- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
orionpro #14043 üzenetére
Venni akarok telefontöltőt. Használtat, mert szellemérintés teszt kellene mindenképp. (5k-ért vettem egyet a boltban, ami egy vacak). Írtam a helyi apróba, konkrétan 0 privát érkezett pár nap alatt, úgy, hogy árat sem írtam, sem azt, hogy olcsón kellene.
Szóval lassan nincs miért hülyét kapni az aprótól, mert az egész nem ér már semmit. Az a csoda, ha lenne értelmes eladó.
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
orionpro #13967 üzenetére
Szerintem máshonnan másolta a szöveget az "ajánlom a teljesítménye miatt" szövegrészig, a többit ez az eladó írta hozzá. Az eredeti sem szépirodalom, de a hozzáírás jóval gyökerebb stílusú. Még a quadot sem tudja jól írni a végén (fentebb jó), meg hát ez a nagybetűs írás...
Igazi gyökér.
-
seniman
veterán
válasz
orionpro #12978 üzenetére
Vagy hogy aknamezőn tanult volna járni
(#12979) TaaT
Az a baj,hogy sok pesti hirdető is így van vele.Posta nincs,ha kell gyere fel érte.Ha meg hirdetek valamit,akkor jön a "nem jársz mostanában Pesten?" kérdés.Volt hogy 2ezerért hirdettem egy vinyót,erre az olx-es marha megkérdezi,hogy fel tudnám e vinni Pestre?
-
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
orionpro #9527 üzenetére
Sírok, amikor arra gondolok, hogy néhány éve olyan 9-10 GUS kártyát eladtam 15k-ért, meg SB32 és társait is elkótyavetyéltem néhány ezer forintért. Mert az asszony presszurált, hogy sok a limlom a háznál.
#9533: Viszont szereztem azóta Diamond MX300-at, MX400-at és egy Sonic Impact S90 kártyát.
Ja meg lett egy GUS PNP és van 1-2 AWE64 Value is. Na ezeket már nem adom el.
-
seniman
veterán
-
Trailblazer
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
orionpro #7748 üzenetére
Hiányos... kiegészítés vagy ban az univerzumból is!
-
ViZion
félisten
válasz
orionpro #7665 üzenetére
Ez olyan 25k lehet, gémerként min. 50000...
Természetesen szerepeljen a gamer, női tulajdonos, 30°C felett sosem ment, mai játékokat is fullon viszi, a jól húzható -de soha nem tuningoltam kifejezések elegye!Kihasználtság miatt, áron alul eladó. Beszámítás esetén +7k ezek árához, -10k a beszámítandó cucc árából...
Lehetőleg menjenek házhoz érte, Záhony nem a világ vége... (...de onnan már látszik
)
-
patomi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Autós topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest