Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz wolfman #11309 üzenetére
Lehet, hogy inkább örülhetsz neki. 3TB HDD 17ezerért? Ugyan... (persze ha újról beszélünk és nem használtról)
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz wolfman #11376 üzenetére
Bocs hogy megint én, de sztori.:
Felmentem Jófogásra, emberünk hirdetett egy FSP350-60APN tápegységet. Írtam, válaszolt, alku, remek, mindent megbeszéltünk, hová utaljak, küldte a számot, majd azért mellékesként megjegyezte, hogy azt a típust nem tudja küldeni, mert "VÉLETLENÜL" eladta egy komplett PC-vel, de van helyette 3 másik típusú FSP, melyik érdekel. Finoman a következő üzenetembe beszúrtam egy 'vaze' szócskát, hogy kifejezzem nemtetszésemet, amire kissé fennhéjázóan reflektálva szintén 'vaze' kifejezést használva írta, hogy ez van.
Mivel nagyon kellett a táp, így kiválasztottam egyet a három felajánlottból, utaltam, elküldte, kibontottam és rögtön megcsapott egy elég furcsa szag. Mintha cigifüst lenne, de inkább lehet hogy égett por volt az a régebbi fajtából. Kifújtam belőle mindent (durván tele volt), összerak, behelyez, bekapcsol és a célgép a windowst már nem tudta behozni, se az installt, mindig újraindult (saját táppal hibátlan volt ez a folyamat), mellette pedig zavaró sípoló hangot is hallatott. Visszaírtam neki, hogy ezt pediglen vissza fogja venni, mert így nem marad a dolog. Másfél napig semmi válasz.
Közben persze keresgéltem, ráakadtam Jófogáson egy másik emberre, aki egy 350W-os Deltát árul. Ráírtam, majd mint előző kolléga, kussolt egy napon keresztül. Hogy-hogy nem, este 11kor jött a Deltástól egy üzenet, hogy minden ok, mehet a menet, postáz is, weboxol is, mindenben benne van, csak hát annyi a gond, hogy nincs meg a tápegység, de van neki másik, az érdekel-e!? Ekkor már picikét furcsállottam, hogy már megint egy mókamestert találtam. Mit ad isten, másfél nap kussolás után a mókamikire 5 percre rá ír a FSP-s ember is, hogy jó hát visszaveszi, de nála az még jó volt. Természetesen nem akarok üzletet rontani, mert bizonyítani nem tudom, de mennyi az esélye annak, hogy két egyforma üzletpolitikával nyomuló egyén 5 perc különbséggel ír rám embertelen későn? Írtam az FSP-s "profiljának", hogy nem érdekel csere semmire, csak a meghirdetett APN-re, vagy az XY (ez a Deltás hirdető neve) Deltájára! Ha igazam van, akkor finoman jeleztem, hogy elég buziság amit művel, ha pedig nincs igazam, akkor nem érti és figyelmen kívül hagyja.[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ViZion
félisten
válasz wolfman #11519 üzenetére
Nekem van egy jóféle FSP SAGA II 500 W, csak levágtam a csatiját, a 4 pin CPU-t. Ócón viheted, de most elutazom tényleg, szal. én sem írok vissza...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz wolfman #11523 üzenetére
OK, milyen címkét nyomtassak? 80+ elég?
...amúgy ilyen frankó tápoknál mindegy ám, ez is viszi. Csati meg megvan, csak rá kell pöccinteni. Moddoltam kicsit, lekerült. Venti is kb. 2 hónapot ment benne, mert cseréltem a gyárit. Alkalmi vétel, kicsi píz, nagy bódottá, nem dohányzó, női tulaj, garázsban tartott, érvényes mo. papírokkal, névre írva...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MK VII
veterán
válasz wolfman #11578 üzenetére
Ez nagyon általános amúgy amit írsz..
Engem is felidegesít, hogy, ha valaki árul valamit és el akarja adni akkor miért nem kommunikatív?
Feljön, olvas, random sztenderd szöveget odahány neked aztán lelép megint 1-2 napra..
Mondjuk én az ilyen embereket élből hanyagolom.. Általában, ha venni akarok valamit akkor hamar el akarom intézni akár még az nap és le van tudva.. Nem fogok várni napokat, hogy méltóztasson válaszolni ráadásul az ilyenek 80% már el is adta máshol a terméket csak baszik feljönni ide.. Ilyenkor inkább mástól veszek még akkor is, ha drágább..Lehet, hogy én csinálom rosszul, hogy amikor árulok valamit akkor még többször feljövök megnézni van-e jelentkező és, ha van akkor nem hagyom kétségek közt és minél előbb megbeszélek vele mindent?
[ Szerkesztve ]
-
-
gban
Közösségépítő
válasz wolfman #12048 üzenetére
Tényleg ennyire nem értetek hozzá?
Ha a monitor jó, mit látsz rajta? Képet.
Ha vannak rajta hibás képpontok, akkor mit látsz? Egy vagy több világító / más színű / sötét pixelt.
Ezen nincs pixel, vagyis hibátlan.
Csak sajnos nem orignált, de akkor is használom a külföldi szavakat magyarul, ha gőzöm sincs hogy mit jelentenek....[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Chaser
legenda
válasz wolfman #12158 üzenetére
Helyben ok, de nem másik városba... Főleg pestiek gondolják azt, hogy az az ország közepe és nekem kell oda menni, nem nekik ide. Pedig Kecskemét az...lefényképezem már egyszer a kőtömböt a táblával és kirakom a hirdetésekbe
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SUPREME7
addikt
válasz wolfman #12158 üzenetére
Múltkor egy itteni arc felhívott, elmondtam neki hol veheti át a cuccot, hümmögöt, hát neki az messze van, feldobtam neki, hogy félútig elviszem, ami igazából nekem nem fél út lett volna időben, neki 20perc metró, nekem 3/4 óra busz, erre megint hümmög, majd visszahív. Közben hívott más aki azonnal jött, elvitte, a hümmögős meg majdhogynem az anyámba küldött el mert eladtam másnak... Egy ideig rugalmas az ember, de vannak pofátlanok.
Volt itt olyan Ph-s arc aki lusta volt 5 percet buszozni kb 3 megállót, megkért vigyem "házhoz" és többet ad érte
-
-
Faterkam
addikt
válasz wolfman #12314 üzenetére
A semleges értékelésnek ott van az, hogy se pirosat se feketét nem jelölsz be. Igaz, ez akkor nem látszik, ha valaki csak az avatar melletti csíkokra teszi az egeret és úgy nézi, de ha az adatlapon is megtekinti, akkor ott van, hogy 10 értékelésből csak 8 piros pont jött össze, ha még a szöveges értékelésed is elolvassa, akkor meg is érti. Tudom, nem a legegyszerűbb...
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ViZion
félisten
válasz wolfman #12612 üzenetére
Talán annyi lehet még, h sokan telefonról, tabról írogatnak. Az autokorrekt / T9 meg ennyit tud bár ezt nehezen hiszem el, meg ugye át kellene olvasni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
PHM
addikt
válasz wolfman #12619 üzenetére
Eltekintve a trollhirdetésektől, a júzer még meg is sértődne,
ha felhívnák a figyelmét az általa elkövetett hibákra.
Az ember egy idő után belefárad az ilyenek kibogarászásába, és különben is:
Aki ennyire kerékbe töri a saját anyanyelvét, annak a fejében is elég nagy
katyvasz lehet. Én az ilyeneket inkább kihagyom.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest