Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #22218 üzenetére
Moto G.
Kb erre kell nekem is, meg ébresztés, határidőnapló, naptár, -zene, net csak ritkán. Ja meg Jedi, ezért várok arra, hogy találjak egy Moto X-et 70-80 körül.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #22260 üzenetére
adott a keret, egy emelt kormányos, első-hátsó fékes canga kellene, valami cool kinézettel. ez nem a legtöbb pénz erre, tudom, de itt a brinyós topicban mindenki versenyző, szóval nekik semmi nem elég jó (tisztelet a kivételnek).
nulláról indulva mit vegyek, vagy milyen alkatrészek az ajánlottak, hol keressem, stb...
-
Balinov
titán
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #22382 üzenetére
Nem, de miért kell ezt nektek megmagyaráznom? Nyilván egy idősebb emberről van szó. Mások az igények.
Szerk:
Találtam másfele HD 681-et, igaz drágábban. Mi a különbség az F, B, RD és EVO között?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #22388 üzenetére
Aprón csak Pápán van. Az szerintem már nem ér ide. Mi a különbség a DJ meg az LE között?
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #22492 üzenetére
Ott mondjuk nincsen olyan sok varia. 2-es és HÉV. Bár a részeg ember kreatív. Teleport nálam a bringakörön szokott előfordulni, meg a Caminon volt, hogy fogalmam sem volt, hogy hogyan jutottam el addig, csak ott voltam. Teljesen ki tudok kapcsolni.
Amúgy meg egy közlekedési fenomén vagyok.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #22524 üzenetére
A 20/1.7 helyett a 17/1.8 vagy 25/1.4 is lehet, igaz drágábbak. Ha bírja anyagilag akkor 12-40 f2.8. Samyang 7.5 halacska is sokak kedvence. A 75/1.8-nak gyönyörű rajzolata van, a hozzá tartozó árral. Sigma 60 f2.8 egy jó ár/érték arányú obi, makrózni ZD 60 f2.8. Pana 12-32 szintén megfontolandó.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Larry303
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #22651 üzenetére
Nehogy már horror árú kryptonite lakatot vegyenek ami fele annyiba kerül mint a bringa...
Főleg, hogy több ( [link] , [link] ) ízben is bebizonyosodott, hogy a drága lakatokat is bőven szét lehet cincálni, max kicsivel több idő.
Drága bringák mellé kell zárni egy nem teszkós ulakattal aztán pá, jobb megoldás max az lehet, hogy viszed magaddal mindenhova."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #22654 üzenetére
No ja, én is ezt akartam mondani, csak szerintem az is járható út, hogy normálisnak kinéző U-lakat ami nem hightech és drága bringák környékére zárni aztán csókolom. Nem a 30 rongyos lakat ijeszti el ahogy ti is mondjátok
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #22778 üzenetére
Köszi.
Miért pont Invicta?Nekem is van pár kiszemeltem. Szerintem kb egyszerre lesz meg a pénzmag mindkettőnknek a következőre.
(#22779) Mercutio_
Ez egy automata karóra és azért mert tetszik.
Vagy mire vagy pontosan kíváncsi?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #22781 üzenetére
Mennyi volt az annyi?
Ez egy Obris Morgan Pradata. 2 hete van piacon.
(#22782) Mercutio_
Jaa. Típust lásd fentebb.
Amúgy:
-acél tok és szíj DLC bevonattal
-automata werk: Miyota 9015
-300 m WR
-zafír üveg
-$300[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gorgo
őstag
válasz rbalint88 #22781 üzenetére
"sajnálom elkoptatni a mindennapokra" ezt amúgy komolyan gondold? Van valami fasza, amit sajnálsz hétköznap felvenni, ezért aztán veszel egy kicsit olcsóbb nem rosszat? Most te vagy az óráért, vagy fordítva? No offense, nekem mindegy, csak gondoltam rákérdezek, hátha átérzed a helyzet hogyismondjamcsak... a helyzetet
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #22535 üzenetére
Kösz-kösz mindenkinek!
Én is Logitechben gondolkoztam, mert nem olyan húzós az áruk, de mégis megbízhatónak tartják őket. Nekem tényleg csak egy alap billzet kell, amin kényelmesen lehet gépelni, nem kell mindenféle fícsör rá.
A Lenovo billzet talán azért lenne jó, mert Lenovoról térnék vissza, gondolom hasonló lehet a komfortja az asztaliknak is, mint a notiknak.
MS... én is néztem őket, de Linux alatt MS? (No nem mintha most éppen nem hetesről írnék. )Amúgy termeltetek rendesen, amíg nem voltam.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Larry303
addikt
-
spanyoll
addikt
-
Larry303
addikt
válasz rbalint88 #22963 üzenetére
valójában amiben alkohol van azzal majdnem mind elég jól
na jó rum és whisky kizárt, azoktól megundorodtam amikor még rendesen ittam whiskytől hányni pedig a lehető legrosszabb dolog ami történhet veled
és igen Caorle tényleg jó hely, bár lehet most két év után máshova megyünkhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest