Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Picit csalodott vagyok..Ugy a gép tetszik meg minden de én kisebbet vártam.Mert pont azt imádom a ps2 slimben hogy ha a szobámba játszok és jön haver átmegyünk a másik szobába rákötjük a braviara és már nagyba multizunk.Ez viszont ugy nagy hogy ide oda felkapjam és a blu-ray lejátszóra meg nem teszem mert melegedni fog mint állat és ahhoz tulzottan féltem a kis kéket hogy egy ps3 tönkretegye.
Tehát nekem valszeg az lesz hogy kb fél év mulva-akkor esedékes- veszek egy használt vastagot azt bevágom a szobámba és kész.(meg mellé PSP BRAVIA stb is lesz véve).
Tehát mint gép nekem tetszik de pont annyira maradt nagy hogy aztmondjam nem kell és akkor inkább egy elegánsabb vastag. -
k.
őstag
válasz he7edik. #8576 üzenetére
Igen ebböl a szempontból ez jó ötlet igy.Hiszen olcsobb az átlag embereknek ez is böven jó-nekem is az lenne ha a vastag használt nem lenne olcsobb és minöségibb kinézetű- és ha olcsobb a gép többen veszik.Szerintem 1 év és végre leverik az Xboxot.Aztán 2-3 és a Wiit is.Szerintem a Playstation-a 2 is még mindig annyi otthonban ottvan- nagyobb brand mint a többi tehát elég sok esélyt látok a 3 év alatti győzelemre.Hisz hátulról szép gyözni.
-
k.
őstag
válasz Buldozer99 #8609 üzenetére
Szerintem ne siettessük .Mert a végén kiadják ezer autoval 80 pályával és egy extra bug nevű featurel.2010ben szerintem tutira megjelenik ugyhogy azért nincs itt a világ vége.majd ha a ps4ig nem ér ide akkor lehet aggódni.
-
k.
őstag
A blu-rayel kapcsolatban irnék:
Nekem ma lett meg a 18. br filmem-fél év alatt gyütt össze-.Szóval ebben az e lényeg hogy amióta módom van rá hogy ilyen filmet vegyek-pl 3 dvd helyett egy bd- akkor azt veszek.Azért mert egyszerűen modernebb.A kép kristálytiszta-3 éves Sony Bravia a teszttv- a menű és az egész megvalósitása a körítésnek mind mind profi szint.A legalapvetőbb szerintem ezekkel kapcsolatban pl az hogyha a hangot állítanám akkor nem a DVD-nél megszokott módon váltok hogy szépen 10 lépés alatt hanem feljön filmközben a menü rákattintok az adott hangra és kész.Szóval szerintem tükrözi a Sony színvonalát az egész technológia.
Én megértem hogy sokaknak nincs rá igénye-17 éves vagyok szüleimtől kapok mindig egy adott pénzt-általában 20 ropi/hó- filmezésre.Sokan mondták hogy minek br tölsd le.Igen letöltöm kiírom és tv-n megnézve szörnyülködöm.Szóval azt látom hogy NÁLUNK(mivel nem tudok az USA lakossága nevében írni) nincs igény erre csak egy rétegnek.Ezért is kerül ennyibe.Nem veszik meg.Ha többen vennék olcsóbb lehetne mert ugye nagyobb tételben olcsobb gyártani.De mi magyarok az 1000 forintos dvdk piaca vagyunk.Ha film akkor max 1000 afölött torrent.Igy nehéz bármit is alkotni...
Ezért is örülök nagyon a ps3(bár nekem sajnos még nincs) blu-ray képességének.Mert ha valaki azt veszi meg és azt nyomja a gép az arcába hogy HD elöbb utobb csak megnézi miaz, ha nem került volna bele szerintem annó simán a HD-DVD nyer.(elnézést a kicsit idióta stilusért de hulla vagyok ) -
k.
őstag
Érdekes amit irsz.Csak nem értem miért baszogatják a gépek dolgait ha csak a slim birja...
Egyébként találtam egy uj 60gbosat az egyik nagyáruházban ottvan egy jóideje valszeg azt hozom el.(már ha összejön a lóvé ami kb fél év még).Tudom hogy nem annyira kiforrott még de a ps2 kompatibilitás és a krómcsik az elején(meg persze a kártyaolvasó is) eléggé tetszetőssé teszi.Az asztalomon van ugy hely hogy marad 30-30 centi minden irányból a szellőzésre szóval csak nem döglik majd meg heti 5-6 óra használattól. -
k.
őstag
Oh elnézést igazad van.
A gépekkel még gondolkodom majd hogy mit merre.Elsődlegesen most egy pspt fogok venni szóval majd utánna.
Egyébként zaj tekintetében a ps1em viszi a pálmát.Ahogy a fej ugrál benne olyan hangokat tud kiadni hogy azthiszi az ember most hal meg.Pedig semmi baja(nemrég raktam rendbe mert kaptam és nagyon rossz állapotban volt) .Szóval ezután a ps3ból a bugás fel sem tünne. -
k.
őstag
Pspt is szeretnék.Csak azért került ő elöbbre a sorrendben mert barátom adott egy ps1et és igy 2 asztali playstationom van igy kell még idő mire azokat kiviszem rajtuk ami érdekelt aztán jöhet a ps3.
Sajnálom hogy ilyenek a 60gbosok pedig nagy vágyam egy olyan.Kitudja lehet ráveszem magam hogy ne az legyen.Ha meg nem sikerül viszem hozzád -
k.
őstag
válasz nokia párti #9780 üzenetére
Natehát:
a 20gbos amerikai darab tehát az európai blu-ray filmeket kapásbol nemviszi(pedig ugye egyben bd lejátszó is).A jáékokban nem vagyok biztos de az eus ps2eseket valszeg nem viszi a ps3 játékok meg régiófüggetlenek.
Szóval szerintem a 40gbosat érdemes venni. -
k.
őstag
Ezzel a lépéssel nagyon sokan jobban jártak.Ugyanis sokaknak a ps2 mellé lesz ez és ha ezért kevesebbet kell fizetni akkor az átlag ember jobban megveszi.Ergo pl nokia párti azért tudott most normális áron ps3at venni mert az hiányzik.Nem véletlen hogy több boltban ugyan annyiba kerül egy használt 60gb mint a slim.
Azt viszont nem tudtam hogy a lemezen lévő ps1 játékokat is viszi.Az faja -
k.
őstag
válasz nokia párti #9874 üzenetére
Ne aggodj ennyire Azért kész röhely hogy ugy állsz hozzá az uj cuccodhoz hogy el fog romlani.Ha odafigyelsz rá(meg elötte megfenyegeted hogy kivágod a 10 emeletes panel tetejéről ha elromlik) akkor jól fog működni
-
k.
őstag
válasz nokia párti #9951 üzenetére
Azért mert a slimnek más a logója.És nem akarták a régi logos boot képernyőt megtartani.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10093 üzenetére
Figyelj egy műszaki termék nem örök életű.El fog egyszer romlani.EGYSZER.Nem most.És mire elromlana addigra kb ps1 szintű lesz az akkori ps4-ps5 mellett és fillérekért fogják javitani.
Szóval nopara használd azért van.A qrva se sirjon ha dugják -
k.
őstag
Mond neki hogy ha elromlik élvezettel zuzód majd egy jó kis kalapáccsal ketté és akkor biztos elgondolkodik hogy hát őő kéne nekem tönkremenni.És ha jól gondolkodik akkor nemkéne
Szemét telepet ne ajálgassad mert ott még összeguberálhatják és azt nem a totális vég neki.Szal kalapács. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10112 üzenetére
De csak ovatosan a baltával mert azért a 80gb sem profi annyira hogy a félbevágott gpu meghajtson egy gt5p-t.Bár mondjuk kedvesen hozzányomhatod a kalapács elejét hogy néézd ezzel reszelem majd le az alaplapról a cpudat...
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10112 üzenetére
Azért hangosabb a 60gb mert a ps2 és egyéb dolgok miatt több benne az anyag,régebbiek a chippek és ez nagyobb hővel társul amit viszont ugy oldott meg a sonysan hogy megtekerte kicsit a hűtés erejét ami miatt hangosabb lett.
-
k.
őstag
válasz AXisBOLD #10182 üzenetére
Füllhalgató:
SONY MDR-XB20EX
SONY MDR-EX85
Nekem az EX-85 van nagyon klassz a hangja
(természetesen sok más sony van ami szerintem jó, a többi márkát nem ismerem)
Fejhallgató:
SONY MDR-XD200
SONY MDR-XB300
És végül a sajátom(elég húzós az ára):
SONY MDR-XD400
Szerintem ezekkel nem csinálsz rossz vásárt -
k.
őstag
válasz AXisBOLD #10197 üzenetére
Van jópár fülesem de az agybadugóssal sem viselkedem másképp mint a többivel.Vagyis nem ordittatom és igy kizárom a süketülés veszélyét!(kb ugyanazon a hangerőn megy a sima meg az agybadugós is amit elviselek).
Egyébként Az XD400(ez a típusszáma) tényleg jóféle füles.Most ps2zök és a vaiommal ezzel hallgatok zenét.Jófféle
A sulis fülesem egyébként jó spéci:
SONY MDR-KE-30
Szeretem nagyon osztálytársamtól kaptam(Nem hölgy az illető sajnos csak kapta egy farmerhoz neki nem kellett én meg elkértem).
Van egy XD100asom is-a 400as elöttim- amit alig hallgatok pusztán azért mert most van jobb.
Egyébként összesen 6 sony és 1 samsung fülesem van(mobilhoz járt) (nem menőzésből irtam csak azért hogy jópár félét probáltam már és az agybadugóssal sem volt bajom)[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10481 üzenetére
NYUGIVAAAAN!!!
Irta DM-Fan ott fölötted hogy a gépek kis százalékát érinti.A kis százalék nagy része(90%a simán megvan) pedig az orig 60 gigás verzió.Neked nem az van.Ergo nem kell aggodni. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10486 üzenetére
Ilyen az élet.Ha elbaszodik a 350ért vett braviank akkor elbaszodik.Ez van.Műszaki termék.Más kérdés hogy anyázunk de nem lehet mást tenni ilyen esetben(jó tvnél ott a szerviz).
Egyébként csöndben jegyzem meg hogy a Sony nem velünk törödik-bár velem lehetne amekkora márkafan vagyok néha-.Amerikában mivan:
Elszáll a gép csávó bemegy a Gamestopba és vesz egy ujat.Ennyi. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10491 üzenetére
50ért viszem a géped karácsony elött kicsivel
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10496 üzenetére
Igazábol komolyan gondolom de ehhez 2 dolog kell.Hogy időben meglegyen a pénz és a gép jóállapotu legyen.
Egyébként az akkor ugy csak a gép lenne az orig cuccaival nem? -
k.
őstag
válasz nokia párti #10498 üzenetére
Én benne vagyok
Ha a lóvém is ugy alakul. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10500 üzenetére
Nya irány a privát tényleg ne szemeteljük a topicot
-
k.
őstag
Sokat gondolkodtam azon hogy 60gbosat vagy 40( esetleg 80)gbos gépet vegyek karácsonykor.Van ps2m de azért jobb lenne a 60gb viszont nem fér bele az hogy elromlik.És ahogy olvasom nagyon nagy a meghibásodási arány.Tehát 40gbosat kell majd szerezni
De ha találok 60asat jó áron akkor szerintetek érdemes megvenni ugy nézve hogy nincs sok pénzem és ha elromlik akkor kicsit szarban leszek?
Az hogy hangosabb nem lényeg a ps1em kattog olyanokat mint az ütvefúró oszt mégsem zavar. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10792 üzenetére
Igazábol az van hogy a ps2 nem menne sehova csak a másik szobába.Kapna a kis samsung tvm után egy sony braviat meg a szülök kedves tekintetét.Ugyanis a helyére menne a ps3.
De ha 80gb lesz akkor marad a 2 ps a helyén és a ps3 a dvd iró helyére jön.
f27:
Igen én is ugy gondolom hogy azért elviselhetök.Viszont jóbarátom is utánna olvasott ezeknek és bármikor megemlitem hogy lehet 60asat veszek jön azzal hogy azt hagyd ki.Szal nem tuom még igazábol.Majd fogom magam és vásárlás elött rábökök egyre[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Igazábol a gond ott van hogy a 60as kb mint egy uj slim.És azért az hogy 2 éves vs használt nehéz megemészteni föleg hogy ps2m van(de jobban birom a minden egyben gépeket).
Viszont ugye ha 80gbosat vennék mehetne mellé egy távirányitó(gyári sony) meg egy blu-ray film.Játékokat késöbb veszek rá nálam még a ps2 ilyen szempontból az ur(4 hónapja van csak meg ).Tehát egy csöndes minőségi gép kell igazából.És attol félek a 60as ezt nem nyujtaná.Viszont amit nyujt nagyon tetszik.Jááj nehéz szülés lesz ez.Aztán győz az ész és veszek egy 80asat de erröl pssszt
-
k.
őstag
Igen engem is ez zavart, hogy túlárazott.Sok helyen forintra ugyan annyi mint az új slim namost azért az nem mindegy.A fikaáradat eddig sem hatott meg nem olvastam olyan kirívó meghibásodási hullámról mint a 60as esetében ergo nem foglalkoztat.
Na mindegy meggyőztem magam egy 80as lesz(vagy 40gb de végülis ugyanaz a kettő a vinyó nem érdekel).Igy a ps2 is jól jár mert nem pakolom el hanem továbbra is aktiv konzolom marad. -
k.
őstag
válasz nokia párti #10868 üzenetére
Kapható hozzá de hogy x karral nem megy az hétszentség.Hát nem egyezik a gombkiosztás!
Viszont ps2es "kontlorrer" -el lehet tolni -
k.
őstag
válasz AXisBOLD #10919 üzenetére
Indexes cikk
Nem tudom nekem ezekből az irásokból mindig az irigység sugárzik.Nekem drága a blu-ray(nem bluray) akkor szar is....Mellesleg karcálló rétege van a brnek igy sokkal biztonságosabb mint egy dvd tehát nagyon nehezen karcolható össze.Másfelöl meg szegény cikkiró legnagyobb bánatára terjed és el fog terjedni világszerte. -
k.
őstag
válasz alien_ #10933 üzenetére
Tévedés mert van neki.December elejétől indul az új kiadó és sok eddig kiadott filmet(jelenleg a hp sorozatot kompletten) kiadják ujra.A lemezeket sem zuzták be az FHE-s téglát még láttam az árkádban legutobb.Ugyhogy nem maradunk warner nélkül
Egyébként szerintem a legegyszerübb adathordozó akkor is a blu-ray.Megrendeled xpressröl a filmet szép csomagolásban(nekem bejön a tokkja) megkapod sok film telivan extrákkal és csúcs a minősége emellett a polcon is jól mutat.Ezt überelje egy mkv. (ár nem lényg jelen esetben csak az egyszerűséget nézem)
-
k.
őstag
válasz DM-Fan #10940 üzenetére
Az lehet de ez nem rajtunk múlott.A warner ugydötött hogy nem hosszabbitja meg az FHEvel a szerződését és keresett egy új kiadót.Nem nagyon hiszem hogy bármi köze is lenne úgymond az országnak ehhez.Ha valakit szidni kell az a warner.Na ők szánalmasan viselkedtek.Pl a hazai ex forgalmazónak 3 nappal a szerződés lejárta elött szoltak hogy köszi de ennyi.....
-
k.
őstag
válasz szasanyi #10950 üzenetére
Nem mondtál hülyeséget és alapjában én igy igy cselekednék.Viszont a fat jobban tetszik és a család hozzájárul ehhez(azt mondta anyu hogy 15 ropit belefizet az eddigi 40 ropim mellé de karácsonyra még lesz pár ezres szóval 55-60 ezer lesz.És nem több.Ebből kell nekem plusz egy joyt(használt sixaxis lesz hogyha 80as és semmi hogyha 40es mivel akkor sporolok egy kék ds3ra )és egy kontrollert vennem.Szóval egy kis pakkot akarok összeállitani.Namost látható hogy ha ezeket megveszem akkor azért elég komplett gép lesz.És jó az új slim de egymagában a gép nekem nem sokat ér.Kell egy távos a blu-ray nézéshez és egy joy a haverok miatt.(bár elsődleges játékgépnek a ps2met hagynám meg még egy ideig.Fél éve vettem és van még pár játék ami érdekel.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10951 üzenetére
Vonulnék én de a nyugdíjkorhatár 5000 év és hát az még kicsit távol van tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- PlayStation 4 Kontroller
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest