Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elso sorban 12 gent keresek a degradacios problémák elkerulese miatt, de targyalhatunk rola.
Keress privatban nyugodtan ezugyben. -
rnrn
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Irányár? Köszi!
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Irányára?
-
dunc
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nálam is ez volt, nagyon drágák voltak, nem volt klímájuk, aztán eltűntek, már rég megcsinálgattam mással, és akkor jelentkeztek..
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szlovákia felé is ilyen, teljesen szürreális

-
Zewa
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Bocsanat, pontositok:
18ezer FingTaller orankent.
2 fo, kaszaval, botorvagoval, mini lancfuresszel, benzinnel miegyebekkel.
(4eve lett utoljara kitisztitva a terulet azota kisse elburjanzott, magoncok is vannak.)Meg mindig varom a tippeket a szakemberekre!

ps: Napi 18k-ert egy normalis segedmunkast se lehet talalni manapsag...
-
Hunter2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hozd be hozzám a Szabadság 33.-ba 9:00-17:00 között. és ha bios gondja van azt újra tudom írni külső íróval, ha garanciális akkor küld vissza garanciába.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor nincs már olyan hogy VPN-t kell felrakni és azon keresztül frissítgeti néha a licenszet? Most már buktam mert megvettem ezt az 5e-es csomagot, most próbáltam épp ki. Egy Ronsoft nevű vállalat alá rakott így be, saját jelszóval és 100GB felhőtárhellyel.
Szóval tényleg nem hangzik rosszul. -
Balu77
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem ez kell, hanem egy nagy antenna. Most így hírtelen sehol nem találok olyat, amire gondolok, de anno helyzetem ki külső ablakra erősíthető antennát, ami ránézésre kb. olyan volt, mint egy neon lámpacső, hosszra pedig kb. 1 méter. Egy komplett buszmegállót kellett vele szórni, tökéletesen ment. Az is TP-Link volt, de már nem találom sehol.
Valami ilyesmi volt, ez hasonló: [link] -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Itt 11. oldalon az antenna pattern. A pontos beállítás miatt mutatom csak.
5 GHz-et tud amúgy a kocsi? (nem tudom kocsiról van szó, ezért ez is csak egy kérdés)
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
"Ez nem egy olyan szerkezet, ami a wifi jelet ellövi jó messziig?"
A fifi kommunikáció. Tehát a lakásból a rádióhullámok lejutnak a kocsiig, majd a telefon vesz, válaszol, és... az már nem elég erős, hogy vissza is jusson. Szóval lent is kéne egy irányított antenna, hogy válaszolni tudjon az autóban levő cucc.
Egy router, bár lehet, hogy egy laptop antennái is valamivel hatékonyabbak.
Meg lehet játszani a beállításokkal, futamhosszok (milyen időközöket enged a válaszok között), stb., mert ugye minél messzebb van, annál tovább tart egy-egy válasz, stb. (Tehát egy pár 10 méter nem olyan, mint a szobán belül.) -
#TOTTI
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nagyon pontosan irányítani kell, pár mm fordítás után minimunról maximumra ugrik a wifi telefonon. Én úgy értem ezzel lövöd le a jelet? Használtam már ilyet 40-50m nem volt gond, de egy lépéssel arrébb állsz és már off. Telefonnal is tudod venni, de egy másik, akár egyszerübb antenna szembe állítása lenne az igazi.
hcl: Nem kell addig elérjen a telefonja, ha a jel ott van közel, mert az antenna ellövi.

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha a telefonod által leadott rádiójel nem ér fel a nyolcadikig, akkor ugyanott vagy, mint ha fent se lenne irányított antennád
Kell egy router a parkolóba is (akár egy akkus), pl. Openwrt-vel, és az tud Wifi kliens lenni, azaz tudsz hálózatot csinálni vele. -
IO.sys
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hiába erős a vevő, ha az adó lepkefing.
-
UHHH
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Tudtomal semmi... Ezért jó. Nem kell rá zsének se jönnie, se semmi. Ha a pár megfelelő csomag közül választasz. Pl. A Gránit Kamat Plusz az ilyen ezek közül: Összehasonlító táblázat
Én megkaptam az 50 000 Ft-ot, s csak a 4490 ft-os kártyát kellett megvennem, na meg három darab 1000 ft feletti tranzakciót kellett eszközölnöm. Azóta meg nem csinálok vele semmit és mégis 0 Ft per hó a díja. Kértem ingyen EUR kártyát is természetesen.
-
#TOTTI
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Varga +1
-
dunc
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nagyon megdrágult, Vargáék vannak akik jóval olcsóbbak mint az átlag! (lökös 40-45) Máshol 120.
-
Balu77
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Engem azért bosszant, mert az e-mail szolgáltatással adtak smtp, azaz kimenő levelező szervert. Ok-ok, használnék másikat, de igenám, azt meg nem engedik külső hálózatból, csak akkor ha fix ip-s net elérést kérnénk, amit meg üzleti csomaghoz adnak persze plusz pénzért. Na jól ki van ez találva!
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
100 fok körül engednek ezek a ragacsok, telefonkijelzők és -hátlapok is így jönnek le.
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Van egy spéci oldószer, amivel leszedhető, de most nem jut eszembe a neve. Azzal szokták telefonoknál is felszedni pl az akkut, amikor annyira masszívan tartja a gyári ragasztó.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hajszárító, melegítés?
-
torma1981
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Azért lehet úgy nevelni, hogy már aludjanak időben. Ez mond szoktatás kérdése. Ha meg van engedve minden nekik nem csoda. Nálunk 10 éves már a lány, de nagyon max 9-kor alszik. Nem rohangált 10 órakol sosem. Igaz ahány gyerek annyi féle, de még egyszer nem mindegy, hogy vannak szoktatva. Ha a szülő is sokáig fent van akkor nem csoda, hogy a gyerek is akár. Ezt már a legelején megszokja akkor nem fog este rohangálni. Sokan este 4-5-ig haddják a gyereket aludni és csoda, hogy nem alszik este. Ez nem a gyerek hibája, hanem a szülőké.
-
Laca1212
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Urban vpn.
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mármint? Kintről akarsz itthoni VPN-t elérni? Ha igen, akkor legegyszerűbb, ha az otthoni netedre raksz egy VPN-t és arra csatlakozol. Én azt csinálom. Ha fordítva (itthonról akarsz valamiért török hálózatra menni), azt passzolom.
Az én ASUS routeren tud beépített VPN-t is, de nem azt használom, hanem a rá kötött Linux szerveremen fut egy OpenVPN, arra lépek fel távolról/külföldről és így olyan, mintha az itthoni neten lognék.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szélerőműnek egy nagy hátránya van az, hogy nincs hozzá megfelelő inverter ami megfelelően lekezelné a működéséből adódó hirtelen teljesítményváltozásokat/ugrásokat.
A napelemnél jól követhető a termelés menete, viszont a szél jóval kiszámíthatatlanabb termelést generál és így sok energia megy a levesbe, mivel a hirtelen változásokat nem tudják megfelelően lekövetni.
Tapasztalat.. mi vagyunk a kurv@ idegesítő lépcsőház kezelői
Egy másik lépcsőházunknál telepített napelem jóval kiszámíthatóbb, tervezhetőbb energia termelést biztosít.
-
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Egész pontosan: háztartási méretű kiserőműnek számító szélerőmű (50 kVA teljesítőképesség). Ha annál nagyobb az problémás, mert országos szabály vonatkozik rá (OTÉK) (építési övezetben és annak határától számított 12 000 méteren belül nem helyezhető el). Bár ehhez már WhiteFÜl kell és bíróság legyen a talpán aki ebbe beleáll (nem is szoktak).

Dluinet: Tőlünk nyugatabbra, elsősorban Németországban sorra jelennek meg a hasonló megoldások. Mi még itt jogszabályok tektntetében nem járunk, mint ahogy a napelemes cserép is ördögtől való, csak mert "kis teljesítményű".

-
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hmmm.... Ez businessclass szálloda, nem családi habzsi dőzsi.
-
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Mint, ahogy élete párja (T) annyi pécsi ingatlanfejlesztésben is érdekelt (cornerek és társai, fogászati klinika mögötti terület). Jó helyen kapizsgálsz, most kezdik felfedzni délvidéket.
Ja és a régi vásárcsarnok helyére tervezett 20 szintes szálloda megvan?
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszönöm! A Horizon 4 végül bejött.
Szépek a tájak és lehet szabadon autózgatni. Ez kellett neki.
Más: vett valaki autó ablakra húzható hátsó napellenzőt, ami kb. idéntől divat. A ráhúzhatót. Olyan sok fajta van a neten, hátha van valakinek kipróbált, jó minőségű. Ez esetben érdekelne hol vette. Köszi! Ez az: -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ne keress tovább, ez ennyi. Egy normál méretű lufit (nem extra figura stb.) 1500-2000 Ft-ért fújnak már...
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az fura, akkor én fogtam ki egy jót?
Mondjuk a másfél nap szerintem jó, legalábbis én minden este töltőre teszem az összeset.(Saját A5 2017 is.)@Sir Riccio : Nem tudom, de ez nagyon meredek. Mi managereknek osztogatunk S telefonokat, nekem is csak azért van, mert egy leadta. Aktuálisan S22-t, 23-at. Egy se panaszkodik,pedig ha valakik, akkor ezek nyúzzák. 3 óra képernyőidőnél már beszántottak volna minket
Ez valami nagyon fura dolog :S A 3 óra SOT meg tényleg vicc. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-
rnrn
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan forrón eszik...
Holnap ebéd időben elugrom, igaz én akkor rá is ugrom. Jön a nyár... 5 tálca a terv. Hozzak akkor neked is? Vagy megoldódott? Exi? Miki? Jani? Útba estek/esem... -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
s7evcsenko és Bigemperor: Ok, felírtam!
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Valószínűleg a T-nél is lenne annyi, mint a Digi, plusz a macera, plusz a szolgáltatás minősége.
@Exian : A Diginél nem kell írásban kérni a nem NAT IP-t, elég felhívni az üfsz.
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha Digis vagy és nem kérted külön írásban, akkor jó eséllyel már most is NAT-olt IP-d van, tehát akkor épp emiatt nem kell aggódnod, ha ez nem volt neked gond eddig. Mondjuk Digiről egészbiztos nem váltanék erre a fantomcégre.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Flip = Tcom
csak hülyén jönne ki, ha a tcom egyes ügyfeleinek olcsóbban adná a szolgáltatást, ezért csinált egy másik céget
flip csak ott érhető el, ahol más szolgáltatóknak is van üvegszálas hálózatuk -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha szükséged van rendes publikus IP-re, akkor ne is gondolkozz benne. Ugyanis NAT-ot háló mögé raknak, millió emberrel ugyanazon az IP-vel: ha valaki miatt valahol tiltásra rakják épp azt az IP-t, akkor szívás.
Nekem eleve nem is lenne jó emiatt, mert nekem sokszor kell belépnem otthoni gépembe meg az otthoni szerveremre távolról, Flippel az emlitett NAT-ot háló miatt ez nem lehetséges.
Amúgy pedig gyakorlatilag egy Telekom szolgáltatást kapsz, mivel a Telekoméa Flip, ügyfél szerzés céljával jött létre, semmi másért. Érdekes módon, csak ott köthető, ahol van más szolgáltató is... Próbáld meg igényelni ott, ahol csak Telekom van. Nem fog menni. De ott sem biztos, ahol van több szolgáltató, de te Telekomos vagy és Flipre váltanál. Ez sem biztos, hogy menni fog.
Pl Digiről semmiképp nem váltanék erre a kamu szolgáltatóra.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A mostani gumikban kevés a természetes gumi, mert drága, ezért gyorsabban öregednek.
A teszteken sohasem nézik az öregedést, ezért a fejlesztők ezt a részt elengedik, ahogy a természetes gumit is, mint drága összetevőt.
A gumi kikeményedik, tapadása jelentősen csökken, később berepedezik. A repedezés már 5-6 éves korban jelentkezhet.
Mindenki addig használja a gumit ameddig akarja. De én biztos nem raknék fel egy 4 évet használt gumit. A tárolást most ne keverjük ide. -
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Amúgy én se tudok ilyenről. 6 év után cseréltem az előzőt, mondta a gumis, hogy nem gáz még. De nem csak a kopás számít, hanem az életkor is, meg a tárolás is.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nyáron a négyévszakos a garázsban van, mint egy téli gumi?
Vagy hogy érted? -
IO.sys
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én nem állítom hogy nem velem van a baj. De nekem 21 fokban is melegem van.
Aludni 18-19 ben tudok a legjobban. Ez itt kivitelezhetetlen... -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jah nálunk is, a kisebb gyerekek (4 és 10 éves) még kizárólag kitakarózva tudnak aludni, a nagyok (12 és 15 éves) már nyakukra húzzák és szeretnek beburkolózni. De ők is ilyenek voltak anno. A kicsit valahogy ilyenek.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nálam is elvből kizárt a magán ha egyszer fizetem a TB-t. Mondjuk nekem egy rossz fogam/ tömésem sincs, egyedül arra használtam a fogorvost hogy évente egyszer leszedje a fogkövet, de utoljára még a covid előtti időkben voltam, legalább 3 éve. Ha itt lenne kertvárosban akkor könnyebben rávenném magam a dologra.
-
Balu77
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Az államit nem válthatod, kivéve ha valamelyiknél van jó ismeretséged és úgy bevállal. De ha hosszú távon jót akarsz, akkor magánba kell menni, vannak úgy is jó és egyben nem lehúzós dokik. Tudok ajánlani, ha kell.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ez engem is érdekelne mert málomi vagyok a körzeti orvos meg a belvárosban van. Nem is értem.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Lehetőség van a körzeti (területi ellátási kötelezettség alapján kijelölt) fogorvosi szolgálattól eltérően másik fogorvoshoz is fordulni, amennyiben a felkeresett másik fogorvos az ellátását elvállalja. Ebben az esetben ugyanolyan feltételekkel vehető igénybe a fogorvosi ellátás, mintha a saját körzetében látták volna el.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fogorvos a területi ellátási kötelezettségén, körzetén kívül lakó biztosított részére is térítésmentesen köteles nyújtani az egészségbiztosítás keretében járó fogászati szolgáltatásokat. -
dunc
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem tudom, én a sajátomnál egyszer voltam......nem igazán szeretnek "ingyen" dolgozni......ezer millió év múlva adnak időpontot stb. Jah azt is titkolják ki hova tartozik, nehogy oda menj!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko
üzenetére
TLC tv, de igen, mindig teljes keresést csináltunk. - illetve van egy Samsung TV is itt, az sem fogta meg.
és dunc, köszi, akkor szerintem lesz egy telefon a digihez, hogy most mi van.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Netadó óta már ez a taktika.
1. Belengetés.
2. Szondázzák, felmérik a reakciókat és a találgatásokat.
3. Korrigálnak. -
IO.sys
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem mindegy, hogy hivatalos kommunikáció volt vagy csak elkezdte egy hülye és én is folytattam. Amúgy meglepően dörzsölt vagyok már a bejelentéseik tekintetében.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kiírtam a regionális topikba és lett rá érdeklődő illetve Lomha 8V kollléga is jelzett, szóval megoldódik a dolog. A visszapostát meg benyelem aztán így jártam.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Most 5 másodperc gondolkodás után nálam is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Na, nálunk meg pont ott van. Mondjuk reggel óta nem volt kimaradás, de néhány oldal nem tölt be, vagy csak ritkán. Pl. telex.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ennél durvább hogy az előregisztrációs visszaszámláló ma reggel 9-kor járt volna le, de helyette éjfélkor kilőtték. Szerencsére még pont eszembe jutott lefekvéskor.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Köszi, az nem túl jó hír, ugyan csak tegnap este regisztráltam a hírlevélre, de 2x is megcsináltam mert vártam volna egy visszaigazoló e-mailt róla. Egy sima zöld pipa jelent csak meg mindkét alkalommal. Meglátjuk.
-
Jadro
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Skippeld, van mindenféle borítékos verziója. Pl TNT, DHL, stb. Az átverés ott van, hogy valamilyen biztosítási díjat kér majd később a borítékért, amit előre kell utalni. Vagy ilyesmi.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Átverés, nem is érdemes vele foglalkozni.
-
IO.sys
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
CÍCC
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
És gondolom ezt a tróger eladók is tudják és tudják azt is, hogy mit kell mondani eladáskor
-
UHHH
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kommunikálj inkább telegramon, ha tutira akarsz menni.
Esetleg google chat, de a gugli belenézhet AI-vel a szövegbe, hogy utána reklámokat kínáljon neked... EZ van, ez egy ilyen világ! -
M_AND_Ms
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kapcsold egy fiktív FB fiókhoz, ahol nem folytatsz semmi ilyen csúnya tevékenységet és nem fogják sohasem letiltani.
Ki hallott ilyet? Saját gyerekről képeket küldözgetni a család tagjainak. Nem merre való a FB! Tessék szépen kommentekben anyázni úgy, ahogy az a FB-on illendő és akkor nem lesz semmi baj.
(
) -
emre
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
dehogy olvasnak el mindent

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Reklamálni a help centerben tudsz... és nagyjából felesleges. :S
Ez van, ingyenes cucc, azt csinálnak rajta, amit akarnak.Jobb fent amúgy a lefele néző nyíl, Help&Support, report a problem. (PC-n legalábbis, telefon nem tudom, hol van.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Automata ellenőrzés megy a háttérben, sosem volt privát amit leírsz a facebook bármely felületén. Most egyszerűen csak benézte az automatika... Nincs annyi emberük, hogy a nem angol tartalmakat érdemben tudják szűrni, ezért is van annyi politikai meg covid álhír a hazai felületen.
Nekem egyszer szűrtek ki messenger üzenetet, mert havernak át akartam küldeni valami idióta Hitleres mém képet. -
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Benézte az algoritmus. Megesik, sajnos ez a színvonaluk mostanában.
Nekem volt már kábszernek nézett csempe, meg fegyvernek látszó Nokia hirdetésem
-
dunc
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Tudom!
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elektronikai hulladék...
Nem sima kuka. -
0xmilan
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor stipi-stopi, aki elobb er a kukahoz, az tegye felre nekem!
-
0xmilan
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ha PC-vel mukodik (elvileg), akkor engem erdekel. Maximum en is szorakozok kicsit a driverekkel foloslegesen.

-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Uh az nagyon messze van, az a baj... Én az Illyésben lakom
holnap mikor jó neked? Cserébe mit kérsz? -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor megpróbálom, max én dobom ki
honnan kellene elhozni? -
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Bocsánat, most felmentem a padlásra és ránéztem a dobozára, nekem EX van!
[link]
Ez a GP régebbi verzió lehet. -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
XBox One X-hez jó? Ha igen, engem érdekelne.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Továbbra is vihető a kormány+pedál páros, nálam driver telepítés után se éled fel.
"logitech formula force gp racing wheel" -
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem erre találták ki a torrent-et?
qBittorrent-et használj (ctrl+n)
leírás -
Debilon
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
ja, ok

én meg nézegettem a profilom, hogy valami referral dolog nincs-e benne, de semmi ilyesmi

-
IO.sys
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Telepítesz a gépedre egy FTP szervert, bekonfigurálod, port forvardot beállítod a routerben (kinti port random, benti port 21 vagy 22 ha SSL), címzettnek megadod az ip címed és a létrehozott hozzáférési adatokat, örültök és remélitek, hogy nem szakad meg az adatátvitel.
Szerintem egyszerűbb a 690 FT.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Na pont ilyent vettem nemrég 5e-ért. Windows 10 simán felismeri, egyedül a project cars-t próbáltam vele, az szépen ment.
Szerintem csak beállítás kérdése a dolog.
Szoftverét feltetted? Logitech honlapján mai napig van hozzá szoftver/driver. -
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Megyek majd oda is

Most sima benzint tankoltam egy öregecske Puntóba és a Mol-hoz van kedvezménykártyám (mint kiderült már nem adnak vele kedvezményt, csak a prémiumra) -
Debilon
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szívesen máskor is
-
Debilon
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia!
Ha még aktuális, holnap ha az idő is engedi megyek arrafelé a dél körüli, kora délutáni órákban (attól függően, hogy méretben mekkora a cucc amiről szó van)
-
Lomha 8V
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sürgős? Mert én máriagyűdi vagyok, nem gond bemenni a boltba, csak utána nem tudom mikor megyek Pécsre.
-
Laca1212
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Vagy nincs egyikben sem. Euronics készlet infója teljesen megbízhatatlan. Vont, hogy webshop mutatta van xy üzletben. Ott fogalmuk sem volt miről van szó...
-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem lehet velük telefonon lebeszelni? Vagy amúgy miről van szó, milyen cuccról? Igazából arra gondoltam, hogy ne nekem kelljen keresgélni, nehogy valami nem megfelelő dolgot hozzak. Erre gondoltam, hogy ha van olyan opció, hogy a webshopban megveszed, és már csak átvenni kelljen. Vagy ilyesmi. De ha könnyen, gyorsan megtalalható "eltéveszthetetlen" dologról van szó, akkor nem gond.
Küld el privátban a termék linkjét. -
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jövőhéten megyek Pécs-Balatonfenyves vonalon valamelyik nap, Szigetváron át. Ha leszervezed, hogy csak át kelljen venni és ne kelljen túl sokat várni, akkor megoldható.
-
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Harkánynak a legnagyobb problémája, hogy a minőségi üdültetéstől felfogásban, infrastruktúrában fényévekre van egy jól müködő fürdővárostól. Az üres üdülőtelepek és a zimmer ferik okán toporog a város évtizedek óta. Én nem hittem el, hogy ezt a léptéket komolyan gondolják. Érezhető, hogy csak annyit tettek bele amennyit feltétlen muszáj volt. Nem mertek nagyot álmodni és önkormányzati oldalról nincs koncepció arra, hogy merre mozduljon el a város. Azonban 4400 ft ezért amit kapsz konkrétan rablás... Akkor már Siklós, ott lett szálloda is ami nagyon kellett a sikerhez. Nekem egyébként a szekszárdi városi fürdő nagyon tetszik, érdekes ott megtudták jól csinálni a közösségi fejlesztést....igaz, ehhez Paks pénze is kellett...
-
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Igen! 70 főre lesz működési engedély. Ici pici élményfürdő.

-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szerintem se. Ismétlem: inkább költözzön oda, vagy közelebb valami klafa helyre. Jobban járna.
Mondjuk Szekszárd sem rossz, jó a bor
(bár tudom rnrn inkább sörös), közelebb van sokkal Pakshoz, de Pécstől sincs annyira messze. -
Sir Riccio
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem, a hozzászólásom második fele a többieknek szólt. :)
-
Sir Riccio
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nagyjából ez van itt is, kábelen van net, WiFi-n azt írja a M20Pro, hogy nincs, de tudok böngészni (korábban ez sem ment), viszont párom iPhone SE-je meg de.
Amúgy ez valami divat lett, hogy fúj közösségi média? Vagy ez olyan mint akiknek régen "elvből" nem volt "bunkofon"-ja?
-
dunc
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
nekem nincs vele bajom, jópofa
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Gondolom az a lényege, hogy menj végig minden soron
Biztos majd akkor többet vásárolsz 
Mondjuk Aldiban csak párszor voltam, de tök feleslegesnek is tartom, hogy bemenjek, annyira nem láttam semmi értelmeset

-
Exian
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
"Mondtam én is a gyereknek, hogy többet ide nem jövünk.
"Ja nálunk a gyerekek élvezték persze, rohangáltak és kergetőztek, bújócskáztak a "szigetek" között, úgyhogy arra is gondotlam már, hogy amíg mondjuk elmegyünk a Kincses Tescoba, addig beadjuk a gyerekeket a Penny Játszóházba
Meg egy kis apróért segíthetnek is a marinéniknek megtalálni a dolgokat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jah, így a 4. hullám elején valami nagyeszű jól kitalálta, hogy a lehető legszűkebb legyen az útvonal... Pár nappal később legalább nyitottak egy átjárót ami rövidebb út a kassza felé...
-
UHHH
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nagyon szar a pennys labirintus, de legalább az autót még ingyen lehet tölteni odakinn...

-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Kaphatsz véletlenszerű ellenőrzést, akkor kibukhat. De mondhatod, hogy jajj, bocs, elszúrtam. Gondolom akkor letiltják nalad a Scan n Shop-ot és ennyi. Simán belefér nekik gondolom, mondjuk akkurátusan ügyelek, hogy mindent bescanneljek. Ha sokszor van törlés a vásárlás közben, akkor szinte mindig jön a véletleszerű ellenőrzés. Én egyszer kaptam teljes ellenőrzést is. Minden be volt rakva a táskákba. Mondtam, akkor én most elmegyek egy kávéra és mire visszajövök minden így legyen ahogy hagytam, vagy 100 féle cucc. Intéztek egy telefont és törölték.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem sima kuka.
Janoska26