- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olavi
tag
válasz SkyLine3000 #3999 üzenetére
Szintén hülyét kapok mire rámásolok 1-1 nagyobb dolgot a telefonra, kb harmadik nekifutásra sikerül mert megáll felénél.
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
SkyLine3000
addikt
Asszony 8T-je már régóta szarakodik. Jóideje folyamatosan felébred a kijelzője mindenféle ok nélkül. Ez persze zabálja az aksit. Pár napja jöttünk haza az Adriáról. Egy csomószor nem volt térereje, nem működött a mobilnet. Az én HTC U11-emnel semmi ilyen nem volt. Ahol nekem fullon volt a térerő, neki ott sem volt sokszor semmi, vagy csak alig valami mutatóba. Egyik hálózaton sem, 2, 3, 4g.
Le kéne róla szedni a sok fotót, stb, hogy tudjak rajta csinálni egy fr-t, de a DCIM mappából is megérem leimádkozni a fotókat, mert elkezdi másolni, majd valahol megáll és onnantól nem történik semmi. Kíváncsi vagyok, hogy egy fr megoldja-e a problémáit, mert már frissítettem a telóját, de maradt minden a régiben. Utálja a telót, mint a szart. De mondtam neki, hogy újrarakom az egészet, hátha, mielőtt venne egy újat. Én az U11-et semmi pénzért nem cserélném el rá. Mondjuk nem is egy kategória. -
hhgygy
senior tag
válasz aprokaroka87 #3990 üzenetére
Köszi az értesítést. Én már Poco F3-on nyomulok, a 8T csak vésztartalék nálunk.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
sbe561
tag
Üdv!
A feleségem Note 8T-nek gyenge a térereje, amíg nekem a 4g-t jelez a telefonom, neki pedig csak H+-t. Ugyan annál a szolgáltatónál vagyunk. Szerintetek ezt egy rom csere orvosólhatja, vagy ez hardveres hiba lesz? Gyári vissza állítás és sim csere már megvolt, de sajnos nem segítettek...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
bojtix
tag
Tegnap a millió+1 ROM, WIPE DATA és újraindítás után egyszer csak elindult, már régiót stb. választottam amikor megint azt írta, hogy lemerült (miközben előtte 80%-t írt) és kikapcsolt...
Majd megnézem, hátha sikerül teljesen lemeríteni, majd feltölteni, akkor mit csinál. Valószínűleg az akku jó, mert már kínomban bekapcsolt fastboot-s kijelzővel ment 30 percet és meg sem röccent. Egy ilyen panelt még berendeltem és meglátjuk mi van vagy nincs...xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
zeon.hu
nagyúr
-
ht42
senior tag
Az asszony telefonja egy ideje úgy merül, mint a balta, és a Cellainformáció messze a legnagyobb fogyasztó. 2 SIM kártya van a masinában. Dupla 4G bekapcsolva, mindkét kártyán engedve az adatforgalom. Egy éjszaka alatt 50 %-ot merül az akksi. Mit kéne tenni?
-
Bzs77
tag
Nem tudom. Nem értek hozzá,csak olvastam hogy több poco-nál meg redminél tönkre ment,ilyen tüneteket okozva,mint neked. Meg asszem ha fullra lemerítik akkor utána helyre jön. Úgy emlékszem az aksi szalagkábelét is leszokták húzni. Ha magához tér akkor pedig nem szabad többet újraindítani,csak ki-bekapcsolni,mert újrakezdi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
Bzs77
tag
Akkor ez a bootloop -os dolog nem kerüli el ezt a telót sem. Az egész redmi széria érintett. Úgy tudom a töltésvezérlő megy bennük gallyra. Kiváncsi lennék ,hogy akiknél előjött azok a gyári gyorstöltővel etették? Én akksi kímélés miatt is lassan töltöm a telókat. Hátha használ.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
bojtix
tag
Azt olvastam, hogy tavaly év vége felé páran belefutottak a bootloop-ba (3800-3850).
Most a nejem készüléke kezdte el ugyan ezt. Bootloader unlock nincs és mivel "tégla" így nem is tudom csatlakoztatni a MI fiókomhoz.
Természetesen próbáltam a "wipe data"-t, de ugyan az a helyzet.
Zárt bootloader-l a gyári ROM-t fel lehet tölteni fastboot-ban vagy már az sem fog menni?
Valószínű, hogy a nejemnek is van MI fiókja, mert mintha használta volna a MIFIT-t (most alszik nem tudom megkérdezni ). Azzal a fiók bejelentkezéssel esetleg működhet az unlock?
A válaszokat, megoldási lehetőségeket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
xiaomi 12X; MI8; MI2S
-
zeon.hu
nagyúr
MIUI topik
Ott van szaki, aki esetleg tud segíteni.Illetve van általános Android szakmai topik is .
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
sbe561
tag
válasz SkyLine3000 #3971 üzenetére
A gyári visszaállítást megcsináltam, az is csinál factory resetet?
-
kovjoe
aktív tag
Nem képzelhető el, hogy volt rajta olyan OTA ROM frissítés (főleg, ha közben android főszám is váltott) ami után nem csináltatok gyári visszaállítást? Én már jártam úgy, hasonló helyzetben, hogy azt hittem, hogy kuka a készülék, majd ment egy factory reset, és utána minden szép és jó lett.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Adamis
őstag
Üdvözletem Hölgyek és Urak!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mostani ROM-ok közül melyik lehet az, amelyik kezeli az NFC-t üzembiztosan, és együtt működik a K&H appjával? Köszöntem! -
sbe561
tag
Üdv! Az asszony note 8t-je egy ideje eldobálja a mobil hálózatot, pedig mellette nekem van, ugyan annál a szolgáltatónál vagyunk. Most cseréltünk sim-t neki, de nem az volt a baj. Lehet ezt javítani, vagy kuka a telefon?
-
z123456z
őstag
válasz SkyLine3000 #3961 üzenetére
Vedd el a mikrofon engedélyt valamelyik apptól. Nekem aliexpress csinált hasonlót. Aztán már nem csinálja.
-
Gézengúz
addikt
válasz SkyLine3000 #3961 üzenetére
Blokada?
-
SkyLine3000
addikt
Asszony délben elkezdte ecsetelni, hogy rendetlenkedik az epéje, stb. Végeztünk a kajával. Mondja, ledől kicsit, mert fáradt. Elővette a telefont (ami nem volt amúgy a zsebében, csak le volt téve valahova). Majd megszólalt. Mit dobott fel a telefon? Egy videót az epebántalmakról és kezelésükről.
-
zeon.hu
nagyúr
-
z123456z
őstag
válasz viktorhu #3958 üzenetére
Nem használtam olyat soha. Enyém volt, de én vettem egy 11 Lite 5g ne-t, ez pedig tartalék lett. Aztán asszony régi Samsung A3 -a beadta a kulcsot, így az övé lett. Akkor lett egy frissítés és egy visszaállítás csinálva. De ilyet sohasem csinált. Nem egyszerűen nem kapcsolódik vissza, hanem be kell kapcsolni. Én ilyet még nem láttam. Ez is úgy derült ki, hogy állandóan elfogyott a mobilnetje. Na mindegy, majd még nyomozok.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Ha a telefon elhagyja a lakást, megszűnik a wifi, értelemszerűen átvált mobilnetre, de hazaérve nem áll vissza wifire. Fentről lehúzva a gyorsgombokat látható, hogy ki is van kapcsolva. Mi lehet az oka, régen nem csinálta? Legfrissebb gyári global stabil rom és gyári visszaállítás történt, tulajdonképpen azóta probléma.
-
Zoli bácsi
őstag
Ma sokat fotóztam a telóval (kb 30-40 kép).
Megint előjött egy olyan furcsa dolog, hogy a képek közt van egy jóval kisebb felbontású, megnéztem, 960x720 a felbontás.
Gyári kamera alkalmazás, automatán. úgy érzem, ugyanúgy csinálok mindent.
Rendszeresen találok egy ilyen kisebb felbontású képet, de nem értem miért, mit csinálok máshogy..Vagy a szoftver bugos..?
Azt hiszem, valamikor azt állítottam be, hogy a képernyőn rábökök egy pontra, oda fókuszál, aztán a fotózás nagy körre bökve készül el a fotó, általában így fotózok, de sokszor villan automatikusan a kocka, hogy hol talált fókuszt, ha jó, nem is bántom, fotózok. Ezenkívül a vaku, meg a HDR kapcsoló fent, amit használok, mást nem.
Rendszeresen, kb 50 képenként születik egy ilyen kis méretű kép.....
Nincs valakinek ötlete, mi lehet a hiba..? -
Indiant
addikt
válasz cs.david94 #3943 üzenetére
[Lehallgathatók az Android telefonokat használók százmilliói világszerte - és nem lehet védekezni ellene] de Neked megtiltják, hogy felvedd a beszélgetéseidet. A GDPR-ről nem is beszélve...
-
Zoli bácsi
őstag
válasz kisspall #3949 üzenetére
Köszi..Ez logikus megoldás. Egy helyen voltunk, és valószínűleg több kolléga rákeresett erre a dologra, és úgy gondolták engem is érdekelhet....
Más:
Elmúlt 2 éves a 8T. Ennyi idő után legkésőbb cserélni szoktam a készülékeket, ilyenkor elkezd gyengülni az aksi, meg hűségszerződés hosszabbításával olcsón adtak készüléket. Amúgy is berágtam rá párszor.....
Körülnéztem, hát iszonyatos árak lettek, ugye a 60 ezres kategória volt nagyjából a 8T mikor vettem. Ez a kategória nagyjából kétszerese ár lett, ha jól látom, de nem igazán érzem úgy egy 100e. feletti készülék tesztjét nézegetve, hogy érdemes lenne cserélni.... -
viktorhu
veterán
válasz SkyLine3000 #3951 üzenetére
Semmi köze a beszélgetéshez. Ahhoz van köze, hogy megnéztétek előtte a cipőt, ezért követett tovább annak hirdetése.
-
Aurig@
őstag
válasz SkyLine3000 #3951 üzenetére
Bármit beszélek kollégákkal, családtagokkal sosem dob fel semmiféle hírdetést a telefon. Ha nálam van, ha nincs!
-
SkyLine3000
addikt
válasz viktorhu #3948 üzenetére
Nem ezzel vana gond, hanem azzal, amit nem csak én hanem más is leírt (csak nem olvastad el figyelmesen), hogy beszélgetsz valakivel, valamiről úgy, hogy a telefon nálad sincs és utána elkezdenek megjelenni a beszélgetésben felvetett termék hirdetései a telefonon. Ennek semmi köze a sütikhez. Ez szín tiszta kémkedés, de ha úgy akarom, lehallgatás a mikrofonon keresztül.
-
Laca0
addikt
-
kisspall
aktív tag
Milyen fotót?
Gyűjtik az adatokat és ezekből adódnak olykor ilyen látszólag megmagyarázhatatlan esetek. De szerintem éppen azért nem csinálják, mert ennyire egyértelműen lebuktatnák magukat.
Például a fenti eset lehetséges változata: azonos helyadatokból kikövetkeztethető a közös munkahely, abból a közös érdeklődési kör. Kolléga rendelt malacot, a Google feldobta a környezetének is. Egyszerűen nincs szükségük a törvénytelen lehallgatásra, ha megoldhatják törvényes keretek között is.
-
viktorhu
veterán
válasz SkyLine3000 #3938 üzenetére
Nyilván az asztali gépen ugyanazzal a google fiókkal vagy bejelentkezve a chrome-ba / google oldalba, mint a telefonon. Ehhez nem kell kémkedni, simán elhelyez egy sütit, amikor a hirdetésre rámész, és utána addig követ, amíg el nem jutsz a vásárlásig (minden oldal, ahol szintén google hirdetés van, ezt a hirdetést fogja felhozni - ugyanez a facebookos hirdetésekkel is.
-
Laca0
addikt
válasz Zoli bácsi #3946 üzenetére
Szerintem ez most nem a hangból azonosított, hanem a fotót elemezte a google lens. Bár a lényegen nem változtat, hogy kémkednek utánunk minden fronton.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Zoli bácsi
őstag
Kémkedés....
Egyik reggel léptem le, munkahelyen. Kollégám valami hülyeséget hozott magával, egy malac forma kis figurát, a lényeg, hűtőbe betette, és mikor kinyitották a hűtő ajtót, a fényt érzékelte, és röfögni kezdett. Mivel fogyóztam, tetszett, mondtam, hogy kell nekem ilyen.
Rá nem kerestem, csak a zsebemben volt a telefon. Hazaértem, egy kávé mellett bekapcsoltam a gépet..Na mi volt az első reklám ami felugrott..? A malac...
Addig röhögtem azon, hogy a rendőr ismerőseim mondták, hogy kiszedik a telefonjukból az akkumulátort, ha nem akarják hogy lehallgassák őket. Azóta nem vicces már.
Azt régebben is észre vettem, ha messengeren írtuk kollégával, hogy kerítést kéne csinálni, akkor mindketten ilyen reklámot kaptunk. De hogy beszélgetés, élőszó után is reklám...?
Ha valaki ilyet mondott nekem előtte, hogy a telefonom hallgatódzik..Azt kiröhögöm.
Már nem..... -
Laca0
addikt
válasz SkyLine3000 #3944 üzenetére
Nekem xiaomi.eu rom van feltéve kb. 2 éve, én nem tapasztaltam ilyeneket. Csak az adatvédelmi résznél kapcsolgattam ki, amit lehetett. Amit a Google-ben keresek, arra hoz fel reklámokat a Google és a Facebook is. De ezt ismerjük.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
SkyLine3000
addikt
válasz 77karesz #3942 üzenetére
Ezt akartam kihozni belőle, hogy vmi engedély meg lehet adva, amit le kell tiltani. Sem a saját HTC-mnél, sem a korábbi G4, G3-nál nem tapasztaltam ilyet. Csak én a xiaomiban alig találok meg valamit. Nekem pl egy LG után a beállítások nagy része káosz.
Az adatvédelmen belül sikerült megtalálnom egy opciót (érzékeny műveletek), ahol a mikrofonnál a google meg volt adva, hogy mindig elérhesse a mikrofont. Letiltottam. És ez csak a google-nál volt. Meg azon alkalmazásoknál is letiltottam, amiknél nem kell. Kíváncsi vagyok, változik-e vmi?
[ Szerkesztve ]
-
cs.david94
tag
Mindent látnak, lehallgatnak, ez egyértelmű. Az is hogy marketingre használják. A másik kérdés, hogy még mire? Amúgy a magát a telefonbeszélgetést is lehallgatják. Kb. 3 éve, egy szép délután unatkoztam munkában, és felhívtam volt kollégámat, ha már névnapja volt, beszéltünk egyet. Beszéltünk mindenről, nőkről, terepjárókról, motorozásról, munkáról csak annyit hogy megkérdeztem mit csinál merre van. Napelemes cégnél vagyok, tetőn annyira nem, az invertereket kötöm inkább. Ezt ő mondta nem én. És ennyi volt a napelem meg a munka. Lerakom a telefont, felnéztem facebookra. második hirdetés: Napelemes rendszert szeretne? Na ott úgy kissebb sokkot kaptam. Visszahallgattam a beszélgetést, a Redmi 5a amim akkor volt rögzített minden hívást, és nem volt más szó napelemről csak az az egy mondat, az sem az én mikrofonomba lett bemondva...
-
77karesz
tag
Nem lehet azért ,mert az engedélyeknél meg van adva a mikrofon a Guglinak,vagy a böngészőnek ?
nekem nem csinál ilyeneket. -
Laca0
addikt
Egy ismerősöméknél mindenkinek almás telefonja van. Beszélgettek a konyhaszekrény felújításról, cseréről. Nem kerestek rá a telefonon semmi ilyesmire. Estére mindenkinek dobálta fel a net a konyhaszekrényes reklámokat.
-
cidalain
veterán
Bőven elég ha otthon wifiről nézted, akkor az IP címeddel társult a dolog. Értelemszerűen otthon az asszony is ugyanazon az IP címen megy kifelé a netre.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zeon.hu
nagyúr
Ez nem (csak) a Xiaomi. Google, FB, stb, szóval mindenki.
A vicc az, hogy bizonygatják szakemberek, hogy nincs kémkedés telefonon, az ilyen esetek csak a fejlett mesterséges intelligencia miatti véletlenek, amik algoritmus alapján kitalálják, mire van szükséged.
Aha...#?*@&!
-
SkyLine3000
addikt
Egy ismerősömnek kellett segítenem. Egy Puma cipő kellene neki. (sportüzletünk van) Megmutattam a feleségemnek az asztali gépemen a cipőt, mert kérdezte, milyet keresett? Ez pár órája volt. Erre az előbb mondja, hogy nézzem a telóját. Valami weboldalon ott volt egy hirdetés, és pont az a cipő volt rajta, amit az én gépemen mutattam neki. Szóval akkor nem kémkednek utánunk a telefonjaink? Főleg egy Xiaomi? Mit lehet vele kezdeni, hogy ne "hallgatózzon" a teló? Mert azért a qrva anyjukat! Mit kéne, hol kikapcsolni? Csak van vmi megoldás rá?
-
gacsoi
senior tag
Üdv mindenki.
Valaki próbált már ezzel a készülékkel type c Hdmi átalakítót? -
MATEO6600
őstag
Legújabb MIUI, hard reset után vagyok, és Whatsappon az istenért sem tudom kikapcsolni az értesítés hangokat, mikor üzenetet kapok.
A teljes értesítés rendszert nem akarom kikapcsolni, mert hívásnál szeretném hallani a jelzést.
Nálatok van ilyen probléma? -
MR. Anderson
tag
Az enyém decemberben lesz 3 éves az aksija most már érezhetően gyengül, de hiba nélkül üzemel. Legközelebb is ebből a márkából választok telót
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
z123456z
őstag
Úgyse működik, de már megoldódott. Biztonság > beállítások > sebességgyorsítás > zárolt alkalmazások. Így már jó. Ez vagy csak nálam nem megy normálisan, vagy egy bug. Mindegy, köszönöm nektek.
Látom közben ketten is írtátok a megoldást, nektek is köszi.
Bár amit Tökimanó írt, az sem igaz teljesen, mert miui 13 ( 11 Lite 5g ne ) továbbra is így működik.[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz z123456z #3925 üzenetére
Van pár készülék és ROM amiben ez sajnos nem működik (mármint a taszkváltóból a lakatolás) viszont így megy és meg is fog jelenni majd a lakat is a taszkváltóban: "Security -> Jobb felül Settings menü -> Boost speed -> Lock apps -> Itt az app listában amit lakatolnál azt itt állítsd lock-ra, ugyanazt állítja mint az alkalmazásváltóban a lakatolás."
-
z123456z
őstag
válasz cidalain #3924 üzenetére
Igen, bejönnek a futó alkalmazások miniatürjei, és hiába érintem hosszan a lakatolni kívánt alkalmazást, nem a lakat jön elő, hanem az alkalmazás adatok. Ha röviden érintem, értelemszerűen megnyílik. Nem tudom, érthető e? Tehát a futó alkalmazás miniatűr képét érintem hosszan, és nem azt csinálja, amit kellene. Eddig pedig így működött, a másik telefonomon is így működik. Frissítve lett 12.5.2-re, Global stabil, ha számít. És van egy app, ami lakatolni akarok, mert az "X" bezárja azt is.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Srácok, hogy lehet lelakatolni az alkalmazást? A mostani telefonomon, és úgy emlékszem, hogy igazából mindegyiken a négyzet alakú ikont megérintve eljöttek a futó vagy futott alkalmazások, ahol hosszan nyomva tartva a kiválasztott alkalmazást felbukkantak különböző opciók, köztük a lakat. Ma akartam RN8T -n ilyet csinálni, de nem lehet, megnyitja az alkalmazást, vagy az alkalmazás adatokhoz dob, lakat nuku.
Köszi. -
SkyLine3000
addikt
Letöltöttem a Notification Historyt. A teló folyamatosan felvillan, de semmi nincs a log-ban. Nem is jön semmiféle értesítés. Már leszedtem a Mi Fit alkalmazást is, hátha az zavar be. (van az asszonynak Mi Band 6 órája) De így is állandóan felvillan. Egy idő után két gps bejegyzés került a logba, hogy keresi, meg megtalálta a jelet, de azóta vagy 20x felvillant a kijelző. Kikapcsolt gps mellett is ugyanúgy felvillan folyamatosan.
Frissítem a telót, mert azóta, hogy megvettük, nem volt frissítve. Hátha megoldja. Bár az is igaz, hogy nem elejétől fogva csinálja ezt a teló, hanem 2-3 hónapja. -
crok
nagyúr
válasz SkyLine3000 #3920 üzenetére
"Értesítések nem mennek rá ilyenkor, tehát nem azért csinálja." -- én meg majdnem teljesen biztos vagyok benne hogy értesítés lesz ami gyorsan eltűnik és vastagon nem ez lenne az első eset, mint pl. egy szinkronizálást végző alkalmazás ami permanens értesítést vagy egy sima toast-ot használ arra hogy ne legyen addig kilőve. Notification History-val* azért megnéznék egy napot.. legalább annyit hogy egy ilyen felvillanás után mi az értesítési log tartalma. Vagy egyszerűen kapcsold ki az értesítés érkezésekor képernyő felvillanást: ha utána nem csinálja akkor értesítés volt.
* Régen az értesítés log elérhető volt menüből is app nélkül, de ha gyári rendszer és A11 akkor már nincs benne, nem érhető el..
-
SkyLine3000
addikt
Asszony telója sokszor csinálja, hogy csak úgy magától kb 5 másodpercenként felvillan a kijelző. Kb 2 mp-ig ébren van és elsötétedik. És ezt játssza folyamatosan. Értesítések nem mennek rá ilyenkor, tehát nem azért csinálja. Xiaomi band-al van szinkronizálva. De a kapcsolat is rendben van. Tehát nem azért villog a kijelző, mert esetleg szakadozik a kapcsolat.
Másnál volt már ilyen folyamatosan felvillanó kijelző? Mitől lehet? -
tag
Sziasztok!
Ez elmúlt napokban sikerült kikísérleteznem, miért nem működnek a jelenleg legújabb szoftver verziókkal (Xiaomi Redmi Note 8T MIUI: 12.5.2 stable; Android 11) pl. az azonnali üzenetküldő alkalmazások (pl. FB Messenger) push értesítései. Gondoltam másnak is jól jöhet milyen beállításokat módosítottam:
• Végeztem egy factory reset-et a legújabb szoftverfrissítés előtt.
• Kiengedtem WiFi-re a telefont és elindítottam a szoftverfrissítést.
• Miután végzett, feltelepítettem az összes, általam használt alkalmazást a Google Play-ból.
• A FaceBook Messenger alkalmazáson teszteltem a következő beállításokat.
• Apps / Messenger / Battery saver ==> No restriction
• Apps / Messenger / Permissions ==> Allow Autostart
• Téma megváltoztatása ==> "Limitless"
• Apps / Messenger / Other permissions ==>
- Show on Lock screen
- Display pop-up windows while running in the background
- Permanent notifications
• Settings > Apps > System App settings > Security > Boost Speed > Lock Apps listába fel kell venni a Messenger alkalmazást.
• Végül a telefon újraindítása.Ezt követően a Messenger-től szépen érkeznek a push üzenetet, pár másodperccel az elküldést követően.
Remélem tudtam segíteni!
Ha bárki kiegészítené a fenti listát valamivel, ami még segíthet, ne tartsa magában[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Bélabácsi
-
gemini
aktív tag
válasz Zoli bácsi #3915 üzenetére
Én sosem használtam ezeket az akkukímélőket. Vettem töltőt a telefonhoz
-
Zoli bácsi
őstag
Hát, ez megbocsájthatatlan.
2 éves lesz lassan a 8T. Mostanában használom az ultraerős akkumulátor kímélőt. Azt megszoktam, hogy nem jelzi a hívásokat, csak ha belemegyek a hívásnaplóba, ott látom ha volt elmulasztott hívásom.
Időnként kikapcsolom az akkukímélőt, ha valami alkalmazást futtatok. Minap legalább 1 óra hosszat ki volt kapcsolva. Most is kikapcsoltam, töltőre tettem. Megnézem, feltöltött-e, látom hogy SMS jött, megnézem az üzenetet, értelmetlen, feleségem küldte, aki jelenleg dolgozik, és ebben a kontextusban értelmetlen az üzenet.
Jobban megnézem, január 28.-án küldte, akkor fontos lett volna hogy megkapjam. Volt is ebből kifolyólag egy kis vita.(Nem jött haza, állította hogy SMS-t küldött hogy beteg lett az apja)
Most kaptam meg.
Aki használja ezt az ultraerős akkumulátorkímélőt, figyeljen oda.
De szerintem ne használjátok. -
garcia66
tag
Sziasztok!
Pár napja nagyon halk lett a hangszórója a telónak - talán egy valamilyen frissítés után, bár ez nem biztos. Alig hallom amit a másik fél mond, főleg, ha kint vagyok a szabadban.
Van valahol beállítási lehetőség erre? Vagy marad a szerviz?
Köszi."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
szs85
tag
válasz LadaLord #3907 üzenetére
Szerintem abszolút. 35 körül szokott mozogni általában, ha van rajta normális gari az pár plusz ezrest jelent. A közelség-érzékelőt érdemes leellenőrizni, valamint az én telómra jellemző, hogy a wifi és a bluetooth a 2.4 Ghz-en nagyon belassul, szinte élvezhetetlen így youtube-on videót nézni, mert tölt és videóminőség is leromlik. Ha csak ez a frekvencia sáv elerhető, akkor ezt is ajánlatos lecsekkolni.
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne. 30ezret megér szerintetek egy ilyen telefon? Pár zsebkarc van a hátlapon, de amúgy szép állapotban van a készülék. 64 GB-os verzió.
Köszi előre is!
Üdv,
T. -
Szaraz
tag
Használ valaki gcam-ot?
Melyik ajánlott ehhez a típushoz? Kinek melyik vált be?Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Delta Force (2024)
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest