- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
Teló RN8 T, MUI Global 12.5.2 .0 Stabil verzió fut Android 11-en. a K&H Google Pay-t használja. A rendszerfrissítések automatikusan mennek. Az akku kímélő az érintett alkalmazásoknál ki van kapcsolva, engedélyek megadva, a MUI optimalizálás be van kapcsolva, ez kimaradt a próbából. HCE pénztárca, alapértelmezett fizetés beállítva.
cidalain! Ha az Erste ilyen stabilan megy, akkor lehet, hogy a K&H-nál vagy az NFC-nél van a gubanc.
-
Joe1
tag
Sziasztok!
A mobilfizetés nem akar összejönni a K&H appal. Korábbi hozzászólásokban is volt már téma, de megoldást nem találtam itt sem rá. Minden be van állítva, Vallet is telepítve van, simple kártyát nem akarok. Fizetés előtt mindig ellenőrizni kell, mert ledobja, újból csatlakoztatom a kártyát és legtöbb esetben így sem sikerül fizetni vele. Vinni kell kp-t vagy a kártyát amit bizonyos okból nem akarok. A telecenternél sem tudtak segíteni. Idegesít, hogy az előttem fizető magabiztosan odatartja a mobilt és már megy is elfele én meg 1 hónapja ezzel sz@rozok, nem merem odaverni, hogy a terminálnak nehogy baja essen. Nektek működik, mi kell még hozzá, hogy jó legyen? -
Joe1
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete az értesítésen naponta 1x 2x megjelenik, hogy a Google play szolgáltatások tölt valamit lefelé akár órákig is, ha nem kapcsolom ki, ugyanez van a RN8-nál is. Kikapcsolhatnám az értesítést, de attól még az töltöget. Volt már újraindítás, frissítés törlés, adattörlés, de változatlan. Ti nem találkoztatok ilyennel? -
Joe1
tag
válasz gagyilovag #3231 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
-
Joe1
tag
válasz spiderpig820 #3229 üzenetére
Milyen vírusírtót használsz?
-
Joe1
tag
válasz Tökimanó #3120 üzenetére
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder v2.0.15 (Pro) verziót használod? Próbáld meg innen letölteni és tiszta telepítés után az első beállításkor az engedélyek megadásával próbálj meg variálni.
Stylewars_kp: Próbáld meg te is a fenti verziót ezzel megszűnik a problémád.
-
Joe1
tag
válasz Demokatona #3109 üzenetére
Az értesítési sávon ráböksz a napi adatra, az adatforgalom oldalon jobb fenn a beállítások, adatforgalmi beállításnál a mobilnetes SIM-nél az adat előfizetést állítsd be, aztán alatta Adatforgalmi figyelmeztésnél a napi forgalmat állítsd be pl 5000 MB-ra. Én is szívtam vele, nekem így megoldódott.
-
Joe1
tag
válasz kemotox #3105 üzenetére
Szerintem érdemes várni vele, mert biztos javítás miatt van visszatartva a frissítés, akinek frissült sok bug van benne. Nekem kb 1 hónapja frissült a RN8 a feleségem RN8T-re nem jön a frissítés. A RN8-on a 12-es hibátlan, pedig FR sem volt, csak újraindítás és néhány beállítás.
-
Joe1
tag
válasz szabolcs77 #3095 üzenetére
Én a True Phone Dialert használom, jól konfigurálható a Dual SIM is.
A beépített naptár helyett az aCalendar.plust próbáld ki. -
Joe1
tag
Gond van aTURBADO-nál!
Valószínű sokan vásároltuk onnan a készülékünket, most ha megnyitom az oldalt, ez látható:Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!
Mi lesz a 2 éves garanciával, meg a prémium garanciával?
-
Joe1
tag
válasz gagyilovag #2953 üzenetére
A viber és massenger nekem is automatikus indulásra van állítva, az alkalmazásonkénti akku kímélőben pedig (Akkumulátorkímélő (ajánlott) - ra van állítva és jól működik. Ha még így sem jönnek meg az üzenetek, akkor próbáld meg a lakatolást.
-
Joe1
tag
válasz Stylewars_kp #2921 üzenetére
Megerősítem, hogy a True Phone tárcsázó szuper jó.
-
Joe1
tag
válasz Flowtation #2863 üzenetére
Nekem sima RN8-as van, csütörtöktől tolakodott a frissítés, végül tegnap frissítettem, minden rendben, mintha gyorsabb lenne pedig nem csináltam FR-t.
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan müködő app ehhez a telefonhoz ami bemodja a hívó, email, sms küldő nevét? -
Joe1
tag
Sziasztok!
Nálam a Gboard – a Google-billentyűzet nehezen bírkózik meg a hangvezérelt gépeléssel. Szeretném használni, hogy viberen, messengeren, sms-ben ne kelljen pötyögni. Nagyon sok beállítást kipróbáltam, engedélyek megadva, adattörlés, újratalepítés megvolt, de sokáig gondolkodik amíg leír valamit, vagy inkább leáll, újabb vagy többszöri mikrofon érintés után sem ért jobban, sőt a hangos szóra sem hallgat.
Használ-e valaki más billentyüzetet ami tud magyar hangalapú bevitelt és lehetőleg ne gyüjtsön bizalmas adatokat.
Olyat szeretnék amit már kipróbáltatok, vagy használjátok.
Előre is köszönöm. -
Joe1
tag
Üdv!
Kijelző beállításához, kalibrálásához kérnék segítséget.
A feleségemnek RN8T-je van, én a RN5-öt RN8-ra cseréltem, főleg a led kijelző miatt, amit már meg is bántam. Nem gondoltam, hogy ilyen eltérés van a 2 típus kijelzőjénél, a T-hez képest a 8-as elég silánynak tűnik.
Azonos fényerőnél a RN8 kijelzőjén a fehér inkább a krémszínhez hasonlít (halvány), de a többi szín sem olyan élénk, mint a T-n, bármilyen színsémát, vagy témát használok.
Mit és hol lehet állítani, hogy jobbak legyenek a színek, vagy más panel lehet a 2 készülékben?
Aki tud, kérem segítsen. -
Joe1
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan 3D-9D üveget ami nem gyüjti nagyon az ujlenyomatokat?
A matt talán ilyen, arról mit tapasztaltok? -
Joe1
tag
válasz Zoli bácsi #1613 üzenetére
Szia Zoli bácsi!
Én a True Phone Dialer & Contacts tárcsázót használom, sokkal egyszerűbb a használata, azon be tudod állítani, hogy milyen névjegyeket jelenítsen meg. Google címek, viber, SIM stb. Megnyitod a névjegyzéket, alul van 3 pötty egymás alatt, klikk a Megjelenített névjegyzékre, kiválasztod a "MI fiókot" a többi helyről vedd ki a pipát és csak a memóriában tárolt nevek fognak megjelenni.
Innen tudod letölteni a tárcsázót, telepíted és megmarad a régi is, de azt tedd el.[ Szerkesztve ]
-
Joe1
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy hang vezérelt íráskor néha nehezen indul el az írás, olyan mintha a mikrofon nem kapcsolna be?
Ugyanaz a helyzet messenger, viber, vagy sms írásnál is. Mindegyiknél engedélyezve van a mikrofon és a mikronnál is engedélyezve vannak ezek az alkalmazások.
Redmi Note 5-nél is ugyanígy makacskodik. -
Joe1
tag
válasz Petrónius #751 üzenetére
A 2,5 D-s üvegfóliáknak nincs kerete, de az sík üveg, nem követi a kijelző széleinek ívét, tehát mindenképpen 3D, 5D, 9D, 10D üvegfólia ajánlott hozzá. Nekem a RN5-n, a RN7-n 5D, 9D van ezek mind fekete, vagy fehér kerettel készülnek, nyilván a fekete telefonhoz fekete keretes illik. Van elég sokféle tokom, de még egyik sem nyomta fel a szélét. A 8T-hez most van úton az 5D-s üvegfólia és tok, Hazai boltokban zömmel csak sík 2,5 D üveg van.
A sík üvegek mellé adnak folyékony ragasztó félét ami kitölti a hézagot.[ Szerkesztve ]
-
Joe1
tag
válasz Petrónius #704 üzenetére
Szia Petrónius!
A tok fotóin valóban középen vannak a kamerák, de ezek gyári fotók egy sémára több típus felsorolásával, de a kiválasztás után gyakori, hogy nem azt mutatja pontosan.
Írtam az eladónak erről a problémáról, de megnyugtatott, hogy a rendelésnek megfelelő típus lett elküldve. Szerintem jól néz ki, a leírás szerint esés ellen fel van vértezve, középen meg átlátszó, így a tetszetős hátlap sem lesz eltakarva.
Együtt jön 3 db 9D-s üvegfóliával, addig meg remélem megóvja a gyári tok és egy RN7-es üvegfólia ami megmaradt. Egyébként jó rá, csak alul kb 2-3 mm-t nem takar. -
Joe1
tag
válasz tomszli11 #720 üzenetére
Szia Tomszli!
A Turbadonál garanciális javításnál minden esetben ingyenes a szállítás, de ha indokolatlan a javítás akkor 6.000 Ft-ba kerül a szerviz és a szállítás. Az expressz javítás ingyenes, abban különbözik a prémiumtól, hogy ott a készülékcsere 100 %-os árban történik. Expressznél 12 hónapig 90%, 12-24 hónapos készüléket 70%-os áron számítják be. Nekem szerencsém volt, mert 4 -5 hónapja 62.500-ért vettem a RN7-est, most pedig a 8T 58 ezer volt, így alig kellett kipótolni (2.400 Ft). A prémium garancia sem rossz, mert ha nem veszed 2 évig igénybe, akkor a befizetett 10 %-ot beszámítják a következő készülék árába. Lehet számolgatni, hogy éri meg jobban.
-
Joe1
tag
válasz tomszli11 #654 üzenetére
Szia!
Nekem a Turbadóval jó tapasztalataim vannak. A RN5-t másfél éve vettem tőlük prémium garanciával, már akkor kb 2 éve benn voltak MO-n hetedikként az EU-ból. Szeptemberben vettem 2 db RN7-t sima 2 éves garanciával, ebből az egyiknél a múlt héten gond adódott, expressz javítást kértem új készülék cserével, ingyen elvitte a futár, kedden már hozta az új RN8T-t, 2.400 Ft-ot kellett ráfizetni.
Nagyon gyorsak korrektek voltak. Erős háttérrel rendelkező megbízható nemzetközi cég, jó árakkal.[ Szerkesztve ]
-
Joe1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest