- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jFox
addikt
válasz
Graphics #193 üzenetére
Nem az app-al van a baj, Vodás az egyik számom, amúgy is feltenném. Hanem ha a Voda sem ezzel a ROM-mal árulja, akkor ez valószínűleg fake, vagy valami nem magyar szolgáltató által használt Rom. Emiatt szeretném lecserélni, vagy Global vagy EEA Rom-ra.
Más:
Megjött a szarvasos tok.
Nagyon szép. Jól passzol, nem bántja a fóliát.
[kép]
A kamerákat is távol tartja az asztal lapjától.
[kép] -
-
r0
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubhoz. Imei alapján Franciaország lett volna a célállomás. Garancián kívül számít ez valamit? Szoftver, szoftverfrissítés szempontjából?
-
jFox
addikt
-
-
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Vodás Note8T-t szereztem be magamnak, a MIUI11 - mivel ez nem Global Version - mikor várható? Van, aki megkapta már?
Köszi.
-
seger
addikt
Én a gyerek előfizetésére vettem, legkisebb csomagban 49ért
-
Istju
senior tag
Én a telenornál vettem a készüléket (RN8T 4/64) 41900,- bruttóért, 61900,- bruttó volt az ára, csak kaptam 20ezer kedvezményt, mivel még egy számot áthoztam a vodától. Kártyafüggetlen a telefon.
-
Le kell tiltanod a gyárit a Miui hidden settings segítségével, és akkor a vanced lesz a default.
Ha playlistet is akarsz akkor a MicroG-t is tedd fel. -
Doki42
őstag
Tetszetős masina
-
seger
addikt
Kameránál melyik beállításnál működik több kamera?
-
seger
addikt
Feltettem a youtube vanced-et. Be lehet valahogy állítani, hogy alapértelmezett legyen és a youtub akár kikapcsolva legyen?
-
sfdrakex
nagyúr
Készülék gyereknek karácsonyra begyűjtve. Beüzemelés majd karácsonykor. 😃
-
-
bubiiiii
újonc
Sziasztok!
Gyárilag van a telón fólia? Esetleg ,ha nincs ,egy-két linket küldhetnétek amiről úgy gondoljátok, hogy megfelelő.
Előre is köszi! -
Gindex
újonc
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Mekkora kompromisszum ebből a készülékből egy 3 gb ram/32 gb tárhelyes verzió? Főleg a ram?
Köszi a hozzászolásokat! -
zeon.hu
nagyúr
2 db jött, de a csajok ( asszony és nagyobbik gyerkő) csak ünnepkor kapják meg
50400/ db, hazai garancia.
Nem is piszkálom addig, pedig talán már van rá MIUI 11, de inkább ők szedjék le a fóliát rólaSzerk.
A Gcam hogy felmegy root nélkül, hatalmas 👏
-
seger
addikt
Ma vettem egyet, gyereknek karácsonyi ajándéknak. Nyomkodtam, beállítgattam..
Egész jó telefon. Volt neki egy mi3, aztán megkapta a samsung note 3 készülekemet. Utóbbit nyúzta már több mint 2 éve. Remélem tetszeni fog neki -
Upo
addikt
Mi cloud-ban levő adatok (híváslista, üzenetek, névjegyek)szinkronizálása ügyében találtam ezt:
[link] -
zvzvz
újonc
Sziasztok,
Nektek a vaku fényereje elegendő?
Mi A1 volt nekem korábban annak a fényereje sokkal erősebb, bár az kéttónusú volt.. -
szpetri
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
-
szpetri
tag
Sziasztok,
nem találom sehol, hogy ennél a készüléknél a dual SIM az active vagy standby?
-
mzperx76
csendes újonc
Hydrogél fóliával van valakinek tapasztalata?
-
bododani
senior tag
Ahaa. Eddig úgy voltam az üvegfóliával hogy rohadtul zavar mert vastagabbá teszi a telót, és elveszti a varázsát az egész
De gondolkodok még rajta és ha úgy van akkor veszek egy ilyet
Eddig 1x sem törtem be egyetlen telefonom előlapját, viszont ez nagyobb mint a mostani 4X-em
-
tomson67
tag
Magenta 1 előfizetéssel 30 ezer forintért el tudtam hozni. Hát...ennyit azért nagyon megér!
-
mzperx76
csendes újonc
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog729/
A gcam-et én innen szedtem le,sima note 8-hoz van,de teljesen jól működik. -
benjoe1
aktív tag
Mi 9 lite v Note 8T jobb kamerában véleményetek szerint?
Gcam várhatóan melyikre lesz hatékonyabb, nagyobb fejlesztői támogatás melyikre várható? -
sbence4
csendes tag
Sziasztok
Azt hogy kell beállítani hogy felajánlja a telefon az előzöleg használt telefonszámokat miközben elkezdem bepötyögni.
Remélem érthető
Köszi -
-
Dimond G
senior tag
Csakhogy szemléltessem a GCAm minőségét:
xiaomi Redmi Note 8T (MGC X6 FINAL - Pixel III XL)29994/1000000s ƒ/1.79 ISO200 4.74mm -
Oldman2
nagyúr
Ma egy SD kártya csere kapcsán kipróbáltam, hogy a gyárilag formázáskor a teló által alkalmazott FAT32 fájlrendszer mellett a készülék elfogad-e más fájlrendszert is?
A csere kártya exFAT-ra volt formázva, simán olvasta és írta ezt is.
Miért jó ez?
Az alapértelmezett FAT32-n sajna 4GB max. fájlméret korlát van, ami exFAT alatt nincs.
-
Oldman2
nagyúr
Ma nyitottam egy másik topikot Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz néven, a továbbiakban ebből a Topikból minden "haladó" témájú és nem a gyári ROM-okhoz kapcsolódó hozzászólás törlésre kerül.
Legyetek jók!
-
Dimond G
senior tag
Sok tesztelés után ezt a GCam-ot jobban ajánlom!
Belenagyítva sokkal jobb, mint az általam előzőekben linkelt! -
-
bododani
senior tag
Csodddálatos! Jövő hét szombaton lesz meg a teló, már várom nagyon, hogy végre jó üzemidejű telóm legyen újra. Hiába vettem a 4X-embe zsír új akksit, ugyan olyan szar az üzemideje... De egyébként is már leharcoltam szegénykét, és most egy elég jó ajánlathoz jutottam amit nem hagyhattam ki
-
Oldman2
nagyúr
-
jFox
addikt
Meg nem cseréltem ROM-ot. Ma reggel feldobta, hogy van frissítés, de nem töltöttem le. Pörgés van a munkahelyen, úh. nincs időm ilyen hivságokra. Hétvége megy fel a globál, vagy az EEA. Majd meglátom melyik szimpatikusabb.
#107 ess arra kell pénzt utalni, vagy átterheli automatikusan a másik bank kártyákmra?
-
sbence4
csendes tag
Csak egyszer töltöttem 3 hét alatt,napi 45 percet tölt az autóban elég neki annyi.
Amúgy amióta frissített ,rendben működik az Android autó.
Fóliát találatok már valahol? -
-
Geza012
újonc
Üdvözletem,
én is a GCam-al kapcsolatban érdeklődnék,hogy tényleg csak annyi,hogy play áruházból leszedem és felrakom?
Most tervezem venni páromnak a telót Note 5A Primeról lenne a váltás,azon tuti nem volt kompatibilis.
Videofelvételen amit felvesz,ahogy néztem korrekt a hang nincs víz alatti hangzás,nem recseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest