- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Én használom. 160 négyzetméteren az idei szezonban maradtunk a támogatott gázmennyiség alatt, így nem éri meg semmi másra váltani. Fűtés, melegvíz arról megy. Ennél kevesebbet már csak akkor fizetnénk, ha olyan oszágban élnénk, ahol annyit kérnek a gázért, amennyi az ára.
-
Exian
addikt
Mekkora darab kell minimum? Mi felszámoltunk nemolyan régen egy telephelyet, sokminden kuka, ki is kellene üríteni az épületet. Ilyesmit is láttam (mi gumiszőnyegnek nevezzük, amolyan ipari linóleum, tekercsekben vannak ilyenek nálunk, termekbe szoktuk leteríteni, ha védeni kell az alatta lévő parkettát vagy ilyesmit). Csak nemtudom, mekkora darab/darabok, meg hogy meg van e még, de ha megírod, hogy mekkora a minimum méret, akkor utánanézek / rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszi! A Heva szuper!
A2d2: a vízlágyító sót összepréselik nagyobb alakba, hogy lassabban olvadjon fel, így nem váltható ki asztali sóval. Nem tudom mire kellett az erdélyi só, de ha evésre, akkor ezt azért arra nem ajánlom a tárolási módja miatt sem. Egyébként ilyen darabokban van:
-
emre
veterán
Arról hallottál hogy már náluk sincs saját palack.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én tranyós erősítőt már nem építenék, túl sok alkatrész kell hozzájuk és egy pont után már nem látom át, hogy mi történik benne, meg számításokkal sem tudom alátámasztani.
Nekem a következő az az SE kapcsolású csövesem kis tesója lesz... Annak a 11 alkatrészből álló erősítőnek olyan zenei hangzása van, hogy más már nekem nem kell. És minden alkatrészét számításokkal alá tudtam támasztani, hogy azért annyi amennyi, mert.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
Szóval te inkább vintage kategóriában szeretnél úgy érzem. Én gondolkodom ennek a szettemnek az eladásán. De én egyben szeretném elsősorban. Ebben SA 506 az erősítő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem nincs, de ez jó cucc szerintem: [link] Ha a több hangfalon azt érted, hogy sztereóban többet kezeljen, akkor ez tudja azt is, csak nem 4 ohmossal.
A ténylegesen több hangfalhoz ezt ajánlom. Több, mint 10 éves konstrukció, de akkor már sokminden benne volt egy erősítőben: [link]Ha több pénz a nem drága, akkor jelezd, mert biztos van jobb is.
-
samu2062
senior tag
Nem lenne rossz ötlet, de két gond van.
Kecskeméti panelban lakok jelenleg, ami teljesen más, mint a többi pécsi panel.
Ennek mások az ablakai, nem biztos, hogy jó lenne bele. A másik, hogy ahogy említettem, ez albérlet. Nem mókolhatok rajta ilyeneket.Laca1212 köszi, szerintem bepróbálkozom vele, aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Egyetértek, ma szerettem volna haladni a városba, és mindenhol valami szar szét van bombázva, Bejrút kutya fasza ehhez az összehangolt város szétbaszáshoz képest! Komolyan miért nem kezdik korábban? Soha nem készül el semmi, álltalában mindenhol csak a helybe topogás megy......
-
-
Exian
addikt
Kérdezd meg tőlük. Nálunk ők végzik az emelőszerkezeteink acélsodrony köteleinek éves kötelező szakvizsgálatát (és szükség esetén javítását/cseréjét), lehet, hogy van tippjük a témában és/vagy esetleg náluk beszerezhető. Nekünk ugye eleve "műbizonylattal" adják ki a megfelelőségi bizonyítványt a kötelekről évente (nálunk ugye többszáz ember felett emelnek ezek a dolgok akár mázsás súlyokat, kell a hivatalos szakhatósági igazolás róluk). Igaz nem Pécsiek (Szekszárd), de hátha van ötletük.
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
Régebben online meg lehetett venni a kedvezményes parkolóbérletet, aztán megszűntették. Az ügyintéző azt mondta azért, mert sok volt a visszaélés a hamisan feltöltött adatokról.
Korábban még az előző év decemberében is meg lehetett már venni a bérletet, totál visszafejlődnek...
-
-
-
őstag
Sajnos nem tudom felgurítani a 170 kilós hordót a házhoz.
Ferdzsoo: A méhek takarmánya nem emelkedett háromszoros árra tudtommal és sok áram sem kell az ellátásukhoz, így nem jó szerintem az összehasonlítás. Persze mindennek emelik az árát, a kb. 10 fillérbe kerülő kontaktlencsém ára is a duplájára emelkedett, pedig már előtte is kb. 500szoros haszon volt rajta. -
-
-
nagyúr
Nekünk sok pénzünk van, nem kell az ilyen olcsó vacak.
MO-n egy dolgozónak bruttó 5000Ft-t kell termelnie 1000Ft nettó fizetéshez. A többi meg megy a Megvédjük a Magyarokat a Saját Pénzüktől Alapba, nehogy a nyugat elvegye tőlük."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Hármat vettem, de csak az egyiknek két polcán van sör.
Egyik polcon az enyém, másikon a gyerek alkoholmentes söre.Most jutott eszembe, hogy csütörtökön volt 1,4%-os citromos sör, asszem 99Ft/db, ha tálcával veszed.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
következő kérdés: hol van és mennyi idő alatt lehet meginni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Ferdzsoo
addikt
Halomozott okokból kifolyólag le kellett cserélnem a konfigomat, és Intelre tértem vissza 5 év után ismét. De különben tényleg jó ez a lap, főleg hogy viszi a Zen3-akart is.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ajándékok
aktív tag
Nekem wireless töltős telefonom van és feltettem rá egy ftp szerver programot.
Ha valamit töltögetni akarok, indítom az ftp szervert és totalcommanderrel wifin keresztül azt másolok rá/róla, amit akarok. Soha nem kell drótot dugdosni.[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
" és utána a mai napig az usb csak töltésre volt jó, ma volt az első nap hogy PL képeket letudtam menteni"
Be kő' állítani az USB módot. Van olyan, hogy csak töltés, MTP, ilyesmikAmúgy minden új telefon C-vel jön..
A6 jóféle, melóhelyen van még pár Amúgy a 2017-esektől kezdve az A-s Samuk elég jól szerelhetőek, nem nehéz az akkucsere.
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Exian
addikt
Őket érdemes megkérdezni. Kimondottan gipszkartonos dolgokra specializálódott kereskedés. Uránváros felé a felüljáró mellett vannak.
Ajándékok: "egyenpotenciálra kell hozni" és akkor kevesebb a problémalehetőség. Persze ennek meg van a megfelelő, hivatalos elnevezése és kivitelezése, de sokat segíthet az ilyen esetekben. A probléma nagyrészt ezért fordul elő. Meg a nem megfelelő kábelezés összeszedhet bármit, vihar esetén pláne (villámlás), simán túláram keletkezhet. Talán segíthet az is, ha a router elé be van rakva egy olcsó, egyszerű switch, valószínűleg az döglik meg és a router megússza. Olcsóbb cserélni (1-2e Ft), mint routert. De amúgy ha megfelelő körülmények között van elvezetve a MEGFELELŐ kábel, akkor sokkal kisebb az esély a problémára. Nálatok valami valószínűleg nem teljesen volt korrektül megcsinálva.
[ Szerkesztve ]
-
Az meglehetősen gáz. Mondjuk ez itt kifejezetten olyanra van használva, aminek semmi köze az átlagos használathoz
@a2d2 : "A B opció hogy jó az alaplap és a táp áramköre sérült és az nyírta ki a SATA cuccokat "
Akkor a gép se menne, ha valami zárlatos/stb. a SATA környékén.
USB-ről bebootolni, megnézni, mit lát...Mutogatni való hater díszpinty
-
a2d2
addikt
Áh, iszonyat ideg voltam. Egy ártatlan házcserével kezdődött a lavina. Szereztem egy tök jó kis házikót fiamnak a jelenlegi horpadt helyett. Modern kialakítás, SSD-knek volt külön hely kialakítva. Itt kezdődött a gond. Átszereltem mindent, végül a 256-os SSD-t elkezdtem belülről felszerelni a jelzett helyre. De éreztem hogy valami nem kóser mert feszül. Ekkor világosodtam meg hogy az SSD-t nem belülről hanem kívülről a külső és a belső oldalfal közé kell felcsavarozni és belülről a lyukon bekábelezni. Összeraktam mindent, kapcsolom a gépet, erre elfüstöl az SSD. Gondolom kapott egy kis feszítést a háza vagy nem tudom. Rendeltem most neki egy újat 12e-ért. Tegnap jött meg. Berakom a házba, elindítom a windows telepítőt és nem talál meghajtót. Na itt elkezdődött egy kb két órás tesztelési folyamat, kábelcserebere, lányom gépével szembefordítva hibrid táp/sata tesz, semmi életjel. Beraktam az én gépembe is, az sem ismert fel semmit. Szóval úgy néz ki hogy sikerült az első SSD-vel kinyírni a SATA portokat az alaplapon, majd azzal hazavágni utána egy másik vadi új SSD-t és egy terás HDD-t (az is se kép se hang).
A B opció hogy jó az alaplap és a táp áramköre sérült és az nyírta ki a SATA cuccokat de ennek kevés esélyt adok. Lehet fogok még valami szutyok régi HDD-t és rákötöm a tápra hogy biztosan kizárhassam a második lehetőséget.
Szóval egy apró nüansz és az anyagi kár jelentős[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Én is lestem rajta, de egy ilyen minimál virtuálcuccon minden apróságot megérezni. És ez az APU-s cumó gyorsabb Játékra biztos rosszabb, mint egy bármi más, ami 3GHz és négy mag.
@Cpt. Pirk : Még mindig lesz eladó A8-asom csak márciusra írja az ebay, hogy ideér
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ismerősömnek van egy A4-es APU-s csodagépe. Még én raktam neki össze kb. 6 éve, mert a lehető legolcsóbban kellett netezős - szövegszerkesztős gépet összehozni. Na ez a gép annyira cpu limites, hogy mikor lejárt a Win7 mandátuma és kellett rá W10-et rakni, akkor utána a HDD-ről SSD-re átépítéstől alig lett gyorsabb.
Tervben van, hogy kap legalább egy A8-as procit a vásárból a gép, de még nem bólintottak rá.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
DDR2 + Phenom, az nem A VM hostom PhenomII x4 945 volt, 9,5GB RAM-mal lassabb volt, mint az új, A8-3800 proci 8GB-al. 3GHz vs. 2,4, mindkettő 4 mag. És a winyó ugyanaz maradt alatta.
@a2d2 : Valamikor márciusban lesz egy A8-3800 eladó, ha megjön az A8-3850. Itt Fehérváron van ismerős, akinek asszem van eladó lapja A8-3870-el, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Jah nem is bontanám meg, meg igazából annyira jó, hogy nem is feltétlenül lépnék feljebb. Szigorúan maradnék én is a régi vintage analóg vonalon, csak lenne olyan másik Pio erősítő, amit elfogadnék szívesen.
Egy Videoton 6363S-em viszont van külön igazi klasszikus... Ha esetleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla