Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
válasz
aszti75
üzenetére
Ez egy Willow, igaz? Összefoglaló -> 4. Gyári ROM-ok, aktuális verziók úgyhogy régiónak megfelelő ROM-ot letölteni (MI: Global / EU: EEA segítség a letöltéshez) és a frissítőből betallózni majd hadd szóljon (a MIUI logót kell nyomkodni vagy 10x hogy a jobb felső menüben megjelenjen a betallózás opció).
-
viktorhu
veterán
-
-
viktorhu
veterán
válasz
aszti75
üzenetére
Igen, erről beszélek, hogy egyesével kell kiszedegetni az alkalmazásokat az altatásból, amivel még nincs minden kész, mert azt is ki kell tapasztalni, hogy minek kell a lakat is, minél kell az automatikus indítást külön engedélyezni... Nem felhasználóbarát már így a rendszer.
Én úgy értettem egyébként, hogy outlook alkalmazást használ. Ha a gmailhez adja hozzá a céges exchange fiókját, azt nem fogja altatni a xiaomi, és fel sem merült volna a probléma, menne az activesync gond nélkül. Én egyébként a hotmailes fiókomat sem engedtem a gmail appnak imapozni, ott is az exchange-et választottam, és manuálisan beállítottam az m.hotmail.com szervert, így ott is push üzenet van (az outlook alkalmazásban nem kell, az ismeri a hotmail activesync-et) - de itt most nem outlook.com -os címről volt szó, hanem céges exchange fiókról.
-
Blamazs
senior tag
válasz
aszti75
üzenetére
Auto szinkkront hol kell bekapcsolni? Érdekes mert a gmail működik gond nélkül. Céges levelezés outlook-on megy az csak kézi frissítés mellett. Messenger is. Reset volt a hétvégén, pontosabban wipe data és mentésből raktam vissza mindent. De a hiba nem változott, maradt ua.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi