Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Flowtation
őstag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Szerintem ezt alkalmazásonként kell beállítani, már amelyik tudja. Szokott olyan lenni app téma módnál, hogy igen/nem/a rendszer beállításától függ, tehát ha alapból sötét a telefon kompletten, de az appnál ezt nemre állítod akkor az nem lesz az. Remélem érthetően írtam le.
  - 

- 

Flowtation
őstag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Nekem ugyanez van, azért nem tudsz kilépni, mert szerintem kell az applikációnak a folyamatos futás. Asszem fel is dobja indításkor, hogy miket kell be illetve kikapcsolni, hogy a teló ne lője ki az appot. Egyébként nekem is eléggé zabálja az akksit, de szerintem ez inkább a BT kapcsolat.
 - 

Joe1
tag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder v2.0.15 (Pro) verziót használod? Próbáld meg innen letölteni és tiszta telepítés után az első beállításkor az engedélyek megadásával próbálj meg variálni.
Stylewars_kp: Próbáld meg te is a fenti verziót ezzel megszűnik a problémád.
 - 

Tökimanó
senior tag
 - 

cidalain
veterán
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Na ezt se tudtam. Mondjuk nem is kerestem, mert mint írtam, nekem ez nem bejövös megoldás. De azért jó tudni, hogy mégis van.
Cyrin
Örülj neki, van olyan ékezetes karakter, ami egymaga 10-12 karakterhelyet visz el az sms-ből, emiatt én már évek óta ékezetmentesen sms-ezek. - 

Blamazs
senior tag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, mivel úgy látom, hogy a Note 9 topic nem pörög így, hogy gyerek S2 helyére vennénk neki Redmi 9-et. Sajnos elfogyott ezért néztük a Note9-et. De abból is csak 3/64GB verzió érhető el. Csak Edigital vásárlás jöhet szóba egyéb okok miatt.
Mi a hátránya a 3GB verziónak a 4-hez képest? Valahol mintha azt olvastam volna hogy 3GB verzió nagyon gyenge. Mi a véleményetek? Várjak a 4GB verzióra vagy megvehetem a 3-at is? Nem játszik, net, chat, foto amire használná. - 

Blamazs
senior tag
 - 

- 

Lacopapi
addikt
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Más témában más a mappa alapszíne is,azt pedig,hogy ne a mappába lépjen vissza, nem tudod változtatni,mint ahogyan az ikonfeliratokat sem (legfeljebb új mappánál). Megoldás lehet még custom rom felrakása,van olyan amelyben üzenetek az üzenetek... mellesleg emlékeim szerint a xiaomi.eu romban sem messages-ként szerepel.
 - 

cidalain
veterán
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Redmi Note 8Tré verziója van biztos.
Nekem csak 2 gondom van vele: a gyári SW-ben nem Miui tárcsázó van (majd egyszer feldobom rá az eu romot, ha olyan kedvem lesz)
Vettem egy bujtatós tartót ami tök jó, de csak pőrén fér bele, a szilikon tokkal már nem. Anélkül meg csúszik a kezemben. - 

digitalentum
csendes tag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Köszönöm az ajánlatot, de most, hogy már lejutottunk arra a pontra, hogy egyetlen készülékbe lett integrálva a telefon, a fényképezőgép, az óra, a zenelejátszó, a GPS, és hagy ne soroljam... Nem szeretnék csak az értesítések miatt egy plusz kütyüt hordani magamnál. Talán akad rá egyéb megoldás is?!

- 

SkyLine3000
addikt
 - 

lac10
csendes tag
válasz

Tökimanó

üzenetére
						én jövök megyek kint is bent is vagyok sokat, nem a legjobb ha nem a telefon állítja a fényerőt.
az előbb összeadtam, ez a 7. okostelefonom.
soha egyikkel se volt ilyen fényerő gond. eleinte volt hogy napfénynél nem volt jól látható-nyilván akkor még nem voltak jó fényerejű dolgok, vagyis én nem olyant vettem, de ami fixen kisüti a szemem az csak ez. mindegyik másik beállítja. (mind a mai napig megvan még 2, járnak is, beállítják). a hang is ennél a legrosszabb sajnos. - 

Flowtation
őstag
 - 

- 

seger
addikt
válasz

Tökimanó

üzenetére
						Szintén semmi baj az akkuidővel.
Gyereknek vettük, pár napig volt rajta a 10. Még meg sem kapta a gyerek, már jött rá a 11. Frissítés után kapta meg. 1 napot bír neki, de sokat játszik, zenét hallgat, youtub videókat néz.
1 nap 6-7 óra kijelzőidő, és akku még 20-30%-on van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
 - Eladó Samsung A55 5G 8/256GB / Gyári garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő