Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60746) qnadam válasza kenwood (#60743) üzenetére


qnadam
veterán

lehet, nem vagyok képben a mekis fizetésekkel, de abban pl biztos vagyok, hogy ott sokkal kisebb a felelősség, nem a te hátadon lesz egy komplett büfé működése.

az tiszta, hogy 600 forintos burgerből nem lehet üzletet fenntartani (vagy amiből igen, olyan burgert nem kérek), de nem hiszem hogy okos dolog üzletet arra alapozni, hátha lesz olyan hülye, aki ezres órabérért csinál mindent.
a hely egyébként egy jégcsarnok mellett van, ahol időnként rendezvény van, jönnek-mennek edzésre emberek, ilyesmi, de nem hiszem, hogy a helyinél nagyobb forgalmat vonz, szóval vagy kicsi a haszonkulcs, de akkor nem nyugis a hely, vagy nagy a haszonkulcs, de akkor összedől az egész, vagy pengeélen táncol. esetleg a metroban kapható legolcsóbb buciba teszik a legolcsóbb fagyasztott "hús"pogácsát... de majd jól letesztelem a helyet.

egyébként eleve nonszensz helyzet: aki helyben lakik, az szerencsés, ha havi 120-ért tud bérelni egyszobás lakást, messzebbről meg minek járnának ide dolgozni, ha mondjuk a belvárosba is lehet több pénzért?

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.