- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
válasz
aszti75 #3545 üzenetére
Ez egy Willow, igaz? Összefoglaló -> 4. Gyári ROM-ok, aktuális verziók úgyhogy régiónak megfelelő ROM-ot letölteni (MI: Global / EU: EEA segítség a letöltéshez) és a frissítőből betallózni majd hadd szóljon (a MIUI logót kell nyomkodni vagy 10x hogy a jobb felső menüben megjelenjen a betallózás opció).
-
viktorhu
veterán
-
-
viktorhu
veterán
válasz
aszti75 #2991 üzenetére
Igen, erről beszélek, hogy egyesével kell kiszedegetni az alkalmazásokat az altatásból, amivel még nincs minden kész, mert azt is ki kell tapasztalni, hogy minek kell a lakat is, minél kell az automatikus indítást külön engedélyezni... Nem felhasználóbarát már így a rendszer.
Én úgy értettem egyébként, hogy outlook alkalmazást használ. Ha a gmailhez adja hozzá a céges exchange fiókját, azt nem fogja altatni a xiaomi, és fel sem merült volna a probléma, menne az activesync gond nélkül. Én egyébként a hotmailes fiókomat sem engedtem a gmail appnak imapozni, ott is az exchange-et választottam, és manuálisan beállítottam az m.hotmail.com szervert, így ott is push üzenet van (az outlook alkalmazásban nem kell, az ismeri a hotmail activesync-et) - de itt most nem outlook.com -os címről volt szó, hanem céges exchange fiókról.
-
Blamazs
senior tag
válasz
aszti75 #2983 üzenetére
Auto szinkkront hol kell bekapcsolni? Érdekes mert a gmail működik gond nélkül. Céges levelezés outlook-on megy az csak kézi frissítés mellett. Messenger is. Reset volt a hétvégén, pontosabban wipe data és mentésből raktam vissza mindent. De a hiba nem változott, maradt ua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest