- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
válasz
digitalentum #1891 üzenetére
Prof Reminder
Nekem bevált, a hátsó LED-et villogtatom, sötétben is látszik az asztalra téve (a gyári szilikontokban) -
gagyilovag
aktív tag
Bizony globálra is jött!
Már telepítem is
11,09 -
MKLS
aktív tag
Üdv!
Áprilisban vásároltam egy Redmi Note 8T-t. Első pár hétben gond nélkül használtam mobil fizetésre. K&H banknál vagyok az app-jukat használom és ez az alapértelmezett.
Anékül, hogy bármi beállítást módosítottam volna egyik napról a másikra nem tudtam fizetni semilyen terminálnál. Mindenhol "ellenőrizze a mobileszközt" üzenetet kapok ill. minden esetben hallható az "elutasító" csipogás. NFC be van kapcsolva és működik is, Simple-be így adtam hozzá a kártyámat (érintéssel), de simple kártyát nem kívánok létrehozni. Tap to Pay-ben a mobilbank app a default és eleinte működött is vele. Secure element position SIM és HCE wallet beállítással is próbáltam, de semmi. Egyéb biztonsági kód, ujjlenyomat, pattern lock nincs beállítva, de ez mint mondtam, az első pár héten, amikor még tudtam használni is így volt. Valakinek van ötlete, hogy mit lenne érdemes még megpróbálni? -
Honzi
senior tag
Screen mirroringal vagy kivetítéssel ahogy tetszik másnak is van gondja?
Nagyjából 2-3 hete vettem a telefont és egyszerűen nem akar működni a tv-t megtalálja de utána már nem történik semmi.
A tv egy samsung mu6102 -
handrash
őstag
válasz
Flowtation #1866 üzenetére
Nekem 99%- ban megy. Ha lehet frissítsd a simple-t.
-
cidalain
veterán
válasz
digitalentum #1889 üzenetére
Always on Edge
Elég jól működik nálam. Mondjuk a beállításokkal el kell tökölni egy darabig mind a progiban, mind a teló beállításaiban. -
digitalentum
csendes tag
válasz
Tökimanó #1890 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de most, hogy már lejutottunk arra a pontra, hogy egyetlen készülékbe lett integrálva a telefon, a fényképezőgép, az óra, a zenelejátszó, a GPS, és hagy ne soroljam... Nem szeretnék csak az értesítések miatt egy plusz kütyüt hordani magamnál. Talán akad rá egyéb megoldás is?!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
digitalentum #1889 üzenetére
Mivel nem csak appot írtál hanem ötletet és tapasztalatot is ezért javaslom ezt. Mi Band 4. Nem mondanám drágának ,persze azért nem is olcsó. 9 ezer körül van az ára. Viszont ezen be tudsz állítani mindent hogy jelezzen (rezegjen) a kezeden. Én is ezt használom és még semmiről nem maradtam le. Próbálkoztam appokkal én is,de nem vált be egyik sem. Ez tökéletes. Ráadásként vízálló,pulzus,aktivitás mérés ,és sok egyéb dologra alkalmas.Ja és hogy azért a témánál is maradjunk,le kell tölteni hozzá a MiFit alkalmazást és így együtt használni. -
digitalentum
csendes tag
Van ötlet/tapasztalat, hogy milyen módon/app-al oldható meg az értesítési LED hiánya?
("Gyári" ROM, semmi mókolás.)
-
zzola
titán
Persze jó, hogy frissül, de én nem szoktam nézni...
Érdekesség, hogy a vállalati levelezés rá lett telepítve a készülékre és megjelent +9 ikon lakattal ellátva. ELvileg egy munkahelyi profil van a készüléken, de ilyen vagy hasonló opció van a menüben, de az nincsen aktiválva...
-
papp54
aktív tag
Global romra jött frissités nem eu romra
-
papp54
aktív tag
Érkezett egy új frissítés 11.0.4.0 globalra.
-
cidalain
veterán
válasz
Flowtation #1866 üzenetére
Sajna akkor passzolom.
Nekem csak Erste mobile pay van, de az működik.
Mobilnet nálad mindig be van kapcsolva? Múltkor én is akartam fizetni és ki volt nyomva, de az én appom nyekergett hogy anélkül nem fog menni. -
ivopapus
tag
válasz
Flowtation #1861 üzenetére
OTP simple+Erste Pay . Tökéletesen teszi a dolgát.
-
cidalain
veterán
válasz
Flowtation #1863 üzenetére
Összefoglalóból: [link]
-
Flowtation
őstag
válasz
spiderpig820 #1862 üzenetére
Mindenféle terminállal használod? Mik a beállítások? Elvileg nekem is menne, de mégse mindig.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Flowtation #1861 üzenetére
Szia!
Hetente 3-4 alkalommal használom, eddig nem volt semmi gondom. -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Valaki használja az nfc-t otp simple alkalmazással? Ha igen, működik rendesen? Nekem nem igazán, illetve elég hektikusan. Egyszer tudok pl. italautomatánál vásárolni, de nem mindig, ugyanúgy pl. gyógyszertárban vagy a boltban. Esetleg más alkalmazás? -
cszalien
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítség kellene! Asszonynak note 8t-je van, egy hetes, global 11.0.7 stabil rom, nem lett belenyúlva. Minden faxa lenne, de a tárcsázó valahogy nem jól van beállítva, nem nyúltunk hozzá, ilyen mióta bekapcsolta ...
Így jelez, ha hívják:
Mintha egy értesítés lenne, vagy mintha egy másik alkalmazásban lenne, és közben hívnák, de a főképernyőn is ilyen.
Hogyan lehetne beállítani, hogy normál módon jelezzen? (tehát zöld-piros karika húzkodása)
Előre is köszönöm!(ha megoldható, a gyárit használná, nem telepítene más tárcsázó progit)
-
kaosz86
aktív tag
Play storebòl való app letöltés során mindig rezzen egyet a telefon. Hol lehet ezt kikapcsolni? A google play app és a letöltések app esetében kikapcsoltam a rezgést az értesítési beállításoknál
-
handrash
őstag
A gyári tárcsázó nem támogatja az egy gombos gyorshívást?
-
kaosz86
aktív tag
Helló!
Maga a miui launcher mikor frissül a telefonon? Apkmirorron 4.17.2.1913-05201635 A LEGFRISSEBB STABIL KIADÁS...
NOTE 8T-N meg 4.14.1384-02192044 az aktuális verzió, amiben van már pl. olyan fergeteges, 10-15 éves, fejlett megoldás, mint az app drawer.
Jól sejtem, hogy csak rendszerfrissítéssel lép alverziót a launcher (PL 4.14-RŐL 4.15/16/17...-re) és a RENDSZER- ALKALMAZÁSOK FRISSÍTÉSE menüpont alatt max az épp telepített launcher verzión belüli minor frissítések jönnek csak elő? -
Nozy82
tag
Üdv!
Pár napja én is beszereztem egy ilyen telót.
Mit ne mondjak nem őszinte a mosolyom.....
Néha lassu, laggolAkksitól többet vártam, Note 4-nek a 3 éves akksija többet bírt...
Mobilnet nagyon be tud lassulni, böngészés minden oké, egyszer csak úgy belassul a net, hogy facen a videó nem indul el vagy a képeket nem tölti be -
-
szucs2
tag
Üdv minden Xiaomi kedvelőnek. Szép hétvégét.
-
törölt tag
Redmi Note 8T a 128Gb-os SD kártyát tudja kezelni?
-
miqlas
őstag
válasz
Zoli bácsi #1820 üzenetére
Ilyet? Szerintem nem!
-
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Kollégám Huawei telefonját nézegettem tegnap..Vagyis a tokját. Vékony kis tok, a széle átlátszó. Ha felhajtom a fedelét érzékeli, és azonnal látszanak a zárolási képernyőn az események. Oldalsó bekapcsoló gombot megnyomva a kijelző szélén, tehát ahol átlátszó a tok, látszik felül az idő, alul meg az értesítések. Kolléga annyit tudott róla mondani, hogy a tokba valami mágnes lehet, azért érzékeli ilyen precízen a teló, amúgy nem sokat tudott mondani róla a nagypapa, gyerekei állítgathatták be neki.
Nem tudom, ez az okostok? Bocs a láma kérdésért, kicsit lemaradtam dolgokban...
Na, de a lényeg, lehet ilyet venni a Redmi 8T-hez? Tetszene nagyon! -
miqlas
őstag
Nem érdemes cigánykodni a toldozással! Én vettem egy 1,8 m hosszú Blitzwolf kábelt! Qrwa jó!
-
Trooper82
senior tag
válasz
viktorhu #1816 üzenetére
Hmm.Nem tudom mi lehet a gond , nálam megy a waze.
Többen javasoltátok a miui optimalizáció kikapcsolását. Nálam kikapcsolva használhatatlanság határát súrolja a teló. nagyon lassú lesz az egész.
Én annyit csináltam, hogy a létező összes appnál kikapcsoltam a miui akkumulátor kímélő módot. Így elég fürge, nem veszem észre azt sem, hogy jobban merülne. -
viktorhu
veterán
válasz
petya2012 #1809 üzenetére
Használom, de waze nem jó rajta. Talán a miui optimalizálást ki kellene nekem is kapcsolnom. Google térkép jó, az az autó GPS-ét használja, így nem zavarja be, amikor a miui a kikapcsolt képernyő miatt aludni küldi a GPS-t, vagyis inkább ritkább mintavételre szorítja.
-
cidalain
veterán
Banggoodon, Aliexpressen: Blitzwolf
Ebay, Aliexpress: Ugreen
Mindkét márka nagyon jó minőségű, mindegyikből van itthon. Sima gumiköpenyes, és szövetes is. Van 2 méteres is. Igaz ezek már 7-8 dolcsi körül vannak, de tudják is a sok amperes töltést, nem úgy mint a sarki pc bolt 700 forintos kábelei.
Kocsiba most Aliról vettem spirál kábelt Raxfly márkájút, még nem érkezett meg. Microusb kábelem is spirálos volt, nagyon bejött a kocsiban, de jónevű gyártótól olyat nem láttam. Ebből 5 dolcsi volt 2 db. Ha nem jó megreklamálom úgyis. -
Hosszabb kábelt hol érdemes venni hozzá?
A Redmi 4x kábele nyilván nem jó hozzá.. .
Lehet az USB kábelt egy USB hosszabbítoval használni?Most cserelhetem lefelé mindenhol... Pedig volt egy jó 2 m-es kábelem...
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki használja ezt a telót android autóval?kollégám is ilyen telót akar venni és ez nagyon érdekelné...
köszi az infót
-
cidalain
veterán
Azért más lesz a 4X-hez képest. De ez igazából egyedül a telefonáláskor lesz zavaró, mert az egész névjegy, tárcsázó, üzenetek rész az újban mind google cucc, a 4X-ben meg MIUI. Méret hasonló szélességben, így a fogás ugyanolyan, csak ez magasabb.
Értesítő LED helyett az Always On Edge progival bíztató eredményeket értem el, nem fogyaszt sokat sem, bár van olyan helyzet, amikor szerintem jeleznie kellene, de nem csinálja, de lehet hogy még állítgatnom kellene kicsit (mondjuk az nem semmi, eddig vagy 2 órát elvertem csak erre az egy progira)
-
seger
addikt
Miért csak 54Mbps-t ír a csatlakozort wifinél? Már a harmadik routert raktam be.
Speedtest pedik meg 8-15 körül hoz...
Mellette egy note 9 meg 130-at mér -
Most rendeltem a Hardveraprón megtalálható tagtól hivatalos telefont. (meglepően gyorsan ment minden, igaz mondta, hogy fél órán belül adja fel a pakkot, ha gyorsan intézem, akkor még fel is adja, és így is lett
)
Jelenleg egy Redmi 4X telefont használok.
Mire érdemes figyelni a váltásnál?
Nagyon más lesz? vagy azért ha azt tudom használni, akkor nincs nagy különbség gondolom.
Az értesítő led-ért kár, de ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest