Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51301) #TOTTI


#TOTTI
őstag

Netbook, Toshiba NB100 érdekel valakit? 8,9"/N270/1GB/160GB irányára: 26e Ft. Tudomásom szerint hibátlan. :) Jelenleg Win7-el botorkál.

(#51302) Macka válasza FuckeR19 (#51296) üzenetére


Macka
veterán

+1 Vario. Igaz drágább, mint az átlag, de 3 havonta átnézik (ingyen), ha alkatrész kell, akkor beszerzési áron+kedvezmény kapod meg, beépítéskor, javításkor nincs munkadíj. Órát nem tekerik, nem basznak át.

Mondjuk valaki szidja őket, én ajánlani tudom.
Esetleg még EU Auto (nagy Tesco-val szemben), Interspar parkoló, L-Auto (temetővel szemben).

(#51303) rnrn válasza FuckeR19 (#51300) üzenetére


rnrn
tag

Milyen autóra vadászol egyébként?

(#51304) FuckeR19 válasza rnrn (#51303) üzenetére


FuckeR19
senior tag

Még mindig azt amit privátban beszéltünk 1x :)
Vectra C

Köszönöm a tippeket srácok :R

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod

(#51305) #TOTTI válasza #TOTTI (#51301) üzenetére


#TOTTI
őstag

Tárgytalan.

(#51306) rnrn válasza FuckeR19 (#51304) üzenetére


rnrn
tag

Jah, tényleg. :)
A ha.hu-n lévők?

Éppen ma néztem én is ezt a típust kora reggel. Rengeteg van belőlük. 1.6, 1.8, 2.0, 2.2, V6-opc... Aztán olvasgattam a népítéleteket. Az 1.8 tűnik optimális választásnak.

(#51307) FuckeR19 válasza rnrn (#51306) üzenetére


FuckeR19
senior tag

Az 1.8 játszik csak. ha-n nézelődtem eddig nem sok sikerrel. A jó vételeket 1 nap alatt elviszik, 3 naponta meg nem nagyon éri meg pestre rohangálni...
PL múlt7en feldobtak 1 tök jó autót, felhívom srácok telefonon kikérdezem mindenről, elmondom neki h ne szop@sson normálisan válaszoljon mindenre mert Pécsről mennék az autóért. Természetesen minden rendben van az autóval, jó állapot stb stb.
Gyorsan kocsiba ülök, felmegyünk 1 órát várunk rá mire begurul egy full másik vectraval. Miután kérdőre vontam h ez mi a fene közölte h "jaaa az autó ami a képeken van 1 éve elkelt de ez is olyan". A tető kivételével MINDEN elem a fémig volt karcolva, belül lelakva, kormány újrabőrözve, pedálok csontig kopva, középkonzolról letépve egy takaróelem. A srác azzal büszkélkedett h hát ez egy jó autó mert ez gyári fényezés rajta. :W :W
Na itt fordultam meg és hagytam ott :W

Jah mindez 140K-es óraállásnál.

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod

(#51308) rnrn válasza FuckeR19 (#51307) üzenetére


rnrn
tag

Egyszer jártam u.így Pécsett. Mondjuk nekem csak fél órám ment rá ás 15 km-em... Azóta is emlegetem az esetet! :W

(#51309) aneda válasza FuckeR19 (#51307) üzenetére


aneda
aktív tag

Szerintem Vectra C-t nem fogsz normális állapotban találni, ha igen, sem sokáig marad az.
Tejfölös doboz autó, az 1.8 meg egy kicsit iszákos.

Az oroszok már a spájzban vannak!

(#51310) Exian


Exian
őstag

Egyik rászoruló rokonom eladná használaton kívüli P4 PC-jét.

Nem kókány, nem sufnituning ócskaság, gyári "brand" gépecske, monitorral:

IBM ThinkCentre M50 (8177-77G):

- Intel Celeron 2.53GHz proci,
- 512MB ram (+1GB megoldható felárral),
- 40GB IDE HDD (+80GB SATA vagy +120GB IDE HDD megoldható felárral),
- a többi dolog a gép szokásos cuccai (CD/DVD író, floppy, ésatöbbi).

Monitor az egy 17"-os Acer TFT.

A géphez jár egy zsír új, gyakorlatilag 0km-es, jófajta, kulturált Genius billentyűzet (laptop (lapos) gombos), meg egy egér.

Támogatói ár: 20.000,- HUF, amúgy 15.000,- HUF.

(#51311) FuckeR19 válasza aneda (#51309) üzenetére


FuckeR19
senior tag

Azért reménykedem benne még :DDD Másik variáció a mondeo szintén 1.8as verzióba. Abból jóval több van de vectra jobban bejön

hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod

(#51312) Bigemperor válasza rnrn (#51308) üzenetére


Bigemperor
senior tag

Híjnye, látom már Bp-en van a csomag!
Csak ideér eccer ;) Már alig várom!

(#51313) rnrn válasza Bigemperor (#51312) üzenetére


rnrn
tag

Aha, ma reggel belépett az országba. Holnap lehet, h kiszállítják majd, de nem leszek otthon. Ez a királyi postánál azt jelenti, hogy elteszik, de a DHL-nél??? Hívnak majd telón és egyeztetünk helyszínt? Asszonynak pécsi munkahelye van, átveszi majd Ő. Írok neki meghatalmazást.
Jól gondolkozom?

(#51314) OrangeBud


OrangeBud
tag

Notit keresek 150K-ig PM :U

(#51315) Bigemperor válasza rnrn (#51313) üzenetére


Bigemperor
senior tag

Elvileg ők is tartják, több csomagküldőnél ez legalábbis működik. Ha két tanús meghatalmazást írsz, azt el kellene fogadniuk.

(#51316) krizmo_


krizmo_
addikt

Tapasztalatokat, vélemények kérnék tőletek az alábbi problémához:
Bérlünk egy lakást, felújítják panel tetőszerkezetét. A tulaj úgy gondolja, hogy ezt nekünk kell fizetni, legalábbis szólt, hogy emelkedni fog a közös költség emiatt, így kb. 3szor annyit kell majd fizetünk a közös költségre, mint eddig.
Ez az összeg valóban minket terhel, mik a tapasztalatok, mit gondoltok?

(#51317) air válasza krizmo_ (#51316) üzenetére


air
nagyúr

Nem. A közös költségből csak az üzemeltetési rész terhel téged. A felújítást nem fizettetheti ki veled, hiszen azáltal az ő tulajdonának az értéke emelkedik. Ezt neki kell fizetnie.
De esetleg sz. ágra kerülhetsz, ha a bérleti szerződésben ezt nem kötöttétek ki.

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#51318) Exian válasza krizmo_ (#51316) üzenetére


Exian
őstag

Véletlenül se fizess több közösköltséget emiatt! Mi közöd neked hozzá? És ha elmész pár hónap múlva a lakásból? Lehet, hogy egy percet sem fogod kiélvezni a felújított "akármit".

Mi sohasem szoktunk ilyenért többet fizetni, sőt! Amikor 5 éve beköltöztünk a jelenlegi albérletünkbe, már benne volt egy kb. +3000 Ft-os tétel a közösköltségben, ami majd egy későbbi felújítás költségét tartalmazta. Mi kikötöttük, hogy nem fizetjük, így eleve 3000 Ft-tal kevesebbet fizettünk már a kezdetektől fogva.

Elárulok még egy titkot, jobb helyeken, jobb albérletekben, jobb tulajdonosokkal az sem ritka, hogy egyáltalán nem kell fizetni közösköltséget, mivel az a ház fenntartását fedezi, nem közvetlenül a lakásét. De ez sajnos mifelénk elég ritka, hogy átvállalja a tulaj.

Egyszóval, értesd meg a tulajjal, hogy mi a szitu és szerintem nem vállald be. Ha nem tetszik neki, akkor keressen másik bérlőt, ha jó bérlő vagy (fizetsz időben, rendesen, nem lakod le a lakást), akkor úgy sem fog szélnek ereszteni. Manapság jó bérlőt találni, nem könnyű!

Mi is jó bérlők vagyunk, így nálunk még az is megtörtént, hogy amikor tavaly bejelentettük, hogy másik lakásba költözünk, "lealkudta" a bérleti díjat 5000 Ft-tal a tulaj, ha maradunk, így kevesebbet fizetünk bő 1 éve.

De mi a rendes fizetésen túl saját költségünkre egy raklapnyi dolgot már fel is újítottunk... szóval nem csoda, hogy ragaszkodnak hozzánk.

(#51319) hcl válasza Exian (#51318) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Normális emberek között ez így megy.

Mutogatni való hater díszpinty

(#51320) krizmo_ válasza air (#51317) üzenetére


krizmo_
addikt

Mi is így gondoltuk, csak már jelezte a tulaj, hogy többet kell fizetni, tehát nem is volt vita tárgya ez az egész, kijelentette.

(#51318) Exian
Elég rendes bérlők vagyunk, úgy gondolom karban tartjuk a lakást, időben fizetünk.
A tulaj is rendes, egyébként, ezért is nehéz ez a helyzet...nem is értem, hogy gondolta, hogy ránk terheli a teljes összeget, hiszen, ha elmegyünk neki kell fizetnie, amíg nem talál mást helyünkre....

Az előző helyen, ahol laktunk ott is pont belecsúsztunk egy felújításba, és azt is ránk terhelte a tulaj, felújították az épületet, mi meg eljöttünk onnan, mert jelezte a tulaj, hogy kéne a lakás a gyerekének...
Szóval nem sokat láttunk abból, amiért fizettünk....

Kösz mindkettőtöknek!

(#51321) air válasza krizmo_ (#51320) üzenetére


air
nagyúr

Milyen érdekes, hogy pont azután kellett neki hirtelen a lakás, miután ti kifizettétek azt, amit neki kellett volna. Undorító görény az ilyen.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#51322) Ance válasza krizmo_ (#51320) üzenetére


Ance
őstag

Ha a szerződésben benne van, hogy a közös költség téged terhel, akkor fizetned kell a magasabb összeget is. Ha meg tudsz állapodni vele, akkor új szerződést kell írni, miszerint a közös költség csak meghatározott összeg erejéig terhel, az esetleges magasabb díjat ő fizeti. Ez az írásbeli szerződés esetére érvényes.

Ha szóbeli szerződést kötöttetek, akkor is ezt a részt írásban rögzíteném (különösen akkor, ha a közös költségben pl. ilyenek vannak, mint szemétszállítási díj) mert később követelheti rajtad, nem fogod tudni bizonyítani a szóban történt eltérő megállapodást egyébként.

Mindenképpen állapodj meg vele valahogy, mert a korábban tanácsolt durciból nem fizetek eljárásból csak neked lehet károd a későbbiekben.

(#51323) Exian válasza krizmo_ (#51320) üzenetére


Exian
őstag

Figyelj. Te is normális ember vagy. A leírásod alapján a tulaj is az. Üljetek már le egy sör, bor, pálinka (vérmérséklet szerint :) ) mellé és beszéljétek meg. Gondolom nem 1000 meg 2000 Ft-ról van szó, úgyhogy neked nem mindegy. Nyilván neki sem, ezért akarja rád terhelni az összeget. Max. ha nagyon nem lehet vele dűlőre jutni, akkor legalább egy felezést minimum el kell, hogy fogadjon, de én abba sem mennék bele. Ami nem közvetlenül a lakás állapotát javítja, az nagyon nagyon nem a Te asztalod és nem kell fizetned érte.
Még akkor sem terhelhet csak úgy rád pluszköltséget, ha mondjuk a lakás nyílászáróit cseréltetné ki, hiszen az is megmarad azután is, amikor Te elmész a lakásból. Ha közösen döntötök és Te is kéred a cserét, az más helyzet, de ő csak úgy nem fizettethet pluszt a korábban kialkudott árnál, mert neki kedve van bármit is cserélni, újítani. Tegye meg, a saját költségére. Főleg hatványozottan igaz ez, ha lakáson kívüli, közös tulajdont érint a dolog!

Egyébként meg Ance-nak igaza van, legjobb lenne megnézni a szerződést, hátha van benne már szó erről, ha nincs, kellene írni egy újat, amiben rögzítve van, hogy a ház folyamatos, alap fenntartása a Te fizetnivalód, a jövőbeni (közeli, távoli, mindegy) felújítások pedig őt terhelik. Ha legalább 5000 Ft / hóról van szó, akkor érdemes végigjárni és megegyezni, mert az már éves szinten több, mint 50.000 Ft! Nem mindegy!

[ Szerkesztve ]

(#51324) Dluinet


Dluinet
nagyúr

Keresek ocsó wlan kártyát
ilyen csatlakozósat:

és játékhoz kormányt és pedálokat

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#51325) hcl válasza Dluinet (#51324) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Mini PCI. Ebayről 800Ft, B/G-s, Broadcom chipes.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#51326) krizmo_ válasza Ance (#51322) üzenetére


krizmo_
addikt

A szerződésben az van, hogy a lakásban történő dolgokért mi felelünk, (pl.: javítások és társai), minden egyéb felújítás a tulajt terheli. Viszont az is benne van, hogy a közös költséget mi fizetjük, így elég pad helyzet ez az egész, mert a közös költségre terhelték rá ezt a részlet fizetést, amit az épület felújítására vettek fel.

(#51323) Exian

Megpróbálunk valami közös nevezőre jutni. Azzal, amit leírtál mi is egyet értünk, már csak adagolni kéne ezt valahogy....

(#51327) Exian


Exian
őstag

Húúúú az egyik routeremben ilyen van. Meg is lepődtem. Nincs az "alaplapjára" integrálva, hanem külön van egy slotban egy ilyen kártya.

Na most viszont arra nem emlékszem, hogy mi lett a sorsa a routernek, meg van e még, eladtam e, bontva lett, stb, ha nem sürgős, akkor 2-3 napon belül tudok utánajárni. Ha tudsz máshonnan, akkor viszont várj, mert van rá sansz, hogy már nincs meg.

(#51328) Exian válasza krizmo_ (#51326) üzenetére


Exian
őstag

No akkor helyben is vagy: a közösköltség nem "egyösszegű" valami, abban tételesen vannak fejezetek, mindenre. Legalábbis nálunk! Kérj egy ilyen részletezőt a lakszövtől (vagy ha maszek cég csinálja, akkor attól), hogy mire, mennyit fizetsz. Nálunk még a lift éves és havi költsége is kinyerhető ebből a papírból, az is külön tételként szerepel a listában, ami a közöskötséget tartalmazza! Ugyanígy a lépcsőházi és egyéb villanyhasználat, biztosítás, minden.

(#51329) Dluinet válasza hcl (#51325) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Legkésőbb péntek délutánra szükségem van rá.
EBAY nem ilyen gyors.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#51330) Dluinet válasza Exian (#51327) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Köszi, megtudnád nézni péntekig?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#51331) Dluinet


Dluinet
nagyúr

Kinek, melyik benzinkúttal volt rossz tapasztalata itt Pécsen?
A Hyundai Accent-em nem bírja a Pécsi AGIP 95-ösét.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#51332) Exian válasza Exian (#51327) üzenetére


Exian
őstag

"Ha tudsz máshonnan, akkor viszont várj"

Akkor viszont NE várj! :)

(#51333) Inception válasza Exian (#51318) üzenetére


Inception
tag

"De mi a rendes fizetésen túl saját költségünkre egy raklapnyi dolgot már fel is újítottunk... " :U

Más lakásában?

(#51334) Exian válasza Dluinet (#51331) üzenetére


Exian
őstag

Főleg régebben a Baumax melletti ÖMV-ről keringtek rémtörténetek autószerelős berkekben. Valamire én is gyanakszom egyébként, hogy itt-ott nem okés a benzin, mert egyrészt az autóm motorja másodszorra szenvedett olyan meghibásodást, amit akár rossz benzin is okozhatott, másrészt egy csomószor volt már gondom, mert beazonosíthatatlan anyag került az injektorba, harmadrészt szoktam vinni kannában kertigépekhez is üzemanyagot és volt már, hogy olyan szaga volt a benzinnek, amilyennek benzinnek nem szabadna lennie... ja és meg is állt tőle egy hátipermetező, akkor kezdtünk gyanakodni a benzinre és megnézte szakember, aki nem értette, hogy mi az a nem megszokott szag benne...

Egyébként az hogyan jelentkezik és mit jelent az, hogy nem bírja?

(#51335) Exian válasza Inception (#51333) üzenetére


Exian
őstag

Igen. Mert olyan szintű volt a lakás, amikor beköltöztünk, hogy muszáj volt. Azóta pl. már kétszer kifestettünk, padlószőnyeget cseréltünk, lambériáztunk: mindent a tulajjal egyeztetve, az ő beleegyezésével, de anyagi támogatása nélkül. De mi ezt elfogadtuk és eleve nem is akartunk kérni semmit, mivel nekünk nem tetszettek úgy a dolgok, ahogy voltak. Ő úgy adta ki, ahogy volt, mi meg változtattunk, így természetesen saját költségünkre. Persze nem kell sokszázezres felújításra gondolni! De azért egy 100-200 szerintem ráment a lakásra az évek során.

(#51336) aneda válasza Dluinet (#51331) üzenetére


aneda
aktív tag

Nekem (V70 D5) ott (a Sikósi úti felüljáró alatt) a gázolaj nem fasza.
Elve csak Shell és Agip-nál tankolok, MOL és OMV elmegy, a Lukoil és társai teljesen felejtősek.

Az oroszok már a spájzban vannak!

(#51337) Exian válasza aneda (#51336) üzenetére


Exian
őstag

Nekem a hátipermetezős esetnél a Tesco-Metro közötti Lukoilból származott a benzin, de akkor még Jet volt.

[ Szerkesztve ]

(#51338) Macka válasza Exian (#51334) üzenetére


Macka
veterán

Nekem az ÖMVÖS benzintől (és csakis attól) megtorpan az autó, amikor elkezd tölteni a turbo. Az összes többinél nem csinálja.

(#51339) hcl válasza Dluinet (#51331) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Hát ja, ebay olcsó, de nem gyors, valami valamiért :) Mondjuk tud az gyrs lenni, csak akkor nem olcsó :D

Agip cucctól nagyon otthon is letérdelt pár autó - igaz, 15 éve.

Mutogatni való hater díszpinty

(#51340) a2d2 válasza air (#51317) üzenetére


a2d2
addikt

Pontosan. A felujitasi alapba kerulo penzt a tulaj kell hogy befizesse. Nektek csak ezeket kell: kozos villany, kozos viz, szemetszallitas, ha van takarito fizetve akkor az, illetve esetleg meg kozos kepviseleti dij.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#51341) rnrn válasza Dluinet (#51331) üzenetére


rnrn
tag

Igaz, hogy benyát kérdeztél, ezeken a helyeken kapható LPG is. Mind a két helyen egy-egy alkalommal rájöttem, mikor át akartak kefélni. Egy kb. 1 éve volt. Azóta nem jártam ezeken a kutakon. Gondolom egyéb ü.anyagoknál sincs ez másképp Agipéknál, ill. lehetne pontosabban is fogalmazni, hiszen ezek a látszat ellenére magánkézben lévő kutak... Abba meg rossz belegondolni, hányszor vágtak át a palánkon észrevétlenül...

(#51342) Debilon


Debilon
addikt

valakinek egy Vodafone 845 6k-ért esetleg? :) gyári 2.1 rom, voda függő

4x1 GB DDR2 800 9k (2x1 gb még garis)

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#51343) zsolt19900


zsolt19900
őstag

mi benzinügyileg csupán annyit vettünk észre az ótón 1.3 ignis, hogy a molos benzintől ezerzer normálisabban viselkedik, mint pl egy lyukoijtól :) de megnéztük a számlát, és ott több etanolt kevernek hozzá és voálá :D meg is van a válasz mind az autó viselkedésére, mind pedig az ócsóób benzinre

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#51344) blaca83 válasza zsolt19900 (#51343) üzenetére


blaca83
őstag

Én a "kis-állomáson" az autóklub benzinkútján szoktam tankolni és még sosem volt gondom.

Régebben viszont az Agip kút benzinjével időnként volt problémám. :(((

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#51345) Bigemperor válasza rnrn (#51313) üzenetére


Bigemperor
senior tag

Azé' ha holnap jön, át tudnánk venni?
Vagy hogyan-miképp csomagozunk?

(#51346) #TOTTI válasza rnrn (#51341) üzenetére


#TOTTI
őstag

Pécsen és környékén nagyon sok MOL is magán kézben van. Ahogy a szines kutak 70% franchise. De a Mobil Petrol mögött is egy fejlődő cég áll. Az üzemanyag itt Pécsen 95%-ban MOL, csak különböző adalékkal, vagy anélkül. Vízzel keveredni nem tud, mivel a víz nehezebb, pillanatok alatt különválik. Etanoltartalma mindegyiknek legalább 4,4%, de mindenképpen 5% alatt, ha ettől eltér, akkor a lobbanáspont miatt bezárhatják a kutat hónapokra és 5-15m Ft. büntetés járhat. Szóval lehetnek minőségbeli különbségek, de igazi különbség, csak az osztrák illetve a MOL üzemanyag közt lehet, ha OMW nem az igazi, akkor nem megfelelően adalékolt az autónak, ezzel az oktánszámmal. Szokott még gond lenni, hogy lefejtéskor marad gázolaj a tartályban, a százalékba belefér, de az autó már nem szereti, ez régen MOL kutakon szinte kizárt volt, most már bárhol előfordulhat. Ha gázolajban marad benzin, az abban a százalékban csak javít az égésen.

(#51347) Dluinet válasza blaca83 (#51344) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Az AGIP benzinével addig nem volt bajom, amíg nem volt Hyundai-om.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#51348) a2d2 válasza Dluinet (#51347) üzenetére


a2d2
addikt

Látod vettél volna Daewoot ;)
Én mindig az Eni kúton tankolok a Forensis kártya miatt, és nem volt még gondom.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#51349) nbl2 válasza FuckeR19 (#51296) üzenetére


nbl2
senior tag

Én viszont a vario autot nem ajánlom.

Saját tapasztalat a Variorol. Én is ott vettem az aútómat, mint utobb kiderült visszatekert órás volt. :( Amikor megvettem, utána vettem észre, hogy a rendszámtábla világítása nem működik, átvételkor szólt a mókus, hogy hát az nem jó, de egy fél nap alatt szétkapják és megjavítják. :(
Egy hét múlva visszamentem, hogy valami zörög a futóműből, szerelő felemeli, elmegyünk próbakörre, azt mondja ez semmi, teljesen normális, semmi baja. Másnap elviszem saját szerelőhőz, (pont ugyan olyan autója van) alánéz, egyből kiszúrja, hogy a stabilizátor szilentek tönkrementek, csere (5000ft anyag+szerelés), utána nem kopogott. Fél év múlva esedékes az olajcsere, gondoltam viszem variohoz. A szerelő srác két óra alatt cserélte le, és fizettem 26000ft-ot! (ugyan ez a saját szerelőnél 14000ft volt). A következő olajcsere már saját szerelőnél csak éppen fél órát szívott mire leszerelte a nem az én kocsimra való olajszűrőt amit a varios srác tett tett fel. :( Jött a pollenszűrő csere, amit előtte szintén a varionál cseréltettem. Az sem az én típusomba való volt bent, mert úgy nézett ki mint egy harmonika, annyira össze volt nyomorintva, hogy beférjen az én kocsimba. (másik típus volt benne). Előzőleg gyanús volt, hogy a szerelő srác nem kérte el a telefonba motorszámot, de gondoltam kinézi az adatbázisukból. Hát tévedtem. :W
A negyed éves reviziókról, meg annyit, hogy semmi nem érnek!!!! két év alatt voltam náluk 8-szor , soha semmit nem vettek rajta észre, pedig voltak sérülések, és cserére szoruló alkatrészek. A hátsó vario matricát és kb 2 hónap alatt eltávolítottam, egyszer sem nézték meg, hogy nincs a hátsó szélvédőn, pedig az feltétele az ingyenes átvizsgálásoknak. :DD

Az egyik munkatársam ott, vett egy Peugeot 308-as kocsit. Vásárláskor kérte, hogy legyen lecserélve az olaj, szűrők, gyerta. A gyertyát nem tudták azonnal kicserélni, mivel nem volt hozzá kulcsuk!!!, :W de megígérték, hogy rendelnek hozzá, és két héten belül szólnak, hogy mikor lehet hozni a kocsit. Ez volt kicsit több mint másfél éve, azóta is várják a megfelelő gyertyakulcsot! :) (szánalmas)

Igaz, hogy a varioautó drágább mint a többi cég, de semmivel sem jobb. :)
De ez csak az én véleményem!

Never give up!

(#51350) Dluinet válasza a2d2 (#51348) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Esperot nem adja el senki a környéken, így kiesett.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.