Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz djculture #204 üzenetére
Direkt megnéztem, a 8600GTS OC-m minden értéke magasabb, mint nála a 9500GT értékei, kivéve a ram, az nálam 256 MB.
Akkor az enyém is jobb mint az övé, és kamuzik leginkább?
Mondjuk szerintem simán csak nagyonnemérthozzá de nagyon azt hiszi hogy ő tud mindent a legjobban, nem az átverés a szándéka csak full sötét.Postázást nem vállalok.
-
Marci79
senior tag
válasz djculture #251 üzenetére
Némelyek nem gondolják komolyan az eladást. Ezáltal pocsékolják az erőforrásokat.
Nekem egy eredeti (dobozos/tokos) játék olyan mint az igazi könyv (utálom az ebook-ot). Lehet lapozni, fogdosni, simogatni, etc. A letöltött (akár legális, akár nem) nem az igazi. Szoktam keresgélni és veszegetni eredetit. Szivesen meglestem volna neki milyen van és mennyiért.Igazán elkelne egy "nagytakarítás" a hirdetések között. Meg némi szigorítás.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz djculture #257 üzenetére
Virtuálisan meg is lincselnének! (még muter is kapna egy erős csukló rohamot)[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
törölt tag
válasz djculture #290 üzenetére
Jah, ismerős. Én meg csinálok sablonból egy webshop-szerű dizájnt, és felrakom rá a videokártyámat 180.000.- forintért, és akkor annyi lesz a bolti ára...
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de számomra az iPon árai mérvadóak, illetve az argep.hu kereső adott termékre adott minimálára.
-
-
Marci79
senior tag
válasz djculture #345 üzenetére
Ez nem használható sokszor. Akkor gázos ez, mikor több különböző helyről/embertől kellene pár dolog. Egy helyről/embertől nem lehet sokmindent venni. Bár egy félkonfigot már vettem úgy.
-
Marci79
senior tag
válasz djculture #349 üzenetére
Akkor nemhivatalosan P6-os procim van. (Ha ezen a nyomvonalon haladunk tovább.)
-
zH.
senior tag
válasz djculture #469 üzenetére
kb. 10 másodpercembe telt, ellenben 400 hozzászólás megírásával, amellyel az aprót fikázzátok. ha magasnak találod az árat nem kell megvenni, ennyi. kezdem azt hinni egyeseknek ettől dagad.
egyébként megkérdezhetném mi a topic célja? mert rajtatok kívül kb. senki sem fogja/nincs ideje elolvasni a sok hozzászólást (aminek semmi célja nincs), ideglevezésnek pedig elég gyenge, szóval tényleg nem értem.
ugyan ilyen alapon nyithatnánk egy hülyét kapok azoktól akiket ez idegesít legjobban, vagy hülyét kapok a sok embertől akinek ettől dagad, vagy hülyét kapok a sok magának okosnak érző embertől stb.
minden annyit ér, amennyiért megveszik és te is újoncként kezdted.
nem olvastam végig a topicot, de igen a magas lovon ülnek egyesek, mert tudják a termék reális árát.elég újonc vagyok én is, de amikor elkezdtem itt fórumozni nem az egymást fikázó, sz*rrágó (már bocsánat) topicok, hozzászólások voltak hangsúlyban. többek között emiatt nem sajnálom ~150 törölt bejegyzésem (aminek legtöbbje - sőt - nem újonctopic volt), illetve ezért nem éri meg normális bejegyzést írni. nagyon szétvált a szakmai, illetve a közösségi rész, ez van, igazából egy ideje egyikre sincs időm, szakmai résszel pedig jó ideje nem foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
just be
-
gban
Közösségépítő
válasz djculture #529 üzenetére
Én is próbáltam ilyet, egy láb hiánynál
Nem ment a proci nélküle, lekaptam egy rosszról, belehelyeztem a megfelelő lukba, procit betettem, kontakt megvolt, ment is, így már volt értelme ráforrasztani.
Ha a szélén lett volna a hiány (volt olyan is, de ott tudtam hogy jó a proci), azonnal ráforrasztottam volna, de a dzsungel közepén ez picit bonyolultabb, megéri az előzetes próba.
A te történeted azonban valóban értelmetlen picit, vagyis valóban gyanús.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz djculture #571 üzenetére
Egyfelől valóban bosszantó hogy vagy madárnak próbálják nézni a többieket, vagy egyszerűen lusták utánanézni hogy mennyit is ér a cucc, másfelől viszont ezért tud eladni egész jó sikerrel minden korrekt eladó.
Én is simán eladtam egy csomó 128 megás agp kártyát 1500-ért, mert a többiek 2000 alatt nem nagyon hirdetik, így csak én jártam jól hogy drágán adják.
Harmadrészt hirdessék csak jó drágán, egy hónap múlva még annyit se fog érni mint most, bónuszként meg csak idegeskednek hogy miért nem veszi meg senki.Postázást nem vállalok.
-
-
localhost
Közösségépítő
-
David75
őstag
válasz djculture #607 üzenetére
mi???? linkeld már be.!!!
"Erőmű PIV eladó lehet!
Megfelelő ajánlat esetén, eladóvá teszem féltett konfigom, de csak is akkor!!!
Részletei:
Alaplap: Asus P4P800-E Deluxe. [link]
Processor: Intel Pentium 3,4GHz S478 Telekondi Zalman rézrózsával.
Memória: 2X1Gb Mushkin DDR1 Performance ram, Dual kit.
VGA: ATI HD4670 AGP 1GB. [link]
Hang: Creative Audigy2 ZS távirányítóval. [link]
HDD: Samsung 250Gb Sata.
ODD: (aszem ez is Samsung) DVD-RW...
Táp: 400Watt Chieftek
Elég annyit tudni róla, hogy az összes mai játékot gond nélkül viszi a mai napig, például most a Portál 2-t nyomom, de előtte a Dead Space 2-t pergettem ki vagy 4X... Kompromisszumok nélkül..!!! Itt egy videó, hogy a Mirrors edge, hogy szalad a VGA-val, csak nálam meg sem döccen annyi a különbség! [link]"Alatta komment:
"A Metro2033-at és a Battlefield bad company 2-t is kompromisszumok nélkül pergetted ki???"válasz:
"A metrot ahogy felrakta magát 1920X1080-ban.. Röccenés nélkül, a BF-et pedig sose toltam, mert egyszerűen utálom!"iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Ringman
nagyúr
válasz djculture #636 üzenetére
hmm. szerintem - még nem hirdettem csak vásároltam a HA-n - egyszerűbb, ha inkább nem is ír helyette az ember semmit.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz djculture #653 üzenetére
most nem erre gondoltam, hogy valaki hibás terméket árul, hanem arra, hogy valakinek pont a számla megléte szükséges, mint kiadás, a termékre meg nincs szükség, így azt eladja.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
válasz djculture #655 üzenetére
Gusztustalan a Vatera sajnos... Ott az a lényeg, hogy minél több eladó legyen, minél jobban pörögjenek az eladások, annál több a jutalék. Sem a vevőket, sem az eladókat nem védik. Pl. én eladóként be tudtam állítani, hogy mondjuk 99% alatti értékeléssel rendelkező vásárlók nem licitálhattak a termékeimre. Ezt szépen megszüntették, azóta szopok a "leütök mindent de nincs pénzem" típusú emberekkel.
-
djculture
félisten
válasz djculture #663 üzenetére
"és 30k-ért 6770-et és 183k-ért 6990-et, de ez senkit nem érdekel. az 5670-esek között ez tud 1ghz-es gput, átlagosan 800-850Mhz-nél elhasalnak. Ez itt a lényeg, nem a 25k-s 6770, amit ez sosem fog utolérni, hol? játékokban? bencsmarkban? és? az meg a gyári órajeléhez nem fog plusz 226Mhz-et bírni, ez alapján sosem fogja utolérni a 6770-es ezt."
Besz rok ekkora hülyeségen vagy ez már nem is az ez átakar vágni vele valakit szerintem. -
Ringman
nagyúr
válasz djculture #670 üzenetére
azért ez nem liszt vagy zsír, vagy egyéb létszükséglet.
és a bad szektoros hdd, gondolom, ahogy lenni szokott, bontatlan&nincsgarancia
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz djculture #688 üzenetére
ja, igazából nekem csak az az érdekes picit, hogy már három éve folyamatosan ennyi az áruk (lowend yorkok egy időben még olcsóbbak is voltak).
másik oldalról meg a félkonfigok is drágák, azoknál meg még csak az sincs, hogy csak procit akar upgradelni, minden mást meg meg akar tartani.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz djculture #738 üzenetére
Nem biztos hogy semmit, de annak biztos semmit aki be se jár. Mert ha bejárna, legalább a kedvenc letöltött sw játékának a nevét le tudná írni.
Bár gyanús hogy kukás a kártya (mert ugye ez még nem viszhütéses), mert ha használta volna, és látta volna pl. a sw logoját, biztos nem így írta volna.Postázást nem vállalok.
-
Chaser
legenda
válasz djculture #762 üzenetére
Más meg 70-ért cpu-t vesz..aminek az ára még jobban amortizálódik Aztán ha besz@rik az a hulladék flash chipes sz@r akkor vissza kell vinni kb ezért nem is vennék csak 3 év garral, mellesleg samu az egyik legmegbízhatóbb. Ha videot vágnék nem gondolkoznék rajta hogy vegyek-e.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz djculture #764 üzenetére
Aki dolgozik a géppel annak megéri, ahogy i7 is..neked nem, nekem sem..kár azon filózni szted minek mennyi a reális ára, nem fogja befolyásolni a világpiacot 1ébként a samu ssd-re 3 év gar van, ha valahol kevesebbet adnak az szürkeimport vagy csak simán kötsögök
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest