- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Asszony születésnapja van, családi rejtvény és mászkálós nap, de azért sikerült ezt is keresztbe húzni, de csak fél évig terveztük. Úgy volt, hogy sosincs időnk pofázni, legyen néni káv, süti, sör is, de persze sógor nem akart jönni, cserébe el is ment otthonról, csajok meg siettek haza kutyákat rendezni így a kávé és pofázás elmaradt... Bepótoltam magamnak kétszer és asszonnyal is még kétszer :-D
Asszem ezzel lógok a nagy koncepcióalkotás közepette, hogy egyik napom így elraktam, aztán nézzük meg bicajjal és tömegközzel:
Irányok leírva is, egyéb lényeg a képen van, Gtérképnek ez pont jó: Adu oktási központ, Országos kriminológiai központ, Thaiföldi Királyság Nagykövetsége, Cobra Team 2000, Adu oktási központ. Csak úgy statisztiknak.
És nincs idehaza söröm, de mindjárt intézkedem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest