-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz oPalRx7 #53290 üzenetére
Ja. Csak mert van egy vacak routerünk, ami nem hajlandó működni, ha bármilyen titkosítás meg van adva, egyedül nyíltként megy. Viszont MAC szűrést legalább elfogadja, így legalább csatlakozni nem tud akárki (legalábbis olyan, aki nem ért hozzá). De akkor addig óvatosan működünk ezen a hálózaton, amíg nincs kicserélve a router.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz oPalRx7 #53286 üzenetére
Köszi, hogy reagáltál.
Egyik ismerősöm szeretne 7870 CF-et és előtte szeretne pár tesztet futtatni, hogy minden klappolna-e a rendszerével.
Érdemes-e egyáltalán a beruházás számára.Vizes rendszert ezért ne bontsd meg, de nagyon köszi a segítséget.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
őstag
válasz oPalRx7 #53189 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Ez már akkor 3 lehetőség, amiből lehet választani. Végülis csak hazafelé kell kb. 20 főnek egy forduló (lejön, hazavisz), mert lefelé vonattal lemegyünk, csak nem akarunk azzal hazajönni, mert túl korán indul vissza (meg egyszer lekéstük bizonyos mozgáskoordinációs hibák miatt ) úgyhogy majd a 3-mat versenyeztetjük az ajánlatokkal. Köszi mégegyszer!
-
válasz oPalRx7 #52636 üzenetére
Nekem S7010 -ből van kettő, jól bírják És kicsi, könnyű. Az egyikben lett cserélve lap, de az nem volt véletlen, meg lett nyomorgatva "kissé", és hát a 7010 háza elég gyengusz. Persze, lassúka, de amire én használom, meg amire barátnőm (t0rr3nt), megfelel.
Mutogatni való hater díszpinty
-
MZsoltee
veterán
válasz oPalRx7 #50588 üzenetére
Hát el lehet vele játszogatni! De vigye már el valaki!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
válasz oPalRx7 #50596 üzenetére
Persze, ha valami szenzorhiba is van mellé, akkor egy újra betanítástól egy ideig "jó" lesz, amíg a fals jelet hiszi normálisnak
Pont Fordom van, de nem ennyire fejlett Ha baja van az ECU-nak, szépen ki tudja villogni@a2d2 : Na ez az, falsszívás miatt könnyebben áll le alapjáraton, mint rossz akku miatt... :S És a vákuumcsövek ilyen idősen már hajlamosak öregedni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Exian
addikt
válasz oPalRx7 #50085 üzenetére
Köszi. Még gondolkodom, hogy mi legyen. kb. 10 évvel ezelőtt saját magam csináltam az egészet, egyedül a pumpa volt egy gyári Einhell. Hűtőradiátor egy IFA fűtőradiátora volt Csöveket, csatlakozókat, apróságokat a házunkban lévő Pneumatika boltban vásárolgattam mindig (a bolt még mindig meg van).
A kérdés az, hol lehet manapság venni vastag rézlapot, amiből lehetne maratni... (munkahelyemen megtudnám csináltatni).
Ötlet esetleg valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz oPalRx7 #49931 üzenetére
Hunter-rel egyetértve én is azt mondom, hogy inkább gépcsere... nemtudom, most mekkora proci van a masinában, de lehet, hogy már nem is nagyon szeretné a sokkal erősebbet. Én legalábbis így jártam a gépemmel: próbáltam bele nagyobbat, ment/menne is, de akkora plusz pl. hőtermelést jelentett, hogy állandóan ment/menne a venti, ami engem nagyon zavarna, így letettem róla, elég a 2x1.7GHz és a teljesen hangtalan működés Nagyobb procival szinte azonnal beindul a venti és le sem áll, ez persze lehet, hogy a gépem hibája. Ha most is ilyen proci van a gépben és csak csere miatt keresel másikat (mert pl. meghalt), akkor nemszóltam.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz oPalRx7 #49056 üzenetére
Évek óta ezt csinálom majd minden programmal, sőt, telefonon a Rommal. A ritka esetektől eltekintve mindig jobb/stabilabb/többet tudó/ugyanolyan egy beta mint a stabilnak kinevezett (a tetszőleges aláhúzandó, hisz mikor épp melyik progiról vagy verzióról van szó ). Ez a tapasztalatom.
Hirtelen nem is jut eszembe olyan az utóbbi pár évből hogy vissza kellett volna állnom betáról egy régebbi stabilra (illetve talán egyszer egy nvidia driver... )¤ R'n'R ¤
-
presbazsi
tag
-
ugyeletes
tag
válasz oPalRx7 #48521 üzenetére
Az egycsatos M65 mintájú surranó a jó túracipő, több millió km és többszázezer ember tesztje nem hazudhat...
Természetesen sívájatos (sífutó), ki tudja, merre kell túrázni...
És be sem ázik.
Igaz, a szőrt eltávolítja bejáratáskor, véres szőrtüsző forever.Megyek is bekészítem, nemsokára hó lesz úgyis.
-
-
-
Exian
addikt
válasz oPalRx7 #48078 üzenetére
"van egy hitachi 160g 5400rpm, de nem ismerem az állapotát"
És hogy lehet megtudni? Ideadod, megnézem, vagy megtudod nézni? Ha jó, akkor mi lenne az ára?
Azért továbbra is keresek Sata noti HDD-t, közben az ismerősöm jelezte, hogy azért jó lenne, ha 250GB vagy afeletti lenne a winyó (de max. 320GB, mert nagyobbra nem lesz pénze).
[ Szerkesztve ]
-
válasz oPalRx7 #47810 üzenetére
Én belenyúltam. 550-es Q-tec, évek óta teszi a dolgát. 3 venti van benne, egyet kiszedtem. Semmi baja.
Egy 550-es tápovicsnak egy mezei Core2-től nem nagyon kéne melegednie (hacsak nincs mellette brutál VGA), akármilyen gagyi is, az LC meg azért csak közepesen az.
Mondjuk én sem a 7V-ra húzást, hanem a venticserét javaslom.@Ppt. Pirk : Egyáltalán, ez a "vegyünk nagyon minőségi tápokat" is túl van dramatizálva.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz oPalRx7 #47656 üzenetére
Így van, éjszaka elolvastam. Gyakorlatilag minden automatikus. Én is a gyorsaság miatt vettem. Csak ellenőrizni tudod, hogy a BIOS-t jól állítottad e be, manapság nem kell állítgatni.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
-
-
-
-
polip
addikt
-
rizso
addikt
válasz oPalRx7 #42267 üzenetére
Neked is köszönöm a felajánlást, de ha minden igaz, akkor már elvitte szervizbe a gépet - ott meg elvileg egyből kiderül, hogy mi a gond...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Sz7Cs
aktív tag
-
Bandus99
őstag
válasz oPalRx7 #42028 üzenetére
Persze persze de azt akartam ezzel mondani, hogy nem a 40Ks de nem is a 4Ks kategoriaban keresek VGAt. Ajanlatok mar jottek, picit varok meg nezelodom es dontok.
Igaz idokozben elkezdtem nezegetni az eGPU dolgot. Igy mukodhetne laptoppal is, nem kell PCt beallitani.
Igaz meg nem latom at pontosan hogy mukodik, ha akarom hasznalom az integralt VGAval mint eddig netezesre, aztan ha jatekra szeretnem hasznalni akkor csatlakoztatom az ExpressCardot es onnantol kezdve azt hasznalja, az meg mehet ki TVre es kulso eger billel lehet jatszani? NEm ertem a driverekkel hogy lesz nem akadnak ossze?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
yerico
senior tag
válasz oPalRx7 #41205 üzenetére
Mindenkinek megvan a saját ízlése. Mindenesetre a notebookszervízek minden nap hálát rebegnek a dedikált videokártyák kitalálóinak, hogy biztosítják számukra a mindennapi betevőt.
Részemről egy Core I3-380-as notebookom van, amivel nem nagyon játszom, de cserébe dolgozni kiváló. 4 év garral került 106E forintomba. Meg mellette egy asztali gép is játszani.
-
yerico
senior tag
válasz oPalRx7 #41200 üzenetére
HP nem vonult ki, hanem visszatáncoltak a dologból.
Dedikált erős videokártya garantáltan el fog szállni túlmelegedés miatt, nincs olyan hűtés notebookban, hogy hosszú távon kibírja.
Intel processzorok nyers számítási teljesítményben messze jobbak, játszani viszont az AMD proc + videokártya miatt az AMD jobb lehet.Azaz olyan notebookot kell venni, amiben csak integrált videokártya van, ha nem kell játszani. Erre pedig egy Intel Core I3 bármilyen belépőmodellje tökéletesen elég az emberek 95%-nak, sőt még sok is.
Ami a lényeg, hogy legyen meg a 3 év garancia.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla