-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Inception #55129 üzenetére
Hi! Nem értek hozzá (azaz nem a szakmám) de azért tippem van. Elvileg az anyósülés oldalán kell lenni az első kerék körül, alulról kell közelíteni a témához. A benzintankból jön ugye a benzin, ahol elér a motortérhez, elvileg ott kell lennie. Arra azért figyelj, ha szétszeded, hogy a szűrőn van egy nyil, aminek a motor felé kell mutatnia, ha visszarakod.
-
blaca83
őstag
válasz Inception #55114 üzenetére
Szerintem így látatlanban:
-Nem kap benzint (benzinpumpa, benzinszűrő, injektor/karbi), vagy valahol valamilyen elkoszolódás van.Családon belül is volt ilyen egy régi gyártású Audi 80-assal.
MÁS:
Van valakinek felesleges SLI hídja ami nem kell, amit biztosan nem használ?
Szükségem lenne egy darabra.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nesa
veterán
Akkor jartam igy mikor eldugult az uzemanyag szuro es amikor nagyobb volt a benzin igeny rangatni dadogni kezdett nemtudtam rendessen gyorsitani, se dombnak fel menni, szenvedes volt, igy mentem Szombathelyig egy muki mondta hogy ne benzinszurot tegyek bele hanem gazolaj szurot es tobbet ilyen nem lesz ,ugy lett.
-
nagyúr
a legszemetebb hiba
a gyenge akkumulátortól, a hibás gyertyán át, az üzemanyag-ellátórendszeren keresztül, az injektor, a gyenge generátor, a hibás map szenzor és rossz labdaszonda meg főtengelyjeladó esetleg központi egység elhangolódása vagy bármi más okozhatja
ami a legrosszabb benne, hogy időnként jelentkezik, de pont nem akkor amikor a szerelőnél vagy
sok sikert, ha megvan a hiba akkor írd meg
egy biztos: ne hagyd hogy rossz üzemanyag felkiáltással lerázzanak
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
válasz Inception #54964 üzenetére
Tehát nincs konkrét darabra kiváltva, hanem amikor el akarnék menni valamire akkor, mint egy ajándék utalvány esetében, a 10.000 Ft értékben vehetek jegyet???
Ha igen, akkor engem érdekelne.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Hunter2
addikt
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #54763 üzenetére
Ok. Mi is szexelünk...sőt már szexeltünk, de ettől még nem értek egyet az ilyen jellegű képekkel...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #54755 üzenetére
Nem láttam a képet, de gondolom olyan távol volt a karácsony szellemiségétől, mint ide Mekka...Szóval az egy dolog, hogy valakinek nem tetszett, de a moderátorok is egyetértettek vele...tehát ők sem gondolták úgy, hogy illik ide...
Kellemes ünnepeket mindenkinek és jó pihenést.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
air
nagyúr
válasz Inception #54712 üzenetére
A "magam fajtámmal"? Áruld már el, én mikor becsméreltelek, vagy személyeskedtem veled!? Ezt lekezelő stílust hogy mered megengedni magadnak? Még az is lehet, hogy 5-10 évvel idősebb vagyok nálad. Az eszem megáll!
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
-
-
Exian
addikt
válasz Inception #53666 üzenetére
Jól emlékeztem én, hogy ez már lefutott kör volt nem is olyan régen:
http://prohardver.hu/tema/pecs_es_kornyeke_adas-vetel-csere/hsz_52014-52014.html
http://prohardver.hu/tema/pecs_es_kornyeke_adas-vetel-csere/hsz_52017-52017.html
-
Zewa
senior tag
válasz Inception #53413 üzenetére
Picit úgy is ráalkudnak még, úgy reális.
Egy fokkal igényesebb mint a Tesco eurobikeok, de nem tudom megérteni miért jó ez összteleszkópos koncepció ilyen alsó kategóriában. Komfortot alig ad, cserébe egy jó csomó mozgási energiát felemészt, nem beszélve a súlyról. Itt könnyen tájékozódhatsz az árakról.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
válasz Inception #53252 üzenetére
F csatlakozónak hívják.F toldót és két csatit kérsz. Ez tkp. egy kis cső, amit rátekersz a kábelre, és a toldó két végére kell rátekerni a két F csatit.
A kábelnek azon részéről, ahova rátekered, a külső burkolatot le kell szedni (tkp. a csati lesz a föld, a külső fémháló) érintkezője.Most akartam betenni azt a képet, amit Dluinet is
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
nagyúr
válasz Inception #52924 üzenetére
13k-ért beszámítod, 16-18k-ért talán eladod kb 1-2hét alatt
igazából azért a 3-5k-ért is megdolgozol, meg fekszik benne a pénzed
ha 20k-ért számítanád be és 18k adnád el, akkor vesztenél rajtatudom találsz több hirdetést is 23k-ért, de csak azért találod ezeket, mert ennyiért még nem tudják eladni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz Inception #51333 üzenetére
Igen. Mert olyan szintű volt a lakás, amikor beköltöztünk, hogy muszáj volt. Azóta pl. már kétszer kifestettünk, padlószőnyeget cseréltünk, lambériáztunk: mindent a tulajjal egyeztetve, az ő beleegyezésével, de anyagi támogatása nélkül. De mi ezt elfogadtuk és eleve nem is akartunk kérni semmit, mivel nekünk nem tetszettek úgy a dolgok, ahogy voltak. Ő úgy adta ki, ahogy volt, mi meg változtattunk, így természetesen saját költségünkre. Persze nem kell sokszázezres felújításra gondolni! De azért egy 100-200 szerintem ráment a lakásra az évek során.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Inception #50621 üzenetére
a vállalkozó beépíti szükséges költségeit (alkatrészek, szerszám kopása, stb) a díjába. vagy legalábbis ez a hivatalos álláspont. egyébként annyit kér el, amennyit nem szégyell, pláne, hogy olyan szakmája van, amivel ezt megteheti...
duguláselhárítónak kellene lennem egyébként, meg víz-gáz-villanyszerelőnek.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz Inception #50556 üzenetére
Aham. Mikor felhívtam, megkérdezte, hogy azt akarom, hogy vegyen nekem egy wc-t? Mondom nem, csak annyit, hogy az eredeti állapotot állítsa helyre. Ha törött lett volna, nem szólok semmit, de úgy, hogy két nappal előbb a takarításkor is hibátlan volt?!
50 körülire saccolom, így megtalálod a hirdetését:
"Duguláselhárítás Pécsett ingyenes kiszállással 28 év gyakorlattal Vízvezeték szerelő mester által!"[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
-
-
TRob1
veterán
válasz Inception #49305 üzenetére
Igen, nekem normális ha egy 2-3 éves gyerek a kánikulában nem megpusztul, hanem jól érzi magát még akkor is, ha a szülők nem vihetik napi szinten strandra 5-10-15k-ért. És ez nem egyenlő azzal hogy folyik az alatta lévőre a víz.
ui: Jah, és ezt majd folytassuk akkor ha újra kicsi gyereked lesz, kánikula lesz, és panelban laksz.
(#49307) Inception:
Igen, arra reagáltál, általánosítva, és megkérdezve hogy ugyan már, milyen ember az aki az erkélyen pancsol, majdnemhogy azt mondva hogy az nem is ember...És igen, igazad van, a fürdőben a kádban ülve pont olyan jó, mint a szabad levegőn a napsütésben (főleg hogy sokaknak pl. nincs is már kád, hanem csak zuhanyzó)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Inception #49298 üzenetére
Hát, ma reggel a basamalom utcában egy batár kutya az alacsony kerítés mellett a frászt hozta rám, mert akkor támadt, mikor a legközelebb értem hozzá, addig sunyult a dög, ránézésre egy elég jól táplált rottweiler. A hangja nem is emlékeztet kutyára, inkább valami mély morajlás a pokol bugyraiból.
Szóval itt a "városi faluban" sem fenékig tejfel az élet.A grillezés egyébként valóban szokatlan, azt ritkán csinálnak az emberek. Főleg a remek hús árak miatt max olcsó virslit grillezünk.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Inception #49291 üzenetére
Ez nem CSAK a panel jellemzője, hanem a társasházaké.
Én panelben nőttem fel. Aztán mikor egyszer húszévesen egy havernál aludtam egy csillivilli társasházban és mindent hallottam a szomszéd fürdőszobájából, akkor rájöttem nem is rossz hely a panel.
Falun meg éjszaka az utca összes kutyája negyedóráig ugat, mert valaki végigment az utcán. A családi-házas környezetben a szomszéd a műhelyében egész nap flexel, füvet nyír, vagy csak kertpartit tart, vagy (volt ilyen tapasztalatom is) a szomszéd hátsó udvarában tárolt fémhordók 'zajongtak', ahogy éjjel lehűltek.Nálunk most a felettünk lakó kétéves gyerek áll neki napi 4-5-ször éktelen hisztériának. Üvölt, hogy az egész ház zeng. Néha ajtócsapkodással fűszerezi a műsorát - pl tegnap éjfélkor.
Sajnos általában, nem figyelünk a másikra
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz Inception #49133 üzenetére
Ne b*szkódj a qrva messsze van
krizmo_
juhh, ez az éhes tál nagyon tetszik azthiszem meglepem, magam vele
Mégvalamit akartam kérdezni az aranycipóban az árkádban hétköznap mikortol van óccószág?
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Exian
addikt
válasz Inception #48801 üzenetére
Jah, hát drága. Pedig tudnának spórolni a rezsiköltségeken: annak a sok mikró-tányér, meg egyéb sugárzó adóvevő antennának a segítségével tudnának sütni-főzni
Bár tény, hogy közel sincs annyi és akkora antenna, mint mondjuk 20-25 évvel ezelőtt... én legutóbb (3-4 hónapja) ezen csodálkoztam, hogy szinte semmi antenna nincs ahhoz képest, ami régen volt. Hát igen, ez a digitális technika előnye...
Apám egyébként dolgozott a toronyban pár évig, pontosabban a mellette lévő technikai épületben, akkor volt vagy 10-15 fős állandó, 2-3 műszakos csoport, most ha jól tudom, EGYETLEN ember SINCS, teljesen automatizált és távfelügyelt minden... hihetetlen.
Aztán úgy 12-13 évvel ezelőtt jártunk fent a rádiós tanfolyamos osztályunkkal, és meg is lepődtem, hogy sehol sincsenek már azok a régi, hatalmas ketyerék, amik voltak apám idejében... amit azelőtt egy szobányi gépezet kezelt, azt ma egy gyufásdobozni kis mütyür csinálja.
Fejlődik a technika, na...
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #48792 üzenetére
Mondjuk a T-Mobile kártyás árral sem értek egyet. Ez a készülék nagyon rosszul van árazva tőled függetlenül...
Akinek a 0 perces élmény a mérvadó. Én azt is megértem.
(#48793) Janoska26
Csak ajánlani tudom a készüléket...
Apró javítás: a processzora 1Ghz-en megy gyárilag. Adott kernel esetén lehet húzni ezért van a nálad lévőn 1,4Ghz.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #48790 üzenetére
- kijelző felbontás
- RAM
- kamera
- ics 4.0
- cpuEzekért cserébe a 2 év garancia közel sem kárpótol.
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #48788 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy 2 hónapja ennyiért Xperia mini-t vettem hibátlan állapotban függetlenül. Képességei pedig messze jobbak mint ennek az LG-nek.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla