Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #52738 üzenetére
Én 4 éve, amikor az Astránkat kellett majdnem telibefújni (szinte minden elemen volt fújni való a nagy karosszéria rendberakás után), akkor én a Felsővámház u. eleje felé lévő festéküzletben kevertettem ki. Tökéletes lett a szín (a festés már kevésbé, de az már a fényező hibája volt).
Vettek "mintát" a színről, aztán többszöri keverés után lett tökéletes. Oda kellett mennem a kocsival, és a srác ki-be rohangált és hozta az újabb mintákat (számítógéppel keverik pillanatok alatt), amikor úgy láttuk, hogy jó, akkor abból csinálta meg a szükséges mennyiséget.
Jó és tartós festék lett, ott vettem hozzá minden egyebet is.
[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
A Standox elég jó anyag, viszont ennek megfelelően sajnos drága is...
Az ipari parkban van még egy festékbolt ahol kevernek, valamint a Hársfa úton nyílt egy nemrég![ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
FuckeR19
senior tag
Standox Standolakk Kft. lesz a befutó. Durván 900ft/deci áron megoldják.
Köszönöm az infókathirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #52757 üzenetére
Hurrá, akkor nem mondtam nagy hülyeséget Én már többször kevertettem náluk és tényleg jó (nyugi, nem kapok jutalékot tőlük , 3 éve nem jártam náluk...).
Egyszer kellett az első-hátsó lökhárítóhoz is kérnem, azok is telibe lettek fújva. Az is szép lett.
Most pedig a mostani autónkat szeretném majd komplett fényeztetni, az egy picit húzósabb tétel lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #52760 üzenetére
Az én autómra 200-300 közötti árat saccoltak, mármint mindennel együtt, anyag+munka. Na most az autó nem ér annyit Szóval nem valószínű, hogy megcsináltatjuk, pedig akkor nagyon szép lenne... sajnos most sok a karc, kisebb sérülés rajta, de hát nem új autó. Viszont nem rohad, úgyhogy azzal nincs gond.
-
plaszy
őstag
32 GB-os micro SD HC-je van valakinek eladó, korrekt áron? Samsung G. Tab 3-ba, kipróbálás után érdekelne. Üdv.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
oPalRx7
aktív tag
Az a kár, hogy általában így kényszerülünk gondolkozni "az autó nem ér meg annyit".. :S jó lenne ha mindenkinek lenne annyi pénze, hogy eredeti szépségűre tudja mindig hozni azokat a dolgait, amit egyébként értékel
-
zsolt19900
őstag
mobiltelefon akkus boltot tudtok mondani jót Pécsett? Motorola defyhez kellene akku
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
zsolt19900
őstag
nincs annyi idő és kell róla számla is csütörtökön megyek be Pécsre és venném is meg ha van valahol jó helyen
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MZsoltee
veterán
Egy ablakot szeretnék kicseréltetni (konhya ablak 180*150kb), tudtok jó helyeket ajánlani, akik be is építik?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
blaca83
őstag
Megint felreppentek az autós dolgok.
Érdekel esetleg valakit:
- 4 db Vadi Új Alessio Spider alufelni 16 "-os méretben.???-7,5 X 16
-4 X 114,3
- ET 42A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
cserkész
tag
Eladó HP noti
Sajna a kijelző elrepedt de külső monitorrol megy hibátlanul.
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Hunter2
addikt
válasz cserkész #52774 üzenetére
van hozzá új kijelzőm 20000Ft-ért vagy használt esztétikai hibás 10000-ért.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár feleslegessé vált eladó apróság:
Samsung 250 GB 2,5" SATA HDD - 6k (gar. 1-2 hete járt le)
Saphire HD 6770 1 GB GDDR5 - 17k (még 3-4 hét gar.)
Vipower True SATA alu. Mobile Rack 3,5"Vennék HD7850 szintű videokártyát. Kérdéseket privátban várom.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
OrangeBud
tag
Tablet kerestetik 25k-ig!
-
FuckeR19
senior tag
Van egy eladó kandallónk. Nagyon szép állapotban, 2 telet használtuk, füstcsővel 70K.
Csere is érdekel.hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
plaszy
őstag
Van eladó P4-es gép. Jellemzőket PÜ-ben.
32GB-os Micro SD(HC)-t keresek még mindig, jó áron.[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
nos, mobilos akkus boltot senki sem tud Pécsen?
-
Bandus99
őstag
Tudtok ajanlani egy helyet ahol excel hasznalatot oktatnak?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
válasz zsolt19900 #52781 üzenetére
Bármelyik telefonbolt.
@Bandus99 : Internet
Mutogatni való hater díszpinty
-
Silencer83
addikt
elado :
ATHLON II X 255 dobozos, gyari 0kmes hutovel
Típus: AMD Athlon II X2, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM3, Processzor órajel: 3100 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 2000 Mhz, L2 cache: 2 MB, Fogyasztás: 65 W1db 1gb ddr2 800 kingmaxx
1db 1gb ddr2 800 CSXolcson
[ Szerkesztve ]
-
-
saiyajin
senior tag
Ha valakit érdekel Galaxy Mini 2-es telefon privátban jelezze! Telenoros, vadonatúj, 2 év garancia. Van fehér és fekete is. Jó áron!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
nagyúr
Kenwood autórádiója van valakinek eladó?
max 10000Ft-ig vennék."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
plaszy
őstag
A MS Office 2010 felmegy WIN XP-re?
-
tajcsi
őstag
Noti vinnyot lekodolt egy ismerosom, bios latja, win felismeri de nem latja, hdd sentinel szerint 100%-os a lemez. Kalapacson kivul van ra valami orvossag?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
válasz tajcsi #52798 üzenetére
Titkosítva van a lemez, lekapod róla a partíciót, és valószínűleg jó lesz. Persze az adatok nem lesznek meg. Nem tudja a jelszót?
Mivel kódolta le? WinXP? Mert arra meredek. Ha Bitlocker, arra van lehetőség, hogy másik gépben a recovery key ismeretében olvashatóvá tegye, csak meg kéne keresni a MS oldalán (meg kell a recovery key).Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest