- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
epy
csendes tag
Neked jól működik az Android Auto-val a Waze? A Waze alapból jól működik, viszont AA-ban nem, kb 10 mp után mintha eldobná a GPS jelet és úgy marad a térkép
. A Google térkép meg jól működik az AA-ban. Próbáltam gyári USB kábellel, próbáltam régebbi AA-val, de ugyanúgy nem működik.
-
Trooper82
senior tag
Közben kiszaszeroltam, hogy a gyári gyorstöltő küldi fel egeszen 100 fokig a soc hőmérsékletet. Ha lehuzom órák alatt folyamatosan csökken a soc hőmérséklet...
Nem értem a dolgot, és nem is nagyon látom benne a logikát de nálam tuti ez van. -
nfer
tag
Köszönöm.
-
Trooper82
senior tag
válasz
aprokaroka87 #687 üzenetére
Ránéztem más appal is, ugyanaz. Viszont eegy antutu 3d és geekbench teszt után amikor éreztem is , hogy meleg a teló, alacsoyabb hőmérsékletet mutatott (80 celsius). Szóval itt valami fake adat lehet szerintem.
-
Trooper82
senior tag
-
Bargab
tag
Hol tudom megnézni?
A MIUI-verzió: MIUI Global 11.0.1 /11.0.1.0 ha erre gondolsz?
Szerk: Miui10 volt gyárilag, de nem tudom melyik verzió, kibonás után azonal frissítettem -
Bargab
tag
pont az ilyen szilikon tokokat nem akarom használni, ilyesmit adtak a telfonhoz is. valami stabilabb szilárdat keresek ami lehetőleg átlátszó. mint ez pl. Csak érddekelt milyen tapasztalatok vannak vele, ha van egyáltalán.
-
TheB
csendes tag
Igen ezt megtaláltam én is köszönöm! Mondjuk a funkció fel nem tűnt volna, úgyhogy már tanultam valamit!
A gond az, hogy ezzel csak sms-t kapok.Én azt szeretném, ha hívásközben jelezné nekem, hogy valaki más is keres. És akár fel is tudjam venni. Így nekem ha beszélek és hívnak, átkapcsolja a hívófelet hangpostára, én pedig csak az aktuális beszélgetésem megszakítása után kapok sms-t.
-
Joe1
tag
válasz
tomszli11 #654 üzenetére
Szia!
Nekem a Turbadóval jó tapasztalataim vannak. A RN5-t másfél éve vettem tőlük prémium garanciával, már akkor kb 2 éve benn voltak MO-n hetedikként az EU-ból. Szeptemberben vettem 2 db RN7-t sima 2 éves garanciával, ebből az egyiknél a múlt héten gond adódott, expressz javítást kértem új készülék cserével, ingyen elvitte a futár, kedden már hozta az új RN8T-t, 2.400 Ft-ot kellett ráfizetni.
Nagyon gyorsak korrektek voltak. Erős háttérrel rendelkező megbízható nemzetközi cég, jó árakkal. -
Joe1
tag
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen típusú készüléket vásároltam pár napja. Van egy funkció ami nekem nagyon fontos lenne, de az istenért nem találom. Ez a hívásközben beérkezőhívások kijelzése lenne. Azt hiszem magyarul " hívásvárakoztatás ". Ennek a funkciónak, ezen készülékeken való elérésében, aktiválásában. Tudnátok nekem segíteni?! Remélem jól megtudtam fogalmazni..
és válaszotok előre is köszönöm!
-
Geza012
újonc
-
MeroM
senior tag
válasz
aprokaroka87 #666 üzenetére
Értem....
-
@tco@
aktív tag
válasz
tomszli11 #654 üzenetére
Én már jó ideje úgy vagyok vele, hogy pár ezer forint spórolásért nem éri meg kockáztatni olyan műszaki termékkel, amit amúgy naponta használsz. Én megvenném egy nagyobb helyről (pl innen), ők tutira nem tűnnek el. Én mondjuk pont Kínából vettem 1 év Gearbest garival, de 44-ért még így is megérte nekem.
-
Bargab
tag
válasz
tomszli11 #662 üzenetére
Szerencséje volt, általában ha nem "gyári" okból hibásodik meg akkor nem szokták elfogadni a garit. De ez is szervíz és gyártó függő.
Az előző telefonom egy Redmi 4Apro volt, de kiöregedés miatt cseréltem. Még szerencsére nem kelett Xiaomi eszközt javíttanom, pedig van több telefon és tvbox is a családban. -
Bargab
tag
válasz
tomszli11 #654 üzenetére
Ha jól tudom 2 év a Redmi gari és +1 a bolti, de ha becsődöl akkor általában a redmi-t is bukod mert nem hivatalos forgalmazótól vetted. Ez áll szerintem mondkét websopra.
Én a BoltX-től rendeltem, pár napja érkezett. A Turbado is mostanában indult magyarországon, de esetleg melletük szólhat a nemzetközi háttér, talán emiatt nem könnyen mennek csődbe
Meg kjell nézni hogy mire szól a gari pontosan, mert leejtésre, beázásra nem szokott a prémium sem vonatkozni.
A turbado írja is a GYIK-ben: Nem érvényes: Felületi kopásra; mechanikai sérülésekre (pl: törés); víz- és egyéb kémiai kárra; funkcionalitást nem gátló, esztétikai elváltozásra; a gyártó által meghatározott, "nem rendeltetésszerű használat"-ként definiált esetekre. -
MeroM
senior tag
Sziasztok erre lesz Android one?
-
Szilu
tag
Hello!
Sikerült nyomogatnom a telefont picit.
Kamera: Szuper, hogy sokan sok képet megosztottatok. Persze szerintem néha nehéz az összehasonlítás a teljesen eltérő beállításokkal (pl. HDR nélkül alap kamera vs 15-ös HDR-es, 2x-es fájlméretű GCAM app-pal) készült képek között, de így is nagyon hasznosak voltak számomra. Végül BSG utolsó javasolt (piros, bold) verzióját próbáltam ki. (Ő is tesztel Note 7-tel, és állítólag sokan az ő verzióit moddolják tovább.) Minden rendben van vele, eddig tökéletesen működik.
Mikrofon: Nem csak a kameránál, hanem más alkalmazásoknál is állandóan feljön használat után a figyelmeztetés, hogy a háttérben sunnyog a mikrofon. Letiltani nem akarom (hiszen akkor hogyan lesz videó), de mi a fenét kezdjek ezzel az információval?
Google backup: Most tapasztaltam, azt az elvileg rengeteg telónál előjövő problémát, hogy a google backup nem működik (várakozik), ha az arcfelismerés, vagy az ujjlenyomat aktiválva van. Ilyen olyan megoldások helyett egyből ezt próbáltam, és működött: guide-google-backup-waiting-to-backup
Eszközfigyelő: Mivel nem szerettem volna ezredik acc-ot (ezúttal MI fiókot), így bukom a cloudot (le is töröltem), a mentést, és még sok mindent. A "biztonsági állapot" beállításon belül a Készülékkeresés is a Xiaomi ugye? Feltettem a Google-ét, de az tök máshol van.Ez a beállítás menü néha amúgy is megizzaszt, hogy mi merre, pláne az ajánlások (reklámok) kikapcsolásának lehetősége bukkan fel ezer helyen.
-
Bargab
tag
Üdv!
1-2 napja én is egy note 8t tulaja lettem, nézegetem a tokokat mert a hozzá adott elég gyorsan be fog sárgulni.
Az ilyen és ilyen mágneses tokokkal van valakinek tapasztalata?Főleg leejtés elleni védelem a fontos, de nagyon bejön a telefon színe, kinézete, nem akarom eltakarni egy masszívabb tokkal ha nem muszáj.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a Redmi Note 8T mellett fogok dönteni, viszont abban tudnátok segíteni, hogy melyik boltba érdemes megvenni? Több lehetőség van, ami mellett jó érvek szólnak.1. bolt - ennél a 3 Év Teljeskörű Garancia fogott meg (tudom hogy ezt az üzlet vállalja rá, szóval becsődöl akkor bukom az egész garit)
2. bolt - itt a Turbado premium garancia a szimpatikus, mert ha meghibásodik, vagy bármi történik vele, ők vagy piaci áron beszámítják vagy hozzák a csere készüléket (ismerősöm pont élt is vele és nagyon szimpatikusan jártak el).Előre is köszi.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Gyári romnál névjegyeket hogyan lehet "névjegyek"-ben vezetéknév alapján rendezni? Tárcsázó/beállítások-ban van ilyen menü, de az csak a tárcsázó beállításait módosítja. -
@tco@
aktív tag
válasz
tomszli11 #646 üzenetére
Szia!
Ha a középkategóriában keresel (kínából ~50k, itthon 60-70k) felesleges funkciók nélkül (wireless töltés, véroxigén szint mérő stb...), és ha nem zavar a nagy (már inkább átlagos) méret, akkor nincs jobb ár/érték arányú telefon most. Én 44-ért húztam be sima RN8-at, egy percig se bántam meg az elmúlt 1 hónap alatt. Ha kicsit jobb kamerára és több kakaóra vágysz akkor a pro-t vedd, de átlag usernek a sima is bőven elég...
-
miqlas
őstag
válasz
spiderpig820 #649 üzenetére
... ha az elsõ indításnál figyelmetlen voltál és engedélyezted!
-
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és nem tudom eldönteni, hogy MI vagy Redmi készüléket válasszak.
Korábban már volt egy Redmi 4X készülékem, amit cseréltem egy MI A2 Lite-ra.
Mind két készülékkel teljesen megvoltam elégedve mint tudásra, mit frissítések terén (csak sajnos utóbbit megmerítettem kicsit...).
Hallottam olyat, hogy MIUI 11 oprendszerben már rakott reklámokat a Xiaomi és egy Pro verzió megvásárlására kényszerít, ez mennyire igaz?
Illetve szerintetek mi szól a Redmi és ezzel a MIUI vagy Google oprendszeres Xiaomik mellett?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, illetve azért is írtam ebbe a fórumba, mert a kiszemelt készülékem a Redmi Note 8T, ha van valami tippetek mindent szívesen meghallgatok.Köszi még egyszer.
-
Tökimanó
senior tag
A gboard van a jelenlegi telefonomon (redmi 5 plus) nekem is. A note8 T tegnap jött meg és kezdem belakni. Próbálgatok rajta dolgokat mielőtt állandó használatba kerül. Egész jónak tűnik a billentyűzete csak sajna túl kicsi. Ha nem tudom megnövelni a méretét akkor visszatérek ezen a készüléken is a gboardhoz.
-
Tökimanó
senior tag
A gyári billentyűzet méretén lehet valahogy állítani? Nem lenne rossz ,de nekem elég kicsi.
-
Csatsa
tag
Szia! Nekem is vodás és már többször jártam úgy hogy mindkét térerő icon eltűnt, kirakta egy pillanatra hogy nincs sim a telefonban majd egy újabb pillanat után egymás után újra hálózaton volt minkét simkártya! Nekem nem kellett újraindítani megoldotta magától, nem tudom mi okozza
de elég idegesítő dolog.
-
ht42
senior tag
válasz
aprokaroka87 #637 üzenetére
Voda, T 4G
-
ht42
senior tag
Az előbb felhívott a feleségem (karácsonyra kapta a T-modellt)
- Nem tudok telefonálni. - Így ő
- És most mit csinálsz, drágám?- Így én.
- Egy másikról hívlak.
- Ja, ténylegSzóval eltűnt neki az értesítési sávról mindkét térerő jelző ikon, és a kütyü ki is írta, hogy nincs térerő.
Újraindítás után helyreállt a masina, most működik. Találkozott ilyesmivel már valaki? A kollégám (Redmi Note7) azt mondja neki már 2x volt ilyen. Mi okozhatja? -
miqlas
őstag
Én itt olvastam, mit hogyan célszerû beállítani, de itt a RN8T összefoglalóban a 11. pontban Oldman kolléga is leírta a két legfontosabbat!
-
epy
csendes tag
Valaki használ 'Android Auto'-t + Waze-t ezzel a telefonnal?
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Van valakinek egy jó tippje üvegfóliára? Amit vettem, az a szélein nem tapad le az ívelés miatt. -
miqlas
őstag
A Gcam egy, csak a Pixel telefonokra készített kamera app. Ezt ügyes emberek sok-sok munkával portolták (moddolták) egyéb készülékekre! Tehát amit feltelepíthetsz a RN8T-re, az a modifikáció, amit az elsõ használat elõtt célszerû kofigurálni, az összefoglalóban található módon! Remélem, kielégítõ választ adtam!
-
Termigabor
csendes tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával ennél a készüléknél hogy eldobálja a netkapcsolatot? Először a UPC csodarouterére gondoltam, de wifi nélkül is csinálja. A feleségem már elküldött melegebb éghajlatra mert mindig megszakad neki Clash Royal közben :)
-
miqlas
őstag
Itt nézz körül, amúgy igen, Google Camera
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Ti használtok valamilyen app-ot az értesítési led pótlása céljából. Tudom, hogy az always on ips-nél nem a legjobb módszer, de ha ismertek olyan appot ami működik normálisan és nem szívja nagyon az akksit, kérlek adjatok tippeket.
-
Zebu
addikt
Srácoknagyon tetszik a kamerája, köröket ver a samu s9+ Telefonra. Elképesztő.
-
MeroM
senior tag
csatlakozom egy STARSCAPE Blue készülékkel
-
ricky731
tag
Honnan lehet most olcson beszerezni a 8T t?
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87 #606 üzenetére
Már MIUI 10 alatt is ilyen volt. Szóval nem hiszem. Na meg a 11 fastboot ROM-ként ment rá, nem OTA.
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87 #604 üzenetére
Sajnos egyik sem segített. Szerintem ez rendszer szintű bug lehet.
A csengőhang szerkesztővel nem próbálkozott senki?
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87 #602 üzenetére
Nekem, ha át váltók klasszikus témára akkor is ilyen sötét.
Mondjuk a böngészőből másolásnál nekem is jó, csak ha más app-ba Pl Viber vagy Messenger akarom beilleszteni, akkor ilyen sötét.nfsu17: tudom, én is láttam a képernyő képet kinagyítva, csak zavaró így menet közben, hogy sötét háttérre feketével van írva.
-
rep3at
őstag
válasz
aprokaroka87 #597 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest