Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Lehet drava lesz ebbol
Akkor már inkább az új barcsi élményfürdő. Felnőtt belépő, egész napra, szaunával és jakuzzival 1400.-, ami baromi olcsó. Ugyanez diákoknak 700.-
van vagy 10 medence, 2 szauna, 3 gyógymedence, termálvízzel, büfé, masszázs... megéri
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
hoax
senior tag
A Fu-Si is dolgozik(dolgozott) ASUS lapokkal...
Az állítási lehetőségek tényleg elég soványak, de betudható az OEM kialakításnak.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem nagyon tudsz ráfeszíteni másik bios-t, vagy ha sikerül is, lehet, hogy az lesz a lap utolsó feladata...Don't panic!
-
Dare2Live
félisten
anno asus lapokkal annyi kompatibilitási nyüg és egyébb anomália volt hogy rémítő. Azóta (3-4év?) már nemtudom, mert már a név hallatán menekülök.
Vicces a dologban, hogy az ocó ASROCKal viszont semmi bajom, még gariztatnom se kellett asrockot soha, minden pöccre indul. (Persze lehet énvagyok mákos vele.)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
magi20
senior tag
Hehe,,,,,,,,,,,,,,,,van gari azért,csak nehézkes nagyon.-)))
arra leszek kíváncsi amikor majd kb 1,5 év múlva berakom a mikórba a 8800gts-t evga-t amire 10 évet adtak hogy mit fognak szólni...-)??
jah RAZER cuccok bazárban,,pici de megyeget,nézzetek be,nem fogom ide beirogatni.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
zsolt19900
őstag
köszi nem kell, megvoltam ,megvagyok és meg is leszek nélküle, nélkülük.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
teljes mértékben, tudjátok nem az enyém szal nem én találtam ki az árát, ezek azthiszem 300és feltelétől mennek a neten is, és a 250k az a vége az árnak
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
hát figyelj ennyiért árulja én nem tehetek róla alább nem megy ha nem megy el akkor meg cska csak elfurikázgat vele.
-
Thomas1
addikt
Sajnos közben már a másik srác feladta az ő lapját, és nem akarom visszaküldeni neki, ezért nem is írtam neked.
Ha megvan, akkor nekiugrok, de szerintem nálam az F2 steppinges proci ki sem tudná használni a 350 feletti FSB-t. Plussz igye amit írtam a ramjaim sem egy tuningbajnokok, de majd meglátjuk, max eggyel többet osztok rajtuk.És a link pedig tényleg nem müxik, én próbálkoztam 3-4 különböző dologgal...
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest