Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Bááááz, család kicsit bekavar, kölcsöngyerek csütörtökön jönne fel Pestre lakást nézni, hogy venne valamit. Ez is szép opció, nem nagyon akartam beleszólni, oldja meg, aztán mikor a Dankó utcában talált valamit olcsón akkor csak beleszóltam, hogy ennyire még értek is hozzá és oda nem mennék.
Most arra gyúr, hogy ne költse el a világ összes pénzét és inkább valami nagyon minit vesz (előtte jó magasra tette a lécet költségben). Talált is 5. kerület közepén 20 millióért egy teljesen felújított lakást, abban is látom a szopószorzót meg Zuglóban egész értelmes részen valami feldarabolt pincét, ami irodának van minősítve az összes
előnyévelés hátrányával együtt. Legfeljebb elhívok mindenkit kocsmázni, gyerek az laza de sokat tud inni, valószínű jön az anyja is aki igazi vérbeli gumicsizmás paraszt, hamar megmondja a frankót az univerzumrólBár most ott tart. hogy lehet egy ideig kihúzza albérletben, de nem szeretne arra felélni a pénzért, aztán lehet vesz egy lakást valahol Sopron felé, azt kiadja és annak a bevételéből fedezi majd Pesten a léha életmódját egy minimál albiban. Vannak tervek
-
j.bravo
addikt
egy ilyen napon estefelé (de lehet hogy amúgy is) azon a környéken csekély az esély parkolóhelyet találni, jól tévedek?
Lefordítva: emiatt is inkább előzzem meg hogy valaki kiosztja nekem az ábécé második (ékezeteseket is számolva harmadik) betűjét , és válasszam a sörfogyasztásos opciót, a BKV-t?[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
j.bravo
addikt
A végén Mercutio és te kint rekedtetek a rolón kívül, miközben .mf, rbalint88 és én odabent. Nem nagyon van meg hogy pontosan mi, de valami volt a rolóval. Aztán valahogy meg lett oldva.
De amíg bent voltunk, még volt sztori és szesz is elegendő. A tulaj mama se akármilyen arc.
Utána a két fiatalember még ment koncertre, amit én már nem vállaltam be, de mégse értem gyorsan haza; hazafelé az erzsébeti, éppen gyalogosként is működő McDrive-nál még volt napzárás előtt-alatt-után kis csevely ott random félpunkokkal meg egyéb helyi erőkkel.
Enyhe másnap van egyelőre, remelem nem romlik.
Reggel a kutyák finoman barátságosan, de ébresztettek hogy óhajtják a reggelit.
Most meg össze kéne raknom a grillt, de változik a helyzet folyamatosan hogy akkor hogy is menjen tovább a nap.
A #84760 megírását hirtelen nem is tudom felidézni. Term. “ennek megfelelően”-t akartam írni
Kemény vagy hogy még van lelkesedés bemenni a városbaWhatever.
-
.mf
veterán
Kemények vagytok
Én f6-ra értem haza, bedobtam még egy kis kaját instant tésztaleves formájában, 6-kor lefeküdve 12:30-ra húztam a vekkert. Akkor szépen fel is ébredtem, hogy se fejfájás, se másnap, de jó, és ugyanazzal a lendülettel vissza is aludtam, végül 4-kor keltem
Köszi skacok a látogatást, aztán majd jöttömre öt hónap múlva számítsatok, észak felől, visszatérős buli az Elvarázsol-lakbanFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
Asszony születésnapja van, családi rejtvény és mászkálós nap, de azért sikerült ezt is keresztbe húzni, de csak fél évig terveztük. Úgy volt, hogy sosincs időnk pofázni, legyen néni káv, süti, sör is, de persze sógor nem akart jönni, cserébe el is ment otthonról, csajok meg siettek haza kutyákat rendezni így a kávé és pofázás elmaradt... Bepótoltam magamnak kétszer és asszonnyal is még kétszer :-D
Asszem ezzel lógok a nagy koncepcióalkotás közepette, hogy egyik napom így elraktam, aztán nézzük meg bicajjal és tömegközzel:
Irányok leírva is, egyéb lényeg a képen van, Gtérképnek ez pont jó: Adu oktási központ, Országos kriminológiai központ, Thaiföldi Királyság Nagykövetsége, Cobra Team 2000, Adu oktási központ. Csak úgy statisztiknak.
És nincs idehaza söröm, de mindjárt intézkedem
-
gorgo
őstag
Reggel fél 6 . Az igen!
Jó kis sörözés volt, meg kell hagyni. Jó hogy hoztad a kölcsöngyereket meg az anyját Jahno!
A hely is elég érdekes, érdekes egy boszorkány a pultos.
Kicsit én is másnapos voltam, de nem vészesen."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Jahno
veterán
válasz Mr.Csizmás #84767 üzenetére
Néha járok arrafelé, de már inkább kerülném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa