Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10500 üzenetére
Nya irány a privát tényleg ne szemeteljük a topicot
-
MrPG8
aktív tag
válasz nokia párti #10498 üzenetére
Ha ennyire félsz, akkor semmilyen elektronikai terméket ne vegyél ami meg megvan, még véletlenül se kapcsoljad be!
De most ezt komolyan nem értem. Most az miért jobb, hogy ott porosodik, mint hogyha használnád? Most így kb ugyanúgy van használva, mintha YLoD-es lenne.
Szerintem akkor a számítógépedet is add el gyorsan, mert lehet következő bekapcsolásnál elszáll az alaplapod! -
BaliJack
aktív tag
Elképesztő, ami most itt folyik...
-
Paarthurnax
senior tag
Ne sértődj meg, de ekkora marhaságot... Az eladott gépek 0,5%-t érinti ez a hiba. A többi 27 millió meg megy. Ez is csak egy számítógép és mint tudjuk gyártási és anyaghibák előfordulnak. A remegés helyett inkább játszál egy kicsit, az jót tesz. ...vagy ezen túl ne nézd a TV-t meg ne használd a mikrót, mert az is meghalhat. Hogy emberek milyen dolgok miatt tudnak idegeskedni és saját magukat stresszelni azon mindig meglepődök...
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
wrathchild
tag
Hello!
Aki esetleg PS3-ról hallgat audio cd-t, házi-mozi erősítővel összekötve (jelen esetben Harman Kardon AVR255 + JBL hangfalak, HDMI kábel), szintén kritikán aluli STEREO hangzást tapasztal?
Mélynyomó egyenlőre nincs, de stereo-ban is borzasztó a hangzás, semmi basszus.
A PS3 lenne alkalmatlan zenei CD hallgatásra?
Köszi! -
kisJack
aktív tag
Nem nagyon fogom használni, mert ahogy láttam a ylod hibát a youtubon be se merem kapcsolni komolyan félek én is.
Mintha a South Parkot nézném, lol! Megnevettettél korán reggel.
Amúgy no offense, csak nyugi, használd egészséggel!wrathchild: Tekergesd egy kicsit, jónak kell lennie, én is szeretem a mély hangokat de nem panaszkodom, sztem elég jól szól. Az eq-t hiányoltam a ps-ből egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz wrathchild #10508 üzenetére
setting/sound/audio out/hdmi-nél beállítottat, hogy sztereó legyen? van ott egy-két lehetőség, szerintem próbáld meg azokat.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
jookomak
őstag
válasz wrathchild #10508 üzenetére
ps3-nak ebben az esetben köze nincs a kiadott hangok minőségéhez, lévén digitálisan van összekötve az erősítővel. vmi beállítási gond lehet. pl. erősítő menüjében hangfalak "large"-ra állítása, mélynyomó nélkül ajánlott. (már ha van ilyen állítás, de szokott lenni av erősítőkön)-nem vágja le a basszust a nem létező mélynyomónak.
dvd jól szól rajta?
-
nike_
addikt
na, megvan a Platinum az Uncharted: Drake's Fortune-ban.
-
Vazallus
tag
Amúgy az olvasót mennyire szükséges takatítani,vagy erről ki mit hallott?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
AXisBOLD
addikt
na én váltok boxra, forza 3 annyira megtetszett. sziasztok.
Aurea mediocritas
-
andromeida73
csendes tag
válasz benecz #10482 üzenetére
Szia.
Nekem volt xbox 360 -om sok-sok játékkal..amit tudtunk mindent megszereztünk.Egy idő után nem volt olyan ami érdekelt volna.Persze a nagy játékokat hónapok során végig vittük de azt vettük észre ,hogy nem köt le minket.Fent valaki már beszélt róla olyan b kat.-nak nevezte ezeket a játékokat.Valóban nem fog érdekelni ha lesz egy ps3-ad.
Oké a játékok drágák de csak 1-et vegyél havonta, de akkor azt amire nagyon vágysz kb 8000 ft -ért is lehet már jókat venni.Az ár relatív mert ennyiért kb tölteni is tudsz le és ki is írod...kb mondjuk 10-20 dbt.ha az xbox-ot akarod.Egy biztos lesz vagy 100 db játékod és nem fog érdekelni.közben pedig töltögetsz töltögetsz ...napokig hetekig.Ps3-an a játék más értelmet kap.Más ...sokkal mint az xbox.Szeretem az xbox-ot is de nem játszanak vele a gyerekek se csak a ps3-at akarják.
A joy rezeg és mozgást is érzékeli...használtan vettem a masinát nincs vele gondom,slimet ne vegyél mert op rendszer csak vastagra megy fel
sziaBB
-
Siera
senior tag
válasz andromeida73 #10526 üzenetére
ez igaz,nekem is volt már boxom,de az ember nem értékeli az írott játékokat,úgy meg az első elakadásnál abbahagyja,és nem ér semmit az egész...
-
qwerty23
csendes tag
LOTR Conquest-ben nem akar valaki segíteni az online trófeákkal?
-
Gulyo
tag
Na ezt elég szomorú olvasni ... xbox túlmelegszik, ez fejhibás lesz ... mit vegyek ???
Vki még vásárlás előtt ...P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
nokia párti
őstag
Én is kurvára félek tőle, hogy ylodos lesz vagy fejhibás(ezért is játszok rajta nagyon kevesetés porosodik) ),de azért valljuk már be őszintén a ps3 azért jóval megbízhatóbb, mint az xbox 360.
Nagyon sok haveromnak és még a tesómnak is van x360 szóval nem a levegőbe beszélek.
Nekem meg a ps3.
Meg aztán a meghibásodások 80%-a 60 gigás fat verziót érinti.
Pedig techinikailag az a legjobb gép.
De ha van pénzed megbízhatóbb gépet akarsz, számít a túdás és nem akasrz warezolni, akkor a ps3 a tökéletes neked.
Viszont ha:
Nincs olyan sok pénzed és csóró vagy, warezolni akarsz, és csak játszani akkor az xbox 360 is tökéletes.Egyébként ezek a mai "modern" gépek már nem olyan megbízhatóak.
A ps1-m már lassan 10 éve, hogy megvan és 2 szer volt szervízben.
Pedig a mai napig nyúzom és még fogom is...[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Bár azért vigyázz az x360-nál ha olyat veszel.
Mert ha warezolsz, akkor elveszik a 3éves gari.
És, ha lesz vlami komolyabb baja ba**hatod! -
Gulyo
tag
válasz nokia párti #10531 üzenetére
Igazából a két autós játék miatt vennék konzolt csak Forza vs. GT 5
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
nokia párti
őstag
A forzán játszottam már 1 szer nekem bejött, de szerintem sokkal jobb a GT5-t.
Nekem megvan a GT5 prologue, de az nem a véglelges változat. Pláne abban marad el leginkább, hogy sokkal kevesebb pálya és autó van benne, mint a GT5-ben.GT5:1000 autó
Forza3:400 autó.
Meg én a grafikát is szebbnek látom a GT5-ben.
Bár 1db játékért venni konzol hát nem tudom?[ Szerkesztve ]
-
Gulyo
tag
Tudom hogy a Forza már kint van az GT5 release még kérdéses de gondolom a két játék pariban lesz egymással nem ???
Nyilván nem egy játék de ... pc-re megvan az összes létező autós játék eredetiben .. apropó PS3 támogatja a G25-öt mert az van ...[ Szerkesztve ]
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
AXisBOLD
addikt
Urak! TILOS a Warez a fórumban minden formában! 1# post, első mondat.
és az alapelvek:
amit tiltunk fórumunkban:
# minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
czaki
tag
válasz nokia párti #10534 üzenetére
Én a Gran Turismo sorozat miatt konzolozok. Ezért vettem anno a PS2-met is és hozzá eredetiben a GT3-GT4-et, illetve a PS3-at is.
Persze vannak más játékaim is, de nálam ez a húzócím.
-
RVN
tag
Sziasztok.
Polirozott vagy poliroztatott mar valaki bluray lemezt? Mennyire hatasos apro, nem mely karcok ellen?
-
heihachi
addikt
válasz andromeida73 #10526 üzenetére
Ps3-an a játék más értelmet kap.
Azt azért jegyezzük meg, hogy ez nem az Xbox 360 hibája, hanem a használójáé, aki warezol. Hihetetlen, de boxra is létezik eredeti játék, és akkor más értelmet kap a játék boxon is."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Siera
senior tag
én főként a God of war széria miatt vettem.Azon vacilálok,hogyha a diablo 3 kijön akkor eladjam-e a ps-t vagy ne...,mert sajnos eléggé issza a pénzt a ps3
-
-
benecz
tag
válasz nokia párti #10500 üzenetére
Ma nyomkodtam mediába,tetszett nagyon.Ott 80 az alapcsomag(slim).Valaki tudna példaként mondani pár ilyen katonás,illetve autós játékot?
-
benecz
tag
válasz qwerty23 #10544 üzenetére
Xboxon megvolt a cod 3-5,és a grid is.
A killzone 2 milyen?
gt5 re gondoltam,nfs shift,cod 6,bc 2...ezket a játékokat szeretném majd valahogy megszerezni,de először konzolom legyen.
Amúgy értem én,hogy op rendszert nem lehet tenni a slimre,no de nekem(aki nem ért hozzá) mit jelent?szóval mit nem tok csinálni vele?Én csak játszanék,multi,dvd nézés és ennyi.Meg esetleg avi pendről meg ilyenek.Zavarna ebben hogy nincs rajta op rendszer? -
qwerty23
csendes tag
válasz benecz #10545 üzenetére
Én nem vagyok nagy FPS-es, de ha szereted a stílust, biztos tetszeni fog. Van demója, ha lesz géped, ingyen le tudod tölteni.
Oprendszer van a gépen, csak lecserélni nem tudod mondjuk Linuxra. 10-ből 9,88 embernek tökéletesen megfelel az, ami a ps3-on gyárilag van, emiatt nem kell aggódnod.
-
EmThor
addikt
Nem kell parázni, hogy besz&rik a gép, nekem májusban halt meg 2 év után (vízszintesen volt), kaptam 14.700.-ért méltány javítás és 2 hét után szlovákiából (hireltech kft a szervíz, azóta franciákhoz viszik), fél év garival egy zsír új gépet.
Vettem egy vinyót, azóta 2-3 hetente backupolom a 250 gigás vinyó tartalmát (30-40gb maradt szabadon), ez jó 5-7 órás folyamat. Nem minden mentést tesz át, mert pár védett (killzone 2 pl.) de egy kezemen meg tudom számolni melyek ezek.
Szóval no para, jobban aggaszt, hogy egy accountot 5 gépen lehet aktiválni, utána sony-val kell reseteltetni ezt a számot, USA store-ról rengeteget vásároltam, ez érzékenyen érintene, különösen, hogy a kamu accot meg kéne magyarázni USÁknak...
slimet nyugodtan lehet venni. Ja azóta függőlegesben van a fat gépem, felfele száll a meleg, az olvasó is jól bírja
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz benecz #10545 üzenetére
Erre bőven elég a PS3 saját oprendszere, az XMB. Igazából a másodlagos oprendszer telepítés a Linux telepíthetőségét jelenti, de nem tudom, hogy a PS3 felhasználók 5%-a megkísérelte-e már egyáltalán valaha föltenni a gépére a Linux-ot. Tekintve, hogy a felhasználók zöme még a PC-jére sem mer Linux-ot tenni, ezért a PS3-mára még kevésbé fog. Sok gyakorlati haszna nincs is, alapvetően onnantól kezdve olyan dolgokat is tudsz csinálni, amit egyébként Linux alatt csinálnál: third party szoftverek telepítése, szövegszerkesztés, stb. DVD-t például nem tudnál írni vele, max. külső meghajtó csatlakoztatásával. Szóval teljesértékű PC akkor sem lenne belőle, mert eddig pl. az 1080p-s .mkv-kat sem sikerült lejátszásra bírni senkinek PS3 Linux alatt, csak a 720p-sek adtak normális, élvezhető képet, szóval az XMB-vel mondhatni még mindig többre mész. Egyetlen nagy előnye lehetne a Linux-nak PS3-on: normális webböngésző használata, de tudtommal ezzel is vannak problémák.
Szóval szerintem ne nagyon sajnáld a Linux telepíthetőségének hiányát, az enyémre lehetne, de még soha meg nem fordult a fejemben, hogy tényleg tegyek rá. Minden egyébre, amire nem jó a PS3, arra ott a PC, úgysem tudsz megszabadulni a PC-től ha PS3 veszel sem.
Get Moded!
-
DiVaD
senior tag
qwerty23: MSNen írjál már rám...
Amúgy ma kicserélték a modemem, valami miatt szar lett a wifi is itthon, szóval szerintem még 1-2napig nem tudok visszaigazolni senkinek se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest