Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#84301) madgie válasza Jahno (#84299) üzenetére


madgie
titán

Ilyen a Bágeren van felénk... vagy ez pont ott készült? :D

(#84302) gorgo válasza Jahno (#84299) üzenetére


gorgo
őstag

Jó kép lett! :C

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84303) Jahno válasza madgie (#84301) üzenetére


Jahno
őstag

Ez a híres Csepel-sziget, de majd akkor megnézem a Bágert is.

(#84304) Jahno válasza gorgo (#84302) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, kifogtam egy felhőmentes estét, maradhattam volna kint tovább is, de majd legközelebb:

[link]

(#84305) Jahno válasza Mercutio_ (#84291) üzenetére


Jahno
őstag

(#84306) Jahno válasza Mercutio_ (#84291) üzenetére


Jahno
őstag

Kifli tesztelve, Smithben kicsi elkapkodták, Placcmesteres jobb vót. De majd jövök még.

(#84307) madgie válasza Jahno (#84306) üzenetére


madgie
titán

Placcmesteeeer? Az még Szabócsban is a legalja, nyíregyi állomásos gyrost egyél, ha már kiflisről van szó :D

(#84308) Jahno válasza madgie (#84307) üzenetére


Jahno
őstag

Pizzájuk is rendben volt. Makk Ász az jó tipp, bejött. Eredetileg Resti meg egyéb felé nézelődtem, csak az messze volt. Postára menet már megáztam, de legalább visszafelé elémugrott a Várdadrinkbót :C

(#84309) gorgo


gorgo
őstag

Már nem is hírértékű ebben a patkány országban, hogy belengették az új banki különadót (szokásos, nincs bejelentve, de már vargacsicskamihály beszélt róla). Kellemeset zuhant a tőzsde...
A szomorú az, hogy ez a rablóbanda azt ígérte kivezetik. Ja, várjunk csak, mégse!

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84310) Jahno válasza gorgo (#84309) üzenetére


Jahno
őstag

Ehh, mégis csak hoznom kellett volna 2 üveg gint Kisvárdáról, az teljesen jó cucc és leglább szinten tart ebben a nyomorban.

(#84311) gorgo


gorgo
őstag

Voltam Libriben (ugye már NER-es lett az is). Meglepő, hogy mely könyvek vannak legnagyobb százalékban lefóliázva...
Elméleti fizika könyvek nagy része (Feynman, Hawking), Neumann János, na, ezek biztosan mind buzik, vagy nem? Ha még csatak buzik is lennének, SOHA a büdös életbe érintőlegesen se lehetne a könyvekből rájönni, mert egy elméleti fizikus nem buzul a könyveiben, meg nem buzdít vagy érzékenyít.
Akkor ahol még rengeteg fóliás van: történelmi könyvek. he-he ezt még értem is, nehogy már valami "alternatív" (valós) történelmet szívhasson magába az ember (ragadós ez, ahogy a sorok között sétálsz, még a fejedbe megy!). Szigorúan csak a NER által pártolt firkászok és ruszkibérencek könyveti lehessen lapozgatni!
Nade ezen végképp meglepődtem: "Helyes táplálkozás kismamáknak". Azok is már, libsi köcsög banda, helyesen akar táplálkozni?!?!
Mennyi barom van ebben az országban, egek!

ps. Keanu Reeves is buzi v. libsi.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84312) gorgo


gorgo
őstag

Ha holnap Krasznahorkai is Nobel díjat kap, az elképesztően király lesz! :B

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84313) Freddy76 válasza gorgo (#84312) üzenetére


Freddy76
addikt

Érdekes ez a Nobel díj... Az Origo 16 magyar Nobel díjasról beszél, de ebbe belevettek mindenkit, azt is akinek valamelyik szülője magyar volt, de ő már külföldön született és egy mukkot nem tudott magyarul, és nem is tartotta magát magyarnak. Ha megpróbálunk reálisabbak lenni, akkor Karikó Katalinnal és Krausz Ferenccel együtt van 12 díjazottunk. Közülük mindössze kettő (Szent-Györgyi Albert és Kertész Imre), akik Magyarországon végzett munkásságukért kapták a díjat. És ők ketten is itt hagyták az országot, amint lehetőségük volt rá...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#84314) gorgo


gorgo
őstag

Ki hogy van ezzel a ramennel? Ramen így ramen úgy, nagyon felkapott kaja lett, hát kipróbáltam. Ok, nem egy michelin csillagos étteremben, de talán (valamelyest?) autentikusban, a Sakura Ramenben.
Ott kezdődik hogy büdös, lehet sok mindent mondani de nincs jó szaga. Az íze egy fokkal kevésbé nemjó. Ennyi, ez ilyen, vagy szeretem vagy sem?
Ja, és láttam érintetlen egész adag rament kidobva... (én mondjuk becsületből megettem).

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84315) Jahno válasza gorgo (#84314) üzenetére


Jahno
őstag

Megeszem, ezer féle van, nem tudom melyik az "eredeti" de japókból kiindulva lehet a büdösebbik fajta. Nekem néhány szintén ilyen ízetlen mosogatólé volt, csak nem merem mondani, mert mindig kapok a fejemre. De akkor már legalább ketten vagyunk akik nem teljesen értik :DD Tipikusan, mint a cápauszony leves (ezt meg azt sem tudom hol kell egybe vagy külön írni), azt is valami jó helyen ettem, extravagáns neve van, biztos lehet vele Instán menőzni, de mint ha a Sarki Rókában csavarták volna bele a mosogatórongyot, olyan volt a kivitele.

(#84316) Ear001 válasza gorgo (#84314) üzenetére


Ear001
addikt

A ramen az kábé annyi, hogy leves tésztával. Ennek millió válfaja van, van ahol csak két algalapocska úszkál a tetején egy fél keménytojással, máshol meg egy komplett malacot beledarabolnak egy kisebb botanikuskertnyi zöldséggel. Már a lé sem egyszerű, pontosabban lehet nagyon egyszerű, mások meg 2-3 alaplevet kombinálnak.

Hogy ebből neked mi jön be és mi nem, hát ez tényleg egyéni ízlés kérdése. Amit írtál, az kábé annyi, hogy ettél már nem finom levest.

(#84317) Studi válasza Ear001 (#84316) üzenetére


Studi
addikt

Így, így. Én a Wagamamánál ettem, elég nagy franchise, csak Budapestre nem értek még ide (ha jól sejtem). Nyilván ők valamennyire az európai ízlésnek befogadhatóan alakítják, egy igazi mindent bele sokzöldséges tésztás húslevesnek tűnt leginkább. Abszolút elfogadható, főleg azoknak, akik nálam jobban szeretik a zöldségeket. Gyanítom azért ők a helyi piacokon több denevért tesznek azért bele, de azt nem biztos, hogy a mi gyomrunk befogadná.

[ Szerkesztve ]

(#84318) madgie válasza gorgo (#84314) üzenetére


madgie
titán

Kb 20 éve meg szeretném kóstolni, de soha nem merem :D

(#84319) rbalint88 válasza madgie (#84318) üzenetére


rbalint88
addikt

Ha Büdöspestiába’ jársz, van pár jó hely. Mondjuk én a pho-t jobban csípem, de van ramenből is finom.

(#84320) madgie válasza rbalint88 (#84319) üzenetére


madgie
titán

Mindig dolgozni megyek, ott meg nem nagyon fér bele, hogy összef*ssam magam :DDD

(#84321) Freddy76 válasza gorgo (#84314) üzenetére


Freddy76
addikt

Én legutóbb a Sushi Sei-ben ettem rament, nagyon pöpec volt. De előtte ettem rament az Enso-ban is, az is nagyon adta. Tény, hogy a tyúkhúsleveshez szokott orrot és ízlelőbimbókat meg tudja lepni, de jó kaja. Kubában valószínűleg sokkal nagyobb kulturális sokkok fognak érni...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#84322) gorgo válasza madgie (#84320) üzenetére


gorgo
őstag

össze nem fosod magad, legfeljebb nem ízlik. Amúgy legalább:
- egészséges, csomó zöldség, csíra, hús, tojás, stb van benne
- nagyon tápláló. Igazából egy készétel + leves egyben :).

Én még tuti fogok enni, ott is 3 féle van ahol én ettem, bár nem tudom, hogy rákkal jobb-e mint pácolt csirkével :F . Azért ha tudtok jó helyet, ne tartsátok magatokban.

Freddy: hú de kíváncsi vagyok, ne is mondd! Ráadásul pont nem érdekelnek a kontinentális turistáknak nyitott "egyen" éttermek. Persze tuti eszek majd olyanban is. Kicsit izgulok azért, nehogy valami betegség beüssön addig, most minden szar terjed ezerrel...

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84323) crey válasza gorgo (#84314) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Én alapvetően nagyon szeretem ezeket az ázsiai leveseket.

Pho is nagy kedvenc, de abból sem mindegy honnan és milyet eszel. Ha jól van elkészítve, akkor az előző napról maradt mester alaplé van tovább főzve, és a telekszomszéd is bele van főzve. :D

Ramenből ettem már nagyon jót (ami hasonlít a mi húslevesünkhöz), de Atlantában sikerült belefutni egy kukoricás tejszínes változatba, na az nagyon nem jött át... :F

Mostanság kevesebbet vagyok errefelé (unblock a fórumon), de úgy látom hogy a topic sem pörög.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#84324) Jahno


Jahno
őstag

Jelentem sikerült egy kiscsoportos (6 fő) fotós sétát letolni Koppenhágában. Kora reggeli repülővel mentünk. Nyilván nem itt születik meg életünk képe, de teljesen jól el voltunk, ittunk eredeti drága dán sört, rácsodálkoztunk mindenre, este jöttünk. Mindent is leképeztünk, ahogy kell :C


Volt pár turistás és művészülős kép, evvan:


Utána most Pesten csatlakoztam a Scott Kelby-féle fotós sétákhoz. Ahova nem jött el a szervező és egy helyi srác esett be rajtam kívül, meg egy amerikai figura. Utóbbi elég jó arc volt, egyből röhögtünk mindenen, első 100 méter után közölte, hogy az sem baj ha nem sétálunk és egy kocsmában kötünk ki. Csomó dolgot tudott a magyar fotósokról meg mindenről, csaj lestem. 1965ben végezte a művészeti sulit, reklám cége volt de megunta és most utazik. Éppen Rigából jött, 5 nap Pest, utána Berlin, London, miazmás, jó 1 hónapos kerülő Európában.

Pécsen szerveztek még hasonlót, ha az össze részvételt nézem, akkor haverral ketten 28.6%-át tettük ki a helyi létszámnak, szóval nem volt túl nagy az érdeklődés. Mi tudtuk, hogy ha senki nem jön, akkor is jól el leszünk.

(#84325) Byk01 válasza Jahno (#84324) üzenetére


Byk01
senior tag

Sehol egy bicikli? Ez nem is Koppenhága :DD
Jó ez a Nyhavn kép, mint ha vagy 40-50 évvel ezelőtt készült volna. Én azt sajnálom, hogy Christianiában nem lehet fotózni, ott azért biztos készülnének jó képek (még tán életünk képe is megszülethetne ott). De azt kétlem, hogy mindent is leképeztetek volna, ennyi időbe nem fér bele minden :)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84326) Freddy76 válasza Byk01 (#84325) üzenetére


Freddy76
addikt

Jó hely Koppenhága? Tervezünk elmenni valahova tavasszal pár napra, gondolkoztam Koppenhágán, kirándulással Billundba...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#84327) Jahno válasza Freddy76 (#84326) üzenetére


Jahno
őstag

Első ránézésre jó, kheci drága, viszont rendezett. Közért már nem olyan drága, de 100 méterenként találni kiváló reggeliző helyet és mosdó/WC-t az nekem turistának fasza. Ezen csak pislogtam. Napijegy kb. 4ezer pénz, mindenre is jó, hajózni is lehet vele, jó a metró hálózat. Véletlenül beestem egy nudista strandra is, de ezek szerintem bárhol bírnak meztelenkedni. Mittomén még írok még ha valami eszembe jut, de egynek érdemes.

(#84328) cdl válasza Freddy76 (#84326) üzenetére


cdl
senior tag

Nekük nagyon bejött.
Az árak tényleg nem evilágiak, de megéri.
Christianiát ki ne hagyd, szép séta.
Mi elzarándokultunk a Noma elé, hogy megnézzük kívülről legalább :)
1 nap átvonatoztunk Malmöbe egy karikára.
Jó hely, visszamennék.

(#84329) Balinov válasza cdl (#84328) üzenetére


Balinov
félisten

Cdl, írnál pár jó hozzávetőleges árat, ha nem gond? :R Jövő tavasszal mi is tervezzük, Skandinávia eddig totál kimaradt

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#84330) cdl válasza Balinov (#84329) üzenetére


cdl
senior tag

Á, pár év távlatából már nem tudnék pontosat írni.
Csak az maradt meg, hogy a különbség az itthonihoz képest már fájdalmas volt.
Persze az itthoni világverő infláció után lehet, hogy már alig van különbség a kajánál.
Rákerestem a szállásunkra, 100 000 /éj 2 főnek. Ennél jobban lecsupaszított minimál azért nem sok van. Amúgy szerettük, jó helyen van.
[link]

(#84331) Jahno válasza Balinov (#84329) üzenetére


Jahno
őstag

Az tudom, hogy nekem a nap kb. 40ezer pénzbe került, ebben van pár sör, 2 hűtőmágnes, meg pálinkás pohár, napijegy és minimál kaják, pár kávé. Egy gyrosos szendvics a sarkon külső negyedben kb. 4ezer pénz, presszó kávé asszem 1500-2000 pénz átlag szendvics a sarkon 3ezer, hotdog asszem 2ezer alatt. De ezek normálisak is, jó alapanyagból, hotdogban választható nagy kolbász, szendvics sem alap meg ilyesmik.

Le is csaptunk a Blue Hour Caféra kora reggel, ha már fotós móka van. Egy szendvics + kapucsínó az 7ezer forint felett volt. Utána hotdog/saslik nyárs/egyéb instant kaja jött, a 7Eleven hálózatból, mert ott van minden. Egy átlag sör 3ezertől kezdődik.

Egy ilyenbe beszédültünk, jó volt, utána már láttuk a logót mindenfelé és nem is kerestünk mást: [link]

A közértesebb és barátibb árfekvésű hálózatuk a Netto, ott üdítőt/sört vettünk, visztont mivel nem akartunk mindig n+1 helyre menni meg szétzilálódni, így a meleg kaja és egyebek miatt jött minden egyben a 7-11ből kicsit drágábban.

(#84332) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Szevasztok hejj!

Vannak itt family link expertek? Kéne egy kis help.
A gyerek telefonja most úgy van belakva mint egy "felnőtt" telefon, tehát a google fiókjánál nagykorú születési dátumot adtam meg.
Én csak egy dolgot szeretnék, a képernyőidőt korlátozni. Meg tudom ezt így oldani family linkkel a meglévő fiókokkal?

Köszi!

Holnap majd jól beletépünk...

(#84333) Jahno válasza t_a_m_a_s (#84332) üzenetére


Jahno
őstag

Nem

(#84334) t_a_m_a_s válasza Jahno (#84333) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Köszi! Akkor a mostani mellé egy új google fiókot kellene létrehozni még a telefonján, a korrekt adatokkal? Vagy a mostani fiókot átállítani? Vagy marad a B verzió, hogy elveszem tőle?
Kvára nem vagyok képben, de kiskorúnak talán nem is tudok messengert/vibert, ilyeneket telepíteni...

Holnap majd jól beletépünk...

(#84335) Balinov válasza Jahno (#84331) üzenetére


Balinov
félisten

Köszi mindkettőtöknek :R , akkor kb kaja pia dublini turistas környék árak, tomegkozlekedes kb egal vagy olcsóbb, szállodákat néztem random dátumra, az meg majd fele az itteninek

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#84336) Balinov válasza t_a_m_a_s (#84332) üzenetére


Balinov
félisten

Meg, multheten lőttem be Patriknak

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#84337) gorgo válasza t_a_m_a_s (#84332) üzenetére


gorgo
őstag

hajrá, egy próbát megér. Anno 1x próbáltam, de nem volt hosszú életű. Mondjuk nem emlékszem hogy milyen adatokat kell megadni, meg hogy van-e bármi limit (18+ fölött is engedi-e). De emlékszem, hogy a gyerek onnantól nem tudott bemenni a mailboxába sem! És életében egyszer kellett bemennie :W (addig se, azóta se) valami covid időszak alatt valami paréj tanár oda küldött valamit, ami mindenképp kellett és azzal járt hogy fel kellett törni a family linket. Utána 24h-ig lezár teljesen a telefon :W és aztán meg szabad minden. Jó nagy faszság az fix.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84338) Byk01 válasza Freddy76 (#84326) üzenetére


Byk01
senior tag

Jó hely, mi szeretjük, bár én most kihagyom, de tavasszal jó. Mi már inkább ottlakós módon szoktuk intézni a bevásárlásokat, és csak minimális 7Elevennel, úgy azért nem a világ pénze megy el kajára. Persze belépőkre, utazásra kell költeni, azok nem a magyar árakon vannak (a tavalyi 72 órás Citypassom a könyvjelzőm, azon 200 DKK az ár, és az 1-4 zónákba érvényes). A Tivolit ne hagyjátok ki, ha mentek! Az asszony meg a lányok még mindig nem unják, pedig amikor mennek Koppenhágába (és ők már voltak vagy 6x), akkor mennek oda is ... én nem vagyok vidámpark rajongó.
Billundban a Lego házat se hagyjátok ki, ne csak Legoland legyen a cél. Ott csak az asszony volt, de felnőtt fejjel is odavolt érte.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84339) Byk01 válasza Jahno (#84327) üzenetére


Byk01
senior tag

Dániában szerintem nincs nudista strand, egyszerűen mindenhol fürödhetsz ruhátlanul. Legalábbis láttam ruhátlanul fürdőzőket Amager strandon is, ami egy sima tengerpart néhány stéggel, és a Kastrup søbadban (ahol az első kép készült, ha jól láttam) is láttam fürdőruhás embereket (valamikor 2 éve, karácsony és újév között).

Freddy, Bali: nem tudom, tavasszal mikor tervezitek, de nézzetek rá, hogy a reffen nyitva van-e már. Nagyon jó hangulata van, és az argentíntól a cajunon át az ázsiai konyháig egy csomó streetfoodos hely van ... plusz ott helyben van egy kis sörfőzde is. Christianiára meg lehet, hogy fel kell készíteni a gyereket, mert a kisebbik lányom úgy megrettent tőle először (már sötétben jutottunk el oda), hogy azóta sem hajlandó még nappal sem betenni a lábát. (árakból, ha valami konkrét kell, karácsonykor megnézetem, mert a család megint megy ... én inkább kihagyom télen)

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84340) Jahno válasza Byk01 (#84339) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, aztán félig leesett, hogy nem dedikált csak pont belefutottunk egy csomó meztelenkedősbe. Utána néztem itt a Wikipédiát, azt hittem az ott azért is van lekerítve, de gyanús meglepetés volt így elsőre. Ezek amúgy is bolondok, 12 fokban 80 km/h szélben futnak a parton bikini felsőben.

(#84341) Jahno válasza gorgo (#84337) üzenetére


Jahno
őstag

Mi ebben a fasság? Pont ezért van, hogy 18 éves koráig szabályozhatod, utána felnőtt aztán kész, oldja meg magának, vagy amikor Te kikapcsolod és amit engedsz. Ha nem valós a születési dátum, azzal nem tudnak mit kezdeni.

(#84342) Freddy76 válasza Balinov (#84335) üzenetére


Freddy76
addikt

No igen, minden relatív. Kollégám a feleségével Izlandon töltött egy hetet, majd onnan mentek Svájcba, meglátogatni az öccsét. Elmondása szerint felüdülés volt Svájc olcsóságát élvezni Izland után...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#84343) Freddy76 válasza Byk01 (#84338) üzenetére


Freddy76
addikt

Köszi. Tavaly eléggé adta magát az úticél a gyerek történelemtanulmányai miatt (Athén, Róma), de idén a középkort megkapja itthon, plusz megyünk Csehországba az őszi szünetben, plusz volt Toszkánában. Így általában keresek valamilyen célállomást tavaszra. Jordánia lett volna eredetileg (nem tengerpart, hanem Petra + kirándulások), de most az egész térséget kihagyom inkább...

Jelenleg Lisszabon és Koppenhága a befutó. Az előbbi szenzációs, pazar, relatíve olcsó, az utóbbinál ott a Lego, márpedig én bitang nagy Lego fan vagyok.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#84344) gorgo válasza Jahno (#84341) üzenetére


gorgo
őstag

nem az, az tiszta sor. Hanem, hogy nem léphet be a saját mailboxába, na az a faszság! És ezen bukott el az egész family link használat...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#84345) |AP|


|AP|
veterán

régen volt már csaj meg zene:
A zene visszavisz tizenéves koromba (jóféle kis grunge-punk-mittudomén) a csaj meg olyan cukin mérges, hogy meg kell zabálni :)

(#84346) Byk01 válasza Jahno (#84340) üzenetére


Byk01
senior tag

"Ezek amúgy is bolondok, 12 fokban 80 km/h szélben futnak a parton bikini felsőben." - és pasik :DDD
A 12 fok ott még meleg, a szél meg mindig fúj, akkor meg már mindegy, hogy mennyivel. Engem az döbbentett meg, hogy, amit írtam is, december végén belementek a vízbe (persze rövidgatyás futót is láttam a -4-5 fokban és persze szélben). Én csak a kezem tettem bele, de abba is majd' "belehaltam". A sziget külső oldalán csak azért nem volt befagyva a víz, mert hullámzott. A belső oldalon olyan jég volt, hogy rá lehetett menni. De egyébként is mozgásmániások. Ha valami kicsit is természetre emlékeztető helyen sétáltunk, akkor tuti, hogy 2-3 percenként félre kellett húzódni egy futó miatt, ha nem volt elég széles az út/ösvény.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84347) Byk01 válasza Freddy76 (#84343) üzenetére


Byk01
senior tag

Egy kis viking történelmet ott is kaphat (magyarok nyilaitól, vikingek haragjától ...). Ha belefér elmenni Roskildébe, ott van egy viking hajó múzeum.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84348) Studi válasza madgie (#84320) üzenetére


Studi
addikt

(#84349) Byk01 válasza Studi (#84348) üzenetére


Byk01
senior tag

Ez szar poén volt :DDD

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#84350) gorgo válasza Studi (#84348) üzenetére


gorgo
őstag

Kisvárdán nincs aluljáró! :N

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.