- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisyoda
csendes tag
válasz
junior11 #899 üzenetére
Én ezt találtam:
SAR (Specific Absorption Rate) values of Xiaomi Redmi Note 8 are as follows: European measurement on head: 0.191 W/Kg,
on body: 1.034 W/Kg
The European Union sets a limit of 2 W/kg averaged over 10 grams of tissue.
American measurement on head: 0.374 W/Kg,
on body: 0.987 W/Kg
The FCC limit is 1.6 W/kg measured in a volume of 1 gram of tissueForrás: https://www.kimovil.com/en/xiaomi-redmi-note-8/sar
-
junior11
veterán
Sziasztok, szerintetek melyik információ helyes, pontos a telefon SAR értékeiről?
[DeviceSpecifications] vagy [Mi Global Home]Az első linken a body SAR eu 1,98 W/kg ami elég magas, szinte határérték. A gyártó oldalán, ha jól helyen néztem, viszont alacsonyabb értékek vannak (0,74 és 1,30).
-
H2o-pok
senior tag
Nekem volt smooth 4 és az új smooth q2 is. Ugye ezek a zyplay appal mennek. Arra azért számits, hogy egy jobb telefonos kamerát nem figja kihasználni, támogatni. Huawei mate 20 és mate 9 em van, a zy play app max 1080/30 fps t enged. Hiába tud a telefonod 4k t. Vagy használod az app nélkül.
-
kisyoda
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Én megvoltam/vagyok elégedve a Note 4X-el.
Most kaptam egy smooth 4 gimbaldot. Nagyon tetszik.
Azért váltanék, mert a kamerája a 4X-nek nem annyira szép képet készít és a videó is sokszor kockás.
Nekem a Note 8T tetszik, gondolkodtam még a Mi9 Lite-on, de hasonló a kettő kamerája és árban majdnem fele annyi a 8T.Szóval az első kérdésem, hogy ha árban 100 alatt maradnék, akkor várjak-e a Mi 10-re mert ha az kijön akkor lejjebb megy a Mi9 aminek jobb a kamerája mint a 8T-nek vagy nem érdemes?
Másik kérdésem, hogy ez a készülék ezen az áron a Global-os vagy csak szerintetek a Global Rom-os? Szerintem a Globalos. Csak miért ennyivel olcsóbb? A 2 év garanciát tudom Bp-en is érvényesíteni? (ha kellene
)
https://www.hancosydigital.hu/p/xiaomi-redmi-note-8t-4-64-okostelefonNagyon szépen köszönöm!
-
_drk
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok témát változtatni?
A gyári limitless se működik meg semmise amit letöltök.
Néztem neten van valami Copyright gond meg ilyenek, 1-2 trükkös megoldást is kipróbáltam de eddig semmi. -
makoss
veterán
Még ez sem USB 3.0 Type-C
-
Google Camera Download for Supported Xiaomi Devices
Redmi Note 8
Google Camera 7.0 for Redmi Note 8 for Android 10 and Pie - GCam APK version: 7.0.009
Bízok benne frissíteni is fogják ezt a táblázatot...
-
dave987
aktív tag
-
Jimmbo
csendes tag
Sziasztok!
A héten érkezett a készülék. Egészen jól belaktam már. Előre végigolvastam az egész topikot. Így nem volt nehéz dolgom
Egy kérdésem azért lenne. Van lehetőség a gyári launcher-ben az ikonok méretét változtatni? -
dudzsi
tag
Sziasztok! Tudtok valamit hogy a Képernyő tükrözést fogják e javitani? Mert MIUI 11 óta nem megy.
-
jFox
addikt
válasz
Trooper82 #876 üzenetére
Ez olyan, mintha rànagyitanál a képre, és kilóg a széle a képernyőről?
Nekem olyankor jön elő, ha egy alkalmazás fölött, ami támogatja a képernyő elforgatást, lehúzom az értesítési sávot, és így elfodul az is majd vissza. Utána ha álló helyzetben lehúzom, olyan mintha kilógna a képből. De az alkalmazás felett mégegyszer elfordítva és vissza helyreáll a rend.
Ez tuti valami sw bug. -
Trooper82
senior tag
Másnál nem fordult még elő olyan, hogy szetcsuszik a kijelzőn a kép? De szépen fogalmaztam.😂. A navigációs gombok osszeolvadnak az ertesitesi sáv nem fér ki a kijelzőn, mintha grafikus bug lenne. Eddig 2 honap alatt 2 szer fordult elő. Újraindítás megoldja. Vagy hardverhiba ha senki másnál nincs ilyen. Remélem nem...
-
-
handrash
őstag
Használ itt valaki Helium backupot?
-
miqlas
őstag
Igen!
Én most a legfrissebbet használom RN7-en Parrot042-tõl, de két RN8-as ismerõsöm van egy sima meg egy T-s, mindkettõnek ezt: PMGC_7.2.014_Relesed_V1.apk tettem fel, és elégedettek vele ...
-
tachikoma
aktív tag
Igen, tehát a szükséges lépéseket beállítottam: autostart, nincs battery optimalization, háttérben is engedélyezett a wifi meg mobilnet, egyebek. Nem is az a problémám, hogy menet közben egyszer csak elhallgat a zene (mintha kilőné a miui az alkalmazást). Látom is, hogy összekapcsolódik a telefon a kocsival, ki is írja az előadót meg a szám címét (meg a töltöttséget meg a mobilnet erősségét). Csak nem indul el. És a kocsi kezelőszerveivel sem lehet elindítani (plusz némítást jelez). Kizárólag a telefonról lehet indítani lejátszást, de nem szükséges hozzá a play gomb, csak előtérbe kell hozni a spotify-t, akkor elindul. Android fícsörre gyanakszom...
-
tachikoma
aktív tag
válasz
tachikoma #826 üzenetére
...és a Mi account oldalon sem lehet hozzáadni. A "Manage Devices"-re nyomva némi töltés után üres képernyő fogad. Ezt kipróbáltam telefonról, és több desktop gépről különböző böngészőkkel. Más is tapasztal hasonlót?
Illetve még egy probléma: Redmi Note 4-et simán használtam úgy, hogy spotify volt a háttérben, bluetooth be volt kapcsolva, beszálltam az autóba, csatlakozott, majd elindult a zenelejátszás automatikusan, ki sem kellett vennem a telefont a zsebemből.
Most az új RN8T-vel csak akkor indul el a zene, ha unlockolom a képernyőt, és előre hozom a spotify-t (tehát ha háttérben marad, akkor sem). Erre van esetleg valamilyen kapcsoló, biztonsági beállítás vagy engedély, amit meg kell még adni? Vagy ez is egy új feature az újabb androidban? -
sbe561
tag
Üdv!
Feleségemnek ez lett az új készüléke a RN4 után, tetszik is neki az értesítő led hiányát leszámolva.Probálgatnám a gcam-ot (MGC_6.1_X6_RN8Pro_Edition_2.1.apk) de az istenért nem tudok vele képet csinálni!
A program elindul első-hátsó kamera ok, de elsütni nem tudom. Nem azzal a kis kőrrel kell a közép?
Please help meee!
-
csabaspecial
tag
pl egy fix helyről van szó( itthon). tegnap meg tegnapelőtt folyamatosan Volte-t írt ki most meg nem mindig.Hívás minőségével egyenlőre no problem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csabaspecial #845 üzenetére
Ha olyan helyen vagy ahol nincs 4G, ott nincs VoLTE sem. Vagy ugyanazon a helyen néha van, néha nincs? Szolgáltató bekapcsolta már a VoLTE-t a kártyádra?
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! mit kell beállítanom hogy a VolTe-t kiírja? mert hol kiírja a készülék, hol nem ... Telenoros
-
seger
addikt
Wifi hívásokat használjátok? Nekem be van kaocsolva, szolgáltatónál most kapcsoltattam be 3 előfizetésemre, de a 8T-n nem akar menni
-
-
válasz
#71321344 #834 üzenetére
A vas biztos, hogy bírná, most megnéztem Android 10/Q alatt a Google Camera alkalmazásban, ha nyomva tartom a Kamera exponáló gombját, ki és bekapcsolt HDR mellett is gyakorlatilag folyamatosan rögzít képeket.
Szóval inkább azt mondanám, hogy ennyit tud a gyári Kamera.
Sokat jelenthet az, hogy "hová" rögzít az adott készüléken a Kamera?
Ha külső SD-kártyára, ami esetleg lassú, akkor ez is okozhat problémát.
-
-
jFox
addikt
-
-
handrash
őstag
Tényleg nincs gyári QR kód olvasó?
-
tachikoma
aktív tag
Üdv,
Pár napja használok egy RN8T-t, RN4-et (SD) váltott. Eddig egy furcsaságot tapasztalok: Mi fiókban nem jelenik meg mint új eszköz (pedig pl az eszközkeresés aktív). Mi lehet a baj?
Köszönöm...
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy mobilneten sokszor nem kapok értesítést az appoktól, csak ha wifire rákapcsolódok, akkor zúdul rám minden. Mit tehetnék hogy megkapjam egyből mindig?
-
törölt tag
Holnap jön innen : https://www.hancosydigital.hu/ eustock viszonteladó.
-
-
ht42
senior tag
Nem találom a dupla névjegyek összekapcsolása funkciót. Segítsen valaki legyen szíves!
-
handrash
őstag
Egyszer megkérdezte otthon, hogy itt sokszor feloldom, akarom-e, hogy feloldva maradjon. De az erre vonatkozó beállítást sehol nem látom, tudja valaki?
-
-
törölt tag
Heló!
Expozíció idején lehet javítani? Két kép között legalább 1 mp telik el, míg egy Mi 9 Lite-nál csak az limitál, hogy milyen gyorsan tudom nyomogatni a gombot. Gcammal jobb? -
@tco@
aktív tag
-
tigipuf
senior tag
Bluetooth agybadugós fülessel egy idő után szakadozik a jel.Megszalad,begyorsul a szám meg ilyen érdekességek.Wifin hallgatva online rádión,de saját lejátszóján sd kártyáról hallgatva is produkálja.Távolság nem lehet gond 1 métere van előttem az asztalon.Valahol egyszer olvastam,hogy wifi és bluetooth együtt okozhat problémákat.Most nincs időm tesztelni az is lehet a füles a hunyó de kétlem.Valaki tapasztalt hasonlót esetleg?
-
feriapu
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Elolvastam a téma összefoglalót, de mégsem tiszta, hogy a 8T- nél is belefuthatok-e amit a RN8-ra ír, hogy belefuthatok B20 támogatás nélküli szoftverbe: -
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Luck Dragon #800 üzenetére
Szia
Az Eustock eddig is talán a legjobb árakkal dolgozott. Igen, volt különbség a két vásárlói réteg között. Gondolom ha visszaállnak az eredeti felállásra, ezután is lesz. -
törölt tag
válasz
Luck Dragon #800 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest