Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
BIOS-ból szedd ki, hogy bármi másról tudjon bootolni, mint cd-ről, ha így sem megy és tuti oké az xp telepítő, az első fázist egy másik gépen csináld végig és amikor a fájlok felmásolása után újraindítja magát a gép, tedd vissza a vincsit az eredeti gépbe - én legalábbis így csinálnám!
-
magi20
senior tag
szerintem egyszerűbb ha gyorsan lekapsz egy bootos xp-t,vagy valakitől kölcsönkérsz.
vinyós cserélgetős is bejöhet amúgy jól írták,de nem mindig 100-as a dolog.
gyorsan kapj le netről vmit...ha nem ismersz írj privit,vagy kölcsönkérés.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
nesa
veterán
válasz Szpájki #2049 üzenetére
Azert ez nem igy van ,gondolod felrealit es te azt mondod nem te voltal Tuti dilisnek nez majd .......de proba cseresznye
Ja ense surun megyek 160nal csak mig elhagyom lefele vagy folfeleDe mondok megtortent esetet nemvagyok bekotve lemeszel de nem ott alok meg ahol o al hanem 15meterel elobb kiugrok a kocsibol es megkerdem valami nagy problema van biztos ur .... utanna volt am szonda meg minden kutya fasza... Nem huzottt meg de kurva merges lett ..nemtuti hogy meg1x eljatszanam.... plane miota kell a lathatosagi melleny....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Szpájki #8981 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert kell a backstage passhoz rockradio.com-ra...
Dombornyomott kari nem feltétlen elég, kell rajta lennie egy négy jegyű ellenörző összegnek.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Szpájki
tag
válasz Szpájki #10382 üzenetére
Továbbra is:
Vennék telót feltöltőkártyával!
max 3k van az egésszre
30as (előny) vagy 70es legyen, 20as nem érdekel.
kamera szines kijelző nem ér többet..
leginkább nokia kéne pl 3510.. MIND1 MIEN..
ami kell:
jó akksi
szép állapot- nem feltétlenül.A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Szpájki #12119 üzenetére
Nem kell erre olyan bonyi dolog (feltéve h. gépről megy a music), csak indíts el egy winampot, benne a milkdrop plugint, az olyan vizuális effekteket csinál, hogy csak kamilláznak majd haverjaid.
Youtube nem adja vissza az élményt, de azért nézz bele szerintem: [link]
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
kano
nagyúr
válasz Szpájki #17543 üzenetére
Akkor szerintem a taxidroszt miatt nem lehet ott parkolni csak taxiknak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Macka
veterán
válasz Szpájki #17548 üzenetére
A Teperics? Arról a khmmm. emberről én inkább nem szólok. Kb. mint halottról vagy jót, vagy semmit... Csak nehogy úgy járj, mint az egyszeri srác a 3as BMW-ben...
Az M5-ről meg annyit, hogy annak bizony máshogy néz ki a váltókarja, és az egész kardán része. Arról nem is szólva, hogy már az alap M5-nek is elöl hátul perforált féktárcsái vannak. Az övé max. 545-ös, ami persze egy király autó, de ne akarja M5-nek beállítani...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest