Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inception
tag
Eladó egy francia ágy keret ágy rácsal együtt(fém). Szét van szedve,így könnyen lehet szállítani. 15000ft
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #52299 üzenetére
Köszi jelenleg arra nincs szükségem, csak kimondottan ezt az 5 literes, vékony szájú boros kannát tudom használni. De azért befőzéshez mondjuk az sem rossz (jövőre), csak most nem tudom nagyon átvenni/tárolni. A szőlőt viszont lassan le kell szednem, és a spéci szőlőimet ezekben az 5L-es ballonokban szoktam kierjeszteni Csak most ami van nekem tízen X darab, az le van foglalva még a tavalyi borral...
A befőttes üvegekért hova kellene menni?
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Van egy ilyen bringám:
[link]
Ezt cserélném valami nagyobbra, minimum 28-as kerekűre, nagy vázasra (csak alu), mert a mostani nekem kicsi.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
zsolt19900
őstag
szerintem a gariztatásnak úgy kell mindenhol működni, hogy ha neked nem felel meg az amit ők felajánlanak akkor kötelesek visszaadni a vételárát annak amit beépítettek
az ugye más helyzet, hogy akkor onnan az autódat el kell szállítani másik műhelybe ami pénz
amúgy meg igen, amit javasoltak is felettem a vásárlók könyve, nagyon sokan eme varázsszóra tudnak aktivizálódni, mivel nem nagyon szeretik az ilyesféle beírások miatti bírságokat
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
hattrickuser
aktív tag
-
FuckeR19
senior tag
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nesa
veterán
Udv S 939 es lapja nincs valakinek veletlen?
-
Exian
addikt
Múltkor ajánlottatok valakinek autómosót/belső tisztítót, én most olyan céget vagy maszekot keresek, aki motormosásban is jártas és korrektül, ügyesen megpucolja a motorteret, de úgy, hogy utána indul az autó... Sajnos rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban, az előző autómnál megcsinálta azt az egyik cég, hogy utána nem indult az autó... igaz, hogy már nem voltak okésak a tömítések, de csesztek is rá, nem takartak le semmit, minden kapta a magasnyomású vizet... most olyan céget vagy embert keresek, aki tényleg ért hozzá és precízen fémtisztára pucolnák nekem a motorblokkot, mellékhatások nélkül... olajfolyás helyét kellene megtalálnom, ezért akarom patyolat tisztára pucoltatni.
Tudtok ajánlani valakit?
-
-
Eh, múltkor mikor itt kérdeztem, helyből mondta valaki
De végül is, egy próbát megért gúglival, és tényleg ott van, mindig elfelejtem[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
endib
tag
Van egy eladó Dell Optiplex 755 desktop gépem.
Rendelésből maradt egy fölösleg.
1 év garancia van rá, számla és garancia levelet is adom.-dual core e2160
-2gb ddr2 (2*1, 2db üres)
-80gb sata hdd
-dvd rom
-gma 3100 vga
-ADI 1984 hd alaplapi audio
-intel 82566DM gigabit Lan
-1 x PCI Exp x16, 2 x PCI, 4 x SATA
-8 x USB 2.0, 1 x COM, 1 x LPT
-spk, mic, utp25.000Ft
-
rnrn
aktív tag
Holnap estig meghosszabbítva a Sp. Direct rendelés...
Vasárnap de. rendelek.
Üdv! -
zsolt19900
őstag
valakinek ddr1 laptop ramja? 2x512mbos pc2700 lenne eladó?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
-
Szpájki
tag
Valaki vállalna notebook töltőn csatlakozócserét? valaki már javította, de nem igazán volt tartós.
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
-
tajcsi
őstag
Keresek T9300-as laptop procit, kp+T7300-at adok érte. Kellene még egy 2GB-os pc2 5300-as modul is! Kp+1GB pc2 5300-at adok érte!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
plaszy
őstag
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
air
nagyúr
válasz plaszy #52333 üzenetére
Szerintem egyik ilyen gagyi, f.s sem ér egy fabatkát sem.
Ha RC-zni akarsz, akkor meg kell fizetni a rendes modelleket. (Ez kb. olyan, mint amit néhány hete kérdezett valaki, össztelós, tárcsafékes hiper-über bringát, 40 ezerért. )
A bolti, 15-20000Ft-os vackok 6-8 éves gyerekeknek valók, 5-10 percet bohóckodni.
Pont azért bírnak az ilyenek ennyi időt egy feltöltéssel, mert a gyereket max. ennyi ideig köti le ugyanaz a játék.Mondjuk az érdekelne, hogy a 17826Ft-ból 30% kedvezménnyel hogyan lesz 3185Ft?
Kb. ennyire hiteles a forgalmazó is.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #52339 üzenetére
Ha megnézed "közelebbről", 4550 az ára és abból jön le 30%. És a 4550 is már egy 74%-kal csökkentett kedvezményes ár. (17826-ról)
¤ R'n'R ¤
-
s7evcsenko
addikt
-
air
nagyúr
Szerintem pedig egy ilyen nem alkalmas arra, hogy megtanulja az irányítást, mert egyáltalán nem valós. Legalábbis amit én próbáltam. Hasonlóan nézett ki, és a kollégám is kb. ennyiért vette. Tehát én továbbra sem ajánlom.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Én is ezért mondtam
@air : Ha még életében nem kezelt RC modelt, akkor szerintem nem baj a fokozatosság. Ezt ha összetöri (össze fogja) akkor 3600-a bánja, és nem egy sokkal drágább dologban tesz kárt. Még ha a 15-20 ezres cucc sem minőségi, akkor minek vegyen egy sokkal drágábbat?
Illetve repült idő, az akku súlya nem mindegy, így ebbe csak pár száz mAh-s való.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #52342 üzenetére
[link] - Középső oszlop
Ettől függetlenül valóban elég hülyén van feltüntetve ha csak az adott oldalt vesszük figyelembe... (meg amúgy is )
Majd holnaptól, ha vége a -30%-os akciónak, akkor jól lesz feltüntetve megint. Gondolom.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
#TOTTI
őstag
Valakit érdekel egy Nikon NIKKOR AF-S 18-70 1:3,5-4,5 újszerű, hibátlan?
G-s, minden még kisebb géppel is működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok