- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
válasz
enduser333 #1198 üzenetére
Kicsi esélyt látok rá, hogy a SIM-en megtalálod a kontaktokat.
-
enduser333
csendes tag
Még egy kérdés: hívásrögzítő!
kizárólag eu-rommal lehetséges? egyetlen más app se tudja?
Hogyan lehet a xiaomi romot rátenni a telefonra? Mivel jár? -
qge
aktív tag
-
hegti
aktív tag
Ez egy jó kérdés....
-
enduser333
csendes tag
sziasztok, van egy szörnyű bajom: áttettem a SIM-et a Redmi 5A-ból a 8T-be. Az 5A-ban átállítottam a csatolt google fiókot az édesanyáméra. Most vettem észre, hogy a google törölte az összes névjegyemet az én google fiókomból, mondva, hogy "szinkronizálva a Redmi 5A-ról.
Ilyenkor mi van? Korábban volt hard reset az 5A-n, és akkor nem vesztek el a névjegyeim. Most meg igen?
A miui fiókba meg nem tudok belépni. Persze lehet, h már ott is letörölt mindent, ha egyáltalán mentett bármit is. Miui-ba hogyan lehet belépni? -
benhurka
friss újonc
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy mikor töltőre rakom a telefont, kiírja, hogy gyorstöltés, viszont egyáltalán nem tölt. Ezután számítógép USB portjára dugtam, akkor kiírta, hogy a készülék töltése folymatban, töltött is, viszont mikor kihúztam, akkor is ott maradt a felirat... Mi lehet a gond?
Amúgy nektek meddig bírja az akksi, mert nálam viszonylag hamar lemerül...
Köszi, ha válaszoltok! -
miqlas
őstag
válasz
Gyuszi83 #1189 üzenetére
... az egyik legjobb erre a célra az Open Camera ...
-
AKs
tag
válasz
spiderpig820 #1182 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!
-
Gyuszi83
tag
Sziasztok. Tegnap vettem a telefont és az lenne a kérdésem, hogy a gyári kamera alkalmazásban csak a fényképezéshez van pro mód ?
Esetleg nem tudtok valami jó alakalmazást amibe tudom használni a videózást pro módban ?
ProCam X-et próbáltam meg 1-2-őt de nem nagyon váltak be. -
miqlas
őstag
válasz
junior11 #1185 üzenetére
... tévedsz! Be lehet állítani, csak semmi értelme!
-
junior11
veterán
válasz
spiderpig820 #1186 üzenetére
A fórumtárs rossz topikba posztolt, lehet, neki más Xiaomi telefonja van, ami támogatja ezt a funkciót.
-
junior11
veterán
válasz
spiderpig820 #1184 üzenetére
A R8NT nem tud Always on display-t.
-
AKs
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok e remek készüléknek.
A belakása még folyik, de egy dolog iszonyúan zavar.
Jelesül: a képernyő hihetetlen hamar elsötétül.
Lehet, hogy én vagyok iszonyú láma, de próbáltam guglizni, itt keresni,
nézegettem a "Beállítások"-at, de eddig nem találtam megoldást.
A rendszert tegnap frissítettem, a legújabb MIUI Global 11.0.5.0(PCXEUXM).
Android-verzió 9 PKQ1.190616.001
Minden segítséget előre is köszönök szépen! -
handrash
őstag
Eddig jellemzően Samsung telefonjaim voltak és azokat ha néma üzemmódba raktam, akkor minden hangjelzést kikapcsoltam, nem értem itt miért csak a csengőhangot némitom.
-
mogyi80
csendes tag
Lehet a 8T-t wireless töltövel tölteni?
Ha igen milyet ajánlanatok?
A másik hogy a Google saját szöveg bevitelénél hogyan tudom kirakni az ékezetes betűket? -
Latza
aktív tag
Szia!
Nekem a 8T előtt Redmi 5A-m volt, ugyanúgy MIUI 11-gyel és annál is össze-vissza ment a fényerőszabályozás. A különbség csak az, hogy az 5A pár manuális utánállítást követően "meg tudta tanulni" a helyes működést (a következő újraindításig), míg a 8T nem képes ilyesmire. Sőt - ahogy te is írod -, közepes napfényben is csúcsra húzza a fényerőt, és hiába veszem lejjebb, mindig visszaállítja max-ra (természetesen automatikus módban). Sötétben, pedig mindig minimumra áll be - ami meg kevés. Valami arany középút lenne az igazi.
Szóval szerintem ez ilyen MIUI fícsör lehet, és mivel az 5A évek óta ilyen, úgy látszik a Xiaomi nem is foglalkozik különösebben a dologgal.
A fényerőt ha minden igaz, az egyes applikációk tudják vezérelni, pl. a Parrot-féle GCam mod mindig max-ra tolja a fényerőt amíg fut. Lehet, hogy a Vibernél is ez a helyzet. -
törölt tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne:
A napokban kétszer is előfordult, hogy hívtak, de valami ilyesmi felirat volt egy fekete képernyőn:
"A hívás fogadásához ne takarja el a mikrofont." Meg piros vonal, semmi megnyomható dolog. Közben csörög a telefon.
Ez miez?
Nem tudtam fogadni a hívást.
(Második alkalommal megnyomtam a "KI" gombot, ekkor elhallgatott a csörgés, de már volt kép, észrevettem, hogy a hívás még él, és így már fel tudtam venni.)
-
Powerbank: Az RN8T 18W-osat szeretne, a Xiaomi 2S viszont csak 15W-ot akar adni. 9V/2A, 12V/1,5A helyett csak 9V/1,6A, 12V/1,2A.
Ki fog győzni? Megmarad a gyorstöltés, csak lemegy 15W-ra?
Köszi. -
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, csak nálunk "problémás" e az automatikus fényerő szabályozás?
Feleségemnek és nekem is 8T van...
Nálam kint, természetes fényben úgy tűnik maxra húzza a fényerőt, és ezt sokszor borús időben is, azaz eléggé indokolatlannak érzem...
Feleségem problémáival vannak kétségeim, mert ő azt mondja, "manuális" módban is sokszor pld Vibert használva maxra ugrik a fényerő...majd a telefon újraindítása után "megjavul". (ezzel mondjuk nekem vannak kétségeim, mert manuális módban nekem ugy teszi a dolgát ahogy kell....de azért furcsa, hogy ő is problémázik a fényerő állítása miatt)
Szvl van valakinek ezzel még problémája?
Lehet ezzel valamit kezdeni? mintha túl érzékeny lenne a szenzoromSzerk:
Bevallom csak használom a telefont, "nézegetni" elég ritkán "nézegetem, tesztelgetem",,,de nekem ugy rémlik vásárlás után az első napokban a régebbi romokkal ezt nem csinálta...akkor egész jónak tűnt a fényerő automatikus állítása. -
Pityesz78
tag
Van arra lehetőség, hogy a forgatást csak bizonyos appoknak engedélyezzük?
Foto appot cserélnék, hogyan lehet úgy alapértelmezetté tenni, hogy a kétklikkes gyorsindításra is az jöjjön elő?
-
eron009
tag
Budapesten személyesen hol lehet kapni a telefonta üvegfóliát? 1200ft-ig, lehetőleg Mamut-Mom-allee-Corvin pláza környékén
-
handrash
őstag
Telenortól vett telefont, csak a telenorhoz lehet vinni az első évben? Ha igen van valami olyan hely, ahol mondjuk helyben javítják? Lazul az USB csatlakozóm, nem szivesen adnám be hetekre....
-
bododani
senior tag
Hali! van valami akku kalibráló a telefonra? Nem mutatja ki a beállítások hogy konkrétan mi eszi az akksit annyira:/ kb 1 óra waze, fél-1 óra messenger volt a mai nap, és 40%...
-
törölt tag
Hamarosan a 8T megkapja az Android 10-et mert a Pro testvére már megkapta.....tippem szerint Március közepe/végén már nekünk is kiadják
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy itthoni boltból melyik kijelzővédőt érdemes megvenni a telefonra (flip tok lenne rá még, nem tudom, hogy kell-e 5D-s kijelzővédő)?
Illetve a sima Note 8-ra való kijelzővédő jó lehet a Note 8T-re?
Köszönöm! -
mogyi80
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy 8T-t. Előtte Redmi note 3 Pro telefonom volt.
Próbáltam az Lg TV-re a Vezeték nélküli megjelenítéssel és a kivetitessel is csatlakozni. Filmet akartam lejátszani a TV-n Vlc-vel és nem volt sima a vezeték nélküli átvitel. Csatlakozott rendben, de a lejátszás akadt többször és a hang is pattogott többször. Az Redmi 3 Pro nem csinált ilyeneket. Szerintetek mi lehet a gond? -
tachikoma
aktív tag
válasz
bododani #1143 üzenetére
Már azelőtt aggódtam, hogy megvettem volna a telefont. Végül rendeltem hozzá ilyet:
https://www.aliexpress.com/item/32989037919.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45c34c4duWMrVWElőször felraktam az üvegfóliát is, de nem akartam szabadulni az érzéstől, hogy torzít, és béna képeket csinál miatta, úgyhogy végül leszedtem és csak az aluminium keret maradt. Szerintem valamennyire segít megvédeni, főleg nagy kiterjedésű felületekkel szemben (tehát pl nyugodtan rakom le bármilyen asztalra) De persze hegyesebb tárgyaktól így nem véd, tehát továbbra sem aánlott pl kulccsal együtt tartani zsebben vagy táskában...
-
bododani
senior tag
válasz
tachikoma #1139 üzenetére
Ja igen, nektek mennyire karcolódott meg a kamerasziget? nekem az első pár napban már megkarcolódott.. Igaz leejtettem háttal de nem attól. Azóta nem karcolódott tovább. Viszont amikor kivettem a dobozból és megfogtam, mondom mi ragadt ide a hátlapra
Sajnos túl vastag:/
-
DerHauser
friss újonc
Üdv ,tudja vki hogy mikor lesz Redmi Note 8T készülékre Android 10 frissítés,a választ előre is köszöntem!
-
tachikoma
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #1128 üzenetére
Ha ennek is ilyen ormótlan négyzet alakú kameraszigete lesz, jó nagy karcolódó üvegfelülettel, akkor részemről felejtős...
-
törölt tag
válasz
eron009 #1135 üzenetére
Hivatalos forgalmazó : https://www.hancosydigital.hu/p/xiaomi-redmi-note-8t-moonshadow-grey
Tőle vettem én is. Bár akkor még csak 51k volt, jól gyengül a forint. -
eron009
tag
Sziasztok
Ezt a boltot ismeri valaki? Állításuk szerint 2év gyártói garanciát adnak. Valóban?
Xiaomi.hu-n sajna elfogyott a fekete, 70k-t pedig már nem ér meg -
bododani
senior tag
Sajna ez ilyen, a pénz beszél. Ki van ez számolva, ha megveszik, csinálják. Márpedig megveszik azt is majd.
Lehet hogy elkezdek egy időgépet csinálni és kihozom a RN11-et, és elég lesz 2 évig (talán) -
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #1128 üzenetére
Meglátjuk, inkább az eMMC-t felejthetnék már el, a Pro is UFS 2.0-át kapott.
-
törölt tag
válasz
spiderpig820 #1129 üzenetére
Van már Note10
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87 #1124 üzenetére
A múltkor külföldi oldalakon a Snapi 675-öst rebesgették, MediaTeket lehet, ismét a Pro verzió kap.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#07282432 #1123 üzenetére
Gondolom hogy felfutassák a brand-et.
Viszont ha jól tudom a Redmi note 9 már egy teljesítmény-ben jobb Mediatek chipset-et kap majd, mint a Redmi Note 8t.
Persze a mediatek chipset még nem biztos.
Azt viszont be kell látni, hogy a Qualcomm Snapdragon 665 már nem biztos hogy mindig jó.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #1122 üzenetére
Nemrég lett Note 8T telefonom,erre jön az új generáció....minek adnak ki ennyire gyorsan telefonokat? Én évente max 4 telefon kiadását engedélyezném. (alsó,közép,felső és premium)
Eddig mindenkinek ajánlottam a Xiaomi telefonokat,most már nem fogom+a custom rom telepítése is bajos a 8T-n.
-
Trooper82
senior tag
Novemberben mutatták be a telónkat erre most olvasom , hogy március 12-en mitatják be a note 9-et. Hova rohannak ezek ennyire?
Pár hónap és le leszünk tojva gondolom frissítés szempontból..https://xiaomilife.hu/marcius-12-en-mutatkozik-be-a-redmi-note-9-sorozat/
-
Trooper82
senior tag
Szia. Minden engedélyt megadtam neki amit kért, plusz lelakatoltam, hogy ne záródjon be,
Automatikus indításba felvettem, és kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélőt az app-nál. Nekem 5 percenként rezeg, villog egy órán keresztül, nekem az elég. Mindig működik , ha ujrainditom a telót akkor is szépen elindul és működik. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek venni egy ilyen telefont a fiamnak, az i-shop.hu-bol gondoltam megrendelni. Szerintetek mennyire jo bolt ez? Mar vettunk itt egy Xiaomi-t, akkor nem volt. gond...
Minden keppen akarok tokot is, olyanra gondoltunk, amiben van ilyen ujj bebujtato, es akarok venni uveg foliat is. Szerintetek ezek megfeleloek? [link] [link] Ismeritek ezt a boltot?
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
8T- n, 1080p 60fps videó mindenkinek homályosabb mint a 30fps?
Gyári kamera legújabb EEA.
Köszi -
törölt tag
11.0.5.0 van rajta?
Nekem is az elozo szoftverrel akadt mint a bűn (11.0.3.0) de a mostanival jó lett...Esetleg ments le róla mindent és FR. (Igaz nekem a Gcam akad de az MIUI baj) Jobban aggaszt hogy ha ROM-olni szeretnék akkor a Magiskot is fel kell rakjam mert különben a custom rom nem bootol be
-
lac10
csendes tag
válasz
dave987 #1113 üzenetére
ez jogos, ezt fogom tenni. tényleg nem volt még ilyen vacak hangú telefonom és ez valóban kirívó hiba, a teló általános minőségén mélyen alul.
az megint más kérdés hogyha ez beigazolódna akkor mit szól ehhez a garancia, de előbb próba lesz. ugyancsak kipróbáljuk ezt a bizonyos weblapot ami nekem szaggat, más meg azt mondta hogy nem. ez is furcsa. az előző meizum is szaggatott, az több lapon is megtette, de jött egy frissítés és azóta nem szaggat. a redmi is a legfrisebb szoftverrel fut, de nekem (egy kicsit) szaggat. -
dave987
aktív tag
Gyanús hogy hibás darabot fogtál ki. Nem lehet olyan rossz a hangja. Volt a kezemben pár redmi note,meg sima redmi,minddel szépen lehet telefonálni,a3 3016om is volt,az is jó volt. Tesztekben is jót írnak,nem nagyon látok erre panaszt. Próbáld összehasonlítani a környezetedben ha van hasonló teló.
-
ivopapus
tag
Nekem is megvan 😁😁😁
Szerelem elsőre 😁😁😁😁 -
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Már korábban volt róla szó, de valakinek végülis sikerült megoldást találni az értesítési led pótlására? Villogó vakus visszajelzés nekem pl jó lenne átlátszó tokkal. Próbáltam jó pár programot mindegyik max pár percig működött. Vagy olyan beállítás nincs, hogy pl rezegjen pár percenként a teló, vagy felvillanjon ha nem fogadott hívás volt? Az is jobb lenne a semminél. A tippeket előre is köszönöm!
-
lac10
csendes tag
átirányítottam a telefont. át is megy a hívás.
apró érdekesség hogy NINCS jelzés a telón hogy át van irányítva. nincs az a pici görbe nyíl.
a lezárt képernyőn van felirat HA kérek feliratot. ha nem kérek értesítést a lezárt képernyőre akkor nem mutatja semmi se hogy át van irányítva. éérdekes. -
-
Tökimanó
senior tag
Hogy tudom a kamerát ultra széles módra állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest