Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Makrózni szeretném, az egér gombot, hogy folyamatosan tartsa.
Megoldható?Nem külsős programmal akarom csinálni, tudom, hogy léteznek olyan programok, amiket csak bekapcsolom és nyomja folyamatosan.
De én úgy szeretném, hogy. Megnyomok egy gombot és addig nyomva tartja a bal klikket, míg megnem szakítom, ugyan azzal a gombbal.
Tegnap órákig néztem a netet, de nem találtam megoldást.
Tud valaki megoldást nekem?
Köszi előre is! -
lkristóf
senior tag
Jó kis billentyűzet, nekem egy CM van, TKL verzió, ha majd bedöglik lehet egy ilyesmi Keychron lesz a következő. Nem is hallottam még erről a porvédőről, mindig tanulunk valami újat.
-
GoodSpeed
veterán
Nis úgy tűnik, hogy pirosnál jobban látszik a fehér, persze nem muszáj fehérnek lennie:
-
Tikakukac
titán
-
Speedy007
addikt
-
Tikakukac
titán
Lehet,de én általában egy fényre szoktam állítani vörös vagy zöld ilyenkor más eltérő feltűnő színre állítom így egyből feltűnik nekem. Keychron ISO T6-HU-t használok V5 MAX-nál vörös háttér világítással és kék num és caps lock vissza jelző fénnyel szerintem eléggé feltűnő így is hogy nem világít át a key cap csak a körvonala mentén.. Bár a kép nem adja vissza de nekem így is tökéletes..
Igen, de én napos helyen vagyok, szóval ott a bill fény 5 óráig jelzés értékkel bír
-
GoodSpeed
veterán
Átálítottam magyarra de a lényeg 1.Solid color középen a legfelsőre van állítva nekem. Keychron C2 Pro 8K esetén knob nem fért bele a 30.000Ft-s árba míg más gyártó a olcsóbb vagy ugyan ennyibe kerülő billentyűzetén van. Én szívesen váltottam volna rá mert imádom a világos színű retro cuccokat de a knob hiánya engem elretentet
Köszi, megvan

-
Speedy007
addikt
Átálítottam magyarra de a lényeg 1.Solid color középen a legfelsőre van állítva nekem. Keychron C2 Pro 8K esetén knob nem fért bele a 30.000Ft-s árba míg más gyártó a olcsóbb vagy ugyan ennyibe kerülő billentyűzetén van. Én szívesen váltottam volna rá mert imádom a világos színű retro cuccokat de a knob hiánya engem elretentet
-
GoodSpeed
veterán
-
Speedy007
addikt
Lehet,de én általában egy fényre szoktam állítani vörös vagy zöld ilyenkor más eltérő feltűnő színre állítom így egyből feltűnik nekem. Keychron ISO T6-HU-t használok V5 MAX-nál vörös háttér világítással és kék num és caps lock vissza jelző fénnyel szerintem eléggé feltűnő így is hogy nem világít át a key cap csak a körvonala mentén.. Bár a kép nem adja vissza de nekem így is tökéletes..
-
Tikakukac
titán
Igen de az a visszajelzés lófütty sajnos, annyira nem szúrja ki a szemed a sarokból, hogy OSD kell mellé.
-
GoodSpeed
veterán
Igen, ma vettem észre, de nem a billentyűzeten, hanem a szoftverében
-
Speedy007
addikt
Van vissza jelző led ha lenyomod a Caps vagy a Num Lock billentyűt más fajta színben fog világítani alapértelemezetten fehér színben ha jól emlékszem de a launcher-ben magad tudod személyre szabni milyen figyelemkeltő színben tudjon világítani..
-
GoodSpeed
veterán
-
Tikakukac
titán
Céges billem V6 Max. Igazándiból már annyi Keychronom volt, hogy tudtam mit kapok. Teljesen jó, 8 hónapja püfölöm, ennél jobbat bentre nem is akartam.
-
Azie
őstag
én is épp belakom, nem is a magassága a fő gond, mert az pont akkora, mint a korábbi ultron, hanem az első-alsó káva vastagsága, ami zavaró nekem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövedelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Még mindig tud új asztali Ryzeneket hozni az AMD
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Borderlands 4
- BestBuy topik
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MOBIL BIRODALOM TELEFONSZERVIZ iPhone javítás A-Z-ig
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy kitűnő állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- Apple Watch Ultra 2 Black Titanium 99% akku 3 szíj + töltő
- Mortal Kombat 11 Premium Edition PS4 játék - 3 hónap garancia
- szinteÚJ Lenovo LOQ 17 Intel Core i7-13650HX, 24GB, 1TB, RTX 5060, FHD165Hz Gar.: 2028.11.05.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2x4K felbontás)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!

Itt most melyik lenne? A kikapcsolás megvan