Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó egy pixel 7 obsidian
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest