Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Csak néha beröffentem + elmegyek vele a szemközti ABC-be

Ennyi kerül bele ha kevés ha nem
Nem baj az ha lassan gyűlnek bele a kilométerek bár 2006 nyara óta összesen 60e kilométernél járok ami megint csak évi 20e kilométerre jön ki... úgy tűnik én egy ilyen évi 20e kilométeres egyén vagyok
Végülis napi használatban van, általában főút-város de már ebben a hónapban is volt autópálya, külföld, szóval változó. Idén még belecsúszhat pár ezer kilométer mert ugye még hátravan pár hónap... még jön egy műszaki majd egy zöldkártya majd most nem tudom mi lesz akkor az új műszakival.... nekem akkor majd jövő novemberben ismét műszakiztatnom kell a zöldkártya miatt? Na ebbe inkább ne menjünk bele... lehúzás... mindig csak a lehúzás...Neked mennyire jön ki évente/havonta?
Nekem ez már "öreg" vectra... kímélni kell
Bár hibája nincs szerencsére de azért mégis csak vigyázni kell rá... meg kell tartani a jelenlegi állapotát különben nem nézik meg az emberek....
Legjobban más vectrások nézik... B1-esek nagyon, B2-esek még jobban... nem tudják hova tenni mindenesetre még senki sem mondta, hogy csúnya autó vagy, hogy bármi hiányozna belőle akár új autótulajos szemmel sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest