- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Ha ezt tényleg meglépik, 4500Ft-ért jóformán egy hónap alatt ki lehet pörgetni a single játékaikat, illetve a multis címek kampányát kényelmesen.

-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fél perce lestem, itt minden ok vele.
-
laceszgamer
addikt
Ingyenes 7 napos Origin access lehetőség van most, bár nem írják meddig él az akció.
-
laceszgamer
addikt
Új NFS-t és a BF3-at próbáltam azokkal nem volt msot így gond az este.
Nyelv meg úgy is angolon volt, az nem érint. -
laceszgamer
addikt
Originben az Üzlet csak nálam egy fehér képernyő Not Found üzenettel?
-
laceszgamer
addikt
Megcsinálják, nekem is csináltak már ilyet, két külön mail címen volt két accountom, gondoltam egy próbát megér. Végül igaz pár percbe beletellett mert mindkét esetben megkérdezte a titkos kérdésre a választ, illetve mindkét account címére küldött egy üzenetet benn egy egyedi kulccsal, és ezeket be kellett mondanom telefonon, de ezek után egyesítette a kért mail címre az accokat.
-
laceszgamer
addikt
Ellenőriztem most én is, szerencsére minden ok. Csak azt nem tudom egy 91mb-os frissítést miért tölt le minden nap...

Párnaponta szoktam csak Origin-be belépni, de mindig mielőtt indulna egy 91mb-os valamit lekap aztán emgy szépen, de hogy mégis mit arra ötletem sincs, mert az csak nem létezik hogy naponta jön ki patc és mindig 91 mega.

-
laceszgamer
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Közben nekiálltam Fraps-al, de azért megprobálom.

Allied Assaultnak álltam neki ujra, a Snipers Last Stand hardon még mindig a kínzás kategória.

Amúgy azt nem értem, Origin és Warchest kiadás, asztalra csak az alapjáték ikonját pakolja ki és amugy sem utal rá semmi, hogy még két kieg van vele, mindössze a játék mappájában van a két kieghez tartozó .exe, onnan indíthatók. Nem tudom erre nem gondoltak, hogy esetleg aki nem tudja, az mit csinál?
-
laceszgamer
addikt
Originben van lehetőség printscreen csinálásra mint Steamben?
-
laceszgamer
addikt
Szintén nem, de valami 77mb-os valamit nekiállt lekaparni.
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
LifeSpirit
üzenetére
Ha totál kigyomlálod? Ezalatt azt értem, hogy nem csak letörölni, hanem registryből is minden apró darabkáját eltűntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs