Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
A megfogalmazásodban úgy tűnt, hogy én is felelős vagyok, és te is, meg még sok mindenki.
a, Legközelebb fogalmazz érthetőbben, hogy ne értsék félre...

b, menj busszal, kocsival, repülővel, helikopterrel
A kérdés, hogy ki tud tenni érte? Az, hogy ki akar, már megint más téma.
Ha éppen nem állok konkrétan bele, elmenőben azért még megkérdeztem volna; hogy melyik putriban nevelkedett, ahol ez a viselkedés a divat, amire az idóta kölykeit oktatta; vagy csak hízlalta őket.

Aztán szépen otthagyom a francba.
Mindennek van egy határa. -
Hű, ezt magadra vetted, de nem ellened szólt. Ha nem inged ne vedd magadra.
a, Aludj többet.
b, Ha inged, akkor tegyél.Tudom-e? Én csak sejetni vélem, hogy azok az emeberek akik tudják, hogy egy adott szituációban mit kell tenni, és nem tesznek, azok nincsenek a környezetüre hatással. Ezt megfordítva, szerintem akkor van előre haladás, ha azok az emberek akik tenni tudnak tesznek. Vagy pont nem tesznek akkor, amikor nem kell.
Mai szitum a vonaton:
Ülök a vonaton következő megállónál heringbe szállnak fel az emberek. 2 hely van velem szemben. "Jól szituált anyuka" kezében zacskó péksütivel, előtte 2 gyerkőc egyik talán 4-5 a másik olyan 3. Kicsit tovább mennek, majd anyuka megszólal, hogy "Nem lesz jó ez nektek?" A 2 csimota felül a 2 üres helyre (Semmi olyan hogy szabad-e? vagy bármi.). A nagyobbik ordít, hogy anyuka szedje már le róla a kabátot meg a táskát, mert nem fér el. Anyuka kajál tovább, majd félredobva az ülésre a pékárut leveszi róla a cókmókot. Gyerek fészkelődik, nagyokat rúg a lábamba. Kicsit visszahúztam a sajátom. Majd újból keni belém a porpanírt, amit összeszedett a útközben. Na mondom jó, egy hangos viszontlátással felálltam és odébbálltam (inkább nem ültem le). Anyuka nézett, mint borjú az újkapura, hogy most mi történik. Nyilván nem beszélgettem meg vele a szitut, mert ha rászólok, vagy a gyerekere, akkor kitörtvolna belőle a 7 fejű Karen (az eddigi viselkedéséből prognosztizálva ezt gondoltam). De valami csak elindult a fejében látszólag.
Te mit csináltál volna? -
Alusky
senior tag
Az ország szót ki lehet cserélni fejlett országokra, mert amúgy ez megy mindenhol ami kb. a mi szintünkön van és felette. Tisztán látszik már az elmúlt évekből amiket eltöltöttem nemzetközi fórumokon, annyi az idióta, hogy az valami borzadály. Az egyiknél moderátor vagyok, végignézem a warnokat és a 90%-a az, hogy tök alap netikettes szabályokat nem tartanak be, mert ehhez ostobák, egyszerűen nem formálja őket a józan élet. A legjobb mikor szólnak is nekik, hogy ne csinálja, mert azért kitiltás jár és csinálja tovább.
Nemcsak az van, hogy olvasni meg értelmezni nem tudnak, hanem tényleg mint a biciklis mém, hogy berakja a botot az első kerékhez és pofára esik annyira buták egyre többen. Attól nem tartok, hogy Hülyék paradicsoma szintet elérjük, mert ahhoz ki kéne halnia a teljes értelmiségnek, de az biztos, hogy az átlagember egyre alapvetőbb dolgokra lesz majd alkalmatlan.
Én kicsit örülök is ennek, mert a hozzám hasonlóknak legalább lesz munkája, de masszív idegrendszer kell majd hozzá, kb. mint egy félig demens nagyszülőt gondozni. -
-
csibe1
addikt
Sok minden lehetséges...
Ha vakok között a félszemű a király...
Lassan már a fél ország bekerülhetne az Észbontók műsorba (nem a műsorvezető oldalán), ha így halad az értelmi színvonal csökkenése...
A netes ugribugri a királyság, tiktok, facse, insta, snapchat, twitter meg egyebek.
Jajj, de menő, már akinek.Túlzás lenne? Remélem, de sajnos egyre több a műveletlenné válás útjára lépő fiatalt látok, hogy finoman fogalmazzak.
Nem olvasnak semmit, mert nem divat; nincs rá késztetés, és erről az a környezet is tehet amiben felnőnek.
Akkor mit is várjunk tőlük? -
-
-
csibe1
addikt
válasz
RandomName
üzenetére
Olvasni nem divat. Az új generáció a funkcionális analfabétáké lesz.

Nemrég láttam egy felmérést erről valamelyik oldalon, most nem ugrik be hol.
Anno, ha normális szüleid voltak, akkor addig csesztettek, amíg meg nem tanultál olvasni.
Akkoriban nem volt probléma pár pofon kiosztása a rossz jegyekért, meg a lustaságért.
Most meg vicc ami van. Jajj, de hát nem szabad bántani a gyereket...
Meg lehet nézni, hogy jó részük hova fog jutni.
Valaki azt mondta, hogy majd megnézi neten, fent van csomó videó.
Ez addig oké, de a videóban beszélnek. Ha azt nem érti meg amit olvas, akkor hogyan érti meg a videóban elhangzottakat?
Ez már egy érdekesebb kérdés, és egyben szomorú is, ha fel kell tenni. -
-
válasz
RandomName
üzenetére
Nyugodtan megnyithatod. Igen, sajnos hosszú.

Sok információ érkezik kevés szájból. -
RandomName
senior tag
Ehhez kellene az az alapműveltség, és olvasottság amit a saját (de)generációmban sem igazán látok, de az összes utána lévőben sem.
Ez a hozzászólás csak a témára vonatkozik, a benne lévő linket nem nyitottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő