Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Arra is kíváncsi vagyok, ebből mennyit enged játszani

Egyébként lemondtam még délben.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Megvettem anno az alapot 10 €-ért utána On The House keretében megkaptam az összes DLC-t, tegnap meg ennek örömére mivel minden megvan csak az SP-s prioritás nem volt, közölte, hogy upgradelhetem Ultimate-re ingyen

-
törölt tag
Battlefield Hardline-ból anno megvettem az alapot, a többi DLC-t meg megkaptam On the House keretében. Most meg felajánlotta, hogy Hardlin Ultimate Edition-öm legyen

Internet kártyám van, éjszaka letöltöi a Fiber Power 240-es netem a Catlystet a Battlefrontot, két NFS-t , holnap kipróbálom őket, aztán amikor megérkezik a két új SSD-m úgyis Windows reinstall lesz, és akkor ezek repülnek , meg visszamondom
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Sőt most lecseréltem az eddigi 12 karakteres jelszavamat is maximális hosszúságú - szintén generáltra - és megadok egy második email címet is ami nem GMAIL-es hanem Outlook - mert ugye olyan is volt, hogy gmail-nél volt biztonsági probléma. Csak az a lényeg, hogy különböző legyen, meg globális.
-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Én is adathalászatra gondoltam, de egyrészt a Kaspersky sem jelzett, másrészt ezek egyikéhez használtam anno:

harmadrészt a hivatalos EA címen változtattam meg, és csak a másodlagos címemhez, de azt is úgy, hogy az EA-tól kértem egy emailt, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és az EA küldte ki, közvetlen az Origin oldaláról.
Viszont ez gyanús volt:

Ha fölé vittem a nyilat akkor:

Két lépcsős azonosítás van bekapcsolva nálam.
-
törölt tag
Tulajdonképpen jó is, hogy az Origin kliens angol nyelvű lett.
Időnként előfordul (most nem fényképeztem le), hogy a jobb alsó sarokban egy elég széles fehér aktív téglalap jelenik meg. Ott olyankor nem aktív az egér csak jobb gombbal rajta, és megjelenik egy menü amin három opció van, kettő inaktív, egy reload aktív. Sem névjegy semmi. Így gondolkoznom kellett mi lehet az, a Play.tv-re tippeltem, de miután azt lelőttem tovább kerestem. Aztán kilőttem az Origin klienst, és hiba megoldódott.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ebben azt sem értem, hogy a Steam-től akarnák elszipkázni a felhasználókat... na most a Steam tud magyarul. Nem volt mindig így, de évek óta tud.
Magával a kliens magyarításának megszüntetésével, feltételezvén, hogy a hazai terméktámogatás végezte, szerintem havi szinten 2000-4000 €-t takaríthatnak meg amennyiben 2 főt alkalmaztak erre a célra. Ha teljesen felszámolják hazai terméktámogatást akkor olyan 2000 € / fő. Egy ekkora cégnek ha ez is fáj.
-
törölt tag
Azon filóztam múltkor, hogy nálunk mi lehet az oka - azon túl, hogy kis ország vagyunk - annak, hogy ugyanannyi a játékok ára mint a gazdagabb nyugati országokban, miközben Ukrajnában töredéke.
Arra jutottam, hogy szerintem az EU. Mivel 2004-ben léptünk be az EU-ba, és a Steam is abban az évben indult, az Origin meg még jó sokáig nem is létezett, így nem lehet kizárni ezt az opciót. Más lenne a helyzet, ha mondjuk 2010-ben léptünk volna be. Ha 1/4 vagy 1/5 áron adná akció nélkül a játékokat az Origin sokkal többen megvennék idehaza is. Ha nem érné meg olcsón adni, akkor az ukránoknak sem adná. Ráadásul mennél többet ad el, annál jobb a statisztika, meg a szerverek is annál inkább tele vannak élettel.
Gondolom van valami EU-s szabályozás ami nem engedi.
A másik dolog a nyelv. A kliensnél már már érthetetlen ez a döntés. A játékoknál meg http://magyaritasok.hu/ a közösség is megcsinálná (meg meg is csinálja). Kedvencem amikor a cseh nyelv az megvan hivatalosan, bezzeg a magyar az nincs

-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Őket csak a profit érdekli. Kis ország, alacsony életszínvonalú lakossággal ennyi. Nem ők az egyetlen, a Symantec is megszüntette a magyar nyelvű támogatást.
Viszont ez a kliens dolog fura, mert a szöveg jelentős része le van fordítva. Az a pár menüpont meg ha oldalba vágja őket, meg is érdemlik.
Ami nagy meló, az a játékok lefordítása, pl Mass Effect. De ott meg az első két rész kijön magyarul, a harmadik meg nem ?
Meg igazából játékoknál is a közösség megcsinálja, csak implementálniuk kellene... példa erre az Alan Wake kieg. -
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azok nekem megvannak, itt csak a Premium kellene a a prioritás miatt

-
törölt tag
Nálatok megy?

-
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
-
törölt tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
"PayPal
PayPal használatával a következő országokban vásárolhatsz alkalmazásokat és digitális tartalmakat a Google Playen: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Kanada, Mexikó, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szingapúr, Új-Zéland."
Szívás. Viszont Originen, már megcsináltam Paypal + Origin, működik. Google Play-en meg maximum faterom MasterCard-jával...
-
törölt tag
FHB... Visa Electron. Mondom oké, akkor Steam, Google Play, Origin fiókjaimhoz hozzátársítás. A legfontosabb a Steam. Szerencsére, ott minden rendben volt. A másik két helyen nem, hívjam a bankot. Megtettem, ahol közölték, hogy a Bank utasítja el a Google és az EA felé, mert ha történt már csalás (mások által), akkor a pénzintézet mindenkinél korlátozhatja egyetemesen ezen cégek irányába minden jellegű tranzakciót. Frissen aktiváltam a kártyámat. Javasolták, hogy a két vállalatnál, használjak Paypal-t.
-
törölt tag
Ma csináltam az Android 5.1.1-en egy FR-t. Google hitelesítővel volt védve az Orifign fiókom. Jelenleg az van, hogy elérem a játékaimat, de:

Na most Outlooknál, Goolge-nél, Yahoonál sosem volt ez gond, mert volt lehetőségem emailre vagy telefonomra kérni áthidaló kódot. Itt meg hívhatom holnap az ügyfélszolgálatot

-
törölt tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Most nálam többet frissít, ritka pillanat ez:

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Olyan akarna ez lenni mint a Steam hasonló felugró ablaka, csak egyrészt, ott azért nagyobb a kínálat másrészt, az sem nyomja minden nap az arcomba
Ez viszont minden indításnál előjön. Na meg sokszor olyanokat ajánl ami már meg van vásárolva a fiókomra 
-
törölt tag

Ebbe most futottam bele

-
törölt tag
Van arra mód, hogy az Origin ne az alapértelmezett Internet Explorer 11-ben nyissa meg a battlelogot, hanem valamelyik telepített alternatív megoldásban (Mozilla Firefox és Google Chrome) ? Ugyanis a legtöbbet az IE11-et használom, fokozottan védett módban, és úgy hiába engedélyezem, a Battlelogot, csak úgy jelzi, mintha lenne új browser plugin:

-
törölt tag

Új kliens verzió.
-
törölt tag

-
törölt tag
Az új stabil verziójú Origin kliens egyik nagy újdonsága, hogy amikor leküldöm alvó módba a Windows 8.1-et akkor hangot ad ki. Tök hasznos, de hamar rájöttem, hogy csak ez lehet. Aztán kiléptem alvás előtt az Oiriginből és mindjárt nem volt hang.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, tehát az extra példány elvész. Amúgy ez sokszor Steamnél is így van, de bizonyos játékoknál (általában Valve fejlesztésűeknél), kaphat az ember egy plusz kulcsot (ezt csak az imént Steames megjegyzésemhez írtam)

-
törölt tag
Malwarebytes Anti-Malware PRO/Premium + Origin felhasználók figyelmébe.
-
-
törölt tag

-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
A mérete miatt

Igen, én pl a BO II-t már kihagytam, mert ez a mixel múlt és jövő dolog nekem nem fekszik, pedig amúgy itt léptek át végre DX 11-be. Az MW3 ráadásul még DX 9.0c-s volt mindig. Szóval az az érdekes, hogy ezt lehúzták, de a COD-ok minden évben kapják a 10/10 és hasonló maximumra hajazó értékeléseket, pedig milyen multis újdonságokat nyújtanak? Esetleg vannak új perkek, fegyverek, mapok. Az SP része meg agyon scriptelt.
-
törölt tag
Medal of Honor Warfighter : 9.99 €inc. VAT
Medal of Honor Warfighter: A kritikusok nem voltak érte oda, de nekem nem is a multi kellett. Ilyenkor korán reggel tényleg kevesen játszanak vele. Egy játékos módban egyáltalán nem rossz, sőt nem is csúnya. Kicsit olyan érzése van az embernek mintha CoD-al játszana. Néztem róla Youtube HD videókat is, de mégis az az igazi, ha valaki kipróbálja. Az akciós árát megéri, de azért a debütáláskori 10-11 k-t azért nem igazán
Sőt mivel csak az S.P számomra a lényeges, így ezúttal a Digital Deluxe is felesleges lett volna, az alap pontosan elég. -
törölt tag
Közben megjavult. De tényleg gáz sokszor ami megy... pl ott volt a játék közbeni chat, amit egy évig kb ki kellett kapcsolnom, mert ha be volt, akkor BF3 alatt random akadt amikor az egérrel fordult az ember.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi

Még az ME2-t tolom egyébként, de a biztonság kedvéért táraztam be
Sosem lehet tudni mikor lesz megint ilyen jól árasítva
Múltkor 80%-os kedvezményben volt egyébként az Originen 9.99 €, én meg úgy voltam vele, mint veterán Steam-es, hogy hétfő hajnalban még biztos akciós lesz. Akkora elszántam rá magam, hát levették
Hüppögtem is, hogy ezt a remek kis páratlan akciót kihagytam, de így még olcsóbban úsztam meg, köszönhetően annak, hogy az € alig 50 Ft-al olcsóbb a fontnál. 
-
törölt tag
Bioware akció van a Gamefly-on, ami egyúttal azt is jelenti, hogy Origin-es akció

Bepótoltam a hiányosságot, így most már megvan a harmadik része is a trilógiának

Azért jó lenne egy android-os Origin kliens is
Steam-nek, és Gamefly-nak már van 
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
Ja, ahhoz képest, hogy a nagyvezírük azt mondta, nem rég, hogy céljuk egy jobb steam, akciójuk elég "érdekes".
Kedvencem: Burnout™ Paradise: The Ultimate Box
5.99 €5.00 € PCJól tolják Karácsony alkalmából. Kb ez az a játék ami 990 Ft-ért kapható mindenféle ajció nélkül is már teszkóban.

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére

Szokásos sablon sajnos, hogy akciósan is drágább a közvetlen letöltős vásárlás mint idehaza offline boltban tokkal vonóval. Egy példa:
Medal of Honor Warfighter Limited Edition (fémdoboz és 2 DLC) - CDGalaxis 6 990 Ft
Originben:
Medal of Honor™ Warfighter 29.99 €
Medal of Honor™ Warfighter Digital Deluxe 35.99 € Akciósan
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ettől szerintem nem kell félned

-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha erre gondolsz : Need for Speed™ Most Wanted 29.99 €
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Minden eddigi Windows-al ellentétben itt jelentős változások vannak :
"Nagyon fontos dolgot tett a Microsoft az elméletileg már véglegesített Windows 8 operációs rendszerrel, amikor a héten elkezdett frissítéseket kiadni a beépített alkalmazásokhoz. Ezzel a lépéssel a szoftvercég azt jelzi, hogy a Windows 8 nem egy statikus rendszer lesz, amit egyszer elkészítenek, aztán pedig nagyjából úgy is hagynak, hanem rendszeresen frissülni fog. "
Utolsó utáni frissítést kapott a Windows 8
Még az is lehet, hogy nem is lesz olyan, hogy SP 1...
Na itt a lényeg: Többé nem lesznek szervizcsomagok a Windows rendszerekhez.
Úgyhogy aki az SP1-re vár, hogy majd vált, annak sok türelemre és kitartásra lesz szüksége
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
10 éves a Battlefield 1942 így ingyen letölthtő az Origin-ből, mindenki egyedi kulcsot kap, és a Battlefield Veteran programba is bevésődik, így látható a Battlelogban is. Nekem is megvan 2004 óta a játék eredetije lemez tokkal vonóval, de valami gyökér ugyanúgy mint haveromét anno kigeneráltatta, írni is akartam az EA-nak de így megoldva

-
törölt tag
Avatár feltöltésnél olvasom:
""Tartsd tiszt. mások jogait! Csak olyan kép. tölts fel, melyek a sajátj., vagy ingy. terjeszt. írásos enged. van. Ahogy a legtöbb online szolg. eset., avat. látható lesz a szolg. más felh. számára, és hozzár. Origin az., még akkor is, ha prof. „senki sem láthatja” áll. van. Kérjük, olvasd el Szolgáltatási feltételeinket, ahol további inf. találsz!"
Hatalmas

-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ja... ebből is látszik azért, hogy a Steam, mennyivel kiforrottabb.
Youri: Külön partíción voltak, de nm bíztam benne, hogy ez a kliens megoldja a gondot újratelepítés nélkül is - egyébként a később történtek amelyekre mindjárt rátérek, ezt a kétségemet erősítették.
Úgy voltam vele, hogy a Friss Windows-ra, csak a Battlefield 3, a BC2, illetve a Shift 2 valamint a Hot Pursuit kerülnek csak vissza egyelőre.
A Battlefield 3-mal kezdődött az újra telepítés. Elmentem itthonról, így nem akartam kínlódni lemezeléssel, mert akkor úgyis be kell tenni a második lemezt, szóval egyfelől ezért is töltöttem le, másfelől kíváncsi is voltam, hogy egybe szedi e le vagy hogy.
Mire haza értem még az alapot töltötte, utána a CQ-t ahogy azt írtam is előbb. Mikor mindennel végzett, és indítottam volna el, ez fogadott:
Kicsit lettem csak este tíz körül ideges
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...Keresgélte a neten, aztán a végén az lett, hogy eltávolítottam a Battlefield 3-mat majd betettem a BF 3 lemezt és arról újra feltelepítettem.
Azt megjegyzem, hogy amikor elsőnek telepítettem tavaly októberben lemezről, fájdalmasan lassan települt, az Origin klien szerencsére írja is a sebességet lemezről telepítés esetén is. 15 Mbit/s -os ADSL-em van, lemezről a telepítés sebessége általában 2 MB/s körül mozgott, ami ugye 16 Mb/s-nak felel meg, szóval mintha megint letöltöttem volna... na jó néha felment 4 MB/s-ra még néhább esetben meg 7 -re is de ez nem több mint a telepítési idő 5-6%-ban történhetett meg.
Felment az alap a lemezről, utána 5 GB frissített az Origin szerveréről, majd megint letöltötte a CQ-t majd lelkesen reménykedtem, hogy most hátha jó lesz. Szerencsém volt, mert most már jó lett

Szóval ennyi a sztori, és mondom a legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy teljesen tiszta telepítésnél művelte ezt le, mert telepítés végén az Origin kliens megborult.
Amúgy azt hittem, hogy a 9.0-s béta már kilépett a Pre Beta fázisból, de nem eleve a 8.6-os béta települ, így azt is lefrissítettem a 9.0.1-esre.
-
törölt tag
Mióta megjelent a BF3 most lett újratéve csak a rendszer, kíváncsi voltam Origin hogy oldja meg a dolgot, egybe szedi e le az összes DLC-t.
Első körben leszedett 16 GB-ot, egy szusszal a Limited Edition-t Alap, és az B2K DLC-t, majd letöltés után közölte, hogy újra kell indítani a Windows-t amint ez megtörtént elkezdte külön letölteni a CQ DLC-t is.

-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hát igen, a Steam-re azért jobban rámernék fogadni, hogy megoldja ilyen elegánsan a dolgot, de azért az Originnél kicsit neccessebb. A játékmentések újabb játékok esetében Steam, illetve Origin felhő esetében sem jelentenek gondot. Igazából azoknál a játékoknál lehet gond, melyek külön még telepítenek GfWL-t, illetve Physx-et, illetve saját DRM-et.
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hát nálam úgy van, hogy belső HDD-ken, de fizikailag teljesen elkülönül a rendszertől.
Tehát:
1. SSD Rendszer
2. HDD felinstallált Steam és Origin játékok.
3. HDD Steam Backup
4. DVD lemezek Steam Backupnak.Csak azokat a játékokat mentem le HDD-re amelyek már olyan régiek, hogy nem frissülnek nagy valószínűséggel. Hiszen nekem fontos, hogy mindig a legfrissebb verziója legyen lementve a játéknak, és ameddig merevlemeznél ez nem jelent gondot, mert bármikor újra lementem, majd felülíratom, addig DVD-nél ez nem lenne kifizetődő.

Még most is van hely
Megnéztem, hogy jelenleg számozás alapján 41 DVD-n vannak a Steam biztonsági mentéseim.
-
törölt tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Viszont nem minden játéknál működik. PL: Battlefield 3
Szerk: A másik nagyon fontos probléma, hogy ha még meg is tenné - vegyük most példának a Battlefield 3-at, akkor is a gyári első verziót menti le.
2011 októberében jelent meg a játék, azóta több GB-nyi patch és DLC jelent meg. Aki azóta ugyanazt a Windows-t használja mint én is, annak szépen mindig lejött a frisebb patch és DLC, de ha újra kellene telepíteni a Windows-t megint lehetne egy csomó dolgot töltetni vele, órákig...
Tehát nincs az a Luxus meg mint Steam-nél, hogy kijön egy nagy méretű Patch, learchiváltatom vele, aztán eleve ha gond van a legfrissebb verzió kerül visszaállításra.
Persze azt mondják itt is és Steamnél is működik az a módszer, hogy új Windows esetén elég a másik partíción lévő Origin mappát megtartani és kész, viszont én még azt nem használtam

Backup DVD-re szabdalás sincs...
-
törölt tag
válasz
Lamborgнini
üzenetére
-
törölt tag
Hát én úgy vagyok vele, hogy megvárom a stabil bétát

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Ja én meg a másik gépemre akartam telepíteni pár Origines játékot

-
törölt tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Nálam is

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)