Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Srácok, egy újrázás, fincsi sör a teraszon?
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
rbalint88
addikt
válasz Mr.Csizmás #84702 üzenetére
Bar nem terasz, de en ezzel a hellyel szemezek mar egy ideje: [link]
.mf esetleg, mint helyi ero, van tapasztalat? -
rbalint88
addikt
válasz Mr.Csizmás #84704 üzenetére
Lehet enni is, van csapon 3fele sor, meg kb ugyanennyi uveges (amibol ketto alkoholmentes ) 0,4l Peroni 890Ft a par honapos google-os fotok szerint, az sztem maxi korrekt ar mostanaban.
-
.mf
veterán
Jöhet, remélem most már én is tudok jönni - most értem haza
Huh, durván szép helyek voltak (Lofoten-szigetek, Abisko NP), de egy kicsit túlpakoltam (főleg fotós cuccal - kis híján 6 kg, pedig csak minimál felszerelés 1 váz (Z6II), 2 obi (24-120 + 16 f1.8), kicsi drón, közepes állvány, 30 Ah powerbank volt nálam...), plusz a sok kaja, így 21-22 kg-t cipelve kicsit levont az élvezetből. Ilyenkor mindig újra eszembe jut, hogy m4/3-dal és a kicsi állvánnyal 1-2 kilót meg tudnék spórolni... (Oké, a kicsi állvánnyal önmagában 700 g-ot).
Na most jöhet az ott lőtt képek szortírozása...
2 képnyi hely maradt a 128 GB-os kártyán bár nagyrésze timelapse.Bálint: Brutálban még nem jártam.
Ha nagyon sok csapon lévő dolgot szeretnétek, akkor pár sarokkal arrébb ott a Keg isFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
Nesztek, árvíz/katasztrófaturizmus pipa, de már kinéztem giccsnek egy fát ami mögött lenne napfelkelte, csak gyanítom lezárják a környékét így majd akkor lesem meg ha levonul. Vasárnapig még görcsölök rajta.
-
.mf
veterán
-
Mercutio_
félisten
Úgy látom olyanok vagyunk ezzel a programmal, mint az öregek és a sex, már csak beszélünk róla, ahelyett, hogy csinálnánk
Bár, ha tényleg jön az esős idő a fene se kívánja a sört (persze kivétel Jahno, de ő sörrel működik ) lassan bontom a vörösborokatEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.mf
veterán
Thread-necro mode on
Skacok, koccintsunk, mielőtt világgá megyek
(Megyek külföldre dolgozni november elején.)
Okt. 31. csütörtök (másnap munkaszüneti nap)?
Opcionális after a Vortexben 23h-tól, Halloweeni Quixotic set, tehát Jahno kartárs megjelenésére is számítokFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz Balinov #84722 üzenetére
Megyek vissza északra kockára fagyni
Úgy néz ki összejön egy sarki fény túravezető állás Tromsøben.Milyen helyet nézzek? Legyen valami söröző? Mivel nem vagyok sörösbérenc, csak pärhuzamos, nyitott vagyok ajánlásokra, hogy hova mennétek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz Mr.Csizmás #84725 üzenetére
Az tőlem vagy 2 sarokra van Tavasszal voltam ott, a söröket nem tudom megítélni, de az árakra egy kicsit húztam a szám.
A környéken bőven van választék kevésbé fancy helyekből is, ott a Pinyó is a Karinthyn, ami a nevével ellentétben galériás, de egy családias kis kocsma; meg a Libella, a Black Dog, a Guri, na meg az oldszkúl Borpatika is, mind 1-2 sarkon belül.
Aztán amikben még nem is voltam: Keg, HaBár, Barcraft, Béla; na meg a Kelet, Hadik, Szatyor, bár gondolom inkább az olcsóbb sörözőkre szavaz mindenki.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
gorgo
őstag
Nekem aznap este még el kell utazni, azaz legfeljebb átteszem másnap hajnalra az utazást MIATTATOK!44!!
Mert amúgy semmi sem pótol némi sört jó emberek társaságában!
Meg aztán Ferit hagynánk elmenni csak úgy köszönés nélkül koszos Norvégiába? Nem, nem, soha!
Keg: egyszer voltam, sok sör van, nem olcsó és egyet sem sikerült jót kifognom .
Guri: másik sörözőjükben voltam, van ami iható, ott legalább nem volt elmebeteg drága.
Hadik: foglalni kell még hétköznap délutánra is. Felőlem lehet, de nem erőltetném.
Többire nem emlékszem, ha esetleg voltam is benne."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
.mf
veterán
Gyanús vagy te nekem, vagy már nem vagy szomjas, vagy kéne valami Norvégiából
Kelet, Hadik, Szatyor és társait én se erőltetném. Keg azt hittem jobb, elég nagy a forgalma. De akkor még ott a többi. Ja és van Rizmayer is a Móriczon, csak hogy fokozzuk a bőség zavarátJahno: tényleg, Elvarázsol-lak, nem Pinyó klub, amelyikben voltam. Ott vannak egymás mellett, kötschög gugli map csak a Pinyót mutatta amíg egészen be nem zoomoltam. A fentiek közül asszem az tetszett a legjobban, annak a helynek van karaktere, és nem drága. De ha valakinek van titkos kedvence vagy jobb tippje, ne tartsa magában!
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Jahno
veterán
válasz rbalint88 #84732 üzenetére
Akkó viszek akkukat. Nem tudom miképpen áll, meg azóta olyan Sonym sincs, de tarhálok havertól és mehetek vele még egy kört :-D Mondjuk ha eddig nem hiányzott adhatsz kölcsön gépet is, én majd meghajtom. Éppen nézegettem mibe hány expót toltam, nem vagyok egyszerű eset, 3 év alatt saját gépekbe simán belement 100ezer+ expó és akkor a nagyobb melók ebben nincsenek benne, ott más cuccát amortizáltam. Ebből 2-3 jó kép lett is, elég szar kihozatal de próbálkozom
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #84731 üzenetére
De mi nem sörb00zik vogymuk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Jahno
veterán
válasz Mr.Csizmás #84735 üzenetére
Ehhm hétfői kvízek most úgyis megtolják a költségvetést, ha nem muszáj akkor valami gazdaságosabb hely legyen. Visszaolvastam, hogy jövő csütörtök. Elvileg jó lesz akármire is. És ne felejtsek el pipát vinni
-
Mercutio_
félisten
Ne is mondd, bolygó hollandi lettünk, 3 hét alatt 3 helyszín de mint megtudtam ez volt régen is és a csapat szerette, csak tavaly voltunk fix helyen.
Látszik, hogy kvízben még kezdő vagyokEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
.mf
veterán
válasz rbalint88 #84732 üzenetére
A Brutál az úgy emlékszem kisebb, mint az Elvarázsol-lak, a képek alapján pedig inkább kajásnak néz ki.
Holnap járok arrafelé, megnézem a helyeket és foglalok asztalt.
Az időpont akkor legyen okt 31 azaz Halogén csütörtök ( ) 18:30 vagy amikor érkeztek. Szerintem összevonom általános búcsúzással, az meg 20-tól, aki akar, marad.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Freddy76
addikt
Én Firenzében fogom inni a negronikat, szóval nem tudok csatlakozni hozzátok...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
-
.mf
veterán
válasz rbalint88 #84743 üzenetére
Jaja, hely infó van, csak nem írtam ide be, mea culpa
Brutálra jól emlékeztem, kicsi. Galérián kb 5 db 4-fős kisasztal van. Egy kategóriával drágább, mint az Elvarázsollak. Oda szombaton már későn értem vissza, vasárnap meg zárva voltak, holnap foglalok asztalt.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest