Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz wolfman #71652 üzenetére
Fertőzőképes marad az fémen napokig. De igazából ha betartod, hogy nem piszkálod az arcod, meg kezet mosol, ha hazaérsz, akkor sok bajod nem lesz szabadtéren.
@Scorp2011 : "Esküszöm mindig nagyon szigorúan szoktam dolgozni menni"
Én inkább szomorúan"kezdjék el hordani a csomagokat az automaták felé szép sorban"
Az lenne a válasz, hogy felkelsz, odamész nyitásra...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
válasz wolfman #71619 üzenetére
A posta rendszere sem frissül azonnal, mert mostanában az automatába rakott csomagok esetén még pár óra múltán is azt mutatja, hogy a feladó jelezte a feladást, de még nem adta fel. Régebben mire hazaértem, már mutatta is a feladás aktuális időpontját. Foxpost esetében ezzel nincs gond, gyorsabban frissül a rendszerük, csak szerintem túl sok a csomag, nincs rá kapacitásuk, hogy kb 1 hét után tudják csak kiszállítani a csomagot.
-
Syl
nagyúr
válasz wolfman #71621 üzenetére
Én pár hete egy régi VGA-t adtam el. Dobozt szépen kibéleltem, majd becsomagoltam. Szerintem ez a minimum.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Krogoth
senior tag
-
törölt tag
válasz wolfman #34534 üzenetére
" Nem baj, hogy két üzlettel arrébb nem kevésszer olcsóbban kapnád meg ugyan azt"
A közbeszerzésbe mint olyanba természetesen kódolva van ez a funkció, látok napi szinten eleget 6-7 éve hogy ezt tényszerűen tudjam közölni. Értékhatár alatt viszont sok esetben ők se dolgoznak másképp mint a magánszférában mi pl. Az, hogy a listaár mennyi, és két bolttal arrébb mit írnak ki, az mint magánszemély érdekelhet, azon túl viszont ezer meg egy faktor befolyásolhatja.
Pl láttam én már önkormányzati laptop beszerzést, 90-100k körüli gépeket vettek 130-140k között. Persze hogy drágább volt mint bárhol, viszont kellett a +2 év gar, kellett az onsight szerviz végig, biztosítottak a garidő teljes időtartamára 3 cseregépet, ami ha gebasz van azonnal beüzemelhető és nem kell várni a helyi erőt addig, benne volt a biztosítás a gépekre ha akármi vagy bármi történik -leejtés, elvesztik, ellopják- azonnal kapják az újat. Ezeknek ára van.
Ahogy pl mi se vesszük meg iponból, aquából a gépeket hiába olcsóbb helyenként bruttó kiskerk áron mint egy jtc vagy demand nettó nagykerben, mert a 30-60 napos fizetési határidő, a gördülékenyebb, gyorsabb garanciális intézés, a jelentősen kisebb adminisztrációs nyűg többet ér annál nálunk.
Én igazából azt látom, hogy amíg nem közbesz van, addig a legtöbben tudnak egészen jól működni, ott én a 70-30-at fordítva látom a környezetemben, viszont ahogy közbesz és nagy tétel vagy érték -15 millió huf fölött jelenleg- ott 0-100% a mutyifaktor.
-
Papooo
senior tag
válasz wolfman #34510 üzenetére
Ha felteszik a hirdetés mellé a képet, akkor azt kockáztatják, hogy a jobb szemű hozzáértők esetleg kiszúrnak valami oda nem illő, vagy csak értékcsökkentő dolgot.
Például azt hogy a hirdetésben említett kopásnyomot féltucatnyi milliméter vastagságú karc és egy hatalmas repedés jelenti.Engem néha az ellenkező oldal őrjít meg, amikor arra kér hogy egy matt fekete felületű eszközről csináljak jobb minőségű képet, mint ami fel van téve.
Persze azt nem érti meg, hogy a törés repedés az eredeti képen is látszana, de a kopásnyomot csak személyesen tudná kiszúrni.A másik kedvenc: fényképezzem le a procit!
Mit fényképezzek rajta, ha személyesen veszi át, akkor úgyis megnézi.
Erre ő : Biztos azért nem akarom lefényképezni, mert nem működik.
Ezen a ponton tiltottam, mert nem volt hozzá idegzetem.
Most azt várom, hogy jelentsen a csalós topicban.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
-
Chaser
legenda
válasz wolfman #34488 üzenetére
azért alkudozik, mert sok roma jó kereskedő nem mind hülye, legtöbben már csak az alku kedvéért is alkudnak, én is szoktam, én fehér bőrű c vagyok ( : és ez pár száz ft-os terméknél is oké meg 7 számjegyű dolgoknál, egy kicsit meghackelni a másik pszichóját ((( : van egy srác vele úgy alkudozunk, h pontosan tudjuk mi a max és min ár ami mindkettőnknek jó, de azért körbejárjuk és kifejezetten élvezem személy szerint, pro és kontra érvek, nem is a pénz az elsődleges benne, hanem hogy megvédjem az én álláspontomat és megdöntsem az övét
idézet egyik telefonos szösszenetünkből, kb így hangzott
ő: xy cucc 130e
én: kizárt, max 100
ő: jó, akkor 110
én: nem, legyen fél úton akkor 105
az kevés, 108
én: 106 és megegyeztünk
ő: megegyeztünk
én pontosan tudtam hogy 100-ért ne fogja ideaadni, ő meg pontosan tudta h 130-ért biztos nem viszem, de 100-nál valamennyivel többért igen
ugyanezt a cuccot átadtam árában egy barátomnak, nekem csak nyűg volt, ő meg 160-ért adta tovább és ő sem csapott be senkit_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz wolfman #33785 üzenetére
Én is így vettem pofátlanul olcsón a sajátomat. Vmi áruházban ki volt állítva pár hétig, aztán valaki feldobta Ebay-re (15'-os, fullhd, i7-6700hq, 2tb, 8 gb, integrált grafika, hivatalos HP garancia - £430-ért). Ez volt másfél éve.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
Smiley
addikt
válasz wolfman #33798 üzenetére
Nekem szerinted mennyivel egyszerubb? US ansi-n kivul keptelen vagyok mas kiosztast hasznalni... ebben a tetves orszagban meg ujonnan is kb lehetetlen US layout keyboard-ot venni. Legutobb mikor beleontottem fel liter baracklevet az apple keyboard-ba, korbetelefonaltam fel europat, de sehol nem tudtak ilyet adni... Amerikabol kellett hozatnom megint. Persze egybol kettot vettem, az egyik meg mindig ott all bontatlanul zacsiban.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Chaser
legenda
válasz wolfman #33798 üzenetére
a magyar kiosztásű az nem magyart jelent,a magyar az magyar, a kiosztás az kiosztás, lehet eu kiosztásnak is hívni, az is helytálló
majd rakok fel _magyar_ billzetes magyar gépet, 99% gyári állapotban minden, de aztán vegyél is ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #32870 üzenetére
az anyagi kar parezer forint. nem er annyit az egesz. 100 %.
megneztem a foglalatot a talalkozo elott.
lattam ,ahogy mutatoujjal belenyul a foglalatba ,es ugy emeli meg az "ajtot'. tegnap kiduhongtem magam.mar tulvok rajta. o nem fog engem keresni,en ot. a storynak itt(remelem) vege.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
addikt
válasz wolfman #32580 üzenetére
Én nézegettem Karácsony előtt a TV-ket, 32"-os méretben 50e alatt semmi nem volt kb, 60e alatt csak a gagyi HD, esetleg a még gagyibb FullHD-k. Nem tudom milyen boltban jártál, de ennyiért még most sincs 32"-os FullHD TV.
UI: HD van, de ilyet vegyen a fene.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz wolfman #32580 üzenetére
Árukeresőn is 56k-tól indulnak a samuk, szóval a 30k az nem irreális egyáltalán. Az lehet, hogy te valamilyen outlet készüléket láttál, utolsó darab, kiállított darab stb, ezért volt ilyen olcsó.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Depression
veterán
válasz wolfman #28664 üzenetére
De ez lenne a természetes, nem?
Egy 5 éves autót sem adsz el 5k-rel olcsóbban, mint ammenyiért megveszed a szalonban. De egy telefon is elveszti értékének 80-90%-át 3 év alatt.
Erre egy 3 éves, használt 4790k és egy új 7700k között 15k a különbség?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
törölt tag
Ez a piac agyonnyálazott önszabályozása. Ami ugye akkor működne, ha értelmiségi réteg használná, de nem az használja, hanem jóskagémerek aki megveszi csak mert, meg mert hülye hozzá, meg a kényszeremberek akiknek nincs más választása ha azt akarja a gépe működjön és ne kelljen full konfigot cserélni. És ez az eredménye. Minden platform ahogy öregszik majd ki ugyanígy lesz, a s775-nél elindult egy lavina (akkor lett tömegesen elterjedt a net) és ez meg se fog állni egyhamar.
-
djculture
félisten
2012-es gyártmány a 7950 szóval már tavaly se ért 45 ezret, most 30-ért adják de annak a fényében hogy nemsokára jön egy mázsa játék szokás szerint ami sm6-os ez meg nem támogatja majd 10 forintot se fog érni ha bejön ez az éra. Sajnos a vga piac az ilyen most elég sokáig húzta az sm5 dx11. Annak idején én az sm3-al szoptam vettem atit rá fél évre jön az sm3 nekem meg sm2.0b-t támogatott csak a kártya. Be is szoptam..
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz wolfman #28660 üzenetére
Xeonokat kell vadászni.
Én is azt csináltam. Az lényegében ugyan az, mint a 4770, a turbo órajele 100mhz-cel alacsonyabb illetve az igp-ről le kell mondani.
Összehasonlítás
Cserébe 62 volt ingyen postával.#KeepFightingMichael
-
KubanitoS
veterán
válasz wolfman #23577 üzenetére
Nem igazán értelek. Én nem sokat aprózok, de jellemzően én is ki szoktam írni, hogy az adott ár nem alkuképes. Mondjuk jellemzően utánanézek a dolgoknak és mindig versenyképes áron adom a cuccaimat. Ha nem írnám ki, hogy fix az ár, az első kérdés az lenne, hogy mennyit engedek a feléből.
Nekem erre sem időm, sem türelmem nincs, és én is úgy vagyok vele, ha nem megy el a cucc, akkor megmarad, de ilyesmi általában nem szokott lenni.
Most egy Assassin's Creed 3 collector's edisönt próbálok eladni 20 ezerért már majdnem egy éve, de abból aztán tutira nem engedek egy fillért sem. Mondjuk elavulni sem nagyon fog.
Amúgy nem kell valakinek?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
customer114
őstag
válasz wolfman #23565 üzenetére
Na mit nem tudtál már lealkudni?
N. Tamás topichoz csak annyit, hogy kicsit túlgondolják egyesek. Csak egy ilyen elméleti, gondolkozzatok el rajta kérdés: Melyik üggyel foglalkozzanak a hatóságok, amelyikben meggyilkolták egy hozzátartozód vagy amelyikben előre utaltál egy ismeretlennek több 10 vagy 100ezer forintot?
(#23568) Bird: Welcome to
HungaryPlant Earth Gyönyörűen néz ki leírva, azt meg kell mondani.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz wolfman #23153 üzenetére
Mindkettőben "nagy" pénz van szal érdemes rárepülniük a csalóknak.
ViZion: "Bankközi is hamar megvan."
Aszem munkaidőn belül max egy óra, törvény kötelezi erre a bankokat.
Am én is azt szoktam mondani hogy ha jön az SMS akkor utána megy a cucc, fordítva sosenem. Eddig 2 kivétel volt, hálistennek egyik esetben sem kúrtak át a palánkon, pedig az egyiknél egy 50e+ forintos [link] bicó alkatrészt küldtem előre Többet azért ilyet nem csinálok.
DBob: Passz, de feljebb ahogy látom megválaszolták.
Give them hell Ukraine!
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #22987 üzenetére
Ha irtak volna adas-vetelit,erre az sem vonatkozott volna.
A neten keringo adas-vetelik semmi bonyolultabb dologra nem ternek ki.Egyebkent nem ertem a 30k buko honnan jon.
Az eladonak meg 7 db. 8 ezer forintos torlesztoje volt hatra.
A vevonek visszafizetett ar 155-56 azaz 99 ezer forint volt
Napnal vilagosabb,hogy a vevo 56 ezer forintot bukott.
Az igazan felhaborito az egeszben,hogy az elado a hatralevo 56 ezres kotleezettseget letudhatta volna 25 bol.
O ahelyett visszautasitotta volna ezt a galans ajanlatot,es uriemberkent a teljes 56k-t kifizetne a vevonek, inkabb jo kis troger modjara a teljes osszeget lenyelte.
Nem csoda, hogy nem akarja a vevo elengedni a sztorit.
En biztosan azt mondtma volna,hogy 99-ert nem elado a telefon,7 honap mulva talalkozunk,addigra kifizeted az osszeget tkomnak,amiben a vasarlaskor megallapodtunk,es akkor mar nem csak 99-ert kapok vissza.
biztos jobb lett volna az eladonak ,mint 25-el letudni az egeszet.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MK VII
veterán
válasz wolfman #22987 üzenetére
Azt sokan elfelejtik, hogy a szóbeli szerződés is ugyan olyan súlyú szerződés mint a papiros.. Jogi útra terelve az ügyet a bíróság előtt már nem fog az eladó letagadni/elhallgatni semmit. Ergo megnyerhető a dolog.. Itt már csak a károsulton múlik minden, hogy merre megy tovább..
-
MK VII
veterán
válasz wolfman #22833 üzenetére
Mindenesetre érdekes..
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól jártál az eladóval, hogy lebeszélt arról, hogy megvedd tőle...
Sajnos én az ilyen hozzáállást amikor valaki ki akarja próbálni a terméket és az eladó teljes mértékben elzárkózik tőle, sőt még neki áll feljebb, hogy ilyen hülyeségekre neki nincs ideje, ott csak turpisságot tudok érezni.. Valami biztos, hogy nem kóser...(#22834) customer114
Csodálkozol? Ilyen véglényektől rajtam is megjelennének a paranoid viselkedési formák.(#22836) seniman
+1[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz wolfman #22826 üzenetére
Én is így vagyok, nem az apróhirdetésekből élek pedig.
A vásárló távolabbról érdeklődik, ha esetleg pár nap múlva megyek egy hozzá közelebbi városba, magammal viszem a portékát. (kivéve ha nagyobb méretű dologról van szó TV stb.) Persze ilyenkor az alku kizárva, ha már így megutaztatom. -
őstag
válasz wolfman #22826 üzenetére
Én kizárólag MK VII mondataira reagáltam, nem arra, amit te írtál: "Az a dolgom, hogy kiszolgáljam. Az a dolga az eladónak is a boltban, hogy kiszolgáljon. Ne hisztizzen meg kifogásokat keressen, ráadásul még ő maga zavarja el a konkrét vásárlóját." Ezzel nem értek egyet. Itt nincsen semmiféle kötelesség. Az eladó jól felfogott érdeke lehet, hogy megtegye, amit a vevő kér. Semmi több. Egyébként nem hiszem, hogy annyira más állásponton lennénk, azért is járok ebbe a topikba, mert én is röhögök az idiótákon, akikkel eszembe nem jutna üzletet kötni.
A videókártya ügyedhez meg, ha valaki nem akarja lefényképezni a konkrét terméket, fázik attól, hogy kipróbálhassam a cuccot, az az üzlet nyilván kuka. Nem is kérdés.
@(#22827) MK VII: Nem hinném, hogy ütöm a "regénnyel" az első sorokat. Én leírtam, hogy általában milyen vagyok. Precíz, körbefényképezem a dolgokat, leírok mindent a termékről, amit tudni kell, tudni lehet, tudni érdemes. Épp ezért, ha ezen túl érdeklődnek, olyan dolgokat kérdeznek, ami le van írva a hirdetésben, akkor sokszor nem is válaszolok. Minek is tenném? Csökkent képességűekkel nem kívánok üzletet kötni.
Viszont nem akarom előírni senkinek sem, hogy ő milyen legyen. Olyan amilyen. Aki normális más értelemben, az normális az aprón is. Ha itt fasz, nem tud normálisan írni, fogalmazni, értelmi fogyatékos jeleket mutat, az nem hiszem, hogy más területeken normális lenne.
Egyébként meg azzal, hogy te eladóként, üzlettulajdonosként dolgozol, valószínűleg magasabb elvárásokat támasztasz más eladókkal szemben, ez te is felismerted. Most már csak azt kéne felismerned, pláne ebben a topikban törzstagként, hogy ezen igényedet fel kéne adnod. Ezek itt magánemberek, nem profik, mint te. Ha nem tud logikusan gondolkodni, link, akkor ugyanolyan lesz az apróhirdetése is. Ez van. Ezért járunk ide röhögni.
Igaz, hogy én hozzátok képest kevesebb aprózok, néhány tucat üzletem volt 10 év alatt, de eddig 0 rossz tapasztalatom van.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
SUPREME7
addikt
válasz wolfman #22796 üzenetére
Az Apple cuccok ha jól tudom világgarisak, szóval ha valahonnan behozza olcsóbban, és nem szolgáltatós, akkor nagy baj nem lehet. De nem vagyok képbe, nem sok apple telefon fordult meg nálam. Aki meg elvetemült apple fan, az még be is hajol neki ha elsők között hozzájuthat...
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #22781 üzenetére
Persze, hogy jobb a HA, mint a jofogas, de van lehetoseged ertekelni,es hirdetest jelenteni.
Az ilyen Sylvia 88 tipusu ugyeknek pedig ott a topic.
A baj csak az alaptalan gyanusitgatasokkal,a csipcsup ugyekbol szarmazo sardobalassal van.Mondjuk az ertekelsi rendszernek is van 1-2 hibaja :
Tobbszor,tobben kertek, hogy a negativ pontokra kattintva jelenjen meg az az ertekeles,ahonnan szarmazik.
Vagy mondjuk errol most meg tudod mondani, hogy jogos volt-e a 3 negativ ? [link]Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Laraxior
titán
válasz wolfman #22739 üzenetére
Csak nagyjából olvastam el a hirdetést, de így jártam én is egy eladóval, amikor házat akartam venni a gépemnek..
Fehér házikó, az eleje megsárgult. Van pár fotó, de az elejéről csak egy.
Semmi gond, az árral kompenzálva volt, gondoltam, majd lematricázom, vagy tudom is én.
Írtam neki, hogy elvinném a kuckót, de azért jó lenne pár plusz kép,mert nem látszik annyira ez a sárgulás mizéria.
Olvastam pár okosságot, hogy ki lehet fehéríteni.Annyi volt a válasz, hogy a képen látható mértékben sárgult meg. Rövid tőmondatokban érkezett még pár válasz a kérdéseimre,aztán nem méltattam további konzultációra, sem arra, hogy nála költsem el a pénzem.
Vettem egy teljesen újat*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Depression
veterán
Nyugi, én is küldtelek volna zabot hegyezni.
Nekem csak végigolvasni is fárasztó volt, nemhogy végig csinálni. Ha valakinek kell a cucc, a második privi váltás után legyen kedves felhívni, ha már egy hsz-be nem képes leírni az igényeit.A pontos lakcímet meg nehogymár minden érdeklődőnek meg kelljen adni. Ha le van fixálva, majd kap címet.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MK VII
veterán
Az igen..
Én már ott hagytam volna a fenébe mikor nem tudott leírni pár mondatot helyesen...
A csá köszönés meg nálam lecsapja a relét teljesen.. Paraszt, alpári, tiszteletlen köszönési forma.
Szerintem nyugodtan teheted a csalós topikba a történetedet, hogy vigyázzanak vele. 4 és fél éve egybe van vonva az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során" topik a csalós topikkal. -
Milka 78
nagyúr
válasz wolfman #22326 üzenetére
Én sem postázom és nem is szívesen hurcibálom senkinek,sőt ezt már az árba is be szoktam kalkulálni...ennek ellenére rendszeresen jön a sok agy égett megnyilvánulás,hogy a postát tartalmazza,"ezerér adod???",tudunk találkozni Mordor külső területein?
Szerintem a hirdető csak megfáradt a nyomás alatt -
kenwood
veterán
válasz wolfman #22326 üzenetére
Miert?
A nem viszem sehova eleg sok embernel alapszabaly.
a postazas meg ket szempontbol is necces,ezert sokan eloreutalassal sem vallaljak :
- Ha meghal ut kozben,tied a buko
- a konkret termek 2000 forintba kerul. ennyiert csomagold be,menj el a postara.vard ki a sorod,menj haza.
Ev uzleteMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Trailblazer
veterán
válasz wolfman #21315 üzenetére
Pláne, hogy ha mondjuk a munkáltató egy adott munkakört hirdet, és a fizetési lehetőséget már eleve leírja, viszont a fejvadász munkaközvetítő 3rd party cég, amelyiknek ki lett adva a melóskeresés, kritériumnak adja meg, hogy jelöld meg a fizetési igényt...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #21232 üzenetére
En azt birom,amikor 40-ert hirdetek egy procit,a legolcsobb az apron.
ramir az ember,hogy lenne beszamitasra egy olyan,amibol van fent 4-5 darab 30-ert.
Kap egy ritka,100%-os beszamitasi ajanlatot,10kt kell rafizetni.
Ezutan meg arra se meltat, hogy 'koszi,atgondolom'.Szerintem ugyanaz,mint az 'elado lehet' kategoria.
Nincs is meg a penz/szandek a valtasra, csak unalmaban hirdeteseket nez,es zaklatja a hirdetoket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Politika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest