Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
-
f27
senior tag
lehet hogy roszúl értelmezted amit írtam
a slim már most padlon fut!! a rendes gépek pedig 80% on!
vagyis a slimnek már nincs tartalékai!
60Gb szerintem már ne vegyél!pláne a régi szériásat! ma is kaptam egy 60Gb változatot GPU elhalt benne!
egy jó tanács! akinek 60Gb gépe van ne tölcse le a 3.0 frisítést!!van egy olyan érzésem ettől halnak a 60Gb változatok!jópénzért csinálok neked egyedi gépet -
f27
senior tag
-
nokia párti
őstag
Ja én is ahhoz kötődök valahogy jobban.
50-ért odadja a csávó azt mondja.
Marad még 18am játékokra.
Én szerintem ezek lesznek az első játékaim:Gta4,fifa10,need for speed shift,talán a gt prologue.
Már annyira várom,de komolyan.
Életemben nem gonoltam volna,hogy lesz ps3-mam pláne ilyen hamar.
2hétre,hogy megvettem a ps2-t most rá két hétre ps3-at veszek.
Most jól kiba**tam a tesómmal azt mondja.
Neki x360-na van.[ Szerkesztve ]
-
Gerpop_27
tag
Most egy sony fülhallgatót használok Tök jó, amerikából kaptam. Agybadugós, de foggalmam sincs mi a pontos megnevezése.
AXisBOLD
Hát legelőször Sennheiser HD555-ön és AKG K530-on gondolkoztam, de sennheisert seholsem lehet kapni AKG meg nemtom. A stereo füleshez mien erősítő kellene?(pliz linkelj vmi példát) -
AXisBOLD
addikt
agybadugósnak nem vagyok a híve, még szeretnék hallani majd 40 évesen is .
az MDR nagyon korrekt. nekem egy MDR-CD470-em van és még mindig szépen szó, pedig most karácsonykor lesz 9 éves. de már nem bántom szegényt csak psp-re kötöm rá. volt hogy csutkón hallgattam vele Jimi Hendrixet az aiwa hifin és bírta!
Gerpop_27: szerintem erősítő nélkül is megteszi egy minőségi darab. pl a felsoroltak. aztán ha később kevés lesz akkor bármilyen sztereó erősítőt rá lehet kötni.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
nokia párti
őstag
Oké-oké-oké.
De azért elég szar, hogy ilyen dolgokat nem tudtam.
Azt hiszem mostmár még jobban fog porosodnia kicsike.Meg mi az, hogy:
Csóri ember megveszi jó sokért azt úgy, elb*ódik, hogy dobhatja ki a kukába?
De most itt nem is rólam van szó. Még!!!!
Azért ezt a sony is megemlíthetné.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Nem kell az USA-ig menni, már a szomszédos Ausztriában is ötszöröse a fizetése annak, aki ugyanazt a munkát végzi, mint én, a PS3 ára meg ott is 300 € körül mozog, meg itthon is. Akkora bérből én is leszarnám, ha egy év után meghalna a gép. Minden hónapban tudnék venni egyet, ha muszáj lenne. Csak sajnos nálunk nem olyanok a kereseti viszonyok, mint ott.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nokia párti
őstag
Nyugodj meg.
Jó állapotú.
Papírok megvannak.
Még Dec 28.-áig van rá gari.
Nem nagyon fogom használni, mert ahogy láttam a ylod hibát a youtubon be se merem kapcsolni komolyan félek én is.
Hát ja a gép kábeljei meg egy kar.
Amik újszerűek.De nem mondok biztosra még semmit lehet, hogy nem lehet igen.
Majd kiderül...
De inkább majd ezt privátban folytassuk...[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
tesom 60Gb nyúz! én 60Gb nyúzok!
de sokan még rajtunk kívűl! tény hogy nagyobb a meghibásodási lehetősége,de én most beválaltam tesóm 1 éve tekeri erősen de semmi baja! kopp-kopp-kopp remélehtőleg nem is lesz egyiknek sem! a 60Gb ből van két fajta! az egyik zúg rendesen a másik kussban van! tesomé zúg egyém csendesebb! egy kicsit zúg hangosabban mint az újabb 80Gb változat! -
nike_
addikt
Hát itt most azt kell eldöntened, mi a fontosabb: A PS2 játék lejátszása, vagy pedig a megbízhatóság. Ja, meg a 60GB-oson van memóriakártya olvasó, és 4 db USB van rajta. Meg azért a 60GB-os verzióból sem hibásodik meg annyi, mint Xbox360-ból.
Én nem bántam meg, hogy 80GB-osat vettem. Teljesen halk, ha odahajolok mellé, akkor is alig hallom. Sosem fagyott. Bár csak 2db USB van rajta, nekem ez is elég. Egyetlen hibája a PS3-nak talán, hogy kevés játékot lehet felmásolni a HDD-re, és így állandóan pörgeti a lemezt.
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, de jelen pillanatban - ahogy utaltam rá, szeptember óta - még nincs a Warner-filmeknek jogtulaja Magyarországon. Azért ez is vicc, hogy meg lehet tenni idehaza, hogy akárcsak ha 3 hónapra is, de nincs hazai képviselete egy kiadónak. Ez a helyzet ma 2009-ben itthon. Siralmas.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem ebben erősen benne voltak a Warner magyarországi képviselői is. Egyetlen kiadónak sem érdeke, hogy akár csak egy napja is kiessen a profitból. Mint mindent, az utolsó utáni pillanatra hagytunk, így lehetséges forgalmazó felkutatását is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
Ebben igazad van, de akkor sem az a jobb választás! Én biztosan várnék, míg összejön a 70k, vagy megbeszélném a családdal, mivel úgy is jön a karácsony. De te tudod, tedd azt amit jónak látsz.
Mondjuk hasonló esetben a fiamnak biztosan ugyanezt tanácsolnám, vagy a segítségemmel meglenne a karácsonyi ajándék mind2nek, és mindenki happy. Szóval nem okoskodásnak szántam, hanem jó tanácsnak, és nem vizet prédikálok, hanem valóban így is tennék! -
nokia párti
őstag
Én is pont ugyanígy voltam.
60k-m volt oszt kész.
Ezek közt vacitáltam:
Volt használt 120 gigás slim 55ért. (akkoriban mikor én vettem a ps3-mat kb 1 hónapja)
Meg 80gigás fat 60ért.
Na én az utóbbi mellett döntöttem, de csak azért, mert erre még volt Dec.27-ig gari.
A slim meg állítólag 2 hetes volt, de nuku gari.
Na ettől féltem a legjobban, mivan ha van valami baja aszt jól megszívtam volna vele?
Mondjuk mindig, ha veszek ilyen "gépezetet", akkor valahol kipróbálom.
De szerintem jól jártam vele.
De ami tény az tény: A slim is nagyon jó gép.[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
Az enyém is ilyen amit most találtam, csak 40 GB-os verzió. Kint ázott az esőben csórikám, de a lézerfejen kívűl semmi baja.
Érdekelne, hogy vásárolt-e már valaki a Store-ról, mert mivan akkor, ha veszek ott játékot, letöltöm, de aztán mondjuk formatálom a vincsit. Valahol olvastam, hogy ötször lehet letölteni a pénzünkért. Ez tényleg így van? Mert akkor csak veszek valamit a demók helyett.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
skylinelaca
senior tag
hát, lehet h nagyon alacsonynak veszi.... bár nemsok közük van 1máshoz de az ipodom , hasonló jelerősség mellett sem csatlakozik a netre, hiába veszi a jeleket. bár ennek a router az oka mert nálunk még az udvarról is tudom fogni a wifit, 50-60%-al, te meg szomszéd szobából 30%....
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
szasanyi
félisten
Ezzel a WiFi-vel nekem is ki van a t*k*m. Az 30/20 internet sebességből - jobb esetben - PC esetén viszontlátok 15/10-et (vezetések antennával!), míg a PS3-nál csak 5 megás a letöltési sebesség. Hozzáteszem, a mellette lévő PC-n kábelen - a speedtest.net szerint - még gyorsabb is, mint a névleges 30/20.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest