- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
-
Sziasztok!
Egy apró segítséget szeretnék kérni, sajnos nem találtam erre vonatkozóan sehol infót: hol lehet kikapcsolni a startup hangot, amit a telefon a boot során játszik? Beállítottam éjszakára egy scheduled ki- és bekapcsolást és nem sok értelmét látom a boot során a zajkeltésnek
Köszönöm előre is! -
littlerock
aktív tag
Nahh... Köszi mindenkinek. Megoldódott...
-
Lacopapi
addikt
Hm.ez milyen-melyik rom? Ha itt nincs akkor a beállítások- további beállítások alatt kellene lennie. Abban az esetben,ha nyomva tartva bármelyiket cserélhető a sorrend,akkor sajnos csak ennyi van,de ez szokatlan lenne.
littlerock... híváslista-balralent három fektetett vonal-beállítások -advanced settings -caller ID .... legalábbis 12-es miuiban. -
kisspall
aktív tag
válasz
littlerock #2291 üzenetére
Regisztrálni kell a számmal a szolgáltató weboldalán és ott beállítani ezt. Így telefontól függetlenül stabilan fog működni a kijelzés.
-
viktorhu
veterán
válasz
littlerock #2283 üzenetére
De ez a küldésre vonatkozik, te meg a kijelzést kerested. Melyik nem működik?
-
gabor9991
addikt
válasz
-
Adamis
őstag
Sziasztok! Az lehetséges, hogy nem tudom a gyorskapcsolókat változtatni MIUI 11-en? Vagy csak én nem találom...?
-
cidalain
veterán
válasz
Névjegyek, jobbfelső 3 pötty, beállítások, telefonos fiókok, további beállítások, hívóazonosító
Kereső alatt meg nem a fórum keresőt érti, hanem a telefonét. Beállítások gomb, és ott legfelül van egy keresősáv. Bármit beírhatsz, dob ki találatokat, amik kattinthatók. Nem kell ezeket fejből tudni mi melyik almenüben van, elég ha tudod mit szeretnél keresni.
-
littlerock
aktív tag
Ide a fórumba már beírtam... Most is csak ezt a hozzászólásodat dobta ki. Szóval... A linkelt képedet milyen esőtánccal tudom előcsalogatni a telefonon?
-
gabor9991
addikt
válasz
littlerock #2281 üzenetére
Keresőbe írd be hogy hívóazonosító.Ott lesz. [kép]
-
viktorhu
veterán
válasz
littlerock #2279 üzenetére
Ha nem tudod, akkor azt kellene először megtudni.
-
viktorhu
veterán
válasz
littlerock #2277 üzenetére
Szolgáltató oldaláról be van kapcsolva a szolgáltatás?
-
littlerock
aktív tag
Tudnátok segíteni? Anyós RN8T telefonján nem tudom beállítani a hívószám kijelzést.
-
spiderpig820
aktív tag
Használja valaki az m4sport alkalmazást?
Push értesítések jönnek rendben?
Nekem ezt a részét még nem sikerült működésre bírnom. -
válasz
Flowtation #2273 üzenetére
Biztonság App-ban lévő ismeretlen szám tiltása volt a lényeg. Ez az köszönöm!
Dacia most olaj cserén van.
-
Flowtation
őstag
válasz
Luck Dragon #2272 üzenetére
a szám nélküli hívásokra gondolsz? Vagy olyanokra akik idegen számról hívnak és le akarod tiltani azt a számot?
Előbbinél: biztonság app->tiltólista->beállítások (fogaskerék jobb fent)->hívás tiltólista->itt kiválasztod, hogy mit szeretnél tiltaniUtóbbinál: a hiváslistában hosszan nyomsz a néven=számon-> felugró menüben pedig tiltás/spam bejelentés
Remélem erre gondoltál.
A daciát meg hajtsad -
Sziasztok, segítsetek légyszi. Nem találom az ismeretlen hívások eltiltása funkciót.
Merre találom? Köszönöm. -
pdave
aktív tag
válasz
Alarikman #2268 üzenetére
Szia!
A 9S egy fokkal nagyobb, nem tudom ez mennyire számít. Én is a feleségemnek vettem ilyet (előtte Redmi 4X volt), ezt a méretet még meg tudta szokni, de a 9S már nagy lett volna neki. Mi 58-ért vettük, nem nagyon találtam mást, ami ár/érték arányban szóba jöhetett volna - meg Xiaomi fan vagyok
Ja és én a sima 8-at vettem, mert a NFC nem kellett, viszont egy minimálisan kisebb, mint a 8T. -
Gery1987
őstag
válasz
Alarikman #2268 üzenetére
Szia!
Én Note 5-ről váltottam erre és nem bántam meg, szerintem simán megéri ezt megvenni. Nekem teljesen megfelel ár/érték arányban mindenből egy kicsivel jobb mint a Note 5 volt és nekem ennyi elég is
55-ért meg nem szabad ott hagyni mert 75 függetlenül a legtöbb helyen.
-
Alarikman
senior tag
Sziasztok. Szerintetek erdemes még ilyen telót venni? Tesóm a nejének nezte ki. Kb 55e a 4/64-es. Olvasom, hogy az Android 10 jön rá elvileg. De szerintem kb ennyi, max a MIUI 13 talán. Nekem volt Note 5-öm, szerettem. Most mi 9t-vel tolom.
Vagy van ami ár értékben hasonlóan jo a mostani felhozatalból? A Note 9-es szeria kicsit drágább és eléggé varialtak. Talán Note 9S ami alig drágább?
Köszi. -
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Búcsúzok, ma végül beszereztem egy note 9 pro-t. Ismerkedünk, tetszik. De a régi is megmarad másod telefonnak.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Gery1987 #2265 üzenetére
Én is note 5 -ről váltottam muszájból, mert tönkrement. Nagyobb, mindenben egy picit jobb kivéve a szoftveres hibákat. Bár én a snapdragon 665-től sokkal többet vártam! Alig észrevehető a különbség a 636-hoz képest. Hozzá kellett volna vágni egy 20-ast és a pro-t venni. De még ezt az évet kihúzom vele aztán talán note 9 pro lesz. Vagy note 10 pro ki tudja mi lesz év végére.
-
Gery1987
őstag
Én lassan 1 hónapja használom, de akkor fel is dobta ezt a frissítést. Azóta csak a szokásos, vagyis applikációk, és gyári alkalmazások frissülnek, rendszer még nem jött ki azóta nálam. Amúgy nagyon jól szuperál, nagyon megkedveltem a készüléket, nem hittem volna mert nem volt akkora plusz a Note 5-höz képest, de a tudása több mint amire gondoltam. NFC-t még nem próbáltam, de meglesz. Nem bántam meg a vásárlást, örülök hogy hallgattam a véleményekre.
-
Pgabor79
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi problémával Note 8T esetében?
Ha hívást indítok, amint elkezd hívni a készülék, elsötétül a kijelző és nem is reagál semmire. Nem lehet megszakítani sem a hívást. Semmilyen gombra nem reagál. Mindaddig sötét marad a kijelző, míg a másik fél nem bontja a kapcsolatot. Mi a fene lehet vele? -
Trooper82
senior tag
Azért az agyam eldobom , hogy augusztusban pie- os frissites jön. Lesz itt android 10, tudtok valamit?
-
törölt tag
Az óra widgetet hogy lehet megváltoztatni? Full témát kell cserélni?
-
Trooper82
senior tag
Feldobott ma egy frissítést. 11.0.10.0. feltette valaki , ez vajon már a 10- es droid? 1.9 gb
Ugyanaz, pie miui11 security patch
-
Ramo
tag
Sziasztok!
Van valakinek Miui 12-vel tapasztalata?
Felrakta már valaki? -
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem,bár a telefonhoz csak annyiban kapcsolódik hogy redmi note 8:hogy a telefonon van egy ebook alkalmazás,és hogy a reklámokkal ne zavarjon a hálózatot letiltottam nála. ha elindítom az appot akkor mindig kiírja hogy offline az alkalmazás,és kapcsolja be,de engedi használni a programot,az a gond hogy a teljes képes reklámok helyett keretet megjeleníti,és az ablakos reklámok is mindig mennek a lap alján,az alkalmazások menüben meg látszik hogy nő a hálózat által használt adat mennyiség.
Mit és hol tiltsak még le nála,Az alkalmazásengedélyeknél csak tárhely van kipipálva,az adatforgalom korlátozásnál meg egyik sincs bejelölve(sim 1-2,wifi). -
törölt tag
Na otthagytam a buszon a frissen vásárolt telefont, de szerencsére a következő sofőr badass volt és visszasegített az előzőre, remélem megérte az aggódás
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Pár napja a Messenger Lite (de lehet hogy más app is) egyik pillanatról a másikra nem jelez hanggal értesítés esetén. Az értesítés maga megjelenik, csak némán. Semmit nem állítottam el ez idő alatt, frissítés ugye nem volt, elég tanácstalan vagyok... van valakinek valami őtlete? (MIUI Global, 11.0.9)
-
Gery1987
őstag
válasz
bargeszt #2242 üzenetére
Én megmondom őszintén sosem gondoltam arra, hogy telefont használjak VR élményhez. Ahhoz azért elég combos hardver kell, és akkor már inkább a PC-s konzolos világ VR megoldásást próbálnám ki, ha nem lesz horror áron. Igazából azt sem tudom hogy maga a készülék hardvere alkalmas lenne-e a normális VR headset-ekhez.
-
bargeszt
tag
Sziasztok! Használ valaki VR szemüveget a telóhoz? Ha igen milyet? Én ezt néztem ki, de az ügyfélszolgálat nem akar válaszolni, hogy jó e a telefonhoz.
[link]
Köszi! -
DearMan
tag
Üdv! Videózásnál tapasztaltam egy problémát, mely inkább visszajátszáskor látszódik: az autofókusz folyamatosan mozog, nagyon zavaró. Erre van valami gyógyír?
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. A problémám ,hogy a miui keudőképernyő rendszer app folyamatosan crash-elt. Letoroltem a frissiteseit, most működik, viszont a frissítési előzményekben ott vannak a korábbi frissítések szerintem ezért nem ajánl frissítést. Most ősrégi verzioval vagyok app drawer nélkül ☹️. Valaki tud megoldást arra, hogy törölni lehessen a rendszeralkalmazások frissítési előzményeit?
-
Littoral
aktív tag
Az ujjlenyomattal történő feloldás beállításával alakult ki problémám, még rögtön az elején, ahol rögzítené a rendszer a lenyomatomat. Hiába illesztem oda az ujjamat, nem történik semmi, főleg nem az ígért rezgés, hogy már elvehetem. Ha aztán elveszem az ujjamat, a képernyőn csak a visszalépés lehetséges, ott pedig írja a buborék, hogy "nem sikerült...". Nyilván rosszul csinálom, mi a helyes módszer? Tanácsot kérnék ebben.
-
cidalain
veterán
A legegyszerűbb Ugreen ventirácsosat használom, az egyoldalasat: [link]Én még 2.62-ért vettem tavaly, most drágább.
Tartjastabilan ezt a telót is, korábbi telómat is tartotta. Leesés még nem volt ezzel. Az egység a szellőzőrostélyon is stabilan áll. (Volt ilyesmi 1 dolcsi alatti tartóm is, de az lényegesen bénább volt)
Van ennek a kétoldalas rugós verziója, ami annyiban lehet jobb, hogy a hátsó forgásponthoz képest középen van a teló, míg az egyoldalas nyílásúnál nem, de mivel a teló nem nehéz nem fordul el.A cucc szélei gumírozottak, és a rostélyba dugható része is az, így nem karcol se autót, se telefont. Nekem állítva van benne a teló, azaz oldalról fogja, nem csúszkál ki belőle. Több órás úton is tesztelve, illetve zötyögős úton is.
Még annyi, hogy a kocsi szellőzőjének azért legyen tartása, ne fityegjen, ne legyen nagyon laza.
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Aki autóban is használja, milyen autós tartót használ?
A szellőzőrácsos megoldásból volt egy olcsóm, igaz nem ehhez a telóhoz,de nem szeretném ezt a telót is leejteni onnan, se tovább karcolni a középkonzolt vele.
Kérlek írjátok meg milyen van nektek, s hogyan szuperál, akár a termék linkje is jöhet, ha megtalálható a neten.
Előre is köszönöm! -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valaki meg tudná írni a note 8 T gyári töltőjének a típusát? Sajnos feleségem töltője elveszett a kórházban és kellene másik.
Köszönöm!
-
cidalain
veterán
Köszi, közben találtam infót. Multi Frame Noise Reduction a teljes neve, és valóban úgy megy ahogy ott írták.
Valószínűlegez okozta nálam az elmosást pl az emberi hajnál. Normál esetben nagyítva látszik a hajszálak vonala, íve, viszont amikor ez be volt kapcsolva akkor nagyítva homogén volt a haj. Csak a hajnál vettem ezt észre, és ott sem minden esetben főleg a gyerekeknél, akik a fotó közben azért mozgolódnak.
Nehezítés, hogy ennek a ki-be kapcsolója alapból rejtett, nem elérhető. Itt az összefoglaló 10-es pontja viszont megoldotta a hozzáférést ( [link] ) Megjegyzésként annyit hozzáfűzök, hogy mindenképpen a teló tárhelyén levő DCIM mappába kell dolgozni, akkor is, ha a képek automatikusan az SD-re mentődnek.
-
Blamazs
senior tag
-
-
cidalain
veterán
Jut eszembe. Fényképező appban lehet állítani, hogy az embereknél ne akarjon retusálni, vagy mi a szösz?
Tájképek tök jók, szépek. Emberfotónál előfordul hogy pl a hajat elmossa, és egy homogén paca lesz az ember fején. Vagy szar az app ai-je, rakja rá mondjuk másik fotóappot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged