Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyáltalában volt erről bármilyen információ hogy a közeljövőben változtatnak az üzleti profiljukon?
Mert ha továbbra is boltoknak is meg végfelhasználói tábornak is alkalmuk lesz vásároljon, gondolom nem azonos áron történik meg, legalábbis szerintem.
Akkor még jön az a kérdés mekkora lesz az emelt ár.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zeon.hu
nagyúr
Nem panaszkodnak rá.
De ha csúszik, tegyél rá ilyet.
Többet rendeltem már korábban, jó cucc.
Mi Max 3 nincs tokban, na az gyárilag mint az olajozott nedves jég#?*@&!
-
jFox
addikt
válasz mzperx76 #776 üzenetére
Egy fotót tennél fel, hogy hogy néz ki a telefonon?
#775 Zeon.hu: neked nem csúszik ebben a tokban a teló? Ami nekem volt az piszkosul csúszott. Ezért is esett le.
Térerő:
Nekem a múltkor az 1-es SIM térerő esett le 0-ra és nem jött helyre csak újraindítás után. Valószínűleg valami ROM hiba lehet, mert anno MIUI 10-zelnem csinált ilyesmit. Remélem javítják hamarosan.
A WIFI-nél azt figyeltem megy, hogy ahol régi, pl. G-s WIFI van, ott vacakol. Ahol modernebb N vagy Ac ott nincs vele gond.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
handrash
őstag
Használ valaki Heliumot? Baromira nem látja a Pc-s kliens a telefont....
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
handrash
őstag
Le lehet tiltani valahogy ezt a letakarta a hangszórót, fígyelemeztetést?
-
Doki42
őstag
Eustock most néztem még nem lehet magán embernek vásárólni.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
Petrónius
aktív tag
válasz #22743424 #791 üzenetére
"újfent lehet magánszemélyként vásárolni náluk"
Jó lenne ha visszaállnának az eredeti formátumra. Nem egy telefont rendeltem tőlük és soha nem csalódtam. Nem utolsó sorban ha garanciális problémám volt (sajnos volt ilyen is) kettő nap alatt kész volt a telefonom.[ Szerkesztve ]
-
MKLS
aktív tag
Üdv, tud valaki ajánlani megbízható webshopot, ahol ténylegesen jó áron lehet vásárolni Xiaomi telefonokat és nem kell attól tartani, hogy pl. kamu global verziót fog ki az ember? Olyasmire gondolok mint régen volt az eustock. Nem tudom mond-e valakinek bármit is ez a név....
-
Oldman2
veterán
válasz handrash #785 üzenetére
Bocs, ez át lett rakva a Haladó topik összefoglalójába.
Visszaraktam ide is.[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Keresem az összefoglalóban, de nem találom, pedig már olvastam valahol, hol kell a fejlesztői környezetet kikapcsolni? USB hibakereséshez kellene..
-
MeroM
senior tag
Üdvözlet!
Most vidéken én is belefutottam hogy "elment a térerő" közben meg azt jelezte hogy van.
Senkit nem tudtam hívni, újraindítás után normálisan működik. -
rep3at
őstag
válasz egyedülülő #779 üzenetére
Ezelőtt két és fél évig használtam egy ugyanilyet. Nem múlja felül, de azért lehet vele szép képeket csinálni, természetesen nem a gyári kamera alkalmazással, de hát ez gondolom köztudott.
Forward thinking. كرر
-
Oldman2
veterán
válasz sfdrakex #780 üzenetére
Megerősítem az előbbieket.
Egy S9+ volt a RN8T előtt, kamerában (szerintem) sokkal jobb az S9, viszont akkukapacitásban gyászosat produkált már újkorában is (éppen emiatt váltottam).
Cseppet sem bántam meg, pláne hogy más az árkategória is.
Én lassan hajlok arra, hogy ha fotózni/videózni akarok, veszek egy használt normális fényképezőgépet 50-60 ezerért.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz egyedülülő #779 üzenetére
Nem. Pont a kamerás tulajdonságokban jobbak még mindig a régebbi csúcs telók a jelenlegi "középkategóriás" telóknál.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Gyors, de nekem fontos kérdés lenne amit szeretnék feltenni. Egy Galaxy S7 EDGE boldog tulaja vagyok pár éve, sokat használom videózásra fotózásra hobbiszinten. Az érdekelne, hogy egy ilyen mai "középkategóriás" telefon mint az 8T jobb e ilyen tekintetben. Szebb, jobb ,élesebb képeket, videókat csinál? Tisztábban veszi fel a hangot?Érdemes lenne megvennem ezt a telót ilyen szempontból?
A válaszokat előre is köszönöm.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
mzperx76
csendes újonc
https://m.gearbest.com/screen-protectors/pp_009259674146.html?wid=1433363
Ez az üveg ma jött meg.Jó a cucc.[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Telenoron megy ezzel a volte?
-
Trooper82
senior tag
válasz numera007 #766 üzenetére
Nekem adatkapcsolat szakadás még nem volt, csak wifi probléma. 5 g-s wifi hálózaton szűnt meg az adatkapcsolat eddig kétszer. Úgy, hogy mellete a tab, gép rendben volt. Ilyenkor wifi kikapcs, bekapcs oldja meg a problémát. Alap upc- s router. De csinálta ugyanezt a note 5 is anno, 2.4 en meg semmi baja nem volt. Csak nem szeretem a 2.4-et a sebesség nem zavarna annyira, de megy mellette Bluetooth is szintén 2,4 en az visszafogja a lassabb sebességet is.
Máshol is ahol a fehér upc router van ezt csinálta legalábbis a note 5, ezt még nem tudom. Gondolom ugyanaz a wifi chip lehet mindkettőben mert más eszközökkel nincs ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
Geza012
újonc
Üdvözletem,sikerült beszereznem a telót 0 ft-ért Telenor előfizuval.
Google Cameràt fel is raktam hibàtlanul műkődik.Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy az előlapi kamerànàl be lehet valahogy àllîtani a tükrözést?
Akàrhogy próbàltam àllîtani nem igazàn sikerült,ugyebàr gyàrinàl van ilyen funkció. Esetleg valakinek van rà tippje megköszönöm. -
twine
veterán
Én is piszkosul meglepődtem... Pont ahogy mondod..."franc se' gondolta volna"
Remélem nem vetted rossz néven a nevetgélést, nem "kinevetés" volt, csak vicces volt a sztorid,átéreztem
Bevallom nekem egy napig volt rajta a tok,,, asszonynak is van ilyen telefon, ő "hordja"...
Engem taszítanak az efféle szilikon borzalmak...
Kb egy hét alatt sikerült egy kulcskarikával a zsebemben megkarcolni kicsit a kijelzőt (nem durván, alig látszik, és csak kikapcsolt állapotban felül,) amiért elsőre Mérges voltam, aztán elengedtem...
Nagyon jó érzés tok és minden nélkül használni...
És amiért ilyen könnyen elengedtem a mergemet is, az a telefon ára...
Én itthon 55-ért vettem...
Nem vett fel a pénzt, de azért ez mégsem egy "kécc'ázezres" telefon.... Ennyi pénzért tényleg használati tárgynak tekintem, amit nagyon jó érzés, úgy használni, és úgy rá nézni ahogy van...
Ez nem azt jelenti, hogy direkt tönkre b@szom... Óvom amennyire lehet,,, de nem tekintem egy faberge tojásnak....
Nem akarok ebből vitát, nem azért írtam, mindenki úgy használja, és óvja ahogy szeretné,, csak leírtam, hogy részemről élmény a telefont úgy használni, ahogy van... -
numera007
tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy napközben netezés közben egyszerűen lecsatlakozik mindkét kártyával a hálózatról? 10mp-es adásszünet, de csak a mobil részen, wifi BT rendben. Néha egymás után 5* is pár perces időközönként, néha meg napokig nem.
-
MeroM
senior tag
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Joe1
tag
válasz Petrónius #751 üzenetére
A 2,5 D-s üvegfóliáknak nincs kerete, de az sík üveg, nem követi a kijelző széleinek ívét, tehát mindenképpen 3D, 5D, 9D, 10D üvegfólia ajánlott hozzá. Nekem a RN5-n, a RN7-n 5D, 9D van ezek mind fekete, vagy fehér kerettel készülnek, nyilván a fekete telefonhoz fekete keretes illik. Van elég sokféle tokom, de még egyik sem nyomta fel a szélét. A 8T-hez most van úton az 5D-s üvegfólia és tok, Hazai boltokban zömmel csak sík 2,5 D üveg van.
A sík üvegek mellé adnak folyékony ragasztó félét ami kitölti a hézagot.[ Szerkesztve ]
-
MeroM
senior tag
Én meg 1 hét használat után" találtam" meg a gyári szilikontokjat a dobozában.......
-
jFox
addikt
válasz Petrónius #751 üzenetére
Nekem olyan van, amit az összefoglalóban is ajánlottam, (ha még benne van...). De olyat ne vegyél! Szépen takar, de hamar felválik. Most rendeltem két másikat, majd ha itt lesz és nyúzom már vagy két hete akkor referálok róla.
-
jFox
addikt
válasz Petrónius #749 üzenetére
Kb. annyit, hogy ahol egyébként is van egy minimális káva a kijelző körül, ott lehet egy kicsit hangsúlyosabb kereted lesz.
A full cover a toknál jelenthet problémát. Amelyik jobban benyúlik a kijelzőbe az lelökheti.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek jó az 5D Full Cover üvegfólia a telefonra? Fekete keretes, ez számít valamit ha kék a telefon? -
Trooper82
senior tag
Na látszik, hogy ugyanaz a panel mint note 5 nél. Eddig mondjuk fel sem tűnt itt, (note5-nel megszoktam), hogy a kijelző alja sötétebb, sárgásabb picit mint a tetején. Ha Fehér hátteret néztek ott látszik igazából. Alig észrevehető amúgy. Másnak is ilyen , vagy én fogtam ki megint ilyen panelt. Mondjuk ennyi pénzért túlélem...
Más... Megjött a nillkin h+ pro tempered glass, most tettem fel nagyon jó. Ez sem ér le teljesen a redmi felirat aljáig, de tapintásra mintha rajta sem lenne, jó mint általában a nillkinek. A fentebb irt színeltérést még feltétel előtt vettem észre, nem az üveg hibája. Még várom az átlátszó nillkin ultrathin nature átlátszó tokot remélem az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Jött egy ilyen kék tok.
Elől-hátul Tempered glass.
Lányomnak vettem, saját képek később, mert közben elutaztam.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Reverting
őstag
Megjott a piros tok, nem olyan mint a kepeken de valalhato, sorja mentes, es a kamerat eppen hogy csak de fedi...
[link] Ali.iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
jFox
addikt
Én karácsony előtt voltam ott. Megkérdeztem az összes tok árúst, mindegyik a Note 8 pro tokot ajánlgatta, de az ugye nem is hasonlít. Az egyikük meg megpróbált rá húzni egy sima Note 8 tokot, de az ugye kicsi rá. Aztán kemondóan közölte, hogy "Akkó ninc..."
-
Joe1
tag
válasz Petrónius #704 üzenetére
Szia Petrónius!
A tok fotóin valóban középen vannak a kamerák, de ezek gyári fotók egy sémára több típus felsorolásával, de a kiválasztás után gyakori, hogy nem azt mutatja pontosan.
Írtam az eladónak erről a problémáról, de megnyugtatott, hogy a rendelésnek megfelelő típus lett elküldve. Szerintem jól néz ki, a leírás szerint esés ellen fel van vértezve, középen meg átlátszó, így a tetszetős hátlap sem lesz eltakarva.
Együtt jön 3 db 9D-s üvegfóliával, addig meg remélem megóvja a gyári tok és egy RN7-es üvegfólia ami megmaradt. Egyébként jó rá, csak alul kb 2-3 mm-t nem takar. -
miqlas
őstag
-
addikt
-
miqlas
őstag
válasz aprokaroka87 #733 üzenetére
... annál a helyzetnél, ami most van, kb. 100%-al jobb lenne a Google megoldása is!
A saját fotóimat szinkronizálom a saját pc-mre, a Google fotókba és a OneDrive-ba is.42
-
miqlas
őstag
... ha ez azzal jár, hogy általam kontrollálható körülmények között automatikusan frissíti az appokat, én szeretni fogom ezt a funkciót! Pont, ma az idén 22 éves fiamnak frissítettem egy rakás appot + 3 rendszer alkalmazást, mert erre is lusta!
... és hogy mlyen lusta? Azon szentségelt, hogy az elõzõ, lezúzott telefonjáról nem tudom lementeni a 2000 fotót, mert nincs bekapcsolva az usb-debugging vagy egyéb ezzel ekvivalens megoldás, hogy képernyõ nélkül is hozzáférhessek az azon tárolt adataihoz, pedig anno csak annyit kellett volna tennie, hogy bekapcsolja a Google fotók szinkronizáljon, ha wifi-re csatlakozik néha-napján ...
42
-
Oldman2
veterán
-
Joe1
tag
válasz tomszli11 #720 üzenetére
Szia Tomszli!
A Turbadonál garanciális javításnál minden esetben ingyenes a szállítás, de ha indokolatlan a javítás akkor 6.000 Ft-ba kerül a szerviz és a szállítás. Az expressz javítás ingyenes, abban különbözik a prémiumtól, hogy ott a készülékcsere 100 %-os árban történik. Expressznél 12 hónapig 90%, 12-24 hónapos készüléket 70%-os áron számítják be. Nekem szerencsém volt, mert 4 -5 hónapja 62.500-ért vettem a RN7-est, most pedig a 8T 58 ezer volt, így alig kellett kipótolni (2.400 Ft). A prémium garancia sem rossz, mert ha nem veszed 2 évig igénybe, akkor a befizetett 10 %-ot beszámítják a következő készülék árába. Lehet számolgatni, hogy éri meg jobban.
-
Tökimanó
senior tag
Szerintem nem egyre gondolunk. Bocsi ha megtévesztő volt ahogy leírtam! Nem a kezdőképernyővel vagy launcherrel van gondom. Sajnos másképp nem tudom hogy nevezik ezért írtam alkalmazás listát. Az összes telepített vagy előre telepített alkalmazást mutatja. A képen is felül (igaz halványan) látszik hogy Alkalmazások néven van a telefonon. Hoppá! Közben eszembe jutott miért értettél félre. Nem a gyári kezdő képernyőt használom. A launcher neve: Square Home . Nem hinném hogy vele van a gondom ,hiszen a most leváltott telefonon is ez volt. Igaz az xiaomi redmi 5 plus volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tökimanó
senior tag
-
jFox
addikt
válasz Petrónius #700 üzenetére
Nekem eddig csak a Rugged Shockproof típus tokok tolták le a fóliát. Azok be nyúlnak a kijelzőre is egy kicsit.
Mondjuk eddig ilyen 3D fóliám sem volt még, ezért írtam, hogy azt nem tudom nem tolja-e le?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Oldman2
veterán
Igen, a gyári widget-ek csak a gyári böngésző (és állítólag a Poco Launcher) alatt mennek.
[ Szerkesztve ]
-
kecsawi
senior tag
válasz tomszli11 #720 üzenetére
Olvasd a GY.I.K.-ukat is: "Alapszolgáltatásban 2 év garanciát adunk, ahol megjavítjuk az esetlegesen elromló készülékeket, míg a prémium (+10% befizetéssel érhető el) ügyfeleknek 2 éven át új terméket adunk meghibásodás esetén, két kivétellel amit szervizvizsgálat előz meg (100%-os beszámítással). További előny a 30 napos pénz-visszafizetési intervallum. (Ha pedig nem használja fel a csere-lehetőséget 2 éven át, lejáratkor a +10%-os befizetést beforgatjuk egy esetleges új megrendelés összegébe.)"
-
tomszli11
tag
Szia Joe!
Láttam hogy a turbadon vettél 2 db RN7-et normál 2 év garival, amiből egyikkel baj volt. Az express szervízért mennyi pénzt kérnek? Hogy működik, ha nem veszem meg a prémium garit, akkor is jönnek ingyen és javítják/cserélik?
Akkor ebben az esetben miért éri meg a prémium?
Köszi. -
zeon.hu
nagyúr
-
addikt
-
MeroM
senior tag
válasz spiderpig820 #714 üzenetére
De csak a gyári időjárás tünt el
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Be lehet állítani valahogy, hogy az időjárás widget az aktuális helyet használja?
-
MeroM
senior tag
válasz aprokaroka87 #705 üzenetére
Értem köszönöm fájó hogy ott a legideálisabb hely neki és nem lehet kiírni..
-
MeroM
senior tag
Sziasztok!
Valahogy le lehet venni a bal felső órát? Vagy mellé rakni a dátumot?
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest