Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ma voltam (többek között) olajcserén Opel szervizben.
Eddig 5W30 ment bele mindig, viszont most csak mikor fizettem, akkor vettem észre, hogy 10W40-et tettek bele - mikor megkérdeztek a munkafelvevőt, ő felhívta a szervizvezetőt, és azt mondták, hogy bizonyos futásteljesítmény felett ez oké (170 ezer km körül tartok, szerintem ez nem magas futás, illetve akkor nem is hozná ehhez a motorkódhoz a gyári programjuk, ha nem rakhatnák bele.Tudtommal a 10W40 nem teljesíti a dexos2-t, amit előír az Opel ehhez a motorhoz (Z16XEP).
Mivel nem szeretnék egy költséges motorgenerált (mint a totalcar oldalán elhíresült toyotás eset), így mindenképpen szeretném 5W30-ra cserélni, az lenne a kérdésem, hogy hivatalos Opel ajánlás van valahol megfogalmazva, amit meg lehet nekik mutatni (mindjárt írok e-mailt az Opel Magyarországnak is)?
Illetve miért raknak bele egyáltalán 10W40-et? Mert az ajánlott olajok között egyik fórumon/weboldalon nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest