Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Alaplap: Gigabyte GA-780T-D3L v4 doboz megvan (garancia: 2015. 11.14-ig)
Processzor: AMD Phenom II X4 Black Edition 955 3221 MHzŐket cserélném vmi inteles lap+procira.. gyengébb+KP is szóbajöhet... lehetőleg DDR3-as lap
-
air
nagyúr
Duguláselhárítók szerinted mivel dolgoznak?
Elárulom, a 90%-uk azzal az eszközzel. Ez pont egy olyan dolog a háztartásban, amit az ember többnyire meg tud csinálni maga is. Szüleim és apósomék is családi házban laknak. Még soha nem hívtunk ezért szakembert.
Van egy ilyen eszközünk, és eddig mindig meg tudtuk oldani a problémát.
Egyébként az eszköz nem csak tuszkolásra való.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
-
-
Exian
addikt
Vennék 1-2 bonsai tálat, ha van valakinek felesleges. Elsősorban kerámiát, de lehet normálisabb műanyag is.
-
M_AND_Ms
veterán
"Duguláselhárítók szerinted mivel dolgoznak?
Elárulom, a 90%-uk azzal az eszközzel. "Elárulom a kontárok 90%-a dolgozik azzal. A Mesterek az ilyen barkácsbolti csőgörényt csak arra használják, hogy megcsiklandozzák vele a cső mélyét.
Rendes csőtisztító gépet használnak, ami nem csak az összeállt sarat és iszapot piszkálja meg, hanem leveri a vízkövet és mindent amit talál. Egy ilyen gépet nem is nagyon lehet a mosdókagyló lefolyóján keresztül ledugni, mert képes szétverni azt. Mindezt 30-40 méteres hosszan akár. Igaz, itt tisztes dugulásról beszélek, amikor betonkeményre összeáll a cucc.
Például:Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #51411 üzenetére
Nálunk ilyennel pucolták a 10 emeltesben a nagy, vastag lefolyó csövet a 4. emeletről fürdőszobából a wc-ből indulva Elég kemény hangja van, amikor csapkodja a csövet. Néha azt is hittem, hogy szétveri. Mi a másodikon lakunk, szerintem ment még bőven lejjebb is, talán az alagsori kanyarcsőig...
Amúgy! Nagyon nem mindegy, hogy milyen a csőgörény vége. Vannak olyan vacakok, amik egyszerűen kiszúrják a vékonyabb műanyag csövet, akkor aztán lesz csőtörés rendesen és úszik minden. Olyat kell venni, aminek normális vége van, ami nem tudja megsérteni különösebben a cső falát.
-
-
air
nagyúr
-
M_AND_Ms
veterán
Pár hónapja voltak a mi házunkban (4 emeletes panel), mert kissé összeállt a szar és a földszinten jött vissza minden. A cső a mi alagsori tárolónkon keresztül megy, ezért kénytelen voltam magam is jelen lenni. Beszélgetem a szakikkal, ők mondták:
Nem olyan ritka dolog ez. Elég hozzá pár darab(!) fenéktörlő kendő, amit a wc-be dobnak. A barkácsbolti annyit ér, mintha betonfalat kézi vésővel akarnál bontani: jó-jó, de ide erő kell. A barkácsbolti nagyon jó pl. a mosdók és kádak ki lefolyóihoz, de a fő ágakhoz kevés és rövid.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
NGA
addikt
Nálunk kint voltak a duguláselháritók nemrégen. Elmondta, hogy ezek a barkácsboltos vackok semmire nem jók. 2 féle rendszerük van, az elején egy nagynyomású (2-300 bar) nyomású kompresszorral dolgozott, ezzel tisztitják a lefolyókat, kádlefolyókat, vagy egy ilyennel, mint a képen is látható.
Én nem a pistabácsira gondoltam, hanem egy olyan profira, aki ebből él. Az ilyen vackokat meg sem szabad venni.
-
-
csehe02
csendes tag
Eladó lenne egy Synaps THD-2856+ Set Top box (MIndigTV vevő)
specifikációk
karácsonyi vásárlás, de közben lett új TViá: 5000
érdeklődni privátban[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Vettünk egy csőgörényt, az Aldiba 2000 ft-ért, és elhárítottuk a dugulást, szóval sikeres volt a művelet.
Leöntöttük még lefolyótisztítóval, és most úgy folyik a víz, ahogy még sose. -
krizmo_
addikt
-
ha3fis
tag
Holnap megyek be Pécsre, akinek lenne - "jelképes összegért", esetleg sör/csoki cseréért - feleslegessé vált befőttes üvege (300-750ml közötti), az jelezze privátban. Köszi előre is.
-
-
FuckeR19
senior tag
Bárdin kívül hol lehet a városba minőségi hengerfejtömítést venni?
pl VICTOR REINZhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
addikt
Aidinger, Németh Laci kereszteződésében 1-2 perce volt valami karambol szerű. Nagy fékcsikorgás, rendőr autók. stb. Lemegyek megnézem.
-
addikt
válasz 0xmilan #51430 üzenetére
Audi TT, csúnyán összetörte. Szerintem zsaruk üldözték, mert ahogy dél felől jött egyből ott voltak a nyomában. Elkaphatott egy villanyoszlopot, mert van vmi folyadék a tövében (mmint az oszlopnak) egy kisebb oszlopot meg ki is döntött. Elv. ketten voltak benne, mindketten kiszálltak. Most a talpán van, de tuti forgott egy kicsit, mert a füvön áll a járdától, oszloptól több méterre és a teteje is be van horpadva. Elég sok ember kiment nézelődni. Először azt hittem villám csapott be, szép hangja volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
a2d2
addikt
válasz 0xmilan #51432 üzenetére
Tegnap meg 4 óra után a Pláza mellett egymás után húztak el mellettem a rendőrautók.
Kicsit feljebb érve látom hogy a 3 rendőrautó leállt és épp egy pasin feküdt 5 rendőr és bilincselte hátra a kezét, mellette fekete sporttáska volt.
Gondoltam is magamban hogy nem mindenkinek úgy sikerült ez a csütörtök délután mint ahogy tervezteA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #51436 üzenetére
"Erre gondoltál vagy Nagykozárba kellene menni valahová?"
Szerintem Ő is erre gondolt, én viszont tutira, amikor az újhegyit írtam Itt sikerült már nagyon jó áron, nagyon jó állapotú holmikat beszereznem.
Dejó, hogy most egy darabig nem lesz ilyen gondom... Ja mert elvitték az Astrámat szerencsére korrektül, gyorsan, viszonylag jó áron. De már működik is, 2 nap alatt megberhelte a srác a motorját, úgyhogy megy tovább. Ha tudtam volna, hogy ilyen könnyen javítható... na mindegy, azért kellett volna még/már rajta ezt azt csinálni... pénznyelde.
-
Vertigo18
addikt
DDR2-es memóriát keresek KIT-ben, olcsóér'...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest