- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabby123
tag
válasz
hellboy4591 #2398 üzenetére
Igen nekem felajánlotta bár a 11.0.10 est nem ajánlotta fel azt manuálisan raktam fel.
-
TheB
csendes tag
Sziasztok!
A Redmi Note 8t típusú készülékem nem jelzi sem a whatsapp sem a messanger üzeneteket.
Van a készülékhez csatlakoztatva egy Mi Band 4 is. Az sem, gondolom a telefon miatt. Ha belépek az appba csak akkor látom, hogy írtak.. kellemetlen. Appok frissítve, értesítés bekapcsolva.. Valaki valami ötlet? -
Adamis
őstag
Én ma feltettem, simán megy a mobilnet, meg minden más is..
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #2395 üzenetére
Ahogy olvasom nem sok gond van vele, max a mobilnet megy el telepítés után, de azt aprokaroka87 egy kicsivel korábban leírta hogyan lehet visszahozni.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
hellboy4591 #2393 üzenetére
Én is megkaptam, inkább ne frissítsek?
-
Ramo
tag
válasz
hellboy4591 #2393 üzenetére
Így már érthető... Akkor folytatódik a várakozás a Miui 12-re...
-
hellboy4591
csendes tag
Szerintem az teljesen mindegy, ezt a mostani frissítést csak pár véletlenszerűen kiválasztott felhasználó kapta meg. Ha eddig nem jött, akkor szerintem már nem is fog. Ráadásul ez egy "stabil" béta frissítés, nem hiszem hogy nagy probléma az ha mi kimaradunk belőle.
-
Sipi24
újonc
köszönöm szépen.a segítséget. jó lett. igen, telefonálni tudtam vele. mostmár a mobilnet is jó lett. mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget. mostmár működik rendesen
-
Sipi24
újonc
Telenor mms-t ír a névnél
-
Sipi24
újonc
eddig megvan
-
Sipi24
újonc
azt az Apn beállítást nem tudom.
korlátlan internetem van.
addig jó volt minden még nem frissítetem. a frissítés óta egyáltalán nincs mobilnet.
-
Sipi24
újonc
sziasztok. nekem olyan problémám van hogy felraktam ma ezt az új biztonsági frissítést és azóta nincs mobilnetem. wifi múködödik. ha másik készülékbe rakom a sim kártyát akkor van mobilnetem. (telenoros vagyok) csináltam gyári visszaállítást az se segítet. mi lehet a probléma?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #2381 üzenetére
Lehet ti majd miui 12-vel kapjátok meg.
Rn7-re már kijött pár hete a droid 10 frissítés.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
aprokaroka87 #2380 üzenetére
Ezt nem értem Én sem. [link] ez lehet a gond. Nem tudom...
-
dokee78
félisten
Kellene egy kis segítség.
Egy ismerősömnek eltűntek a telefon számok.
Gondolom el állította a megjelenítéseknél.Valaki leírná lépésről lépésre,hol találja a telefon számok megjelenítését hol lehet beállítani?
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
handrash #2374 üzenetére
Én csakis a Playstation Remote Play miatt várom az Android 10-et. Sajnos a Sony fejlesztői voltak olyan "kedvesek", hogy kisebb androidon nem engedélyezték a Dualshock 4 használatát a programban. Pedig más játékokban simán működik bluetoothon keresztül, meg ugye az Microsoft xcloudja is támogatja, de a Sony valamiért elengedte a kisebb droidos telókat. Érthetetlen...
-
Lacopapi
addikt
válasz
handrash #2374 üzenetére
Semmi gondom nincs a MIUI 12 - Android 10 párossal. Bár a fogyasztás némileg magasabb,de ezzel a hardverrel bőven jó. Ahogyan én használom, két nap kényelmesen megvan. Ez egy Xiaomi.eu portolt rom, konkrétan hiba nélkül. Persze, hogy az "igazi" milyen lesz, az kérdés...
-
handrash
őstag
Sose értettem meg, hogy miért várjátok így az újabb android verziókat. Mit vártok tőlük? Mert, hogy összességében lassabb lagosabb lesz egy "öregecske" hardwaren az biztos, ez a tapasztalatom.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
hellboy4591 #2369 üzenetére
Ez nagyon gáz.
-
kaosz86
aktív tag
Nálatok is képtelen frissíteni magát (szignatùrákat) a "biztonság"-nak csúfolt appban az antivírusnak csufolt avast?
Az avl- vagy mi a túró a másik engine...nekem eléggé noname- az nem küzd ilyen bajokkal. -
törölt tag
válasz
hellboy4591 #2369 üzenetére
Kösz a választ.Bár érdekes, gagyilovag azt írta, hogy a neje telefonjára 16-án este megjött az Android 10.Igaz az Redmi 8.Na majd megkapjuk akkor egyszer csak mi is.
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
#38193152 #2368 üzenetére
Xiaomi fórumán egy moderátor kifejtette kicsit bővebben, hogy ők sem tudnak róla, hogy a Note 8 és 8t telefonok miért maradtaki ki eddig a frissítésekből. Állítása szerint amit kaptak buildeket tesztelésre annyira bugosak voltak, hogy teljesen selejtezték őket, bármit is jelentsen ez. Reményei szerint októberben megindulhat a frissítés a mi készülékeinkre is.
-
törölt tag
Szaisztok, ez a tipus nem kapja meg a Miui12-őt ? Azt olvastam, hogy harmadika és tizenhetedike között kellene megkapnia elméletileg.
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok barátnőm telefonja folyton le kapcsol wifi 5ghz rol. Nem értem a dolgot más mobil al jó mi lehet a gond?
A router Xiaomi ax1800
A régió India -
szita.erno
aktív tag
Mai napon beruháztam egy 8T re. Eddig nagyon jó
-
zeon.hu
nagyúr
Asszony 8T-jén alig hallani gsm hívás közben a másik felet, őt viszont jól hallják. Mindegy, hogy bejövő vagy kimenő hívás, reggel óta ilyen.
Mi lehet a gond?
(Hívás hangerő maxon) -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Öcsémnek van egy ilyen telefonja, ami azt csinálja, hogy odahaza van wifin internet, de munkahelyén nincs. Kapcsolódik, de azt írja, hogy csatlakozva, viszont nincs internetelérés.
Ez mitől lehet? Kollégáinak működik és van is internetelérés. Érdekesség az, hogy eddig neki is működött.
Mit tudna tenni, hogy ismét működjön?Köszönöm
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #2355 üzenetére
Csak REDMI 8 A 8T még semmi
first phone vettem
global versio
régió:
magyarország -
Ramo
tag
válasz
gagyilovag #2352 üzenetére
Szia! Milyen régión vagy?
-
z123456z
őstag
Érthetetlen számomra ez a rn8t+Vodafone+volte! Tegnap ugye kikapcsolta az ügyfélszolgálat a volte szolgáltatást, megint tudtam csengetni jó hosszan. Most az előbb hívott valaki, mikor lerakáskor ránéztem, ott virít megint a hd. Gyors próbahívás, ismét csak ötöt csenget, aztán időtúllépés. A beállítások van továbbra sem tudom kikapcsolni ezt a nyomorult voltét, mert a következő pillanatban megint bekapcsolt állapotban van. Én beszarok, komolyan mondom.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
gagyilovag #2352 üzenetére
Hol vettétek?
-
z123456z
őstag
Tulajdonképpen nem oldódott meg. Ez a telefon és a Vodafone volte nem szeretik egymást. Pedig a kártyát is kicseréltettem. Délelőtt, mint kiderült, a szolgáltatói frissítés keretében kikapcsolták a voltét. Akkor működött a csengetés, de eltűnt a hd jel a hívásoknál. Délután kártyacsere, üsz. ismét felhív, volte aktíválás után megint csak 5 csengetést enged. Próbáltam a kódokkal ki-be kapcsolgatni a voltét, de semmi eredmény. Ismét felhívtam az üsz-ot, szegény kislány szerintem nem is nagyon értette, mindenesetre inaktíválta a voltét, most megint jó, csak nem hd. Ami mindegy, mert különbséget én nem hallottam sosem, de azért furcsa jelenség.
Ami még érdekes, a volte és voifi ( jól mondom? ) kapcsolók mindig látszanak ( ha aktívak ha nem ) és látszólag kapcsolhatók, de valójában nem csinálnak semmit, és ha kikapcsolás után egy másodperccel visszalépek, megint be vannak kapcsolva. Gondolom ez valami MIUI bug.
Digi kártyával pedig nincs probléma a csengetéssel, pedig ott van a volte logo. Érthetetlen. -
gagyilovag
aktív tag
Tegnap este a nejem telefonjára megjött az android 10 frissítés (redmi 8)
-
z123456z
őstag
válasz
Blamazs #2348 üzenetére
Felhívtam a vodát ( nekem az a szolgáltatóm ), elmondtam a problémámat. Azt mondta csinál valami akármilyen frissítést ( ott náluk, nem kell bemenni ), és ha befejeztük a beszélgetést, indítsam újra a telefont. Mellesleg a kártyámat is kicseréltethetném, mert már 6 éves, talán az okozza. Megköszöntem, újraindítottam, és jó lett. Cserébe nem megy a volte. Mondjuk annak úgysem láttam semmi hasznát, de mindjárt leugrok egy új kártyáért, állítólag díjmentes a csere.
-
z123456z
őstag
Szolgáltatói frissítés megoldotta, most a hd jel tűnt el a hívások elől pedig a volte be van kapcsolva. Lehetséges, hogy egy kártyacsere megoldaná, hat éves a kártya.
A lényeg, hogy nem rossz teló ez. -
z123456z
őstag
Azt írja, hogy időtúllépés miatt megszakította. Kb 5 csengés...
Biztos, hogy szolgáltató hiba vagy beállítás. Átkapcsoltam digi kártyára, annyit csengettem, ahányat akartam. Köszi mindenkinek.
-
Kátai
senior tag
-
z123456z
őstag
Nem lehet, hogy nektek hamar felveszik? Ez is full gyári, Vodafonetól vásárolt, de valójában független ( van benne digi kártya is ). Akkor ez rejtély. Utálok betelefonálni, volt, hogy 55 percet kellett várnom. Azóta hányok a zenéjüktől.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Flowtation #2339 üzenetére
Én sem tapasztaltam még, nálam is minden gyári.
-
Kátai
senior tag
Gyorshívásra megoldás:
>névjegyek>kiválaszt>hozzáadás a kezdőképernyőhöz>kezdőképernyőn ikon hosszan nyom>kisablak felugrik>jobbra vezérlők>közvetlen tárcsázás ikon kirak>ikon „katt”>visszavisz a névjegyekhez és ott kiválasztani azt amihez gyorshívást akarsz rendelni.
Igaz nekem microsoft launcher van(dupla koppos lezárás miatt),de szerintem a gyárin is működik. -
Ramo
tag
válasz
spiderpig820 #2328 üzenetére
Igen,de én a hivatalos xiaomi AOD-t szeretném felrakni. Elvileg mennie kellene, applikáció letöltve, funkció bekapcsolva, és mégsem jó. Esetleg régió váltás kell?
-
Ramo
tag
Sziasztok szeretném a telefonomra felrakni a gyári always on display funkciót . Tud ebben valaki segíteni?Tudomásom szerint fel lehet tenni csak engedélyeztetni kell köszönöm a segítséget.
-
z123456z
őstag
Nem tudok elég hosszan csengetni, mert ha nem veszik fel, bontja a vonalat. Ezt lehet valahol állítani? Kerestem, de nem találtam ilyen lehetőséget. Global stabil
-
z123456z
őstag
válasz
aprokaroka87 #2323 üzenetére
Lefrissítette magát, ebben már benne van a kapcsoló, köszi mindkettőtöknek.
-
z123456z
őstag
válasz
aprokaroka87 #2323 üzenetére
Mindegy, azért köszi.
-
z123456z
őstag
válasz
aprokaroka87 #2321 üzenetére
Nincs. De bevallom, hirtelen felindulásból törölni akartam az alkalmazást, de csak a frissítéseket engedte, így most nem a legfrissebb van fent. És reklámok sincsenek. Az utolsó frissítéssel jött volna? Előtte nem volt.
-
z123456z
őstag
válasz
aprokaroka87 #2319 üzenetére
-
z123456z
őstag
válasz
aprokaroka87 #2317 üzenetére
Hogy ki lehet kapcsolni a reklámot a zenealkalmazásban.
-
z123456z
őstag
Hát én nem találok ilyet.
-
z123456z
őstag
Urak, én most találkoztam először ilyennel, és nem hittem a szememnek. A saját zenelejátszójában jönnek a reklámok. Ez mitől lehet, és mit lehet tenni ellene? Ez aztán a pofátlanság csúcsa.
-
Kátai
senior tag
A Google Camera (Gcam) alakalmzásokhoz szükséges nyitott Bootloader?
Idézet Oldman2:"MIUI 10
Dimond G tesztelte a fentit, de az nem igazán győzte meg...
Talált viszont egy klasszisokkal jobbat: MGC_6.1_X6_RN8Pro_Edition_2.1.apk kipróbálva nagyon jó képet csinál még éjszaka is! Belenagyítva is jó a kép!
[Letöltés]MIUI 11
Az MGC_6.1_RN8Pro_Edition_2.1.apk MIUI 11 alatt is fut! Nagyon szép képet lehet vele lőni!" -
Flowtation
őstag
válasz
Zoli bácsi #2304 üzenetére
nincs mit!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Flowtation #2273 üzenetére
Én is köszönöm!
Ezt kerestem, mióta megvan ez a teló, ezek a beállítások a Redmi Note 5 Miui tárcsázójának beállításaiban voltak. Ez hiányzott, azt hittem nincs meg ebben a telóban.
Ismeretlen számok tiltva, ismerős számok tiltva, rejtett számok tiltva. A család 7 telefonszámát beírtam oda, ami hívásokat mindig jelez.
Erre a 7 számra csörög, az összes többit foglaltra vágja azonnal.
Antiszociális vagyok? Lehet........ -
Gery1987
őstag
Szia!
Milyen hálózaton kezdted el beállítani? Ami netet igényelhet annak jobb a WiFi, a mobilnetet nem hiszem, hogy használja erre mert óriási adatmennyiség lenne.
Egy kikapcsolás (bekapcsoló gomb hosszan nyomva) próba megérhet, ártani nem ártasz vele. Lehet át fog ugrani. -
Kátai
senior tag
Segítsetek légyszíves.Ma kaptam meg vadiúj telót,de nem akar elindulni.Frissítések keresése már megy vagy fél órája,de nem indul,csak karikázik,SIM benne,hálózat rendben.MIUI 11 van rajta.Visszaküldjem,vagy én nem csinálok valamit jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest