Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz
tachikoma #3682 üzenetére
Lehet nem ártana egy factory reset de a lassan 2 éve belakott telefonomon félek nekiállni.
Van valami jó módszeretek, hogy minden visszakerüljön ugyanúgy mint reset előtt?
Szokások rabja vagyok ennyi idősen márés ha egy ikon nem ott van ahol szokott lenni az is dühít már.
-
Blamazs
senior tag
válasz
aprokaroka87 #3676 üzenetére
Felraktam manuálisan. Lett végre alkalmazásváltó nekünk is.
-
Blamazs
senior tag
Nekem is feldobta, de mire hazaértem el is tűnt és nem találja azóta....
-
Blamazs
senior tag
válasz
hellboy4591 #3304 üzenetére
Milyen frissítésre gondolsz?
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Ma kezembe került egy MI 10 Lite készülék. Meglepődve tapasztaltam, hogy a tárcsázó nem fordul el landscape módba. Ezt nagyon bántónak találom a Note8-nál, meg hogy túl érzékeny a giro szenzorja. Hogy lehet az hogy azon a készüléken nem fordul el a tácsázó ezen meg igen? Ja ott volt gyors alkalmazásváltó is persze. -
Blamazs
senior tag
Sziasztok! A horizontális alkalmazás váltó miért nem jött nekünk miui 12-vel? Régebbi note 7-en ott van ezen még nincs. Élő lehet csalni valahogy, vagy nekünk nem lesz ilyen?
-
Blamazs
senior tag
válasz
szabolcs77 #3095 üzenetére
Apk-ból fel tudod tenni de nem tudod alapértelmezetté tenni és állandóan hibával elszáll. Ez a google tárcsázó egy vicc ahhoz képest tudásban és főleg sebességben is. Ha valaki tud megoldást szívesen venném én is.
-
Blamazs
senior tag
válasz
Tökimanó #3029 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, mivel úgy látom, hogy a Note 9 topic nem pörög így, hogy gyerek S2 helyére vennénk neki Redmi 9-et. Sajnos elfogyott ezért néztük a Note9-et. De abból is csak 3/64GB verzió érhető el. Csak Edigital vásárlás jöhet szóba egyéb okok miatt.
Mi a hátránya a 3GB verziónak a 4-hez képest? Valahol mintha azt olvastam volna hogy 3GB verzió nagyon gyenge. Mi a véleményetek? Várjak a 4GB verzióra vagy megvehetem a 3-at is? Nem játszik, net, chat, foto amire használná. -
Blamazs
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2997 üzenetére
Outlookba a céges levél volt 5 perc. Messenger nem izgat, addig sem csesztetnek rajta
De a levelezés fontos lenne nagyon. -
Blamazs
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2995 üzenetére
Azért pontosítanék, kb 5 perc volt mire jelezte most megint de megjött legalább.
Iphone-ban kezdtem pedig már gondolkodni, de akkor ott sem jobb a helyzet. -
Blamazs
senior tag
válasz
aszti75 #2983 üzenetére
Auto szinkkront hol kell bekapcsolni? Érdekes mert a gmail működik gond nélkül. Céges levelezés outlook-on megy az csak kézi frissítés mellett. Messenger is. Reset volt a hétvégén, pontosabban wipe data és mentésből raktam vissza mindent. De a hiba nem változott, maradt ua.
-
Blamazs
senior tag
Vissza lehet rakni valahogy a régi miui11-et a telefonra?
Ma 8db email maradt le megint mert nem jönnek be csak kézi frissítésre. Messenger is kuka, csak az nem égetően fontos. De a céges levelezés prioritást élvezne. Van ez az anti rollback tudtommal ezért is kérdezem. -
Blamazs
senior tag
Járt már más is úgy MIUI12-vel hogy felhivnak, felveszed és a tárcsázót nem tudod eltűntetni. Meg kellett volna néznem egy mail csatolmányt de nem tudtam váltani. Le kellett tennem, és újra hívni. Van bug rendesen ebben a 12-ben is. Kezdek kiábrándulni a xiaomi/android párosból pedig nagyon szerettem eddig.
-
Blamazs
senior tag
válasz
hellboy4591 #2949 üzenetére
Lehet hogy a 12.1 tartalmazza, de érdekes hogy a régebbi Note7 készülékünkön ott van, és működik.
-
Blamazs
senior tag
válasz
Jarlaxle89 #2752 üzenetére
Hogyan lehet váltani Eu romról Globalra? Nekem is hiányzik nagyon a miui tárcsázó. Ez a google tárcsázó egy vicc ahhoz képest és lassú is nagyon.
-
Blamazs
senior tag
Nem írom alá hogy kinai telefonos feature. Előtte redmi 5 plus volt amit a mai napig visszasírok. Ha tehetném visszacserélném rá. És ez nem túlzás. Azok a dolgok amik ennél idegesítenek ott szóba sem kerültek soha. Csak reménykedem hogy a frissítés segíteni fog néhany bosszantó hibát kiküszöbölni. Persze lehet ezek csak nekem hibák másnak nem
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Lehet valamit kezdeni azzal hogy nagyon érzékeny a képernyőforgatásra a telefon? Megőrülök tőle. Ha meg kikapcsolom az elfordulást magamat szívatom. Tárcsázó pörög mint a ventillátor. MIUI tárcsázót apk-ból letöltve nem lehet alapértelmezetté tenni. Google tárcsázó meg egy nulla a miui-hoz képest. Van valakinek ötlete?
-
Blamazs
senior tag
-
-
Blamazs
senior tag
Alapértelmezett tárcsázót le lehet cserélni valahogy?
-
Blamazs
senior tag
válasz
viktorhu #2189 üzenetére
Igen ez az arccal nyomogatás megőrjít. De míg a több mint 2 éves 5 Plus ehez képest hibátlan volt, en Note sorozat, hogy gyengébb legyen az gond. Közben rájöttem hogy a google tárcsázót is utálom, mert minek elforgatni a tárcsázó képernyőt pl. nem értem. fel is raktam a miui gyári tárcsázót és már jobb barátok vagyunk
-
Blamazs
senior tag
válasz
szaboi6512 #2187 üzenetére
Nekem is nagyon hiányzik. Nekem azért érdekes ez a telefon. Előtte Redmi5 Plus volt és bevallom őszintén jobban szerettem mint ezt. Stabilabb volt mint ez. Gyakran megszakad a hívás, fülemen tartom és azt veszem észre nyomkodom a gombokat. Szerintem a megszakadás is ez miatt lehet... Képernyő elforgatás halál az 5-höz képest. Kapcsolgatni kell a funkciót állandóan, mert forog ha kell ha nem. Lehet nem értek hozzá majd jönnek a kommentek de redmi 3 pro-val kezdtem amit még kinából rendeltem anno. Nagyon jó telefon volt az. Utána jött az 5 plus és most ez. Sokat hezitáltam a note9 és ez között, ezt választottam. Lehet a 9-et kellett volna. Vastag is ez meg a tok is rátesz egy bő lapáttal. Én megbántam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Óvodások homokozója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Crimson Desert
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest