Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Anonimusz újabb akciója:[link]
Csak 15ezerrel drágább,mint a boltban. Ráadásul 390x-ként hirdeti a sima 390-et.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
Faterkam
addikt
Azért az sem semmi, hogy helyi régi fórumtag, akivel ráadásul már üzleteltem is, tehát vettem tőle cuccot, a megbeszélt terméket mégsem adja oda. Le volt zsírozva, hogy most hétfőn az általa megadott helyen találkozunk, és átveszem. Erre hétfőn semmi reakció. A régi száma nem él. Ma ráírok, hogy akkor mi is van, kéne másik elérhetőség! Jön a válasz, (ez mondjuk 1 pozitív pont) Már nem aktuális köszi! Mondom mivaaan?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
TaaT
nagyúr
Valszeg poénkodik emberünk, de azért beteszem
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
OK, VETTE???
Menjen már! Adásvételit nem lehet XXX-el szignózniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
-
snecy20
nagyúr
"Elado fujicu simens amilo laptop vagy csere hazimozira de barmit halga"
"do laptop nekem a szekrényben pihen így jobnak látom ha eladom
Amit tudni kell:
2magos
1.25gb ram
70gb winyo
Xp fut rajta
Aksi max30percet bír
neha furcsán viselkedik nem egy mai gép de netezni filmezni tökéletes
Talán egy ujra rakas ra fer
Vagy akárbalkatrésznek bárminek jó
Csere erdekel értelmes dolgokra de semmire nem fizetek rá
Érdekelhet: telefon, 5.1, 2.1, de bármit meghalgatok
Alkudni kötelezö "Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
félisten
Dummy emberünk nem írt, sztem vagy tudta, vagy nem mer írni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Yutani
nagyúr
Van itt a HA-n egy eladó (neve angolul "jeges", az utolsó karakter megduplázva), következetesen minden termékét az átlag HA-s árnál 3-5k-val adja drágábban. Vajon azzal foglalkozik, hogy megveszi átlagáron (vagy olcsóbban, ha sikerül), és eladja az általa f@szának gondolt 4-5k-s felárral? Például AM3 micro ATX alaplap, ami 5-6k-t ér szerintem, 9k-ért árulja. Vagy komolyabb Asus 790FX-es alaplapot a reális 7-8k helyett 11k-ért.
#tarcsad
-
-
seniman
veterán
válasz Yutani #14182 üzenetére
Nála ez normál piac stratégia. A röhej,hogy verebet is talál a lósz@rra.Asszem ő adta el a kopasz Oem MSI Z87M Gaminget,tartozék meg gari nélkül 30-ért,amikor a PC Landban kifutóként még 26-28-ért kapható volt zsír újként.
Az árukereső aranyat ér.De csak annak,aki nem rest használni is.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Yutani
nagyúr
válasz seniman #14184 üzenetére
Az a gáz, hogy amit most látok a HA-n, arra sarkall, hogy jó drágán rakjam ki a cuccaimat, úgyis elviszik. Főleg, ha S1155 cuccról van szó.
És pontosan azért, mert ha reális áron adnám, 2 nap múlva fent lenne +5k-ért a cuccom, csak már más árulná, és úgy is elvinnék.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
-
-
ViZion
félisten
válasz snecy20 #14189 üzenetére
eegen, a multiknál van jó áron 100 termék, a többi 4000 meg túlárazott. Azért Áfész időkben ez nem volt, szvsz élelmiszerekre nem is lenne baj, ha központi árasak lennének.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
siemenss65
tag
válasz Yutani #14182 üzenetére
Van egy figura szintén itt a HA-n, aki duplaáron adja a portékáját azzal a taktikával, hogy nem a gyártót-típust írja a hirdetés tárgyába, hanem különféle hívószavakat: mondjuk quad core. Mennyivel vonzóbb ez, mint hogy kínai utok tablet eladó, nem? De rakott fel gatyarohasztóan pimasz áron ipad3-at is, azzal nem tudom mi lett végül, de ott konkrétan fogtam a fejem nehogy valaki megvegye annyiért.
-
wolfman
veterán
De szeretem mikor èrdeklődöm valami iránt, 2 napig levelezek az emberrel, alig válaszol de akkor is tènyleg csak annyit amennyit kèrdeztem azt is lecsupaszìtva, aztán mikor már majdnemhogy hajlok a vásárlásra, jegelve lesz a termèk. Ki, hogyan, mi módon jutott el odáig hogy lejegeltette? Hát nekem lènyegèben b@szott válaszolni az eladó, akkor hogyan lehet lefoglalni. Vagy helyi ès ment is èrte vagy mindenfèle rèszletezès nèlkül csapott le rá, de ekkor meg nem èrdekli mit vesz?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Chaser
legenda
válasz snecy20 #14189 üzenetére
Az oké, de egy vállalkozásnak van ám rezsije rendesen. Nyilván nem azért csinál vállalkozást valaki hogy hó végére a minimálbért karistolja a tiszta bevétel egy b@szott nagy rizikó mellett. Szoktak itt sírni mennyivel adják drágábban a kínai telefonokat itthon cégesen. Hát neki lehet állni csinálni. Eleve nagy lóvét kell beletolni, vállalj gart, fizess rezsit, rizikózz, bérelj üzletet, fizess alkalmazottat, könyvelőt, ilyen-olyan plusz adókat, vállald a bürookráciát, stb. Nálunk elég sok néven fut az adó vállalkozás terén
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ViZion
félisten
-
TaaT
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest