- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2903 üzenetére
Van fólia a kijelzőn? Ha igen, esetleg nincs ott a közelségérzékelő környékén feljőve vagy levegősödve? Mert ha igen, az tud ilyeneket okozni.
Más:
Én se bírtam magammal, tegnap frissítettem a telót, nekem is úgy sikerült, hogy először svájci régió a 11.0.11-hez, majd ez után már magyar régióval is felkínálta a 12-t.
Pár tapasztalat:
- szebb, animáltabb lett a menü. Néha megdöccent, illetve pár alkamazás és a beállításokban való keresés során lassú volt. Viszont ma reggel csináltam factory resetet, ezért ezek megoldódni látszanak
- Testre szabhatóbb a kinézet, pl. van már ikonméret állítás, asszem eddig ez nem volt.
- végre jól jelennek meg a fb értesítések, nekem legalábbis eddig rossz volt, most jó és már az értesítés is alkalmazkodik a témához (világos/sötét)
- designosabb lett pár funkció, pl a tárhely kijelzés, ilyenek
- a wifi vs bluetooth problémát még nem tudom sikerült-e megoldaniuk, mivel csak ma volt FR ezért azt délután tudom megírniÖsszességében jónak tűnik az update, persze még nincs sok tapasztalat, bízom benne, hogy így marad vagy jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest