtte megkérdezlek titeket...
Telefon:
Köszönöm előre is a segítségeket -
bbpro
tag
válasz
Atomcsirke #2627 üzenetére
Van egy ulefone armor x5 telóm is nem a legújjabb MTK helio p22-vel. Beltérben (cseréptető+betonfödém) 10 másodperc alatt talált 21 holdat (csak gps glonass) amiből 15-öt fixált. Pontosság 2-3 méter. Nem szarok már a mostani MTK chipsetek, csak romolni nem lehet őket.
-
cidalain
veterán
válasz
ez a "félés" az MTK-tól kb 6-7 éve kezdődött, nem gondolnám, hogy ma is van valóságalapja. illetve annak idején én még a Snapi 400-ra is simán rámondtam, hogy szar: nehezen talált műholdat és hibázott a GPS-e.
Illetve azért itt a Note 8T-ben is látok hibákat: elmész tevékenységet csinálni, trackeled,
aztán vannak a routbe-ban kurflik, pedig biztos hogy nem részegen menetem útpadkától-útpadkáig. Igaz, ez egy ilyen tracken nem mutat szépen, de ez a valóságban 5-10 méteres hiba, ami navigálásnál bőven oké. -
z123456z
őstag
válasz
A kérdésedre nem tudom a választ, de valóban, néhány MTK-s kísérlet óta csak snapis készülékeket merek venni, tabletben és telefonban egyaránt. Mondjuk bárki bármit mond, nem mernék megint kísérletezni vele.
-
Atomcsirke
aktív tag
Van itt a csoportban "GPS-fetisiszta", akinek volt alkalma összehasonítani a Note 9-el a navigációt? Még mindig tartja magát a városi legenda, hogy az MTK-s telók kicsit háklisabbak, pontatlanabbak, mint a Snapisak? Anno a kétmagos, MTKs Lenovom után, megváltás volt a Redmi 3s GPS-e, mert a másikban gyakorlatilag használhatatlan volt a modul navigálásra.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen készüléket. Kérdésem a következő:
Lehet ezen a telefonon törölni egyáltalán pl a Play zene vagy a Drive-ot?
Nekem ezek nem kellenek, de nincs törlése lehetőség, mint pl párom Galaxy A5-en.Köszönöm
-
flash-
veterán
üdv
tudnátok ajánlani valami jó minőségű üvegfóliát?
amit Hagaa-tól rendeltem az elég könnyen repedt-tört..desolator?
vagy egyéb? -
Zoli bácsi
őstag
Nekem nehezen akar csatlakozni a hálózathoz, és elég gyenge a wifi. Ha olyan helyen élsz, hogy sok a wifi hálózat, és mindegyik ugyanazon a csatornán sugároz, az okozhat ilyen problémát.Kollégám társasházban lakik, neki is szakadozott a wifi, ledobálta. Átállítottam a routert másik csatornára, varázsütésre megjavult neki...
Nem biztos hogy ez a baj, csak egy tipp. -
pumsz
tag
Sziasztok, pár hetes a telóm és most elkezdett megbolondulni. Elveszíti a wifit többször egymás után, van, hogy csak úgy ujraindul, lefagy. Találkozatok ezekkel a jelenségekkel, vagy én fogtam ki egy rosszabb darabot? köszi
-
-
z123456z
őstag
válasz
Dhampir #2616 üzenetére
Én még nem találkoztam vele, pedig már elmúlt a kímélő fázis. Sőt, kijelző- és kameravédő fólia sincs rajta, úgy néz ki, bírja a kiképzést. A RN7-nél és a Samsung Galaxy a3-nál biztosan jobb üvegezést kapott. Azokon sima törölgetéstől megjelentek hajszálkarcok, ezen semmi, olyan bitang, mint az S2.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A kamera porosodása gyakori jelenség, vagy csak elvétve fordul elő egy-egy darab esetében?
-
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2612 üzenetére
Nekem RN7-em van, ezért én Parrot-féle Gcam-et használok! Az idézetben ajánlott beállításokkal szebb lesz az elkészült fotó! A 4K, ha van olyan tv-d, szebb képet ad, tehát érdemes azt használni! A frame rate, meg ha kadenciahelyesen akarod megjeleníteni, amúgy is felesleges 30 fps felett ...
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm, le is szedtem a legújabb verziót, ég és föld
Gyári beállításokkal használod, vagy más értékekkel?"the most common is -0.2 exposure, saturation on the back camera 1.1 shadow 1.9 lights, pixel 4 xl colors and 15/13 frames for hdr+."
Még egy apró kérdés:
A telefon képes 4k videózásra, de érdemes-e azt használni, ha van 4k-s megjelenítőm?
Az A1-em is tudott 4K-t, de csak interpolált full HD volt kevesebb framerattel. -
miqlas
őstag
válasz
féldekás #2610 üzenetére
A Note-ok eleve egy magasabb minõségi osztályt képviselnek. A RN8T ajánlott plecsnit kapott itt, a R9, meg semmit. Amúgy mindkettõt Bone123 tesztelte és az összefoglalóban is megemlíti, hogy a RN8T jobb vétel, igaz, akkor még drágább volt, mint most (64K vs 50K). Persze az a 6K HUF különbség, nem akkora, hogy ne érje meg inkább sokszorosan a RN8T!
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Melyik modellt vennétek és miért?
Redmi 9 50k
Redmi Note 8 56k
Redmi Note 8T 56k
Mindegyik 4/64-es modell. -
miqlas
őstag
válasz
MATEO6600 #2604 üzenetére
Gcam: olvass vissza!
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Szombat óta én is boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak, a régi A1-esemet váltotta le.
Összefoglalót olvasva 2 kérdésem lenne:
-Az ajánlott tokok még mindig azok, vagy azóta van más alternatíva is? Én gyárilag nem kaptam hozzá szilikon tokot.
-A GCam közül hol találom a jelenlegi stabil romra ajánlott verziót? -
z123456z
őstag
válasz
hellboy4591 #2601 üzenetére
Ezen már többszörösen túl vagyok, az eredmény minden esetben ugyanaz sajnos. Egy dolgot nem próbáltam még, a gyári visszaállítást. Nem akarok mindent újratelepíteni meg beállítható, pedig lehet, hogy megoldaná.
Szerintem ez egy bug. Ezért is várom már a MIUI 12-t, hátha. Marha bosszantó állandóan a leb...st hallgatni, hogy minek rakom le, mielőtt felvennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest